Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/28/a-lengyel-vedelmi-miniszter-is-lemondta-a-budapesti-v4-es-talalkozot ujabb siker!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Faterja intézte a MTapolcai szálloda a disco Lídó stb engedélyeit meg a rendőrségi portát mint nyugger ez a patkány akiHoppál napi kreténsége: www.facebook.com/1164796266962987/posts/4861322620643648/?d=nmit szól ehhez Varga Judit? 😊
Látványosan nem nyugodt egyébként. Napok óta üvölt mindenkivel a kampányban, már a központ is bukónak méri. Megértem ha feszült.
Mondjuk nagyon meglepte őket a reggeli hacker támadás, ez a sajtószabadság dolog relatív gyenge válasz. Az agyhalott nem érti, hogy az eddig nekik szivárogtató maszkos csávó mit csinál, az értelmes szavazó meg amúgy is csak röhög ezen. Lehet még ülni kellett volna a válaszokon.
Gyurma Pappa
NB2
/sokanhányos per sokanhányos/
ügynökként intézte. Ezeknek a büdös komcsiknak a szeme sem rebben soha.
Dicsop pali is vigyorgott ahogy ezek nyomultak. Nem volt soha egy irigyelt okos család, kb a tipikus komcsi napszámos banda voltak.
Azok is maradtak.
Normál országban kiküldött brüsszeli körmölő rabszolgának ha alkalmas, magyarban meg miniszter.
Idáig.
#szépújvilág
#kftbábuvagy
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
interjú a fidesz "független" kamujelöltjével, aki "véletlenül" névrokona annak a dr. Varga Istvánnak, akit az ellenzék indít Kaposváronnepszava.hu/3151243_varga-istvan-valasztas-2022-somogy-megye-kamujelolt-fidesz-ellenzek
built for this shit
több mint 3 éve
Hat en is ezert kerdem, mert ez a szoveg tenyleg ugy hangzik, mint aki el is hiszi.Ezeket a baromsagokat meg ezt a lekezelo stilust magatol talalja ki vagy irjak neki?Konzekvensen mondja fel a hülyeséget, tudja mit csinál. Sajnos. Illetve tudja a fene, hogy sajnos-e. Nehezebb seggbe billenteni így, de talán háborút legalább nem indít. 😊
telex.hu/valasztas-2022/2022/03/28/orban-viktor-interju-hir-tv
Solymi
Ezzel együtt is, egy ideje már van egy olyan érzésem, hogy egy részét már saját maga is elhiszi annak, amit mond. Ugyanaz a gondja kicsiben, mint Putyinnak is. Bezárult körülötte a valóság buborék és szép fokozatosan a buborék valóságába vonul vissza.
peterk2005
Vagy tenyleg igy kell kommunikalni a szavazokkal, mert nekik ez a stilus szimpatikus.
Komolyan mondom, mintha valami videki kocsmaba tevedtem volna be, ahol az 50-70 eves alkesz szakik eloadjak nekem a bolcsesseget, mert en fogalmatlan vagyok.
Az ellenzek meg kezdo kisiskolas, akik ott totyognak jobbra-balra mint akik nem tudjak h merte van a jobb oldal.
Mondjuk aki ezt beveszi, az meg is erdemli h ostobanak nezzek.
több mint 3 éve
Egyébént az ügyes, hogy csak az ellenzéknek van pénteken és szombaton is nagyrendezvénye, ráadásul a pénteki egy fasza zenés fiatalos dzsembori, jó vágóképeket lehet csinálni. Az kevésbé ügyes, hogy Pesten. Mindig minden Pesten van, én lehet hogy egy billegő körzetben csináltam volna.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ezeket a baromsagokat meg ezt a lekezelo stilust magatol talalja ki vagy irjak neki?Konzekvensen mondja fel a hülyeséget, tudja mit csinál. Sajnos. Illetve tudja a fene, hogy sajnos-e. Nehezebb seggbe billenteni így, de talán háborút legalább nem indít. 😊
telex.hu/valasztas-2022/2022/03/28/orban-viktor-interju-hir-tv
Solymi
Ezzel együtt is, egy ideje már van egy olyan érzésem, hogy egy részét már saját maga is elhiszi annak, amit mond. Ugyanaz a gondja kicsiben, mint Putyinnak is. Bezárult körülötte a valóság buborék és szép fokozatosan a buborék valóságába vonul vissza.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nekem is pont ez jutott eszembe. Beskatulyázhatatlan a faszi, vannak teljesen normális dolgai is, közben meg olyan szinten elszáll időnként, hogy tényleg az épelméjűsége is megkérdőjelezhető. Úgy tűnik most megint elmentek otthonról, az alábbi felsoroláson - mint az átjáró szerepünket megalapozó előnyök - nem is tudom, hogy röhögjek, vagy sírjak:egyik pillanatban őrült, a következőben meg nem is mond akkora faszságot.telex.hu/gazdasag/2022/03/28/matolcsy-gyorgy-magyarorszag-penzugyi-atjaroOlvasom, olvasom és egyre jobban érzem, hogy az agyam dobja le az ékszíjat.
