Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 405
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékit
eaglesmcnabb
Kommentátorként én kedveltem.
Kampman
azt hittem a sajtiparban vagy,
bocs csak iszom mint az állat
Tactful Cactus
Abban vagyok.
Kampman
igen ezért volt fura, hogy kommentátorként

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékit
eaglesmcnabb
megvannak rajzolva azok a körzetek na 😀
pár hete apámmal autóztunk Pest környékén, az öreg teljesen ki volt akadva hogy hogyan sikerült ilyen körzeteket összehozni /menet közben a 10es úton kb háromszor váltotta egymást a plakátokon a menczer meg valami szőke fideszes csaj/
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
MZP-t Lázár beleállítja a földbe.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 726
eaglesmcnabb
Kampman
Tactful Cactus
Abban vagyok.

több mint 3 éve
eaglesmcnabb
Kampman

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 850
eaglesmcnabb
Én meg azt nem, hogy Kósa hogy a búbánatos k.a istenbe tud nyerni, mikor kibebaszottul leszerepelt az elmúlt években. DE NAGYON!
több mint 3 éve
focilap 61
a jobbik ezzel az összefogással kinyírta magát, mert szinte minden jobbikos leszavazzot a mi hazánkra vagy a fideszre
több mint 3 éve
eaglesmcnabb
Nem megbántásból de: Buborééék
bobi0092
Teljesen, 2018-ban családilag is MSZP-hez kötődő kolléganőm fejtette ki, hogy ő nem érti az eredményt, az ő 500 facebook ismerőse között nincs fideszes.

Amikor elmondtam neki, hogy 6 millióan szavaztak, nem nagyon tudott vele mit kezdeni.

több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 759
eaglesmcnabb
Nem megbántásból de: Buborééék
több mint 3 éve
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
a partizánon az egyetlen normális forma az a szemüveges srác
a többi, főleg a csaj egy kuka
Adirotor
Azért a "Gődény nem kamu" mondatán fennakadt a szemem.
Kenny
gödény őrült annyira, hogy ezt halálkomolyan gondolja szvsz
több mint 3 éve
összefogás eredményvárója jajj

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
eaglesmcnabb
Az megfordul majd nyugi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
Adirotor
Azért a "Gődény nem kamu" mondatán fennakadt a szemem.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 281 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jöhet egy jó szerverleállás

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 157 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapján
Adirotor
Ezt számolom, meg van hülyülve az NVI. Hoppál körzetben azt írják, 60%-os feldolgozottság, de mintha kész lenne a körzet a szavazatok alapján.

De a lista sem jön ki
Gyurma Pappa
Akkor mi van itt?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapján
Adirotor
Ezt számolom, meg van hülyülve az NVI. Hoppál körzetben azt írják, 60%-os feldolgozottság, de mintha kész lenne a körzet a szavazatok alapján.

De a lista sem jön ki
Gyurma Pappa
Ezért nem értettem, hogy 67 százalékról hogy lett 65 és még mindig nem magasabb vagy akkor korábbi részvételi adat nem stimmelt...gyanús 😛
több mint 3 éve
tv2-n CR2

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Hollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokat
csebi
Ha most láttam volna először, kifejezetten szimpatikusnak találtam volna.
Szokol
Hollikot még a fideszes ismerőseim is utálják mióta világ a világ
zacknorb
Én is! 😁 De most szimpatikus volt a visszafogottsága.
több mint 3 éve
csebi
Szokol
ha most láttam volna utoljára nekem is

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 960 — Kinek mit intézett a kormánya
csebi
Szokol
Hollikot még a fideszes ismerőseim is utálják mióta világ a világ

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 617 — zászló zászló szív
Adirotor

De a lista sem jön ki

több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
csebi