Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 617 — zászló zászló szív
Nyilván még csak 9 ora, de nezve a reszveteli adatokat sztem kozelebb lesz a 2/3 mint a kormanyvaltas.
gabokocka
Az adatokat ráhelyezve az elmúlt 5 választás részvételi adataira egyelőre a 2014-eshez korrelál, annál kicsit magasabb. Ez olyan 65-70% közötti részvételt jelez előre.
MC12
Fordított 2018, akkor reggel nagyon pörgött, majd délután lelassult.

(Btw. a korreláció nem ezt jelenti, ha 2014 korrelálna a mai adattal az azt jelentené, hogy 2014 hatással van a mai adatra. Hasonlóan alakul. Bocsánat. Mivel megfogadtam, hogy nem jóslok és elemzek, valahogy ki kell élni a grafomán hajlamom. Elnézést 😫)

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 588 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nagyon sok előremutató dolog történt ebben a kampányban, pl az ellenzéki szavazóköri delegáltak szervezése, az előválasztás, amit egy jó kezdeményezésnek tartok, örülnék ha hosszabb távon kialakulna a kultúrája.
De nem érzem, hogy "kitermelte" ez a közeg a számomra szimpatikus közös jelöltet. Remélem négy év múlva már egy nekem is tetsző figura lép színre.
Ettől függetlenül az Összefogásra X-elek, remélem hogy legalább a 2/3-ot meg sikerül törni.
Tony Adams
Ne reménykedj. Eleve, egy kétpólusú rendszerben kétféle alternatíva létezik csak, és nincs az az alternatíva, ami képes lenne 50%-ot lefedni úgy, hogy mindenkinek szimpatikus azon az 50%-on belül. Annak az 50%-nak mondani kell ilyent és mondani olyant is, mert sokfélét akar hallani. Emiatt ha egy picit igényesebb vagy, akkor tele lesz olyan "mondással", amit te nem akarsz, nem tetszik, máshogy szeretnél. Sőt, kormányon lesz olyan is amit megcsinálnak, pedig te nem szeretnéd. Ez van. Már csak ezért is nehéz bármilyen politikai oldallal azonosulni, ha nem szorulsz bele a gender / lmbtq / migráns / nemzet / stb. féle szimbólum-harcba, mint a féreg a fába.

Én leginkább annak örülnék, ha eljutnánk addig, hogy tudnék úgy szavazni, hogy négyévente mindig leszavazhassam az éppen aktuális kormányt. 😀 De ahhoz vissza kéne állni egy olyan kétpólusú rendszerre, amiben két nagyjából hasonló erejű pólus van.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 788
Nyilván még csak 9 ora, de nezve a reszveteli adatokat sztem kozelebb lesz a 2/3 mint a kormanyvaltas.
gabokocka
Én abban bízok, hogy az emberek csak várnak, hogy kicsit jobb idő legyen délutánra.

Szarrá áztam én is a kutyával odakint 15 perc alatt, amíg asszony leszavazott.
Hanni
Ja, itt Szegeden is szakadt a havas eső. Az összes szavazókör egy szűk folyosó végén lévő termekbe van szétszórva, ráadásul a bélyegző is hibás volt, szóval az egyik sor állt. Sokan hazamentek azzal, hogy majd visszajönnek később. Sztem nem kell még aggódni a részvétel miatt. 107 Fideszes képviselő a tippem, ha már tippjáték. Úgy legalább izgi lenne a szezon, ha a Fidesz támogatottsága nagyon leesik a várható gazdasági armaggedon miatt. Egy 2/3 után viszont nagyon sok mindenen elgondolkodnék a saját életemmel kapcsolatban is.

Szerkesztette: andree
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
ne fossatok, szavazzatok
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 996
Nagyon sok előremutató dolog történt ebben a kampányban, pl az ellenzéki szavazóköri delegáltak szervezése, az előválasztás, amit egy jó kezdeményezésnek tartok, örülnék ha hosszabb távon kialakulna a kultúrája.
De nem érzem, hogy "kitermelte" ez a közeg a számomra szimpatikus közös jelöltet. Remélem négy év múlva már egy nekem is tetsző figura lép színre.
Ettől függetlenül az Összefogásra X-elek, remélem hogy legalább a 2/3-ot meg sikerül törni.
Tony Adams
Reszpekt...többekkel ellentétben, akik egy kimagasló és lehengerlő ellenzéki jelöltet várnak, mint a sült galambot, te átlátod a nagy képet és képes vagy most kompromisszumot kötni azért, hogy legyen esély a változásra.