zemanla
Értem, hogy mit mond, mi az elképzelés, mit szeretnének és milyen lehetőséget lát/látnak, de mellette egyre jobban erősödik egy másik hang a fejemben, hogy ez az ember bolond...
Solymi
Amadeus
- Az EU-átlagot gyorsan közelítő, elérő, majd meghaladó GDP-növekedés,
– Biztonságos és hatékony energiarendszer
– Folyamatosan tovább bővülő aranytartalék
– Okos védelmi erő, amiazt sugallja, hogy blablabla.
– Elismert egyetemek.
– Világszínvonalú digitalizáció
– Folyamatosan bővülő, fejlett piaci és pénzügyi képességgel rendelkező munkavállalói csoport
– Vonzó életminőség, fenntartható környezet és társadalom
Töröm a fejem, hogy melyik lehet nagyobb vonzerő, az elismert egyetemeink, vagy az az arany tartalékunk, amit ha Elon Musk rosszul ébred, reggeli előtt a konyhaperselyből szőröstül-bőröstül fel tudna vásárolni, vagy az okos védelmi erőnk. 😀 😀 😀
Ezt a mondatot meg egyszerűen nem is értem: "1999/2001-ben belépett az euró, így valójában egy internetre, tehát villamos energiára alapozott eurodollár-korszak jött létre"? Mi van?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Gönczi egy idióta és még irritáló személyiség is. És a hangja is szar.(Szerk: komolyan, egy esküvőn hallgatnom kellet másfél órát, szenvedés volt) Fàtylat rá.odaírtam a végére hogy elnézést, ha félreértettelek, ezt megteszem megint: Elnézést. Nekem, és ahogy láttam még sokunk számára tényleg félreérthető volt, ami ugye nem csak az én hibám,de akinek nem inge, ne vegye magára, te se tedd.….és el is kezdett masszívan gyűlölködni, gondolom már az ellenzék által hirdetett “szeretetorszàg” jegyében (ez volt a cinikus)ott van a kutya elásva, hogy arról az egy mondatról nem lehet megállapítani, hogy vérkomolyan értetted-e, vagy csak cinikusan odavetetted, a kollega meg pont a másikra tippeltNem érted, dehát az értő olvasás megtanítása nem is az én dolgom. Én a Szellő Pistát elég régóta figyelem, láttam, hallgattam több kommunikációs konferencián és nagyon kedvelem a stílusát. Úgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊Tudom, én meg nem. 😊Speciel a Szellőre gondoltam, de mindegy.igen, stílusos seggnyalónak születni kell444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
eaglesmcnabb
MC12
De azt rögtön gondoltam, hogy a fideszesek hamarabb fennakadnak Szellő stílusában, mint a csicska Göncziék fizetett seggnyalásában. Nyilván most sem kellett csalódnom. Csupán erre szerettem volna rávilágítani, de mindegy.
Hozzáteszem, anélkül is ezerszer közelebb áll hozzám Szellő stílusa mint pl. azé a bájgúnáré. 😀
Persze embere válogatja hogy kinek mi hat az ingerküszöbére, de Lézerjani szavaival élve, az annyit is ér.
