Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem velem sem fordult még elő, hogy anyámmal vagy a testvéreimmel ugyanarra szavaztunk volna, de semmi pénzért nem mennék konfliktusba velük ezért.nézd maradjunk annyiban hogy nem ismered a nagyapámat, én meg nem fogok összeveszni ezen vele többször mert vagy ő vagy én előbb utóbb agyvérzést kapfélig-meddig off, de Én amúgy ezt sosem értettem, hogy a picsába nem tudjátok meggyőzni a közeli családtagjaitokat?az egy dolog, de pl a mi falunkban a nyugdíjasok /tudom mert pl a nagyapám az egyik ilyen/ biztos hogy nem mennének olyan nagy számban szavazni egy gulyás-szíjjártó-lázár vezette fityiszre mint ahogy rohannak a tescos putyinra leadni a voksotEz igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Mondjuk hármójuknak együtt nincs akkora karizmája, mint neki, hiába tehetségesek.
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Talán az MSZP volt egy kivétel.
Kampman
náluk vitya ilyen jézusi vonalon mozog, minden szava szent és megkérdőjelezhetetlen /nyugodt lehetsz benne ha egy hónapja ovi átült volna a Thürmer féle Munkáspártba, akkor az összes hívő a Munkáspártra szavaz kérdés nélkül/
ezt senki mással nem tudod fent tartani /persze ha a kis vezér kihúzza még pár évig akkor ezek a nyugdíjasok addigra már beadták a kulcsot/
Cuchulain82
eaglesmcnabb
Cuchulain82
A család ezerszer fontosabb, mint néhány nyüves politikus.
több mint 3 éve
Mert nem tudod.félig-meddig off, de Én amúgy ezt sosem értettem, hogy a picsába nem tudjátok meggyőzni a közeli családtagjaitokat?az egy dolog, de pl a mi falunkban a nyugdíjasok /tudom mert pl a nagyapám az egyik ilyen/ biztos hogy nem mennének olyan nagy számban szavazni egy gulyás-szíjjártó-lázár vezette fityiszre mint ahogy rohannak a tescos putyinra leadni a voksotEz igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Mondjuk hármójuknak együtt nincs akkora karizmája, mint neki, hiába tehetségesek.
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Kampman
náluk vitya ilyen jézusi vonalon mozog, minden szava szent és megkérdőjelezhetetlen /nyugodt lehetsz benne ha egy hónapja ovi átült volna a Thürmer féle Munkáspártba, akkor az összes hívő a Munkáspártra szavaz kérdés nélkül/
ezt senki mással nem tudod fent tartani /persze ha a kis vezér kihúzza még pár évig akkor ezek a nyugdíjasok addigra már beadták a kulcsot/
Cuchulain82
eaglesmcnabb
Ők ebben hisznek és egy idő után már nem tudsz normálisan érvelni.
Attól még hogy családtag, a gondolkodása lehet teljesen más.
több mint 3 éve
Jaja.Mondjuk ez nem véletlen.Meg Csornán is, legfideszesebb körzet ever.Eldőlt? Meglett a 2/3?Sopronban Barcza nyert nagyon. Movar is eldolt a Fidesz javara. Ezt a kettot fixen tudom mondani
bcsarli
Toto21
Kampman
tüsi91
youtu.be/yfUrK-KclLQ

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nézd maradjunk annyiban hogy nem ismered a nagyapámat, én meg nem fogok összeveszni ezen vele többször mert vagy ő vagy én előbb utóbb agyvérzést kapfélig-meddig off, de Én amúgy ezt sosem értettem, hogy a picsába nem tudjátok meggyőzni a közeli családtagjaitokat?az egy dolog, de pl a mi falunkban a nyugdíjasok /tudom mert pl a nagyapám az egyik ilyen/ biztos hogy nem mennének olyan nagy számban szavazni egy gulyás-szíjjártó-lázár vezette fityiszre mint ahogy rohannak a tescos putyinra leadni a voksotEz igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
vicces, hogy a fele kijár a sógorokhoz, a másik fele meg a sógorokból él, de azért hajrá fidesz 😊Eldőlt? Meglett a 2/3?Sopronban Barcza nyert nagyon. Movar is eldolt a Fidesz javara. Ezt a kettot fixen tudom mondani
bcsarli
Toto21
több mint 3 éve
Mondjuk ez nem véletlen.Meg Csornán is, legfideszesebb körzet ever.Eldőlt? Meglett a 2/3?Sopronban Barcza nyert nagyon. Movar is eldolt a Fidesz javara. Ezt a kettot fixen tudom mondani
bcsarli
Toto21
Kampman
Gyopi jó politikus. Agililis és kurva sok pénzt hoz ebbe a körzete.
