Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Mert van egy 5-10-nyi potenciális szélsőjobber (értsd az, aki utálja a cigányokat), akiket hatásos és hangzatos üzenetekkel meg lehet fogni, nekik a miép romjain ideig-óráig sikerült, de ennyi, pártként sose működtek igazán, most meg már a mihazánk elvitte a show-t.Hosszú távon életképes pártot a semmiből a rendszerváltás óta senki nem csinált, meglepő lenne?A 2010-es évek Jobbikját én annak mondanám.
r.baggio
Kampman
Semmiből jövő új párt, ami jelentős tényezővé válhatna, soha nem lesz, ezt legkésőbb 2018-ban illett volna elengedni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
FB egyfolytában az arcomba tolta, ha akartam, ha nem....Hallottad a kis csajt beszélni? Baszki captain obvious …Koncz Zsófia nálunk behúzta.Az nem is csoda, apja is jól csinálta, és a lánya is nagyon ügyes. Ott kivételesen helyén van a történet.
Tactful Cactus
dande
csebi
több mint 3 éve
Hollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokat
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Oké 😊inkább pm-ben írnám de hagyjukKoncz Zsófia nálunk behúzta.Az nem is csoda, apja is jól csinálta, és a lánya is nagyon ügyes. Ott kivételesen helyén van a történet.
Tactful Cactus
dande
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Hallottad a kis csajt beszélni? Baszki captain obvious …Koncz Zsófia nálunk behúzta.Az nem is csoda, apja is jól csinálta, és a lánya is nagyon ügyes. Ott kivételesen helyén van a történet.
Tactful Cactus
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapján
több mint 3 éve
inkább pm-ben írnám de hagyjukKoncz Zsófia nálunk behúzta.Az nem is csoda, apja is jól csinálta, és a lánya is nagyon ügyes. Ott kivételesen helyén van a történet.
Tactful Cactus
dande
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Legtobb Jobbikos leszavazott a fideszre, mi hazankra. Ismerosi korbol is.Én ismerősi körömben kb. a fele a jmi hazánkra, kb fele az összefogásra, mint pl. én és tesóm is.
Padrinaggio
De tén, hogy akik most a mi hazánkra szavaznak, azok ha nem lenne a párt, akkor a fideszre szavaznának, szóval aki a mi hazánk miatt kúrta fel magát az ne tegye, az a szavazat úgyis menne a fideszre, semmit nem bukott az ellenzéki összefogás a mi hazánk létezésével. MKKP viszont kibaszott nagy kapufa sajna
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
És még ez a Menczer is vezet...Az még megfordul majd
Vrij6
több mint 3 éve
remélem putyin jön nácitlanítani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Koncz Zsófia nálunk behúzta.Az nem is csoda, apja is jól csinálta, és a lánya is nagyon ügyes. Ott kivételesen helyén van a történet.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
És még ez a Menczer is vezet...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Donáth Ancsi Instainfluenszer-kampány kellett volna ide, nem Putyinnal riogatás.Olvastam én is, bedob egy free nude képet onlyfansen, ha rá szavazol, eskü ment volna oda jópár x
Cubehor
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Mesterházy 2010 feelingEllenzéki összefogás közül nem beszél senki csak MZP? Ultragaz …Már réges rég kihátráltak mellőle, sőt igazából soha nem voltak ott.
csebi
Bedobták elbukni, hogy ne közülük égjen meg valaki.
Kenny
több mint 3 éve
Donáth Ancsi Instainfluenszer-kampány kellett volna ide, nem Putyinnal riogatás.
több mint 3 éve
csak megjegyzem az aki le akarja váltani a fityiszt és ebben egy fletó plakát akadályozza meg az meg is érdemli a sorsátSzerinted miért Fletót rakja ki még mindig a Fidesz stáb minden egyes kampány idején a plakátjaira riogatni?Hagyjuk már ezt. Komolyan Gyurcsányt kérünk számon egy olyan versenyben, ahol a fidesz kezében van minden média (pláne vidéken), korlátlan forrással rendelkeznek és kényük kedvük szerint rajzolgatják újra a választási körzeteket, ahogy éppen nekik jó?Nincs mese a másik oldalnak fel kell építeni full nulláról egy önálló pártot, lehetőleg minden régi levitézlett káder nélkül, új és még magukat le nem járatott arcokkal... tudom, szinte lehetetlen...de....Nem először mondom, sokaknak nem is fog tetszeni, (pláne a mostani kicsit zaklatott hangulatban) de az MSZP-vel és Gyurcsánnyal soha, de tényleg soha a büdös életben nem lehet legyőzni a Fideszt. Meg kellett volna tőlük szabadulni úgy a 2010-es évek elején, és mostanra már lehetne egy Momentum-LMP-mérsékelt Jobbik stílusú ellenzéki tömb.
dande
De nem, 2026-ban is ez lesz.
