Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
a csaj egy paraolimpiai úszóbajnok, ezt most elnézem neki, 4 év múlva majd jobb lesz 😊Partizánon egész jó műsor van, rekedt öreg bácsi egész jókat mondd 😊😊jó kis müsor, csak:
sapka
a furcsakezü felolvasócsaj botrány volt
mi hazánkól bejelentkező riporter legalább leszöszölhette volna az ingét
hangerő szintek összevissza vannak
de ettől eltekintve, tényleg fasza
briareos
vannak hibák, indeed (telexnél lényegesen jobb)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
Hasonló lesz a részvétel mint 18ban 67 % fèl 7kor
több mint 3 éve
18:30-kor 67, 8%
több mint 3 éve
Partizánon egész jó műsor van, rekedt öreg bácsi egész jókat mondd 😊😊jó kis müsor, csak:
sapka
a furcsakezü felolvasócsaj botrány volt
mi hazánkól bejelentkező riporter legalább leszöszölhette volna az ingét
hangerő szintek összevissza vannak
de ettől eltekintve, tényleg fasza
több mint 3 éve
Partizánon egész jó műsor van, rekedt öreg bácsi egész jókat mondd 😊😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 3 éve
Nincs sor a kritikus 11. kerületi szavazóhelynélLe tudták zárni a szavazást a 11. kerületben 7 órakor, ott, ahol tavaly még 7 órakor is nagyon hosszú sorok álltak az átjelentkezők miatt, derül ki az M1 helyszíni tudósításából. Hamarosan el is kezdődik a számlálás.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Egyrészt,Én mindig is kedveltem, sosem ment bele anyázásokba.Bingó. Ki más. A semmit mondás világbajnokaTelexen mindjárt jön az egyrészt-másrészt epizód 155...Török Gábor bejelentkezik?
Gyurma Pappa
Kampman
Gyurma Pappa
Kampman
másrészt meg semmit sem mondott.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Én mindig is kedveltem, sosem ment bele anyázásokba.Bingó. Ki más. A semmit mondás világbajnokaTelexen mindjárt jön az egyrészt-másrészt epizód 155...Török Gábor bejelentkezik?
Gyurma Pappa
Kampman
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Bingó. Ki más. A semmit mondás világbajnokaTelexen mindjárt jön az egyrészt-másrészt epizód 155...Török Gábor bejelentkezik?
Gyurma Pappa
Kampman

több mint 3 éve
Na én azért két utolsó gondolatot bedobok:- a Fidesz és az ellenzék az előző választáson is forma-forma volt a szavazatszámokat illetően.
- Hahn annyira biztisan állítja, hogy most az ellenzéki szavazók a lelkesebbek, hogy most hátha jó lesz a magasabb részvétel.
Összefoglalva: hátha...
több mint 3 éve
Telexen mindjárt jön az egyrészt-másrészt epizód 155...Török Gábor bejelentkezik?
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Telexen mindjárt jön az egyrészt-másrészt epizód 155...

több mint 3 éve
Baranya 2. Gondolom elégedetlenek voltak a részvétellelpedig te nem billegőben szavaztál, jól mondom? nincs sok értelme mozgósítani az ellenzéknek olyan vk-ben, amit amúgy is biztosan nyernének.Negyed 18-kor is kaptam sms-t... A Klárától.Es ez szamszeruen hogy nez ki?a billegőkön múlik minden, sajnos ha jól tudom ezekben a választókerületekben magasabb a részvétel, minden bizonnyal azért, mert a fidesz jobban mozgósított.
