Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
rogán arcán látszik hogy vége az országnak, mi volt az a bánatos arcelvonási tünet
Adirotor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Putyin még éjfél előtt gratulál?Én vártam, hogy délután fél5kor érkezik a távirat.
gamerkr
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
ez a 100 000 mehetett volna a pesti pályaudvarokra segíteni te fasz
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Szerénység, ha vmit szeretek magamban az a szerénység …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ja, nagyon szereny vagy, a kurva anyadat.
több mint 3 éve
rogán arcán látszik hogy vége az országnak, mi volt az a bánatos arc
több mint 3 éve
Igen, kezd belelendülni.Szolid beszéd, kevésbé eufórikus, mint eddig.Hát, ő, szerintem pont nem
Kampman
zacknorb
több mint 3 éve
Putyin még éjfél előtt gratulál?már tegnap gratulált a pontos számok ismeretében
gamerkr
több mint 3 éve
Szolid beszéd, kevésbé eufórikus, mint eddig.Hát, ő, szerintem pont nem
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
most megint harc volt?in the grim darkness of the far future there is only war
Tactful Cactus
több mint 3 éve
De. Te is hibás vagy, hiába mosdatod magad.Nehogy már én legyek a hibás 😃 tessék tenni a Fidesz ellen. Vagy így vagy úgy. Adva volt 12 évig a lehetőség, erre lesz 55 mandátum kb. GratAzt ugye tudod, hogy minden szavazat számít?arra tényleg senki nem gondol, hogy itt vagyunk kb 30-an és kb a denveri fickó volt az egyetlen narancssárgaFigyu, nem mondanám magam fideszesnek, de számomra sok kedvező dolgot vezettek be, ezért kapták az X-et. A számokat elnézve, nem hiszem hogy ezen múlt 😂😂😂
ergo -» szétcsalják a szavazatszámlálást?
Adirotor
A többi dolgon úgysem tudok soha a büdös életben változtatni, kisember vagyok ahhoz hogy a lopás útjába álljak, olyan olajozott a gépezet hogy lenyel reggelire. Amúgy meg lehet menni az utcára tüntetni, senki sem akadályoz meg titeket, sem az ország “felét”..
#JC6
Szerecsenmosdatást meg ne csináljunk már...persze, mi lesz a következő, csak parancsot teljesítettem?
Hozzájárultál a Fidesz győzelméhez, mert megvettek kilóra, csak nyugtatgatod magad...nincs ilyenkor lelkiismeret furdalásod?
És mondhatod, hogy mert neked jó volt meg több embernek is, de lehetett volna jobb sokkal több embernek is.
Amúgy én voltam anno tüntetni, többször is.
Solymi
#JC6
több mint 3 éve
ezt mindenki jegyezze meg jól: hvg.hu/itthon/20220403_Kovacs_Zoltan_A_kormanynak_nincs_koze_a_kozmediahoz
több mint 3 éve
Putyin még éjfél előtt gratulál?
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 934
Első brüsszelezés és harc pipa. 😍😍
több mint 3 éve
Pont te beszélsz öcsém, aki felkapott vagy 30 millió állami támogatást az új kecora 😂😂😂Nehogy már én legyek a hibás 😃 tessék tenni a Fidesz ellen. Vagy így vagy úgy. Adva volt 12 évig a lehetőség, erre lesz 55 mandátum kb. GratAz ellenzéknek is kellett volna utalnia neked pénzt, hogy eléggé hálás legyél?
#JC6
r.baggio
több mint 3 éve
Hát nem mostÉn nem találok szavakat, nálam ezzel kb biztossá vált, hogy ismét külföld.Sok sikert külföldön, de ebből is azért vegye már észre mindenki a nagy tanulságot: vajon miért van az, hogy így szétszakadt az ország bp-re és vidékre?
És az ismerettségi köröm nagyrésze is elkezd nézelődni, erre várt.
Konkrétan hidegzuhany, én Fidesz győzelmet vártam, de hogy megint 2/3, ez annyira szomorú, hogy szavakat nem találok.
tenorx
Mert a kiábrándult szavazók előbb felköltöznek a fővárosra majd/vagy külföldre, így az arányok egyre rosszabbak lesznek, brutális öngerjesztő folyamat ami nem most kezdődött el
r.baggio
mek.oszk.hu/05500/05570/html/jozsef_attila0035.html
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
orbán viktor: "megöljük az összes nőt és gyereket!"közönség: örömujjongás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
még vége sincs geci, de már brüsszelezikA harc szó természetesen elhangzott rögtön
KURVA ANYÁD
Hanni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
És Brüsszelezik bazdmeg.
több mint 3 éve
Nehogy már én legyek a hibás 😃 tessék tenni a Fidesz ellen. Vagy így vagy úgy. Adva volt 12 évig a lehetőség, erre lesz 55 mandátum kb. GratAz ellenzéknek is kellett volna utalnia neked pénzt, hogy eléggé hálás legyél?
#JC6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
még vége sincs geci, de már brüsszelezikKURVA ANYÁD
több mint 3 éve
zeng a ria ria hungária, miközben esik el az ország
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz