Politika
65 feliratkozó
4 hónapja
Az egyéniben fog eldőlni, gondolom, nem tőlem hallod először.Csak azt gondoltam kormányváltást akarsz, valami változást, ilyesmi, de ezekszerint akkor nem. | A NER 15. évében nyilván azon az 5 százalékon múlik majd. |Jól értem, hogy neked nem tetszik az ötlet? Akkor nem!🙂 | Csak akkor jöhet szóba, ha van esély az 5 százalékra. |nagyon kacérkodom a gondolattal, hogy jövőre a listás szavazatomat az MKKP-nek adjam.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Csak azt gondoltam kormányváltást akarsz, valami változást, ilyesmi, de ezekszerint akkor nem. | A NER 15. évében nyilván azon az 5 százalékon múlik majd. |Jól értem, hogy neked nem tetszik az ötlet? Akkor nem!🙂 | Csak akkor jöhet szóba, ha van esély az 5 százalékra. |nagyon kacérkodom a gondolattal, hogy jövőre a listás szavazatomat az MKKP-nek adjam.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Megszámolta valaki, hányszor mondta Dopeman az OV-interjúban, hogy "miniszterelnök úr"?
4 hónapja
Jól értem, hogy neked nem tetszik az ötlet? Akkor nem!🙂 | Csak akkor jöhet szóba, ha van esély az 5 százalékra. |nagyon kacérkodom a gondolattal, hogy jövőre a listás szavazatomat az MKKP-nek adjam.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Én jövőre a kisgazdákra szavazok.Tudom,halvány esélyük sem lesz megugrani a küszöböt,de nekem lényeg a stílus meg az irány,szóval mindazok amikről a többiek nem tájékoztatnak.Nekem a traktor meg a mezőgazdaság fontos,szóval mit érdekel engem hogy a hülye Tisza éppen felrúgni szeretné ezt a torz választási rendszert.... Nekem árpa kell meg köles,azzal döcög a kombájn....Isten,faszom....
4 hónapja
nagyon kacérkodom a gondolattal, hogy jövőre a listás szavazatomat az MKKP-nek adjam.
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Számomra ez nem kielégítő magyarázat.Itt a lényeg:Kovács Gergő posztolt, ha ezt egymás mellé teszem a 444 cuccal, akkor azért nekem elég egyértelmű, hogy hol a kaki.Nekem viszont még mindig nagyon zavaros ez az egész sztori.
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0PubyVNQVNhBKYi1XZ7sJyfTG9zFVbWNpVXPEu7p1xh56Rw13nW7Tk8xMTd5T4KU5l&id=100063601939922&__cft__[0]=AZUs4fPRrpclGI_ZyMlLupJAFhmk2X_44a7WjS07oz7eyf7R7zHkrW877OlOKXGK95vg_W_ValA5bd-apH5tTkb4uJv-s1U_xwSubxwlWD8OzJt9Ju7uO7kLnXRAT-xxXHGg7eNAmKxQjLPoSv-h25k_sQKADDqSAviiLzaChn8c0Q&__tn__=R]-R
somoskovig
nagylaza, főpohárnok
"Ezzel szemben Piroskát azért nem szeretném ha a mi csapatunkban dolgozna tovább, mert egy éve csak azt látom, hogy igyekszik szétverni a csapatot és amikor meglátogat egy kerületi óvodát az önkormányzat nevében, akkor az jön onnan vissza, hogy ilyeneket mond ott az óvónőknek, mint például “azért nincsen semmire pénz, mert minden a Gergő hülyeségeire megy el”, illetve azóta felfedeztem a korábbi NER-es kapcsolatait is, mint például a felcsúti közvilágításban játszott szerepüket vagy épp a Puch Lászlóval közös bizniszeiket."
Lúdas Solymi
Visi Piroska szarkavarása kevés lett volna a 444-es cikk megírásához. Az újságíró azt állítja - és ebben nincs okom kételkedni -, hogy "cikkünkhöz fél tucat, egymástól független forrással beszéltünk. Voltak köztük civilek, az önkormányzat munkáját belülről ismerő szakemberek, illetve politikusok is."
Kovács Gergő részéről elég furcsa eljárás, hogy írásban kéri a kérdéseket, aztán nem a feladónak küldi el a válaszait, hanem közzéteszi egy nyilvános Fb-posztban. (Fideszes tempó.)
