Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Na az nagyon kellene szűkebb hazámnak, nyomi Balla csak pont 28 ève nem csinál a semminèl is kevesebbet....Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?Nógrád 2 fordulhat inkább szerintem
ervinator
deyell
2 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?Nógrád 2 fordulhat inkább szerintem
ervinator
built for this shit
2 hónapja
Furcsa, hogy az Nb1 megy tovább, mintha mi se történt volna, mintha a Fidesznek lenne kétharmada. Azt hittem, OV nélkül még a focilabdák se gurulnak. Létezik, hogy a Föld is ugyanúgy kering?
2 hónapja
Hogy izgulhat az a Tiszás aki a következő a listán. Pl ha strompova egyénit szerez, akkor bejutna a parlamentbe, de így meg pont nem.Mondjuk ha még egy fordulna, az már listás mandátumba kerülhet a Tiszának a D'Hondt mátrix alapján.
Bruce
2 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?szerintem elég valószínűtlen. A mi körzetünk is lezárult. 2400-as különbségből lett 1200-as a különbség.
ervinator
2 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?+2 szavazata fixen van Bónának 😊
ervinator
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?Szerintem már minden fordulás nagy upset lenne
ervinator
2 hónapja
Gyopáros körzete mennyire reális, hogy fordul?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Ott van listán, de elég elől volt, így ha bejut egyéniben akkor örül HavasiHogy izgulhat az a Tiszás aki a következő a listán. Pl ha strompova egyénit szerez, akkor bejutna a parlamentbe, de így meg pont nem.pártlistásan szerintem így is ott lesz. Ha meg nyer, akkor meg ugye nem kérdés. A mi körzetünkben szereplő Kovács Petra Judit is pártlistásan ott lesz, hiába nem nyert egyéniben.
Bruce
shagi0206
2 hónapja
Na, eltűnt a Csokis Tádé is.
2 hónapja
Hogy izgulhat az a Tiszás aki a következő a listán. Pl ha strompova egyénit szerez, akkor bejutna a parlamentbe, de így meg pont nem.Havasi Balázs Márk szurkol most nagyon
Bruce
2 hónapja
Hogy izgulhat az a Tiszás aki a következő a listán. Pl ha strompova egyénit szerez, akkor bejutna a parlamentbe, de így meg pont nem.pártlistásan szerintem így is ott lesz. Ha meg nyer, akkor meg ugye nem kérdés. A mi körzetünkben szereplő Kovács Petra Judit is pártlistásan ott lesz, hiába nem nyert egyéniben.
Bruce
2 hónapja
Hogy izgulhat az a Tiszás aki a következő a listán. Pl ha strompova egyénit szerez, akkor bejutna a parlamentbe, de így meg pont nem.
2 hónapja
Matematikailag azért még van pár egyéni, ahol fordulhat az állás, még ha gyakorlatilag ez annyira nem is valószínű. De addig is hadd fircoljon a picsája a fideszes indulóknak akik veszélyben lehetnek 😀
2 hónapja
Szerintem sem fog már változni, főleg hogy pesten is növelni fogja az előnyét a tisza a nyertes kompenzációk által, úgyhogy a lista már nem fog változni.Viszont innentől már nem is fog, mivel több körzet bem fordul át (max Vas 2, de kicsi az esély)És még a lista sem fordult meg, de már nagyon szoros:Simon pedig kezdhet barátkozni a börtönkoszttal.már 140 mandátumnál jár a TiszaKiáradt és elmosta Fideszt meg az óellenzéket.
ervinator
iktriad
ervinator
4 347 378 - 4 320 482
Bruce
gabokocka
Hajrá Strompová Viktória
2 hónapja
Hoppár, Bóna Szabolcs kommentelt MP postja alá. "Van ott még 😉" Lehet Gyopáros is megy a levesbe?
2 hónapja
És tovabbra se hagy nyugodni az a kérdés, hogy ugyan mi a retkes faszért engedte ezt a választást így Orbán?!Nem figyeltem. Végül megtartották?
