Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Én mentem volna, de napról-napra egyre büszkébb vagyok, hogy számos sikeres teszt és poligráfiai vizsgálat után az utolsó pillanatban indoklás nélkül mégis úgy ítélték meg, hogy biztonsági kockázat lennékDe amúgy ezen miert vagytok meglepodve?Mert én egy favágó vidéki vállakozó vagyok, aki ebbe próbál nem belegondolni. Nem véletlenül nem mentem a szolgáltathoz, hívtak, kedvem is lett volna, de azért hogy ez legyen a valóságom 24/7...
Teljesen nyilvanvalo volt hogy ez tortenik csak itt most le is van irva...
gabokocka
Gyurma Pappa
Most már tudom, hogy addigra érkezett meg a moszkvai reakció...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az öltözködés tényleg sokkal fontosabb dolog, mint hazaárulás, szerencsére azzal kapcsolatban semmi megjegyzés nincs, mert akkor talán el kellene ismerni, hogy oldalakon keresztül mekkora blődségeket írtál a"semlegességről"Az igény nincs meg erre, nem a pénzÚgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊és akkor felmerül a kérdés, hogy ha ő tud öltözködni akkor államtitkárok, országgyűlési képviselők miért nem? ez nem relativitás elmélet, hogy nem érted meg. évente egyszer elmész egy szakemberhez, és ő összeállít neked az adott évre elegendő szettet. simán futja a képviselői fizuból ...
MC12
csebi
davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nem tudom mikor dolgoztál ott, de már sztem eléggé nagy szórás van. láttam én mar ott is rövid nadrágos ITs embert, meg pojáca NERest, akinek a bokája kinn van az öltönyből ...Mert neki van erre igénye. A stílus nem pénz, hanem igény kérdése. De annyit meg kell adnom, hogy a három minisztériumban ahol dolgoztam még a külügyben néztek ki a legjobban az emberek.Úgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊és akkor felmerül a kérdés, hogy ha ő tud öltözködni akkor államtitkárok, országgyűlési képviselők miért nem? ez nem relativitás elmélet, hogy nem érted meg. évente egyszer elmész egy szakemberhez, és ő összeállít neked az adott évre elegendő szettet. simán futja a képviselői fizuból ...
MC12
csebi
MC12
tény, hogy a diplomaták, akik már megjártak 1-2 missziót azoknak már bőven kellene lenniük jó pár öltöny szettnek, amiből meg lehet élni egy ideig. én is két év alatt jóval többször kötöttem nyakkendőt, mint összesen egész életemben. szmokingom is csak azért van csokornyakkendővel, mert marine bowlra volt meghívásom. szóval vannak ilyen különleges események a külügyeseknek, ne legyen meglepetés, hogy ott öltöznek a legjobban, ez inkább elvárás sztem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mert neki van erre igénye. A stílus nem pénz, hanem igény kérdése. De annyit meg kell adnom, hogy a három minisztériumban ahol dolgoztam még a külügyben néztek ki a legjobban az emberek.Úgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊és akkor felmerül a kérdés, hogy ha ő tud öltözködni akkor államtitkárok, országgyűlési képviselők miért nem? ez nem relativitás elmélet, hogy nem érted meg. évente egyszer elmész egy szakemberhez, és ő összeállít neked az adott évre elegendő szettet. simán futja a képviselői fizuból ...
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
i.imgur.com/3AvBkiD.pngNem kételkedve a veszprémi keresztények hirtelen nőtt lelkiismeretében, de ez azért hasonlít arra a kampányfogásra amikor a Fidesz a 2006os választás utolsó hetében elküldött egynéhány ifjú harcost Feri kampányának nagyobb állomásaira a művházakba, ahonnan aztán pár mondat után rituálisan kivonultak és nyilatkoztak a “független” sajtónak ők mint “baloldali érzelmű” fiatalok, hogy mégis miket mond ez a Gyurcsány, felháborító. Aztán ebből lettek a “fiatalok tömegével hagyják ott Gyurcsány fórumait” cikkek. Mondjuk úgy, hogy nem túl bonyolult beültetni bárhova 10-20-30 aktivistát azzal, hogy a megfelelő pillanatban induljanak el
talán van remény. főleg Veszprémben lenne fontos nyerni az ellenzéknek, mert billegő körzet.
deyell
Kifele, főleg ha tudjuk, hogy a pap el fog kezdeni fideszes mantrát tolni.