Miközben folyamatosan a "retekklub"-ot vádolják elfogultsággal a fidesz oldalról, a tv2-es férgek még a látszatát sem próbálják fenntartani a "pártatlanságuknak". Ez is érdekes nem? 😀 Dehát, stílust nem lehet tanítani. Hát én azt mondom, hogy a fizetett seggnyalást sem, csak kellőképpen féregnek kell születni hozzá 😊
eaglesmcnabb
MC12
slowmotion
MC12
Egyébként egyáltalán nem gyűlölködtem, csak leírtam a tapasztalataimat, amit én hallok a környezetemben. Az, hogy Gönczi, vagy akármelyik videóban szereplő televíziós személyiség egy fizetett seggnyaló, az nem gyűlölködés, hanem tény.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: MC12
több mint 3 éve
Ezeket a baromsagokat meg ezt a lekezelo stilust magatol talalja ki vagy irjak neki?telex.hu/valasztas-2022/2022/03/28/orban-viktor-interju-hir-tv
több mint 3 éve
odaírtam a végére hogy elnézést, ha félreértettelek, ezt megteszem megint: Elnézést. Nekem, és ahogy láttam még sokunk számára tényleg félreérthető volt, ami ugye nem csak az én hibám,de akinek nem inge, ne vegye magára, te se tedd.….és el is kezdett masszívan gyűlölködni, gondolom már az ellenzék által hirdetett “szeretetorszàg” jegyében (ez volt a cinikus)ott van a kutya elásva, hogy arról az egy mondatról nem lehet megállapítani, hogy vérkomolyan értetted-e, vagy csak cinikusan odavetetted, a kollega meg pont a másikra tippeltNem érted, dehát az értő olvasás megtanítása nem is az én dolgom. Én a Szellő Pistát elég régóta figyelem, láttam, hallgattam több kommunikációs konferencián és nagyon kedvelem a stílusát. Úgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊Tudom, én meg nem. 😊Speciel a Szellőre gondoltam, de mindegy.igen, stílusos seggnyalónak születni kell444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
eaglesmcnabb
MC12
De azt rögtön gondoltam, hogy a fideszesek hamarabb fennakadnak Szellő stílusában, mint a csicska Göncziék fizetett seggnyalásában. Nyilván most sem kellett csalódnom. Csupán erre szerettem volna rávilágítani, de mindegy.
Hozzáteszem, anélkül is ezerszer közelebb áll hozzám Szellő stílusa mint pl. azé a bájgúnáré. 😀
Persze embere válogatja hogy kinek mi hat az ingerküszöbére, de Lézerjani szavaival élve, az annyit is ér.
Miközben folyamatosan a "retekklub"-ot vádolják elfogultsággal a fidesz oldalról, a tv2-es férgek még a látszatát sem próbálják fenntartani a "pártatlanságuknak". Ez is érdekes nem? 😀 Dehát, stílust nem lehet tanítani. Hát én azt mondom, hogy a fizetett seggnyalást sem, csak kellőképpen féregnek kell születni hozzá 😊
eaglesmcnabb
MC12
slowmotion
MC12
Egyébként egyáltalán nem gyűlölködtem, csak leírtam a tapasztalataimat, amit én hallok a környezetemben. Az, hogy Gönczi, vagy akármelyik videóban szereplő televíziós személyiség egy fizetett seggnyaló, az nem gyűlölködés, hanem tény.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nyilván bennem van a hiba, (amellett hogy az sem volt egyértelmű kire írta, de szerencsére ezt jól sikerült belőnöm), és mondanám hogy minimum kétértelmű mondat volt, de én eddig kb. 90%-ban pejoratív értelemben találkoztam ezzel a mondattal.ott van a kutya elásva, hogy arról az egy mondatról nem lehet megállapítani, hogy vérkomolyan értetted-e, vagy csak cinikusan odavetetted, a kollega meg pont a másikra tippeltNem érted, dehát az értő olvasás megtanítása nem is az én dolgom. Én a Szellő Pistát elég régóta figyelem, láttam, hallgattam több kommunikációs konferencián és nagyon kedvelem a stílusát. Úgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊Tudom, én meg nem. 😊Speciel a Szellőre gondoltam, de mindegy.igen, stílusos seggnyalónak születni kell444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
eaglesmcnabb
MC12
eaglesmcnabb
MC12
slowmotion
Na mindegy, mea culpa, előveszem a másodikos tankönyvet, valahol biztos megvan még.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
….és el is kezdett masszívan gyűlölködni, gondolom már az ellenzék által hirdetett “szeretetorszàg” jegyében (ez volt a cinikus)ott van a kutya elásva, hogy arról az egy mondatról nem lehet megállapítani, hogy vérkomolyan értetted-e, vagy csak cinikusan odavetetted, a kollega meg pont a másikra tippeltNem érted, dehát az értő olvasás megtanítása nem is az én dolgom. Én a Szellő Pistát elég régóta figyelem, láttam, hallgattam több kommunikációs konferencián és nagyon kedvelem a stílusát. Úgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊Tudom, én meg nem. 😊Speciel a Szellőre gondoltam, de mindegy.igen, stílusos seggnyalónak születni kell444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