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Viszont innentől már nem is fog, mivel több körzet bem fordul át (max Vas 2, de kicsi az esély)És még a lista sem fordult meg, de már nagyon szoros:Simon pedig kezdhet barátkozni a börtönkoszttal.már 140 mandátumnál jár a TiszaKiáradt és elmosta Fideszt meg az óellenzéket.
ervinator
iktriad
ervinator
4 347 378 - 4 320 482
Bruce
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
És még a lista sem fordult meg, de már nagyon szoros:Simon pedig kezdhet barátkozni a börtönkoszttal.már 140 mandátumnál jár a TiszaKiáradt és elmosta Fideszt meg az óellenzéket.
ervinator
iktriad
ervinator
4 347 378 - 4 320 482
2 hónapja
A szavazás előtt hetekkel-hónapokkal mondtam, hogy a mi megyénbken (hajdú-bihar) a 4-es kerületet lesz a legnehezebb leváltani. Ez főleg a bihari régió, rengeteg kis faluval, tele megvezethető és/vagy hülye emberekkel. Az én falum egy rendezett, korrekt kis település, ahol persze nyilván vannak irtó buta emberek, meg néhány érdekember is, így is csak 8 szavazattal nyert a körzetünk fideszes tagja. Akit amúgy rengetegen szidnak a szomszéd városban (Berettyóújfalu - a központi hely a körletben), meg sok más helyen is. Ez a tag 16 év alatt nem szólalt fel évi 1x átlagban a parlamentben, cserébe kiautózta a földet 2x. Minden rendezvényre odaeszi a fene, és mindig elvisz egy csomó kaját.Tolna 2 is Tisza! 139beszarás, sosem gondoltam volna. bár Baranya 4-et, Somogy 2-őt, teljes Bács-Kiskunt, és Szabolcs 3, 6-ot sem.
Nomac
deyell
Arra tisztán emlékszem, hogy valamikor még (talán 2014-es választással bezárólag) ez a körzet nem volt ekkora, a 18-as választások előtt megmókolta a fidesz, hogy Mikepércsig (Debrecen déli szomszédja) tartson a körzet. Csak hogy a debreceni akkugyár az pont a déli részen van, így ezt a választást a körzetünkben a Debrecentől délre eső 4-6 településen a fidesz mind elbukta. És még csak nem is kicsit. Derecske kisváros dugig volt fideszesekkel, van egy csomó vállalkozó meg jópár cég, akik tolták a fideszt rendesen. Az akkugyárral rendesen kibasztak itt magukkal, vszeg Debrecenben is azért kaptak ki ennyire durván.
2 hónapja
Kicsit átfutottam Somogy 03-t. Olyan szinten korrelál az eredmény a fejlettséggel a szavaztok aránya. Marcali kicsit az országos átlag alatt van (ami meglep), a Balaton menti falvak, és városok szintén hasonló teljesítményt hoztak. Rengeteg kis falu nagyon Fideszes, és belső somogyi városokban mint Nagybajom, vagy Böhönye pedig kb egál
2 hónapja
Amíg valakit nem ítéltek el jogerősen, addig ártatlan.Azért kérlek majd ennek a meghatározását is írd le, mert szerintem sokan akár itt is ezt egyébként minimum alkalmazni nem szeretik. És itt most nem a NER felgöngyölésével kapcsolatban írom, hanem általános jelenségként.ártatlanság védelmeVélelme.
bogjosi
Nem vagyok nyelvtannáci, de ez a kifejezés sokszor fog szóba kerülni a következő időszakban, jobb pontosan.
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
De az emberek nem ilyen jogi kategóriákban ítélkeznek, minősítgetnek.
2 hónapja
Simon pedig kezdhet barátkozni a börtönkoszttal.már 140 mandátumnál jár a TiszaKiáradt és elmosta Fideszt meg az óellenzéket.
ervinator
iktriad
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
már 140 mandátumnál jár a TiszaKiáradt és elmosta Fideszt meg az óellenzéket.
ervinator