Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Király lett volna, ahogy bekólázva próbálkozik Hódmezővásárhellyel. 😀pumped gabó is így olvasott kb , ennyi erővel felkérhették volna őt is 😀Árpa Attila kellett volna oda.
eaglesmcnabb
deyell
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Azért ez az "el lehet menni aludni" egy CEU-stól elég sokatmondó.
több mint 3 éve
whesztpraim ketthes választókerületpumped gabó is így olvasott kb , ennyi erővel felkérhették volna őt is 😀Árpa Attila kellett volna oda.
eaglesmcnabb
deyell
több mint 3 éve
Messenger gate. Nézzétek a telex műsorát, ha zavar a csaj.OFF!mindenkinél, nálam sem megy és partizán live chat is evvel van tele.
fb-messenger másnál is lekotlott???
nem mennek el az üzik
NB2
briareos
több mint 3 éve
Nem, majd megállapítják, hogy ellenzéki provokáció történt. Természetesen a megszámolt szavazatok teljesen tisztán és szabályosan lettek leadva.nem véletlen nem engednek a levélszavazásból a kis rohadékok...😀egyébként ezeket a botrány levélszavazásos csalásokat csak ugy el fogjuk engedni? és megy minden tovább a fidesz győzelem után?
Klaci79
Adirotor
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
pumped gabó is így olvasott kb , ennyi erővel felkérhették volna őt is 😀Árpa Attila kellett volna oda.
eaglesmcnabb
built for this shit
több mint 3 éve
bekapcsolódok én is az eredménykövetőbe:2011-es nincs meg? 😀
mit lehet nézni?
m1 NFC döntő 2015-ből
hírtv NFC döntő 2017-ből
tv2 NFC döntő 2020-ból
pestitv NFC döntő 2021-ből
Tactful Cactus
több mint 3 éve
OFF!mindenkinél, nálam sem megy és partizán live chat is evvel van tele.
fb-messenger másnál is lekotlott???
nem mennek el az üzik
NB2
több mint 3 éve
nem véletlen nem engednek a levélszavazásból a kis rohadékok...😀Teljesen egyertelmu, ott van felmillio ellenzeki szavazo nyugateuropaban, aminek kb a 10%-a szavaz.
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
bekapcsolódok én is az eredménykövetőbe:mit lehet nézni?
m1 NFC döntő 2015-ből
hírtv NFC döntő 2017-ből
tv2 NFC döntő 2020-ból
pestitv NFC döntő 2021-ből
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nem véletlen nem engednek a levélszavazásból a kis rohadékok...😀egyébként ezeket a botrány levélszavazásos csalásokat csak ugy el fogjuk engedni? és megy minden tovább a fidesz győzelem után?
Klaci79
több mint 3 éve
OFF!fb-messenger másnál is lekotlott???
nem mennek el az üzik
több mint 3 éve
pumped gabó is így olvasott kb , ennyi erővel felkérhették volna őt is 😀és ő is segitséggel élő, win-win
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
pumped gabó is így olvasott kb , ennyi erővel felkérhették volna őt is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Persze, hogy ezen múlik a politikai jövője mindkettőnek.gondolom a szöveget nem ő irja
Dóóóóriiii nemáár 😀
Kenny
több mint 3 éve
Persze, hogy ezen múlik a politikai jövője mindkettőnek.Dóóóóriiii nemáár 😀
több mint 3 éve
"hódmáz"
több mint 3 éve
Pásztory Dóri volt a tévében is, ennyire szörnyű lenne???
több mint 3 éve
a vetítőbácsi se segít neki, összevissza vannak a képekok értem h úszóbajnok, de olvasni nem tudÉn annyira nézném a Partizant, de szegény lány hallgathatatlan.
briareos
Kenny
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
Velem is kikapcsoltatta az asszony. Pedig eurosporton nagyon bírtamok értem h úszóbajnok, de olvasni nem tudÉn annyira nézném a Partizant, de szegény lány hallgathatatlan.
briareos
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
összeviszza beszélok értem h úszóbajnok, de olvasni nem tudÉn annyira nézném a Partizant, de szegény lány hallgathatatlan.
briareos
Kenny
több mint 3 éve
ok értem h úszóbajnok, de olvasni nem tudÉn annyira nézném a Partizant, de szegény lány hallgathatatlan.
briareos
több mint 3 éve
lehet ők a szavazóköri bizottsági tagok voltak, nap elején, poénbólMutatom a mai nap nyertesét:2-en nem lehetnek bent a fülkében 😊
Vrij6
NB2