Azt el tudom képzelni, hogy az újságíró túl nagyot akart gurítani, és faszságok is bekerültek a cikkébe, de azt nem, hogy a 444.hu kampányt indított volna a kutyák lejáratására. (Vásárhelyi Mária és mások már ezt vizionálják.)
Nincs határozott állításom ebben az ügyben, csak azt mondom, hogy nem látok tisztán. Pedig szeretnék, mert nagyon kacérkodom a gondolattal, hogy jövőre a listás szavazatomat az MKKP-nek adjam.
4 hónapja
Sőt, a Századvég vezetője szerint rosszabb a helyzet: nem csak az, hogy 100ból 10 válaszol, hanem 100-ból 3(!)...Sajnos erre sem alkalmas. Két okból sem. Egyrészt a Tisza és a Fidesz is úgy rendeli a kutatást, hogy a Tisza és Fidesz jöjjön ki belőle nyertesen. Ez nem túl nehéz, mondom, csak megfelelő alapminta kell hozzá. Tehát itt meg is dől a dolog. (Az, hogy emellett rendelnek màsik kutatást is, amit meg nem tesznek közzé, az egy másik dolog)Napi érdektelen politológusi kekeckedés: Tegnap kidobta az index - ki más - hogy a fidesz mért egy valag körzetben és a Jász 2-t simán hozza a Tiszával szemben (én borsod 3-at, meg Hajdú 4-et hallottam kb. hasonló számokkal) ennek alapján valóban 80-26 a fidesz - tisza az oevk-kban. A módszertan, a megkérdezettek száma, a hibahatár, nagyjából ugyanaz, mint amit a 21 mért a Tiszának Zuglóban meg itt ott. Azt tegyük félre, hogy szándékosan hazudna, vagy utólag bele lenne írva bármelyik mérésbe, nem teszik, mert nincs rá szükség, az alapsokaság kellő variálásával olyan mintát álítok össze amilyet, meg amilyen végeredményt akarok, de nem is ez a lényeg.Pedig szerintem csak szándéktalanul csúsztatsz, amit nem veszel észre.
Na erre, az ellenzékhez sorolható szakértőktől mit olvasok hallok? Hogy az oevk-kban a felmérések megbízhatatlanok, szélsőséges kilengésre képesek, és valószínűtlen, hogy bármire lehet következtetni ezekből a számokból. Na ne baszál fel? Komolyan? És nincs egy újságíró, aki felhívná az általam egyébként nagyrabecsült Tókát, hogy Gábor, hogy a francba van az, hogy két hete még a klubrádiótól az atv-ig magyaráztad, hogy hááát igen, a 21 mérései alapján bizony vissza kell lépnie a Hadházytól az Jóistenig mindenkinek az ismeretlen tiszás katona elől, mert hát OTT A MÉRÉS. Mostmeg kiposztolod, hogy milyen sok a probléma az oevk-mérésekkel, és butaság az ilyesmit komolyan venni. Pulai, Horn ugyanez. Az eszem megáll komolyan. Ventillálás off.
MC12
Az tény, hogy "az oevk-kban a felmérések megbízhatatlanok, szélsőséges kilengésre képesek", de aképp, hogy nem alkalmasak nagy, átfogó, országos következtetések levonására, amire a média -természeténél fogva- állandóan törekszik.
De arra teljesen jó, hogy megmérje, hogy mondjuk Zala9-ben van e szignifikáns különbség a fideszes Gabika és a tiszás Anonim Politikus között, ahogy arra is alkalmas, hogy informáljon arról, hogy érdemes e erőlködnie Jámbornak, Hadházynak, Tordainak, stb.
Szóval valóban megállt az eszed, ha ezt a két dolgot (országos tendenciák vs. konkrét helyi helyzet) összecsúsztatod.
Őszentsége Sobri Jóska
Másrészt egy 5-600 fős telefonos felmérés (ahogy ezek készültek) természeténél fogva nem lehet reprezentatív idehaza. Itthon a megkérdezettek 8-15%-a válaszol telefonos kérdésre. Tehát 100ból átlagosan 10. Vagyis egy 500 fős mintához kell olyan 5000 hívás. Mármint egy oevk-ban. Ilyen adatbázisa nincs a Századvégen és csatolt szervein kívül senkinek. És az övékről is hírlik hogy, mondjuk úgy, másodlagos frissességű. Ami persze mèg mindig kilométerekkel jobb, mint bárki másé. De annak a matematikai esélye, hogy az 5000ből az 500 válaszoló, nemre, korra, végzettségre, társadalmi státuszra, politikai beállítottsàgra, ne adja úristen kisebbségre is reprezentatív legyen, 3,2%os hibahatárral. Hát, finoman fogalmazva: nem sok.
