Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 856 — Lucas Scott
Lemaradtam, mi vót? Megtámadtuk már a szemét náci ukránokat?
Vagy csak kedélyesen elküldtük a kurva anyjukba őket?
warr_b
legjobb helyen élsz. ezt tudtuk meg.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 284 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lemaradtam, mi vót? Megtámadtuk már a szemét náci ukránokat?
Vagy csak kedélyesen elküldtük a kurva anyjukba őket?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erősen ajánlott:

telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/mero-laszlo-valasztas-ketharmad-facebook

Amit pedig Orbán az ukránokkal kapcsolatban mond sajnos igaz, mèg ha fáj is, nyilván ez páva tánc rohadtul nem tetszik sokaknak, de reál politikuskènt nem tehet mást. Ha pedig NATO országot kell esetleg majd vèdeni, abban benne leszünk. Nem mentem fel, mielőtt...de valid amit mond ès a nèp támogatja...

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 871 — The Mathematician
Ha az oroszok azt kérik, akkor rubelben fizetünk a földgázért

Le is szopná őket ha azt kérik.
Bazzani
Ebben csak az izgalmas hogy honnan lesz rubel?
Mert ugye az orosz bankok ki vannak zárva a rendszerbol (ha jol tudom)
Janek
Van otthon a Munkáspártnál
Gyurma Pappa
Ennyire sok? 😊
Vrij6
Gyuszi bából kinézem, hogy nála a szekrényben lesz elég.
csebi
majd birodalmi márkát kérnek a mi hazánktól és kipótolják

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/orban-annak-aki-el-akar-menni-magyarorszagrol-azt-uzenem-hogy-ez-a-legjobb-hely-europaban
A főnök ezt is rövidre zárta! 😀
Toca
Pörgethetjük mi itt azt a tetves online kereket, felesleges. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 871 — The Mathematician
 telex.hu/valasztas-2022/2022/04/06/orban-annak-aki-el-akar-menni-magyarorszagrol-azt-uzenem-hogy-ez-a-legjobb-hely-europaban
Toca
a lánya miért ment el akkor családostul?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 856 — Lucas Scott

Bazzani
Janek
Gyurma Pappa
Ennyire sok? 😊
Vrij6
Gyuszi bából kinézem, hogy nála a szekrényben lesz elég.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 330 — Vikings fan
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 122 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Bazzani
Janek
Gyurma Pappa
Ennyire sok? 😊

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 620 — zászló zászló szív

Bazzani
Janek

több mint 3 éve

Bazzani
Janek
Nem mind.
több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze

Bazzani

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
Orbán Viktor munkatársai is kaptak SMS-eket az ellenzéktől
A választásra buzdító ellenzéki SMS-kampányból annyit ért Orbán Viktor, hogy az embernek vannak saját adatai, amelyekkel rendelkezik, ha azokat nem adta oda valakinek, akkor nem lehet használni. Neki a munkatársai szóltak, hogy üzeneteket kaptak a nevükön megszólítva az ellenzéktől, választásra buzdítva, miközben ők nem adták meg az adataikat. A kormányfő szerint nyomozni kell, jogilag értelmezni kell a helyzetet, és meghozni a szükséges döntéseket

Ők semmi ilyet nem csináltak ugye????
Bazzani
ők nem ilyen amatőr módon csinálják, nekik az aktivistáik személyesen felkerestek minden kubatov-listán szereplő választópolgárt, vagy felhívták őket, hogy voltak-e már szavazni, ha netán azt válaszolták, hogy nem, akkor meggyőzték őket, hogy menjenek mert nem lesz gáz, a férfiak meg mennek katonának Ukrajnába.
deyell
Én ezeket kaptam:
Gyurcsàny és Màrki-Zay hàborùba sodorna minket és visszahoznà a mùlt bukott politikàjàt. àllìtsuk meg öket! Vasàrnap 2X Fidesz! A népszavazàson: 4x NEM!
Ma vàlasztunk: hàborù vagy béke, rombolàs vagy épìtkezés. Csak a Fidesz képes megörizni az orszàg békéjét és biztonsàgàt! Szavazz! 2xFidesz! Népszavazàs: 4xNEM!
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 424 — Sworn to the Dark
A választásra buzdító ellenzéki SMS-kampányból annyit ért Orbán Viktor, hogy az embernek vannak saját adatai, amelyekkel rendelkezik, ha azokat nem adta oda valakinek, akkor nem lehet használni. Neki a munkatársai szóltak, hogy üzeneteket kaptak a nevükön megszólítva az ellenzéktől, választásra buzdítva, miközben ők nem adták meg az adataikat. A kormányfő szerint nyomozni kell, jogilag értelmezni kell a helyzetet, és meghozni a szükséges döntéseket