Fenntartom persze a tévedés jogát, de van ilyen kampányeszköz, nem új és egyébént kellő mennyiségben terjesztve hatásos.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Az igény nincs meg erre, nem a pénzÚgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊és akkor felmerül a kérdés, hogy ha ő tud öltözködni akkor államtitkárok, országgyűlési képviselők miért nem? ez nem relativitás elmélet, hogy nem érted meg. évente egyszer elmész egy szakemberhez, és ő összeállít neked az adott évre elegendő szettet. simán futja a képviselői fizuból ...
MC12
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Értelmes ember vagy 😊De amúgy ezen miert vagytok meglepodve?Mert én egy favágó vidéki vállakozó vagyok, aki ebbe próbál nem belegondolni. Nem véletlenül nem mentem a szolgáltathoz, hívtak, kedvem is lett volna, de azért hogy ez legyen a valóságom 24/7...
gabokocka
Gyurma Pappa
Látod, hogy mi törtenik, es nyilvan vannak feltetelezeseid is, hogy ezeknek a torteneseknek mi a mozgatorugoja.
Csak itt most konkretan leirjak amit eddig is sejtettel.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/28/a-lengyel-vedelmi-miniszter-is-lemondta-a-budapesti-v4-es-talalkozot ujabb siker!ő sem tud angolul biztos, Benkő sem találkozott vele vhol biztosan.
Vrij6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Úgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊és akkor felmerül a kérdés, hogy ha ő tud öltözködni akkor államtitkárok, országgyűlési képviselők miért nem? ez nem relativitás elmélet, hogy nem érted meg. évente egyszer elmész egy szakemberhez, és ő összeállít neked az adott évre elegendő szettet. simán futja a képviselői fizuból ...
MC12
több mint 3 éve
i.imgur.com/3AvBkiD.pngkaotikus egyházban is tevénykedő kolléganőm szerint lehet tudni, hogy az egyházuk ki alatt kapna több pénzt
talán van remény. főleg Veszprémben lenne fontos nyerni az ellenzéknek, mert billegő körzet.
deyell
az ő falujában lévő pap is tudja, de azt elismerte, hogy istentiszteleten szigorúan tilos politizálni, ezt betartják, magánszemélyes beszélgetésben persze más a szitu, ott azért finoman de próbál a pap befolyásolni
több mint 3 éve
“ A volt moszkvai diplomata Kiss Szilárd például azután is pozíciójában maradhatott, hogy kétszer is megbukott a nemzetbiztonsági ellenőrzésen orosz titkosszolgálati kapcsolatai miatt”lyesszus szüzanyám
több mint 3 éve
De amúgy ezen miert vagytok meglepodve?Mert én egy favágó vidéki vállakozó vagyok, aki ebbe próbál nem belegondolni. Nem véletlenül nem mentem a szolgáltathoz, hívtak, kedvem is lett volna, de azért hogy ez legyen a valóságom 24/7...
gabokocka

több mint 3 éve
i.imgur.com/3AvBkiD.pngtalán van remény. főleg Veszprémben lenne fontos nyerni az ellenzéknek, mert billegő körzet.
built for this shit
több mint 3 éve
“Egy volt magyar diplomata például felidézte, hogy pár évvel ezelőtt még államtitkári szinten is meg lehetett beszélni munkaügyeket Facebook Messengeren”apátok faszát
több mint 3 éve
De amúgy ezen miert vagytok meglepodve?Teljesen nyilvanvalo volt hogy ez tortenik csak itt most le is van irva...
több mint 3 éve
teljesen szürreális.telex.hu/direkt36/2022/03/29/putyin-hackerei-is-latjak-a-magyar-kulugy-titkait-az-orban-kormany-evek-ota-nem-birja-elharitani-oketEz nem szánalmas, ez hazaárulás. Szijjártó kompromitáltsága szerintem nem ? többé. Előtte is a jó érzés miatt voltak kétségek bennem.
Nem mintha ez nem lett volna teljesen egyertelmu, de azert igy olvasva kulonosen szanalmas
gabokocka
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Magyarország akkor ugye barátságtalan ország, kivéve a kakadut, mert neki még meg van a barátság érdemrendje!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
telex.hu/direkt36/2022/03/29/putyin-hackerei-is-latjak-a-magyar-kulugy-titkait-az-orban-kormany-evek-ota-nem-birja-elharitani-oketEz nem szánalmas, ez hazaárulás. Szijjártó kompromitáltsága szerintem nem ? többé. Előtte is a jó érzés miatt voltak kétségek bennem.