Ezek a kutatások a közvélemény izgalomban-tartásán (meg hogy engem bosszantsanak) kívül semmire nem alkalmasak. Annak mondjuk viszont valóban jó.
MC12
Nem saját gondolatom, forrás: zeroz2ro.tumblr.com/post/790981262352515072/itt-az-egyik-felm%C3%A9r%C3%A9s-ami-alapj%C3%A1n-orb%C3%A1n-viktor
Rogán átdobta az állítólagos választókerületi felmérés EGYIK körzetének az állítólagos adatait.
A legjobb, hogy nem írják le hogy melyik közvéleménykutató cég csinálta!
Csak ennyi szerepel:
"A felmérés 500 fő megkérdezésével, CATI-módszerrel készült 2025 júliusában."
Akkor számoljunk!
106 körzet * 500 megkérdezés = 53 000
Tusványoson a közvéleménykutató kerekasztal beszélgetésen [ telex.hu/belfold/2025/08/01/mcc-feszt-esztergom-zavecz-tibor-mraz-agoston-samuel ] a Századvég vezetője elmondta, hogy nagymértékben esett a válaszadói arányszám, kb. 30 embert kell felhívni kb. hogy EGY interjú meglegyen.
Na mármost ezek szerint vki megcsinált 106 körzetben 106 külön közvéleménykutatást, amely során felhívtak 53 000 - 1 590 000 embert mindezt persze az adott körzetnek megfelelően súlyozva.
Egy 1000 fős országos közvéleménykutatás 3,5-5 millió forintba kerül.
Szorozzuk fel.
Óriási kamu ez is.
Szerkesztette: FuckYoElonMusk
4 hónapja
Lehet, hogy nem is Gergőt, hanem Új Pétert akarták tönkretenni?Már a Stumpf is megírta pár órája amit itt délelőtt már sejtettük / tudtunk😂Ennyire?444 profiljába illeneHa Gergőnek van igaza, és ezt a cikk lehozói is tudták, nem gondoltak bele hogy mekkora arcvesztés lehet ez a 444-nek? Vagy nem tudták és források direkt félre tájékoztatták őket? Érdekes a dolog. De ha sok adatot nyilvános helyeken is elérhettek volna, mégsem tették akkor ez simán egy lejárató cikk.Kovács Gergő posztolt, ha ezt egymás mellé teszem a 444 cuccal, akkor azért nekem elég egyértelmű, hogy hol a kaki.Nekem viszont még mindig nagyon zavaros ez az egész sztori.
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0PubyVNQVNhBKYi1XZ7sJyfTG9zFVbWNpVXPEu7p1xh56Rw13nW7Tk8xMTd5T4KU5l&id=100063601939922&__cft__[0]=AZUs4fPRrpclGI_ZyMlLupJAFhmk2X_44a7WjS07oz7eyf7R7zHkrW877OlOKXGK95vg_W_ValA5bd-apH5tTkb4uJv-s1U_xwSubxwlWD8OzJt9Ju7uO7kLnXRAT-xxXHGg7eNAmKxQjLPoSv-h25k_sQKADDqSAviiLzaChn8c0Q&__tn__=R]-R
somoskovig
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09
Negritis, a vajda
Nemes samu09
“Ezt a 444 elcseszte. Nem kicsit. Nagyon.“
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Itt a lényeg:Kovács Gergő posztolt, ha ezt egymás mellé teszem a 444 cuccal, akkor azért nekem elég egyértelmű, hogy hol a kaki.Nekem viszont még mindig nagyon zavaros ez az egész sztori.
somoskovig
nagylaza, főpohárnok
"Ezzel szemben Piroskát azért nem szeretném ha a mi csapatunkban dolgozna tovább, mert egy éve csak azt látom, hogy igyekszik szétverni a csapatot és amikor meglátogat egy kerületi óvodát az önkormányzat nevében, akkor az jön onnan vissza, hogy ilyeneket mond ott az óvónőknek, mint például “azért nincsen semmire pénz, mert minden a Gergő hülyeségeire megy el”, illetve azóta felfedeztem a korábbi NER-es kapcsolatait is, mint például a felcsúti közvilágításban játszott szerepüket vagy épp a Puch Lászlóval közös bizniszeiket."