Kampman
De ja, majd a semmiből előjön egy teljesen új párt és nyer. Ahaaa.
Ki hiszi el, de komolyan?
roberto23
Kampman
gondolod én jókedvemben szavaztam le ma Nunkovicsra ha finoman fogalmazok akkor azt mondom hogy nem tartom a legélesebb késnek a fiókban, de ő jutott nem tudok válogatni ha a vitya-féle bandát el akarom küldeni, úgyhogy befogom az orrom és oda teszem az x-et ahol én is tudom hogy büdös valami, de ez még mindig kevésbé bűzlik
ha valakit fletó még mindig zavar /az elmúlt 12 év után/ az nem akarja elküldeni a fityiszt ilyen egyszerű ez az egész
több mint 3 éve
Ellenzéki összefogás közül nem beszél senki csak MZP? Ultragaz …Már réges rég kihátráltak mellőle, sőt igazából soha nem voltak ott.
csebi
Bedobták elbukni, hogy ne közülük égjen meg valaki.
több mint 3 éve
nem adnak interjút az ellenzékiek, nem csodaEzért is tartanak ott ahol
Heisman
több mint 3 éve
Sajnos most úgy néz ki a kutyákra behúzott x-em teljesen értéktelen lett.Én örök kutyásként máshova húztam, mert van, hogy két rossz közül a kevésbé rosszat kell választani, mert pont ott tartunk majd, amit várni lehetett: a totális orosznyitás helyett még egy újabb gyurcsány kormány is szebb alternatíva, a tudatos hazaárulásnál tudniillik tényleg nincs lejjebb
Tarsi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Persze de a 114 -106 - 117 - 119 - 116 egy hangyafasznyit messzeáll a 133+tól.A közvéleménykutatók nagy része amúgy mire is vette fel a pénzt? Vagy jótékonysági munkában becsültek mandátumokat?meteorológia?
Vannak más események is amúgy akár a tudományban akár a társadalomban amiket jelenlegi tudásunkkal nem tudunk előre megbecsülni de tippelgetésre értelmesebb helyeken nem szoktak pénzt fizetni akkor sem ha komoly számításokat hazudnak mögé..
bobi0092
amúgy mindenhol fidesz győzelmet jósoltak
Negritis
Ilyen számok bedobását egy kocsmatársaságból is ki lehet sajtolni...
A Fidesz győzelmet megjósolni meg nem kell szakembernek lenni.
több mint 3 éve
En is ezt gondoltam, de nem igy van.Nincs mese a másik oldalnak fel kell építeni full nulláról egy önálló pártot, lehetőleg minden régi levitézlett káder nélkül, új és még magukat le nem járatott arcokkal... tudom, szinte lehetetlen...de....Nem először mondom, sokaknak nem is fog tetszeni, (pláne a mostani kicsit zaklatott hangulatban) de az MSZP-vel és Gyurcsánnyal soha, de tényleg soha a büdös életben nem lehet legyőzni a Fideszt. Meg kellett volna tőlük szabadulni úgy a 2010-es évek elején, és mostanra már lehetne egy Momentum-LMP-mérsékelt Jobbik stílusú ellenzéki tömb.
dande
De nem, 2026-ban is ez lesz.
Kampman
Tok mindegy ki hogy indul.
3 millio ember szavaz a fideszre covid/gazdasagi valsag/orosz baballami let ellenere.
Egyszeruen a fidesz megteremtette azt amire az emberek nagy reszenek igenye van.
Pont
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ellenzéki összefogás közül nem beszél senki csak MZP? Ultragaz …
több mint 3 éve
3 egymás utáni választáson egyre jobb eredményt értek el.életképes? hol?Hosszú távon életképes pártot a semmiből a rendszerváltás óta senki nem csinált, meglepő lenne?A 2010-es évek Jobbikját én annak mondanám.
r.baggio
Kampman
Negritis
Aztán szétestek, de ők tényleg eléggé a semmiből jöttek.
több mint 3 éve
Legtobb Jobbikos leszavazott a fideszre, mi hazankra. Ismerosi korbol is.