Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.én csak Rapcsákot valaha, meg Lézer titkárát
😊
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Egy ilyen szobrot meg én is támogatnék a Hősök teren. 😊Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
több mint 3 éve
Jövőre breakout szezont várok Kooncétől a Raidersben és Horntól a Panthersben is.SZDSZ szomorkodik, hogy már el is lett felejtve.Ez igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Mondjuk hármójuknak együtt nincs akkora karizmája, mint neki, hiába tehetségesek.
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Talán az MSZP volt egy kivétel.
Kampman
Gyurma Pappa

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tettek érte, sajnos.SZDSZ szomorkodik, hogy már el is lett felejtve.Ez igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Mondjuk hármójuknak együtt nincs akkora karizmája, mint neki, hiába tehetségesek.
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.Mi lesz a terve vereségre? (sajnos)
😊
Bazzani
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
SZDSZ szomorkodik, hogy már el is lett felejtve.Ez igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
Kampman

több mint 3 éve
Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.Mostmár elárulhatod jó fej ? Bírja a paleszt?
😊
Bazzani
több mint 3 éve
Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.#metoo
😊
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
és vissza lehet tekerni 😀 , szabó gáborra és "bazdmeg atti"ra isPartizánGyőzi hol ment? Pechemre lemaradtam róla...ez a Győzike interjú sokkoló, micsoda tartozásai lehetnek szerencsétlennekVallalhatatlan.
sapka
Azt hiszem ebben minden benne volt ami a ner.
Azon kivul hogy ostoba, meg rohadt adocsalo is.
gabokocka
peach
Vrij6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.Velem már szembejött az utcán Navracsics meg Torgyán is.
😊
Bazzani
több mint 3 éve
Amúgy furcsa de szerintem én vagyok itt az egyetlen aki személyesen ismeri MZP-t.😊
több mint 3 éve
PartizánGyőzi hol ment? Pechemre lemaradtam róla...ez a Győzike interjú sokkoló, micsoda tartozásai lehetnek szerencsétlennekVallalhatatlan.
sapka
gabokocka
peach
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ez igaz, a vezető mindig népszerűbb, mint a csoport.szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
Cuchulain82
több mint 3 éve
PartizanGyőzi hol ment? Pechemre lemaradtam róla...ez a Győzike interjú sokkoló, micsoda tartozásai lehetnek szerencsétlennekVallalhatatlan.
sapka
gabokocka
peach
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Győzi hol ment? Pechemre lemaradtam róla...ez a Győzike interjú sokkoló, micsoda tartozásai lehetnek szerencsétlennekVallalhatatlan.
sapka
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Áhh, akkor meg Brüsszel a hibás, mert az a pénz nekünk jár, hisz nettó befizetők vagyunk. Legalábbis ez a mantra ivódott be a köztudatba. De az biztosan, hogy az nekünk jár és kész.a 10-15% szerintem túl optimista vagy 😕, kíváncsi leszek a ismerőseim között akik nem vakbuzgó hívők azok általában a pénz miatt mennek vityáék után - az egészben az a szomorú hogy egyikőjük sem halna éhen ha nem lenne mindenféle adókedvezmény meg támogatás amire semmi szükségük - mi lesz ha a következő ciklusban ezek a pénzek nem fognak jönni, remélem akkor már hajlandóak másra szavazniAmúgy azt tényleg mondja már meg nekem valaki, hogy fogja az elkövetkezendő 4 évet lemenedzselni a Fidesz gazdaságilag, ha mondjuk az EU nem ad pénzt?Az EU fog adni pénzt, legfeljebb elhúzzák kicsit az időt.
Vagy rá lesz az is fogva Brüsszelre, USÁ-ra meg Ukrajnára? Eladjuk az országot végleg az oroszoknak meg kínaiaknak?Solymi
És igen, beindul a blame game. Más lehetőségük nincs. Megtalálnak majd valakit / valakiket és megpróbálják amennyire csak lehet, rájuk tolni. Az ellenzéknek ha ellenzék marad, meg az lesz a feladata, hogy el tudja-e érni a Fidesz tábornak azt a 10-15%-át, akinek még nincs teljesen zárva a füle. A többi reménytelen, nem is érdemes rájuk energiát pazarolni.
peterk2005
Cuchulain82
Meg különben is, ha nem a Fidesz akkor ki? Gyurcsány? Vagy a többi kommunista? Esetleg akik Soros kottájából játszanak?
Amúgy is egyformák ezek, azok is csak lopni akarnak.
És a többi...kezdek rájönni, hogy itt nincs semmi érv ami meggyőzné őket, hiába látnák a saját szemükkel.
Ha agyonvernéd őket, akkor se változnának.
Ez van, zombi tömeg...
több mint 3 éve
szerintem vitya a népszerű nem a fityisz, kíváncsi vagyok mert kevés szekta szokta túlélni a vezető halálátLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
több mint 3 éve
ebben hasonlít a Nemzeti Választási Iroda honlapjára.Csak szokásos sajnos és gáz h 40-50 felhasználóval megfekszikNálam full gatya az oldal.Megjavult a Messenger 😊Szerencsére bowl.hu is 😊
NB2
Beki
Bazzani
Beki
built for this shit
több mint 3 éve
az a baj hogy inkább túl közelLehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
ez a Győzike interjú sokkoló, micsoda tartozásai lehetnek szerencsétlennekVallalhatatlan.
sapka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Lehet, de a Fidesz messze a legnépszerűbb erő jelenleg.a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman
Cuchulain82
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Csak szokásos sajnos és gáz h 40-50 felhasználóval megfekszikNálam full gatya az oldal.Megjavult a Messenger 😊Szerencsére bowl.hu is 😊
NB2
Beki
Bazzani
több mint 3 éve
Nálam full gatya az oldal.Megjavult a Messenger 😊Szerencsére bowl.hu is 😊
NB2
Beki
több mint 3 éve
a másik hármat nem utálja mindenki? mármint a fityiszen kívülKözutálatnak örvend állítólag még a Fideszen belül is, ő már sosem lesz vezető.Rogán says hello.A Gulyás-Szíjjártó-Lázár vonalon érkezhet talán az utódlás.Szerintem amig Orban lesz, addig osszefoghat itt mindenki. Nem fog a Fidesz vesziteni.azért elnézve mennyire gyarapodnak a kilók én kezdek aggódni a Bölcs Vezér egészségéért, mi lesz velünk ha az Úr magához veszi egy infarktus stroke kombóval disznóvágáskor a pörköltös bográcsba borulva?
Toto21
briareos
Kampman
empty taxi
Kampman