gabokocka
deyell
Gyurma Pappa
deyell

több mint 3 éve
annak ugyis hagyománya van márEgy csoport ugyes jogasz sztem fel ev alatt osszerakna egy olyan torvenycsomagot, amivel a ner kimentett vagyonat szepen visszatalicskaznak az allamkasszaba.Amit rohadt nehez lenne keresztulvinni. Nem lehetetlen, de nagyjabol az.Amit egyetlen uj torvennyel ki lehetne uriteni.a csapok zarodnanak reszben, de sok lefolyt mar abba a vodorbe.mijen médiapiaccal????, állami pénzből élnekUgyanezen gondolkodtam a napokban én is, hogy lehet ez lenne a jobb forgatókönyv. Ellenben mostani ellenzéki győzelemnél, a következően várhatóan cudar kemény 4 év után , ezzel a média piaccal, 26-ban instant 2/3 lenne megint narancséknak.kollégám Momentumos, Szél Betti spanja, ráírtam h mizu. azt mondja nagyon optimista a hangulat és nyoma sincs a csüggedésnek vagy pániknak.Amondó vagyok, látva a mostani helyzetet, hogy ha nincs az ukrán háború, vagy ha ősszel vannak a választások, akkor a Fidesz biztosan bukott volna. Orbánék szerencsések - már nem először -, ismét van egy nemzetközi sztori ami elviszi az itthoni dolgokról a figyelmet. De közben meg azt gondolom, hogy egyirányú utcában vagyunk, ha most a Fidesz nyer, akkor ez lesz a hattyúdal. Rövid távon nem örülök, hogy marad egy orosz-függőségbe zuhant, Kínának befekvő, a saját szövetségeseivel konstansan harcban álló homofóbiára és a legrosszabb reflexekre építő politika erő, ami tovább mérgezi a közéletet. De hosszú távon lehet, hogy jobb kimenetele lenne annak, ha most Orbánnak kéne eltakarítania azt a szahart amibe megyünk, mert tartok attól, hogy ha az ellenzéknek kell ezt a hegyet elhordania úgy, hogy a Fidesz minden lépést képes ellehetetleníteni, akkor abból az lenne, hogy úgy visszaszavazzák, ahogy 1994-ben az MSZP-t. Lehet, hogy az ilyen autoriter rendszernek tényleg az a sorsa, hogy a saját gödrét ássa meg magának és abba pusztul bele.
petey
peterk2005
esanders10
kérem vigyázzanak
a csapok záródnak....
sutianap
Van ott meg 4 evnyi tank.
Kenny
gabokocka
Kenny
Olyan specifikus adoterhet lehetne kironi hogy orom volna nezni.
gabokocka
több mint 3 éve
ez hüjeség senkise fog egy fillért se visszaraknia csapok zarodnanak reszben, de sok lefolyt mar abba a vodorbe.mijen médiapiaccal????, állami pénzből élnekUgyanezen gondolkodtam a napokban én is, hogy lehet ez lenne a jobb forgatókönyv. Ellenben mostani ellenzéki győzelemnél, a következően várhatóan cudar kemény 4 év után , ezzel a média piaccal, 26-ban instant 2/3 lenne megint narancséknak.kollégám Momentumos, Szél Betti spanja, ráírtam h mizu. azt mondja nagyon optimista a hangulat és nyoma sincs a csüggedésnek vagy pániknak.Amondó vagyok, látva a mostani helyzetet, hogy ha nincs az ukrán háború, vagy ha ősszel vannak a választások, akkor a Fidesz biztosan bukott volna. Orbánék szerencsések - már nem először -, ismét van egy nemzetközi sztori ami elviszi az itthoni dolgokról a figyelmet. De közben meg azt gondolom, hogy egyirányú utcában vagyunk, ha most a Fidesz nyer, akkor ez lesz a hattyúdal. Rövid távon nem örülök, hogy marad egy orosz-függőségbe zuhant, Kínának befekvő, a saját szövetségeseivel konstansan harcban álló homofóbiára és a legrosszabb reflexekre építő politika erő, ami tovább mérgezi a közéletet. De hosszú távon lehet, hogy jobb kimenetele lenne annak, ha most Orbánnak kéne eltakarítania azt a szahart amibe megyünk, mert tartok attól, hogy ha az ellenzéknek kell ezt a hegyet elhordania úgy, hogy a Fidesz minden lépést képes ellehetetleníteni, akkor abból az lenne, hogy úgy visszaszavazzák, ahogy 1994-ben az MSZP-t. Lehet, hogy az ilyen autoriter rendszernek tényleg az a sorsa, hogy a saját gödrét ássa meg magának és abba pusztul bele.
petey
peterk2005
esanders10
kérem vigyázzanak
a csapok záródnak....
sutianap
Kenny
mér tenné???
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Egy csoport ugyes jogasz sztem fel ev alatt osszerakna egy olyan torvenycsomagot, amivel a ner kimentett vagyonat szepen visszatalicskaznak az allamkasszaba.Amit rohadt nehez lenne keresztulvinni. Nem lehetetlen, de nagyjabol az.Amit egyetlen uj torvennyel ki lehetne uriteni.a csapok zarodnanak reszben, de sok lefolyt mar abba a vodorbe.mijen médiapiaccal????, állami pénzből élnekUgyanezen gondolkodtam a napokban én is, hogy lehet ez lenne a jobb forgatókönyv. Ellenben mostani ellenzéki győzelemnél, a következően várhatóan cudar kemény 4 év után , ezzel a média piaccal, 26-ban instant 2/3 lenne megint narancséknak.kollégám Momentumos, Szél Betti spanja, ráírtam h mizu. azt mondja nagyon optimista a hangulat és nyoma sincs a csüggedésnek vagy pániknak.Amondó vagyok, látva a mostani helyzetet, hogy ha nincs az ukrán háború, vagy ha ősszel vannak a választások, akkor a Fidesz biztosan bukott volna. Orbánék szerencsések - már nem először -, ismét van egy nemzetközi sztori ami elviszi az itthoni dolgokról a figyelmet. De közben meg azt gondolom, hogy egyirányú utcában vagyunk, ha most a Fidesz nyer, akkor ez lesz a hattyúdal. Rövid távon nem örülök, hogy marad egy orosz-függőségbe zuhant, Kínának befekvő, a saját szövetségeseivel konstansan harcban álló homofóbiára és a legrosszabb reflexekre építő politika erő, ami tovább mérgezi a közéletet. De hosszú távon lehet, hogy jobb kimenetele lenne annak, ha most Orbánnak kéne eltakarítania azt a szahart amibe megyünk, mert tartok attól, hogy ha az ellenzéknek kell ezt a hegyet elhordania úgy, hogy a Fidesz minden lépést képes ellehetetleníteni, akkor abból az lenne, hogy úgy visszaszavazzák, ahogy 1994-ben az MSZP-t. Lehet, hogy az ilyen autoriter rendszernek tényleg az a sorsa, hogy a saját gödrét ássa meg magának és abba pusztul bele.
petey
peterk2005
esanders10
kérem vigyázzanak
a csapok záródnak....
sutianap
Kenny
gabokocka
Kenny
Olyan specifikus adoterhet lehetne kironi hogy orom volna nezni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Amit rohadt nehez lenne keresztulvinni. Nem lehetetlen, de nagyjabol az.Amit egyetlen uj torvennyel ki lehetne uriteni.a csapok zarodnanak reszben, de sok lefolyt mar abba a vodorbe.mijen médiapiaccal????, állami pénzből élnekUgyanezen gondolkodtam a napokban én is, hogy lehet ez lenne a jobb forgatókönyv. Ellenben mostani ellenzéki győzelemnél, a következően várhatóan cudar kemény 4 év után , ezzel a média piaccal, 26-ban instant 2/3 lenne megint narancséknak.kollégám Momentumos, Szél Betti spanja, ráírtam h mizu. azt mondja nagyon optimista a hangulat és nyoma sincs a csüggedésnek vagy pániknak.Amondó vagyok, látva a mostani helyzetet, hogy ha nincs az ukrán háború, vagy ha ősszel vannak a választások, akkor a Fidesz biztosan bukott volna. Orbánék szerencsések - már nem először -, ismét van egy nemzetközi sztori ami elviszi az itthoni dolgokról a figyelmet. De közben meg azt gondolom, hogy egyirányú utcában vagyunk, ha most a Fidesz nyer, akkor ez lesz a hattyúdal. Rövid távon nem örülök, hogy marad egy orosz-függőségbe zuhant, Kínának befekvő, a saját szövetségeseivel konstansan harcban álló homofóbiára és a legrosszabb reflexekre építő politika erő, ami tovább mérgezi a közéletet. De hosszú távon lehet, hogy jobb kimenetele lenne annak, ha most Orbánnak kéne eltakarítania azt a szahart amibe megyünk, mert tartok attól, hogy ha az ellenzéknek kell ezt a hegyet elhordania úgy, hogy a Fidesz minden lépést képes ellehetetleníteni, akkor abból az lenne, hogy úgy visszaszavazzák, ahogy 1994-ben az MSZP-t. Lehet, hogy az ilyen autoriter rendszernek tényleg az a sorsa, hogy a saját gödrét ássa meg magának és abba pusztul bele.
petey
peterk2005
esanders10
kérem vigyázzanak
a csapok záródnak....
sutianap
Kenny
gabokocka
több mint 3 éve
A győztes is kap töredékszavazatot és minél inkább nyer, annál többet.Szerintem mindenhol van értelme. Minden szavazat számít.pedig te nem billegőben szavaztál, jól mondom? nincs sok értelme mozgósítani az ellenzéknek olyan vk-ben, amit amúgy is biztosan nyernének.Negyed 18-kor is kaptam sms-t... A Klárától.Es ez szamszeruen hogy nez ki?a billegőkön múlik minden, sajnos ha jól tudom ezekben a választókerületekben magasabb a részvétel, minden bizonnyal azért, mert a fidesz jobban mozgósított.
gabokocka
deyell
Gyurma Pappa
deyell
roberto23
több mint 3 éve
Szerintem mindenhol van értelme. Minden szavazat számít.pedig te nem billegőben szavaztál, jól mondom? nincs sok értelme mozgósítani az ellenzéknek olyan vk-ben, amit amúgy is biztosan nyernének.Negyed 18-kor is kaptam sms-t... A Klárától.Es ez szamszeruen hogy nez ki?a billegőkön múlik minden, sajnos ha jól tudom ezekben a választókerületekben magasabb a részvétel, minden bizonnyal azért, mert a fidesz jobban mozgósított.
gabokocka
deyell
Gyurma Pappa
deyell
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Lenne, ha nem segghülyék ülnének mindenkor. Én erősen kétlem, hogy ezek egy homokozónál komplexebb szervezetet el képesek vezetni folyamatos és korlátlan állami forrás nélkül.a csapok zarodnanak reszben, de sok lefolyt mar abba a vodorbe.mijen médiapiaccal????, állami pénzből élnekUgyanezen gondolkodtam a napokban én is, hogy lehet ez lenne a jobb forgatókönyv. Ellenben mostani ellenzéki győzelemnél, a következően várhatóan cudar kemény 4 év után , ezzel a média piaccal, 26-ban instant 2/3 lenne megint narancséknak.kollégám Momentumos, Szél Betti spanja, ráírtam h mizu. azt mondja nagyon optimista a hangulat és nyoma sincs a csüggedésnek vagy pániknak.Amondó vagyok, látva a mostani helyzetet, hogy ha nincs az ukrán háború, vagy ha ősszel vannak a választások, akkor a Fidesz biztosan bukott volna. Orbánék szerencsések - már nem először -, ismét van egy nemzetközi sztori ami elviszi az itthoni dolgokról a figyelmet. De közben meg azt gondolom, hogy egyirányú utcában vagyunk, ha most a Fidesz nyer, akkor ez lesz a hattyúdal. Rövid távon nem örülök, hogy marad egy orosz-függőségbe zuhant, Kínának befekvő, a saját szövetségeseivel konstansan harcban álló homofóbiára és a legrosszabb reflexekre építő politika erő, ami tovább mérgezi a közéletet. De hosszú távon lehet, hogy jobb kimenetele lenne annak, ha most Orbánnak kéne eltakarítania azt a szahart amibe megyünk, mert tartok attól, hogy ha az ellenzéknek kell ezt a hegyet elhordania úgy, hogy a Fidesz minden lépést képes ellehetetleníteni, akkor abból az lenne, hogy úgy visszaszavazzák, ahogy 1994-ben az MSZP-t. Lehet, hogy az ilyen autoriter rendszernek tényleg az a sorsa, hogy a saját gödrét ássa meg magának és abba pusztul bele.
