Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
igen ezért volt fura, hogy kommentátorkéntAbban vagyok.azt hittem a sajtiparban vagy,én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitKommentátorként én kedveltem.
eaglesmcnabb
Kampman
bocs csak iszom mint az állat
Tactful Cactus
Kampman
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitmegvannak rajzolva azok a körzetek na 😀
eaglesmcnabb
pár hete apámmal autóztunk Pest környékén, az öreg teljesen ki volt akadva hogy hogyan sikerült ilyen körzeteket összehozni /menet közben a 10es úton kb háromszor váltotta egymást a plakátokon a menczer meg valami szőke fideszes csaj/
több mint 3 éve
Abban vagyok.azt hittem a sajtiparban vagy,én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitKommentátorként én kedveltem.
eaglesmcnabb
Kampman
Tactful Cactus
több mint 3 éve
azt hittem a sajtiparban vagy,én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitKommentátorként én kedveltem.
eaglesmcnabb
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitÉn meg azt nem, hogy Kósa hogy a búbánatos k.a istenbe tud nyerni, mikor kibebaszottul leszerepelt az elmúlt években. DE NAGYON!
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
focilap
61
a jobbik ezzel az összefogással kinyírta magát, mert szinte minden jobbikos leszavazzot a mi hazánkra vagy a fideszre
több mint 3 éve
Teljesen, 2018-ban családilag is MSZP-hez kötődő kolléganőm fejtette ki, hogy ő nem érti az eredményt, az ő 500 facebook ismerőse között nincs fideszes.én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitNem megbántásból de: Buborééék
eaglesmcnabb
bobi0092
Amikor elmondtam neki, hogy 6 millióan szavaztak, nem nagyon tudott vele mit kezdeni.
több mint 3 éve
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitNem megbántásból de: Buborééék
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitKommentátorként én kedveltem.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
gödény őrült annyira, hogy ezt halálkomolyan gondolja szvsza partizánon az egyetlen normális forma az a szemüveges srácAzért a "Gődény nem kamu" mondatán fennakadt a szemem.
a többi, főleg a csaj egy kuka
Adirotor
Kenny
több mint 3 éve
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitAz megfordul majd nyugi
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
a partizánon az egyetlen normális forma az a szemüveges srácAzért a "Gődény nem kamu" mondatán fennakadt a szemem.
a többi, főleg a csaj egy kuka
Adirotor
több mint 3 éve
Jöhet egy jó szerverleállás

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékit
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Akkor mi van itt?444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapjánEzt számolom, meg van hülyülve az NVI. Hoppál körzetben azt írják, 60%-os feldolgozottság, de mintha kész lenne a körzet a szavazatok alapján.
Adirotor
De a lista sem jön ki
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
a partizánon az egyetlen normális forma az a szemüveges sráca többi, főleg a csaj egy kuka
több mint 3 éve
Ezért nem értettem, hogy 67 százalékról hogy lett 65 és még mindig nem magasabb vagy akkor korábbi részvételi adat nem stimmelt...gyanús 😛444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapjánEzt számolom, meg van hülyülve az NVI. Hoppál körzetben azt írják, 60%-os feldolgozottság, de mintha kész lenne a körzet a szavazatok alapján.
Adirotor
De a lista sem jön ki
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Én is! 😁 De most szimpatikus volt a visszafogottsága.Hollikot még a fideszes ismerőseim is utálják mióta világ a világHollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokatHa most láttam volna először, kifejezetten szimpatikusnak találtam volna.
csebi
Szokol
zacknorb
több mint 3 éve
ha most láttam volna utoljára nekem isHollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokatHa most láttam volna először, kifejezetten szimpatikusnak találtam volna.
csebi
Szokol
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Hollikot még a fideszes ismerőseim is utálják mióta világ a világHollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokatHa most láttam volna először, kifejezetten szimpatikusnak találtam volna.
csebi
Szokol
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapjánEzt számolom, meg van hülyülve az NVI. Hoppál körzetben azt írják, 60%-os feldolgozottság, de mintha kész lenne a körzet a szavazatok alapján.
Adirotor
De a lista sem jön ki

több mint 3 éve
Hollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokatHa most láttam volna először, kifejezetten szimpatikusnak találtam volna.
csebi