4 hónapja
Már a Stumpf is megírta pár órája amit itt délelőtt már sejtettük / tudtunk😂Ennyire?444 profiljába illeneHa Gergőnek van igaza, és ezt a cikk lehozói is tudták, nem gondoltak bele hogy mekkora arcvesztés lehet ez a 444-nek? Vagy nem tudták és források direkt félre tájékoztatták őket? Érdekes a dolog. De ha sok adatot nyilvános helyeken is elérhettek volna, mégsem tették akkor ez simán egy lejárató cikk.Kovács Gergő posztolt, ha ezt egymás mellé teszem a 444 cuccal, akkor azért nekem elég egyértelmű, hogy hol a kaki.Nekem viszont még mindig nagyon zavaros ez az egész sztori.
somoskovig
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09
Negritis, a vajda
Nemes samu09
“Ezt a 444 elcseszte. Nem kicsit. Nagyon.“
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
Ennyire?444 profiljába illeneHa Gergőnek van igaza, és ezt a cikk lehozói is tudták, nem gondoltak bele hogy mekkora arcvesztés lehet ez a 444-nek? Vagy nem tudták és források direkt félre tájékoztatták őket? Érdekes a dolog. De ha sok adatot nyilvános helyeken is elérhettek volna, mégsem tették akkor ez simán egy lejárató cikk.Kovács Gergő posztolt, ha ezt egymás mellé teszem a 444 cuccal, akkor azért nekem elég egyértelmű, hogy hol a kaki.Nekem viszont még mindig nagyon zavaros ez az egész sztori.
somoskovig
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09
Negritis, a vajda
4 hónapja
444 profiljába illeneHa Gergőnek van igaza, és ezt a cikk lehozói is tudták, nem gondoltak bele hogy mekkora arcvesztés lehet ez a 444-nek? Vagy nem tudták és források direkt félre tájékoztatták őket? Érdekes a dolog. De ha sok adatot nyilvános helyeken is elérhettek volna, mégsem tették akkor ez simán egy lejárató cikk.Kovács Gergő posztolt, ha ezt egymás mellé teszem a 444 cuccal, akkor azért nekem elég egyértelmű, hogy hol a kaki.Nekem viszont még mindig nagyon zavaros ez az egész sztori.
somoskovig
nagylaza, főpohárnok
Nemes samu09
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Lehet az a vég kezdete hogy 2 métert nem tudsz megtenni úgy hogy le ne hazaárulózanak? www.reddit.com/r/hungary/comments/1mi3r4q/viktor_%C3%A9lvezi_a_n%C3%A9pszer%C5%B1s%C3%A9get/
4 hónapja
Ha Gergőnek van igaza, és ezt a cikk lehozói is tudták, nem gondoltak bele hogy mekkora arcvesztés lehet ez a 444-nek? Vagy nem tudták és források direkt félre tájékoztatták őket? Érdekes a dolog. De ha sok adatot nyilvános helyeken is elérhettek volna, mégsem tették akkor ez simán egy lejárató cikk.Kovács Gergő posztolt, ha ezt egymás mellé teszem a 444 cuccal, akkor azért nekem elég egyértelmű, hogy hol a kaki.Nekem viszont még mindig nagyon zavaros ez az egész sztori.
somoskovig
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
nekem mindenféle kutatásos hókuszpókusz nélkül is feltűnik, hogy ki mit csinál épp ezeknek az eredményeknek a tudatában, főleg talán a belsős mérések tudatában. valaki elég rendesen nyomogatja a pánikgombot, és a rendszere is.Sajnos erre sem alkalmas. Két okból sem. Egyrészt a Tisza és a Fidesz is úgy rendeli a kutatást, hogy a Tisza és Fidesz jöjjön ki belőle nyertesen. Ez nem túl nehéz, mondom, csak megfelelő alapminta kell hozzá. Tehát itt meg is dől a dolog. (Az, hogy emellett rendelnek màsik kutatást is, amit meg nem tesznek közzé, az egy másik dolog)Napi érdektelen politológusi kekeckedés: Tegnap kidobta az index - ki más - hogy a fidesz mért egy valag körzetben és a Jász 2-t simán hozza a Tiszával szemben (én borsod 3-at, meg Hajdú 4-et hallottam kb. hasonló számokkal) ennek alapján valóban 80-26 a fidesz - tisza az oevk-kban. A módszertan, a megkérdezettek száma, a hibahatár, nagyjából ugyanaz, mint amit a 21 mért a Tiszának Zuglóban meg itt ott. Azt tegyük félre, hogy szándékosan hazudna, vagy utólag bele lenne írva bármelyik mérésbe, nem teszik, mert nincs rá szükség, az alapsokaság kellő variálásával olyan mintát álítok össze amilyet, meg amilyen végeredményt akarok, de nem is ez a lényeg.Pedig szerintem csak szándéktalanul csúsztatsz, amit nem veszel észre.