Nem mintha ez nem lett volna teljesen egyertelmu, de azert igy olvasva kulonosen szanalmas
gabokocka

több mint 3 éve
444.hu/2022/03/28/a-lengyel-vedelmi-miniszter-is-lemondta-a-budapesti-v4-es-talalkozot ujabb siker!Igazából azért nem jön mert Brüsszel.
Vrij6
Ő is be akar avatkozni a választási kampányba. Ez veszélyes.
De nem baj, majd egyedül megtartják a V4 találkozót. Legalább elmondhatják, hogy teljes egyetértés volt abban, hogy most stratégiai nyugalomra van szükség, mert a baloldal sokkal veszélyesebb, mint Putyin.
Meg amúgy is, a haja is milyen...
több mint 3 éve
Ez attól függ, mit csinálnak azok akik a hatalomba kerülnek. Ha nem leváltják a NER-t, hanem csak átveszik az irányítasat, akkor marad minden a regiben. Es azert boven akad meg ebben az osszellenzeki koalicioban, aki erintett korabbi ugyekben.telex.hu/direkt36/2022/03/29/putyin-hackerei-is-latjak-a-magyar-kulugy-titkait-az-orban-kormany-evek-ota-nem-birja-elharitani-oketHa egyszer ezt a fideszt sikerül leváltani és eltűntetni a hatalomból, na az lesz az igazi rendszerváltás, az lesz az, amikor eltűnik az MSZMP.
gabokocka
(persze ehhez kellene az is, hogy a jelenlegi ellenzékből is eltűnjenek ezek az arcok, de őket legalább tényleg le lehet váltani)
Klaci79
Nyilvan MZP, Hadhazy, a momentumosok erre jok lennenek, de a dk es a szoci beigad nem feltetlenul lesz ebben erdekelt. A jobbikrol a tokom tudja, azert ottis volt eleg komoly kembotrany.
De az biztos, ha nem valtunk, minden marad a regiben.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 3 éve
telex.hu/direkt36/2022/03/29/putyin-hackerei-is-latjak-a-magyar-kulugy-titkait-az-orban-kormany-evek-ota-nem-birja-elharitani-oketHa egyszer ezt a fideszt sikerül leváltani és eltűntetni a hatalomból, na az lesz az igazi rendszerváltás, az lesz az, amikor eltűnik az MSZMP.
gabokocka
(persze ehhez kellene az is, hogy a jelenlegi ellenzékből is eltűnjenek ezek az arcok, de őket legalább tényleg le lehet váltani)
több mint 3 éve
telex.hu/direkt36/2022/03/29/putyin-hackerei-is-latjak-a-magyar-kulugy-titkait-az-orban-kormany-evek-ota-nem-birja-elharitani-oketNem mintha ez nem lett volna teljesen egyertelmu, de azert igy olvasva kulonosen szanalmas
több mint 3 éve
Ma Lázár Jani a sztárvendég a cégünknél fél11kor. Annyira kár, hogy fél10kor végzek. Nagy lehet a baj ha már cégekhez is ki kell menni, mondjuk az én vezéreim nagy fideszesek.
több mint 3 éve
pedig zseniálisan elmagyarázta a helyzetétEzeket a baromsagokat meg ezt a lekezelo stilust magatol talalja ki vagy irjak neki?Konzekvensen mondja fel a hülyeséget, tudja mit csinál. Sajnos. Illetve tudja a fene, hogy sajnos-e. Nehezebb seggbe billenteni így, de talán háborút legalább nem indít. 😊
telex.hu/valasztas-2022/2022/03/28/orban-viktor-interju-hir-tv
Solymi
Ezzel együtt is, egy ideje már van egy olyan érzésem, hogy egy részét már saját maga is elhiszi annak, amit mond. Ugyanaz a gondja kicsiben, mint Putyinnak is. Bezárult körülötte a valóság buborék és szép fokozatosan a buborék valóságába vonul vissza.
peterk2005
csak helyére kell rakni a mondatokat
Vitykor vagyok, politikai transzgender

Aki nem hiszi, annak utánajárnak