petey
peterk2005
esanders10
kérem vigyázzanak
a csapok záródnak....
sutianap
Kenny
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Amit egyetlen uj torvennyel ki lehetne uriteni.a csapok zarodnanak reszben, de sok lefolyt mar abba a vodorbe.mijen médiapiaccal????, állami pénzből élnekUgyanezen gondolkodtam a napokban én is, hogy lehet ez lenne a jobb forgatókönyv. Ellenben mostani ellenzéki győzelemnél, a következően várhatóan cudar kemény 4 év után , ezzel a média piaccal, 26-ban instant 2/3 lenne megint narancséknak.kollégám Momentumos, Szél Betti spanja, ráírtam h mizu. azt mondja nagyon optimista a hangulat és nyoma sincs a csüggedésnek vagy pániknak.Amondó vagyok, látva a mostani helyzetet, hogy ha nincs az ukrán háború, vagy ha ősszel vannak a választások, akkor a Fidesz biztosan bukott volna. Orbánék szerencsések - már nem először -, ismét van egy nemzetközi sztori ami elviszi az itthoni dolgokról a figyelmet. De közben meg azt gondolom, hogy egyirányú utcában vagyunk, ha most a Fidesz nyer, akkor ez lesz a hattyúdal. Rövid távon nem örülök, hogy marad egy orosz-függőségbe zuhant, Kínának befekvő, a saját szövetségeseivel konstansan harcban álló homofóbiára és a legrosszabb reflexekre építő politika erő, ami tovább mérgezi a közéletet. De hosszú távon lehet, hogy jobb kimenetele lenne annak, ha most Orbánnak kéne eltakarítania azt a szahart amibe megyünk, mert tartok attól, hogy ha az ellenzéknek kell ezt a hegyet elhordania úgy, hogy a Fidesz minden lépést képes ellehetetleníteni, akkor abból az lenne, hogy úgy visszaszavazzák, ahogy 1994-ben az MSZP-t. Lehet, hogy az ilyen autoriter rendszernek tényleg az a sorsa, hogy a saját gödrét ássa meg magának és abba pusztul bele.
petey
peterk2005
esanders10
kérem vigyázzanak
a csapok záródnak....
sutianap
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
pedig te nem billegőben szavaztál, jól mondom? nincs sok értelme mozgósítani az ellenzéknek olyan vk-ben, amit amúgy is biztosan nyernének.Negyed 18-kor is kaptam sms-t... A Klárától.Es ez szamszeruen hogy nez ki?a billegőkön múlik minden, sajnos ha jól tudom ezekben a választókerületekben magasabb a részvétel, minden bizonnyal azért, mert a fidesz jobban mozgósított.