Bazzani
ők nem ilyen amatőr módon csinálják, nekik az aktivistáik személyesen felkerestek minden kubatov-listán szereplő választópolgárt, vagy felhívták őket, hogy voltak-e már szavazni, ha netán azt válaszolták, hogy nem, akkor meggyőzték őket, hogy menjenek mert nem lesz gáz, a férfiak meg mennek katonának Ukrajnába.

built for this shit

több mint 3 éve
Na most megindul a hízelgés a NATO és EU felé ? 😀
Toca
Muszáj, most jön a pávatánc a másik irányba.
Vrij6
Ja én nem csodálkozok Gyurmával korábban már taglaltuk hogy ez jöhet.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
Azért szépen látszik itt a topikban is, hogy milyen remekül működik a fidesz féle toszd meg és uralkodj elv... 🤔😁
warr_b
Ennyi

Imádom ezeket a "a fideszeseket senki nem érti meg" és hasonló magas lóról tett kommenteket a befelé fordulásról, mintha Gyurma, Amadeus és a többiek think tankja változtatná meg hirtelen a magyar reakciós politika irányát... lájkfogónak biztos jó, legalább az üldözött kormánypártiak egy pillanatig azt érezhetik, hogy na, valaki végre jól odapörkölt a kirekesztő sznobok orra alá.

Felfogtuk, értjük hogy mitől működik a fidesz propagandája és miért nem fog az ellenzék sose választást nyerni, míg feri fémjelzi, de itt szerintem alapvetően az emberek csak a maguk mikro szintjén szeretnék feldolgozni, hogy lehet az, hogy valakit egyszerűen nem érdekel a SZÁZMILLIÁRDOS KORRUPCIÓ (úú, más is lopna ennyit...), a szar EÜ, oktatás, stb (mindig is ilyen volt...), vagy épp a HAZAÁRULÁS (bezzeg biden!4).

Minderre mi a reakció? "Láss tovább a saját orrodnál..."

Köszi wazze
r.baggio
Van saját think tankem, itt a bizonyíték! 🥰
Gyurma Pappa
esküszöm nem én vagyok Pulai András
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 128 — Axel Foley

Bazzani
dehogy, ők annak küldték a propagandát, aki önként jelentkezett a Fidesz levelezőlistájára oltásra
slowmotion
Az nem sms szóval ok

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 392 — Cowboys fan
Toca
ki gondolta volna?
slowmotion
Ez azért pozitív. Legalább ebben egyetértek vele. Kérdés ez a tánc része, vagy rájött, hogy nincs más út!?
Klaci79
azt gondolom ő is levágja, hogy KGST <<<<<<<< EU, ráadásul a mostani KGST a hajdaninak az árnyéka lenne
több mint 3 éve

Bazzani
dehogy, ők annak küldték a propagandát, aki önként jelentkezett a Fidesz levelezőlistájára oltásra
több mint 3 éve
Toca
Muszáj, most jön a pávatánc a másik irányba.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
Toca
ki gondolta volna?
slowmotion
Ez azért pozitív. Legalább ebben egyetértek vele. Kérdés ez a tánc része, vagy rájött, hogy nincs más út!?
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 128 — Axel Foley

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 919 — no es importante

Negritis
A-a, én már a választás előtt beírtam, hogy jön az újabb fidesz kétharmad, ezeken a fázisokon rég túl vagyok.

Azt viszont sose fogom elfogadni, hogy egyeseknek annyiból áll egy vita, hogy beírnak valamit a vakvilágba, aztán ha meg kell védeni az igazukat akkor vagy eltűnnek vagy a magas lóról minden tényt, érvet nélkülözve kioktatnak.

De mondom, mikor a kedves vezető is ezt csinálja, könnyű ellesni az ilyen fogásokat.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Toca
ki gondolta volna?
több mint 3 éve