Na erre, az ellenzékhez sorolható szakértőktől mit olvasok hallok? Hogy az oevk-kban a felmérések megbízhatatlanok, szélsőséges kilengésre képesek, és valószínűtlen, hogy bármire lehet következtetni ezekből a számokból. Na ne baszál fel? Komolyan? És nincs egy újságíró, aki felhívná az általam egyébként nagyrabecsült Tókát, hogy Gábor, hogy a francba van az, hogy két hete még a klubrádiótól az atv-ig magyaráztad, hogy hááát igen, a 21 mérései alapján bizony vissza kell lépnie a Hadházytól az Jóistenig mindenkinek az ismeretlen tiszás katona elől, mert hát OTT A MÉRÉS. Mostmeg kiposztolod, hogy milyen sok a probléma az oevk-mérésekkel, és butaság az ilyesmit komolyan venni. Pulai, Horn ugyanez. Az eszem megáll komolyan. Ventillálás off.
MC12
Az tény, hogy "az oevk-kban a felmérések megbízhatatlanok, szélsőséges kilengésre képesek", de aképp, hogy nem alkalmasak nagy, átfogó, országos következtetések levonására, amire a média -természeténél fogva- állandóan törekszik.
De arra teljesen jó, hogy megmérje, hogy mondjuk Zala9-ben van e szignifikáns különbség a fideszes Gabika és a tiszás Anonim Politikus között, ahogy arra is alkalmas, hogy informáljon arról, hogy érdemes e erőlködnie Jámbornak, Hadházynak, Tordainak, stb.
Szóval valóban megállt az eszed, ha ezt a két dolgot (országos tendenciák vs. konkrét helyi helyzet) összecsúsztatod.
Őszentsége Sobri Jóska
Másrészt egy 5-600 fős telefonos felmérés (ahogy ezek készültek) természeténél fogva nem lehet reprezentatív idehaza. Itthon a megkérdezettek 8-15%-a válaszol telefonos kérdésre. Tehát 100ból átlagosan 10. Vagyis egy 500 fős mintához kell olyan 5000 hívás. Mármint egy oevk-ban. Ilyen adatbázisa nincs a Századvégen és csatolt szervein kívül senkinek. És az övékről is hírlik hogy, mondjuk úgy, másodlagos frissességű. Ami persze mèg mindig kilométerekkel jobb, mint bárki másé. De annak a matematikai esélye, hogy az 5000ből az 500 válaszoló, nemre, korra, végzettségre, társadalmi státuszra, politikai beállítottsàgra, ne adja úristen kisebbségre is reprezentatív legyen, 3,2%os hibahatárral. Hát, finoman fogalmazva: nem sok.
Ezek a kutatások a közvélemény izgalomban-tartásán (meg hogy engem bosszantsanak) kívül semmire nem alkalmasak. Annak mondjuk viszont valóban jó.
MC12
4 hónapja
Kovács Gergő posztolt, ha ezt egymás mellé teszem a 444 cuccal, akkor azért nekem elég egyértelmű, hogy hol a kaki.Nekem viszont még mindig nagyon zavaros ez az egész sztori.
somoskovig
4 hónapja
Sajnos erre sem alkalmas. Két okból sem. Egyrészt a Tisza és a Fidesz is úgy rendeli a kutatást, hogy a Tisza és Fidesz jöjjön ki belőle nyertesen. Ez nem túl nehéz, mondom, csak megfelelő alapminta kell hozzá. Tehát itt meg is dől a dolog. (Az, hogy emellett rendelnek màsik kutatást is, amit meg nem tesznek közzé, az egy másik dolog)Napi érdektelen politológusi kekeckedés: Tegnap kidobta az index - ki más - hogy a fidesz mért egy valag körzetben és a Jász 2-t simán hozza a Tiszával szemben (én borsod 3-at, meg Hajdú 4-et hallottam kb. hasonló számokkal) ennek alapján valóban 80-26 a fidesz - tisza az oevk-kban. A módszertan, a megkérdezettek száma, a hibahatár, nagyjából ugyanaz, mint amit a 21 mért a Tiszának Zuglóban meg itt ott. Azt tegyük félre, hogy szándékosan hazudna, vagy utólag bele lenne írva bármelyik mérésbe, nem teszik, mert nincs rá szükség, az alapsokaság kellő variálásával olyan mintát álítok össze amilyet, meg amilyen végeredményt akarok, de nem is ez a lényeg.Pedig szerintem csak szándéktalanul csúsztatsz, amit nem veszel észre.