eaglesmcnabb
MC12
eaglesmcnabb
MC12
slowmotion
több mint 3 éve
ott van a kutya elásva, hogy arról az egy mondatról nem lehet megállapítani, hogy vérkomolyan értetted-e, vagy csak cinikusan odavetetted, a kollega meg pont a másikra tippeltNem érted, dehát az értő olvasás megtanítása nem is az én dolgom. Én a Szellő Pistát elég régóta figyelem, láttam, hallgattam több kommunikációs konferencián és nagyon kedvelem a stílusát. Úgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊Tudom, én meg nem. 😊Speciel a Szellőre gondoltam, de mindegy.igen, stílusos seggnyalónak születni kell444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
eaglesmcnabb
MC12
eaglesmcnabb
MC12
több mint 3 éve
Nem érted, dehát az értő olvasás megtanítása nem is az én dolgom. Én a Szellő Pistát elég régóta figyelem, láttam, hallgattam több kommunikációs konferencián és nagyon kedvelem a stílusát. Úgy az öltözködési stílusát - a legtöbbször elképesztően jól állítja össze a szettjét - mind az egyébként nagyon cinikus és fanyar humorát, amit elég sokszor volt szerencsém hallani 😊Tudom, én meg nem. 😊Speciel a Szellőre gondoltam, de mindegy.igen, stílusos seggnyalónak születni kell444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
eaglesmcnabb
MC12
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Tudom, én meg nem. 😊Speciel a Szellőre gondoltam, de mindegy.igen, stílusos seggnyalónak születni kell444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
eaglesmcnabb
MC12
szerk.: ha valóban pozitívumként gondoltál rá akkor sorry, bár ebből a félmondatból nekem nem az jött le.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 3 éve
se az nem egyértlemű hopgy kire gondoltál se az hogy pozitív vagy negatív 😀Tehát továbbra is a Szellő Pistáról beszéltem, pozitív értelmében. Ha kidugod néha a fejed a szekértábor mögül, az hasznos ám.Ó, mintha szijjártó is valami hasonlót mondott volna nemrég, gratulálok!444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
r.baggio
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tehát továbbra is a Szellő Pistáról beszéltem, pozitív értelmében. Ha kidugod néha a fejed a szekértábor mögül, az hasznos ám.Ó, mintha szijjártó is valami hasonlót mondott volna nemrég, gratulálok!444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
r.baggio
több mint 3 éve
Ó, mintha szijjártó is valami hasonlót mondott volna nemrég, gratulálok!444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Speciel a Szellőre gondoltam, de mindegy.igen, stílusos seggnyalónak születni kell444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Toncsi még mindig nyami 😁
Vrij6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
igen, stílusos seggnyalónak születni kell444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
MC12
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀Egen, stílust nem lehet tanítani.
Vrij6
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/28/az-orban-mellett-kiallo-tv2-s-arcokon-rohogtek-az-rtl-klub-hiradosai 😀 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
valahogy így„Az álló óra is naponta kétszer a pontos időt mutatja.“egyik pillanatban őrült, a következőben meg nem is mond akkora faszságot.telex.hu/gazdasag/2022/03/28/matolcsy-gyorgy-magyarorszag-penzugyi-atjaroOlvasom, olvasom és egyre jobban érzem, hogy az agyam dobja le az ékszíjat.
zemanla
Értem, hogy mit mond, mi az elképzelés, mit szeretnének és milyen lehetőséget lát/látnak, de mellette egyre jobban erősödik egy másik hang a fejemben, hogy ez az ember bolond...
Solymi
Amadeus
zinedine5
több mint 3 éve
Dehogynem. A hibás érvelések 90%-a azért hibás mert rossz premisszákra épül. Az a feltevés, hogy Magyarország, ahol a munkavállalók 70%-a nem beszél idegen nyelvet, a rendszer korrupt, nincs oktatás, egészségügy, a Kicsi haverjai csakúgy kapnak meg egy bankot, őszintén ki fogja ránk bízni az összes tranzakcióját? Tripperes ribanc vagyunk, nem egy kívánatos 18 éves vagyunk.egyik pillanatban őrült, a következőben meg nem is mond akkora faszságot.telex.hu/gazdasag/2022/03/28/matolcsy-gyorgy-magyarorszag-penzugyi-atjaroOlvasom, olvasom és egyre jobban érzem, hogy az agyam dobja le az ékszíjat.
zemanla
Solymi
Amadeus
Ezt egyszerűen figyelmen kívül veszi minden álmodozó, aki ide világ központot álmodik.
Fukuyama: Bizalom. Az első 3 fejezet után egyértelmű, hogy egy őrült víziója ez, semmi más.
P.S.: esetleg eurózónából távozó országok. ezután van még kérdés?
Szerkesztette: Gyurma Pappa