gabokocka
deyell
Gyurma Pappa
built for this shit
több mint 3 éve
a csapok zarodnanak reszben, de sok lefolyt mar abba a vodorbe.mijen médiapiaccal????, állami pénzből élnekUgyanezen gondolkodtam a napokban én is, hogy lehet ez lenne a jobb forgatókönyv. Ellenben mostani ellenzéki győzelemnél, a következően várhatóan cudar kemény 4 év után , ezzel a média piaccal, 26-ban instant 2/3 lenne megint narancséknak.kollégám Momentumos, Szél Betti spanja, ráírtam h mizu. azt mondja nagyon optimista a hangulat és nyoma sincs a csüggedésnek vagy pániknak.Amondó vagyok, látva a mostani helyzetet, hogy ha nincs az ukrán háború, vagy ha ősszel vannak a választások, akkor a Fidesz biztosan bukott volna. Orbánék szerencsések - már nem először -, ismét van egy nemzetközi sztori ami elviszi az itthoni dolgokról a figyelmet. De közben meg azt gondolom, hogy egyirányú utcában vagyunk, ha most a Fidesz nyer, akkor ez lesz a hattyúdal. Rövid távon nem örülök, hogy marad egy orosz-függőségbe zuhant, Kínának befekvő, a saját szövetségeseivel konstansan harcban álló homofóbiára és a legrosszabb reflexekre építő politika erő, ami tovább mérgezi a közéletet. De hosszú távon lehet, hogy jobb kimenetele lenne annak, ha most Orbánnak kéne eltakarítania azt a szahart amibe megyünk, mert tartok attól, hogy ha az ellenzéknek kell ezt a hegyet elhordania úgy, hogy a Fidesz minden lépést képes ellehetetleníteni, akkor abból az lenne, hogy úgy visszaszavazzák, ahogy 1994-ben az MSZP-t. Lehet, hogy az ilyen autoriter rendszernek tényleg az a sorsa, hogy a saját gödrét ássa meg magának és abba pusztul bele.
petey
peterk2005
esanders10
kérem vigyázzanak
a csapok záródnak....
sutianap
több mint 3 éve
Csak ha vesztenének.mijen médiapiaccal????, állami pénzből élnekUgyanezen gondolkodtam a napokban én is, hogy lehet ez lenne a jobb forgatókönyv. Ellenben mostani ellenzéki győzelemnél, a következően várhatóan cudar kemény 4 év után , ezzel a média piaccal, 26-ban instant 2/3 lenne megint narancséknak.kollégám Momentumos, Szél Betti spanja, ráírtam h mizu. azt mondja nagyon optimista a hangulat és nyoma sincs a csüggedésnek vagy pániknak.Amondó vagyok, látva a mostani helyzetet, hogy ha nincs az ukrán háború, vagy ha ősszel vannak a választások, akkor a Fidesz biztosan bukott volna. Orbánék szerencsések - már nem először -, ismét van egy nemzetközi sztori ami elviszi az itthoni dolgokról a figyelmet. De közben meg azt gondolom, hogy egyirányú utcában vagyunk, ha most a Fidesz nyer, akkor ez lesz a hattyúdal. Rövid távon nem örülök, hogy marad egy orosz-függőségbe zuhant, Kínának befekvő, a saját szövetségeseivel konstansan harcban álló homofóbiára és a legrosszabb reflexekre építő politika erő, ami tovább mérgezi a közéletet. De hosszú távon lehet, hogy jobb kimenetele lenne annak, ha most Orbánnak kéne eltakarítania azt a szahart amibe megyünk, mert tartok attól, hogy ha az ellenzéknek kell ezt a hegyet elhordania úgy, hogy a Fidesz minden lépést képes ellehetetleníteni, akkor abból az lenne, hogy úgy visszaszavazzák, ahogy 1994-ben az MSZP-t. Lehet, hogy az ilyen autoriter rendszernek tényleg az a sorsa, hogy a saját gödrét ássa meg magának és abba pusztul bele.
petey
peterk2005
esanders10
kérem vigyázzanak
a csapok záródnak....
sutianap
több mint 3 éve
Negyed 18-kor is kaptam sms-t... A Klárától.a billegőkön múlik minden, sajnos ha jól tudom ezekben a választókerületekben magasabb a részvétel, minden bizonnyal azért, mert a fidesz jobban mozgósított.Es ez szamszeruen hogy nez ki?
Vrij6
gabokocka
deyell
Pedig minden listán rajta vagyok 😂
Szerkesztette: Gyurma Pappa