Még akkor is ha ő is olyannak tűnik, aki átgázol azon aki útban van neki.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
megszopatta demcsákotKilőtted az általa kiszemelt vadkant, vagy ez hogy sikerült?Ha egyszer vadasztam egyutt Lazarral es nem lettem fideszes akkor a pokol tuzen fogok elegni?Velem meg a gulyásgeri szembe futott a rakparton biciklis gatyóban. 😀Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.Velem már szembejött az utcán Navracsics meg Torgyán is.
😊
Bazzani
Kampman
braxa88
Kenny
Kampman
több mint 3 éve
félig-meddig off, de Én amúgy ezt sosem értettem, hogy a picsába nem tudjátok meggyőzni a közeli családtagjaitokat?az egy dolog, de pl a mi falunkban a nyugdíjasok /tudom mert pl a nagyapám az egyik ilyen/ biztos hogy nem mennének olyan nagy számban szavazni egy gulyás-szíjjártó-lázár vezette fityiszre mint ahogy rohannak a tescos putyinra leadni a voksotEz igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
tudnám mikor jutunk el végre oda hogy jön a töviskoszorú meg a kereszt mert arra nagyon kíváncsi lennékaz egy dolog, de pl a mi falunkban a nyugdíjasok /tudom mert pl a nagyapám az egyik ilyen/ biztos hogy nem mennének olyan nagy számban szavazni egy gulyás-szíjjártó-lázár vezette fityiszre mint ahogy rohannak a tescos putyinra leadni a voksotEz igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
KoporShow
több mint 3 éve
Meg Csornán is, legfideszesebb körzet ever.Eldőlt? Meglett a 2/3?Sopronban Barcza nyert nagyon. Movar is eldolt a Fidesz javara. Ezt a kettot fixen tudom mondani
bcsarli
Toto21
több mint 3 éve
az egy dolog, de pl a mi falunkban a nyugdíjasok /tudom mert pl a nagyapám az egyik ilyen/ biztos hogy nem mennének olyan nagy számban szavazni egy gulyás-szíjjártó-lázár vezette fityiszre mint ahogy rohannak a tescos putyinra leadni a voksotEz igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
több mint 3 éve
Sztem rosszabb vég ennél h Falcons-drukker vagy 😉Ha egyszer vadasztam egyutt Lazarral es nem lettem fideszes akkor a pokol tuzen fogok elegni?Velem meg a gulyásgeri szembe futott a rakparton biciklis gatyóban. 😀Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.Velem már szembejött az utcán Navracsics meg Torgyán is.
😊
Bazzani
Kampman
braxa88
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Eldőlt? Meglett a 2/3?Sopronban Barcza nyert nagyon. Movar is eldolt a Fidesz javara. Ezt a kettot fixen tudom mondani
bcsarli
több mint 3 éve
Kilőtted az általa kiszemelt vadkant, vagy ez hogy sikerült?Ha egyszer vadasztam egyutt Lazarral es nem lettem fideszes akkor a pokol tuzen fogok elegni?Velem meg a gulyásgeri szembe futott a rakparton biciklis gatyóban. 😀Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.Velem már szembejött az utcán Navracsics meg Torgyán is.
😊
Bazzani
Kampman
braxa88
Kenny
több mint 3 éve
Ha egyszer vadasztam egyutt Lazarral es nem lettem fideszes akkor a pokol tuzen fogok elegni?Velem meg a gulyásgeri szembe futott a rakparton biciklis gatyóban. 😀Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.Velem már szembejött az utcán Navracsics meg Torgyán is.
😊
Bazzani
Kampman
braxa88
több mint 3 éve
Eldőlt? Meglett a 2/3?
több mint 3 éve
Velem meg a gulyásgeri szembe futott a rakparton biciklis gatyóban. 😀Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.Velem már szembejött az utcán Navracsics meg Torgyán is.
😊
Bazzani
Kampman
több mint 3 éve
az egy dolog, de pl a mi falunkban a nyugdíjasok /tudom mert pl a nagyapám az egyik ilyen/ biztos hogy nem mennének olyan nagy számban szavazni egy gulyás-szíjjártó-lázár vezette fityiszre mint ahogy rohannak a tescos putyinra leadni a voksotEz igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Kampman
több mint 3 éve
Évek óta nem láttam M1-et.Egész nézhető, voltak sokkal rosszabb pillanataik is.
Lehet többet kéne nézni mert ez kurva vicces. 😀
KoporShow
több mint 3 éve
ez a Győzike interjú sokkoló, micsoda tartozásai lehetnek szerencsétlennekigazi cringelord
sapka
több mint 3 éve
Látod, én az ilyen embereket vetem meg, akik látják, hogy más szenved, de amíg nekik jó, addig elfogadják.félreértesz, az ilyen hozzáállású emberekkel /pl a főnököm 😀/ le sem állok, mert max én kapok agyvérzést, de van pár barátom akik nem hülyék, normálisan lehet velük beszélni arról hogy miért halad elbaszott irányba az ország, de ők úgy látják hogy anyagilag a narancs uralommal jelenleg jól járnak /ezzel nekem csak az a gondom hogy finoman fogalmazva sem kenyérre kell a pénz/ míg ha jönne az ellenzék fogalmuk sincs hogy milyen irányt vennének a dolgok /ez mondjuk jogos probléma mert én sem azért szavaztam az ellenzékre mert meggyőzött a programjuk/Áhh, akkor meg Brüsszel a hibás, mert az a pénz nekünk jár, hisz nettó befizetők vagyunk. Legalábbis ez a mantra ivódott be a köztudatba. De az biztosan, hogy az nekünk jár és kész.a 10-15% szerintem túl optimista vagy 😕, kíváncsi leszek a ismerőseim között akik nem vakbuzgó hívők azok általában a pénz miatt mennek vityáék után - az egészben az a szomorú hogy egyikőjük sem halna éhen ha nem lenne mindenféle adókedvezmény meg támogatás amire semmi szükségük - mi lesz ha a következő ciklusban ezek a pénzek nem fognak jönni, remélem akkor már hajlandóak másra szavazniAmúgy azt tényleg mondja már meg nekem valaki, hogy fogja az elkövetkezendő 4 évet lemenedzselni a Fidesz gazdaságilag, ha mondjuk az EU nem ad pénzt?Az EU fog adni pénzt, legfeljebb elhúzzák kicsit az időt.
Vagy rá lesz az is fogva Brüsszelre, USÁ-ra meg Ukrajnára? Eladjuk az országot végleg az oroszoknak meg kínaiaknak?Solymi
És igen, beindul a blame game. Más lehetőségük nincs. Megtalálnak majd valakit / valakiket és megpróbálják amennyire csak lehet, rájuk tolni. Az ellenzéknek ha ellenzék marad, meg az lesz a feladata, hogy el tudja-e érni a Fidesz tábornak azt a 10-15%-át, akinek még nincs teljesen zárva a füle. A többi reménytelen, nem is érdemes rájuk energiát pazarolni.
peterk2005
Cuchulain82
Meg különben is, ha nem a Fidesz akkor ki? Gyurcsány? Vagy a többi kommunista? Esetleg akik Soros kottájából játszanak?
Amúgy is egyformák ezek, azok is csak lopni akarnak.
És a többi...kezdek rájönni, hogy itt nincs semmi érv ami meggyőzné őket, hiába látnák a saját szemükkel.
Ha agyonvernéd őket, akkor se változnának.
Ez van, zombi tömeg...
Solymi
Cuchulain82
Gyakorlatilag kilóra megvették őket...az ilyenek ne sírjanak, ha egyszer leköpdösik vagy lekurvázzák őket, mert azok.
Abba nem gondoltak bele, hogy esetleg több is juthatna nekik, hogyha normális kormány lenne?
Ezekkel nem kell beszélgetni, érdek emberek, elvek nélkül, az egyik legrosszabb fajta...vagy ahogy fogalmazták egy másik fórumban, más véleményre: köpedelem.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Évek óta nem láttam M1-et. Lehet többet kéne nézni mert ez kurva vicces. 😀
Szerkesztette: KoporShow
több mint 3 éve
van, aki néha feljebb lép a Maslow-piramisbanfélreértesz, az ilyen hozzáállású emberekkel /pl a főnököm 😀/ le sem állok, mert max én kapok agyvérzést, de van pár barátom akik nem hülyék, normálisan lehet velük beszélni arról hogy miért halad elbaszott irányba az ország, de ők úgy látják hogy anyagilag a narancs uralommal jelenleg jól járnak /ezzel nekem csak az a gondom hogy finoman fogalmazva sem kenyérre kell a pénz/ míg ha jönne az ellenzék fogalmuk sincs hogy milyen irányt vennének a dolgok /ez mondjuk jogos probléma mert én sem azért szavaztam az ellenzékre mert meggyőzött a programjuk/Áhh, akkor meg Brüsszel a hibás, mert az a pénz nekünk jár, hisz nettó befizetők vagyunk. Legalábbis ez a mantra ivódott be a köztudatba. De az biztosan, hogy az nekünk jár és kész.a 10-15% szerintem túl optimista vagy 😕, kíváncsi leszek a ismerőseim között akik nem vakbuzgó hívők azok általában a pénz miatt mennek vityáék után - az egészben az a szomorú hogy egyikőjük sem halna éhen ha nem lenne mindenféle adókedvezmény meg támogatás amire semmi szükségük - mi lesz ha a következő ciklusban ezek a pénzek nem fognak jönni, remélem akkor már hajlandóak másra szavazniAmúgy azt tényleg mondja már meg nekem valaki, hogy fogja az elkövetkezendő 4 évet lemenedzselni a Fidesz gazdaságilag, ha mondjuk az EU nem ad pénzt?Az EU fog adni pénzt, legfeljebb elhúzzák kicsit az időt.
Vagy rá lesz az is fogva Brüsszelre, USÁ-ra meg Ukrajnára? Eladjuk az országot végleg az oroszoknak meg kínaiaknak?Solymi
És igen, beindul a blame game. Más lehetőségük nincs. Megtalálnak majd valakit / valakiket és megpróbálják amennyire csak lehet, rájuk tolni. Az ellenzéknek ha ellenzék marad, meg az lesz a feladata, hogy el tudja-e érni a Fidesz tábornak azt a 10-15%-át, akinek még nincs teljesen zárva a füle. A többi reménytelen, nem is érdemes rájuk energiát pazarolni.
peterk2005
Cuchulain82
Meg különben is, ha nem a Fidesz akkor ki? Gyurcsány? Vagy a többi kommunista? Esetleg akik Soros kottájából játszanak?
És a többi...kezdek rájönni, hogy itt nincs semmi érv ami meggyőzné őket, hiába látnák a saját szemükkel.
Ez van, zombi tömeg...
Solymi
Cuchulain82
több mint 3 éve
félreértesz, az ilyen hozzáállású emberekkel /pl a főnököm 😀/ le sem állok, mert max én kapok agyvérzést, de van pár barátom akik nem hülyék, normálisan lehet velük beszélni arról hogy miért halad elbaszott irányba az ország, de ők úgy látják hogy anyagilag a narancs uralommal jelenleg jól járnak /ezzel nekem csak az a gondom hogy finoman fogalmazva sem kenyérre kell a pénz/ míg ha jönne az ellenzék fogalmuk sincs hogy milyen irányt vennének a dolgok /ez mondjuk jogos probléma mert én sem azért szavaztam az ellenzékre mert meggyőzött a programjuk/Áhh, akkor meg Brüsszel a hibás, mert az a pénz nekünk jár, hisz nettó befizetők vagyunk. Legalábbis ez a mantra ivódott be a köztudatba. De az biztosan, hogy az nekünk jár és kész.a 10-15% szerintem túl optimista vagy 😕, kíváncsi leszek a ismerőseim között akik nem vakbuzgó hívők azok általában a pénz miatt mennek vityáék után - az egészben az a szomorú hogy egyikőjük sem halna éhen ha nem lenne mindenféle adókedvezmény meg támogatás amire semmi szükségük - mi lesz ha a következő ciklusban ezek a pénzek nem fognak jönni, remélem akkor már hajlandóak másra szavazniAmúgy azt tényleg mondja már meg nekem valaki, hogy fogja az elkövetkezendő 4 évet lemenedzselni a Fidesz gazdaságilag, ha mondjuk az EU nem ad pénzt?Az EU fog adni pénzt, legfeljebb elhúzzák kicsit az időt.
peterk2005
Cuchulain82
Ez van, zombi tömeg...
Solymi
több mint 3 éve
Nagyon normális. Előre köszön, pedig én tényleg egy ezredik senki vagyok.Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.Mostmár elárulhatod jó fej ? Bírja a paleszt?
😊
Bazzani
Toca
Sört láttam inni. 😊