MC12
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
még jó, hogy Melegmáté Zebra ovis csopijában nincsenek trollok 😀
4 hónapja
😊 Akkorában áradt előszőr egy TiszaJé! Mikszáth írta a Rokonokat?🙂Van egy nagyon hülye, konteós kérdésem. Semmiféle háttérinfóm nincs hozzá, csak eszembe jutott: nem lehet, hogy Kovács Gergőt kábszi miatt zsarolják?Nem zsarolja még senki, csak nem
nagylaza, főpohárnok
hagyják dolgozni.
Mégis Kinek lenne az érdeke, hogy sikeres legyen kicsiben?
A Fidesznek biztos nem, a Tiszának még úgy se, a Főváros konkrétan utálja, azok az álcivil szervezetek is tartoznak vlkihez akik ott lebzselnek.
Simán Belebegtetik
—csak úgy noname
Emberek a levegőbe—hogy biztos csak zsarolják, és mivel olyan a politikai klíma amilyen ezt tovább suttogják.
Ha egy milliárdos+ költségvetést viszel nem tudsz mindenkinek megfelelni, ilyenkor kell a háttér és a politikai alkuk sokasága a “kis füstös hátsó szobában”.
Full transzparensen működve meg káoszba jutsz—magyar körülmények között— és bukásra vagy ítélve.
#MikszáthRokonok
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
Kovács Gergő posztolt, ha ezt egymás mellé teszem a 444 cuccal, akkor azért nekem elég egyértelmű, hogy hol a kaki.www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0PubyVNQVNhBKYi1XZ7sJyfTG9zFVbWNpVXPEu7p1xh56Rw13nW7Tk8xMTd5T4KU5l&id=100063601939922&__cft__[0]=AZUs4fPRrpclGI_ZyMlLupJAFhmk2X_44a7WjS07oz7eyf7R7zHkrW877OlOKXGK95vg_W_ValA5bd-apH5tTkb4uJv-s1U_xwSubxwlWD8OzJt9Ju7uO7kLnXRAT-xxXHGg7eNAmKxQjLPoSv-h25k_sQKADDqSAviiLzaChn8c0Q&__tn__=R]-R
Szerkesztette: somoskovig
4 hónapja
Jé! Mikszáth írta a Rokonokat?🙂Van egy nagyon hülye, konteós kérdésem. Semmiféle háttérinfóm nincs hozzá, csak eszembe jutott: nem lehet, hogy Kovács Gergőt kábszi miatt zsarolják?Nem zsarolja még senki, csak nem
nagylaza, főpohárnok
hagyják dolgozni.
A Fidesznek biztos nem, a Tiszának még úgy se, a Főváros konkrétan utálja, azok az álcivil szervezetek is tartoznak vlkihez akik ott lebzselnek.
Simán Belebegtetik
—csak úgy noname
Emberek a levegőbe—hogy biztos csak zsarolják, és mivel olyan a politikai klíma amilyen ezt tovább suttogják.
Ha egy milliárdos+ költségvetést viszel nem tudsz mindenkinek megfelelni, ilyenkor kell a háttér és a politikai alkuk sokasága a “kis füstös hátsó szobában”.
Full transzparensen működve meg káoszba jutsz—magyar körülmények között— és bukásra vagy ítélve.
#MikszáthRokonok
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Jé! Mikszáth írta a Rokonokat?🙂Van egy nagyon hülye, konteós kérdésem. Semmiféle háttérinfóm nincs hozzá, csak eszembe jutott: nem lehet, hogy Kovács Gergőt kábszi miatt zsarolják?Nem zsarolja még senki, csak nem
nagylaza, főpohárnok
hagyják dolgozni.
Simán Belebegtetik
—csak úgy noname
#MikszáthRokonok
ozibozi
4 hónapja
Van egy nagyon hülye, konteós kérdésem. Semmiféle háttérinfóm nincs hozzá, csak eszembe jutott: nem lehet, hogy Kovács Gergőt kábszi miatt zsarolják?Nem zsarolja még senki, csak nem
nagylaza, főpohárnok
hagyják dolgozni.
Simán Belebegtetik
—csak úgy noname
#MikszáthRokonok