Erről szól most ez az egész.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 267 — Keep pounding
Nem is feltetlenul csak az osszreszveteli adatokra gondolok, hanem mondjuk pl Bp/orszagos adatokra.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick
Eredménykövető lesz? Vagy ez már az? 😀
Solymi
Csak ha lesznek bad gateway leállások.
Kampman
És csöcsök.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 723
Solymi
Csak ha lesznek bad gateway leállások.

több mint 3 éve
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421
gabokocka
Az adatokat ráhelyezve az elmúlt 5 választás részvételi adataira egyelőre a 2014-eshez korrelál, annál kicsit magasabb. Ez olyan 65-70% közötti részvételt jelez előre.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
gabokocka
Nagyon az látszik...
focilap
Nyugodtság van, reggel van, meg kell etetni a gyereket meg még megy a mese a tv-ben, be is kell vásárolni, most lemegy a nagy tömeg, majd délután, ebéd után elmennek.

Vagy nem.

Ha kell… anélkül konkrétan érvénytelen, de nem baj… hány egyszerű ember lehetett, aki boríték nélkül dobta az urnába…
warr_b
Forrást tudnál erre adni? Mármint hogy simán bedobva érvénytelen. Nekem az nagyon új.

Nekem is azt mondták, hogy nem muszáj borítékba, konkrétan nekik könnyebb a számolás, ha nem kell még külön kibontani
Kampman
Nem kötelező a boríték 2014 óta
Gyurma Pappa
Hmmm, akkor én vagyok lemaradva....
Azért ez így nem aggályos kissé...?
warr_b
Miért lenne?
csebi
Btw, ha valahol szignózom a szavazólapot/borítékot, akkor az érvényteleníti?
Illetve hogyan tudom majd leellenőrizni, hogy tényleg az enyémet számolták?

Külképviseleten szavazok, aztán vannak fenntartásaim, na...nem mintha amúgy ne lennének.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 120 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Igen, en atjelentkeztem es ki is volt irva hogy csak a lezart boritek az ervenyes, ha nem ragasztod le, akkor ervenytelen. Vagy 3szor vegighuztam az ujjammal hogy mennyire ragad a csík. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
gabokocka
Én abban bízok, hogy az emberek csak várnak, hogy kicsit jobb idő legyen délutánra.

Szarrá áztam én is a kutyával odakint 15 perc alatt, amíg asszony leszavazott.
több mint 3 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 407 — #neverpunt
Ha kell… anélkül konkrétan érvénytelen, de nem baj… hány egyszerű ember lehetett, aki boríték nélkül dobta az urnába…
warr_b
Forrást tudnál erre adni? Mármint hogy simán bedobva érvénytelen. Nekem az nagyon új.

Nekem is azt mondták, hogy nem muszáj borítékba, konkrétan nekik könnyebb a számolás, ha nem kell még külön kibontani
Kampman
Gyurma Pappa
warr_b
Csak neked, nem sérül az anonimitás.

azzal hogy nincs borítékban a lap gyorsul a szavazatszámlálás, nem azzal kell kezdeni hogy akkor minden borítékot kibontunk.

több mint 3 éve
focilap 61
gabokocka
Nagyon az látszik...
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
warr_b

Kampman
Gyurma Pappa
warr_b
Miért lenne?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 267 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
warr_b

Kampman
Gyurma Pappa
warr_b
Anonim marad a dolog így is.
Összehajtva dobtam be a lapokat, senki nem láthatott semmit.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 281 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b

Kampman
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 445 — Így remélem megfelelek nektek.....
részvételi adatokat lehet valahogy nézni választókerületekre bontva? 4 éve lehetett, az idein ezt eddig sehogy nem tudtam összehozni
focilap
 index.hu/belfold/2022/valasztas/terkep/2022/reszveteli-adatok
dande
Akkor már inkább ezt, hiába jobb az Index appja, az is csak nyúlás a régiektől.
Támogassuk a telexet a látogatottsággal:

telex.hu/melleklet/valasztas-2022-valasztokeruletek
Solymi
Jóvannaakkoratehangodmèlyebb 😉🥳🎉
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26
Meanwhile:  24.hu/belfold/2022/04/02/menekultek-lakas-tegla-vas-megye-ostffyasszonyfa/?fbclid=IwAR1s2h8mJ672cObHBMdyY6qII-NqW-iABbsf_gv_YM6GpB5gS6i4Ws5mO1Q

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 617 — zászló zászló szív
warr_b

Kampman

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 418 — Sworn to the Dark
Mikor szavaztam ma reggel, pont nemzetkozi felugyelok is voltak ott (Fejer megye).
Beki
a nemzetközi felügyelők azt is felügyelik, amikor busszal viszik a romákat / közmunkásokat szavazni?

built for this shit

több mint 3 éve
focilap 61
Húbazzeg.

Asszony letudta a dolgot. Szépen megkapta a szavazóíveket, aztán…. Ennyi. Kérdezi, hogy boríték? (nyilván ott volt az asztalon egy nagy kupac) ?
Jaaa, tudunk adni, ha kell… Wtf?? Mert gondolták visznek magukkal az emberek, vagy mi a fasz?
Ilyet én még nem hallottam, mindig van lejjebb…
warr_b
Belföldi szavazásnál nem kötelező borítékba rakni, ha nem átjelentkezett az illető.
több mint 3 éve
warr_b