Politika
69 feliratkozó
több mint 3 éve
Nógrád megye, akkor itt esett ~ 50 cm hó. 17 január és február volt ilyen hideg.Hmm nekem se rémlik hogy olyan ordító hideg lett volna. Ez hol van ?'16-17 telét akkor te átaludtad.Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
warr_b
Nálunk -27 °C a legkevesebb, de sokáig volt -20°C alatt.
Konkrétan a kezem hozzáragadt a fém korláthoz és leszedte a bőrt.
kijo
Toca
Akkor döntöttem el a ház szigetelést...
Szerkesztette: kijo
több mint 3 éve
Amennyiben az egy kazánunkat egy kéménnyel és a "fent" lecsapom a kismegszakítóm, de lent is három terület elmegy vonalból intézel nekem két párhuzamos, hiteles órát, akor kérem a számod 😉409kWh / 218m3 😮Szedesd szet kulon merokre, es megdugtad a rezsidemont.
Két független háztartás közös órákon, egy ideje nagy részét otthon töltő anyóssal, nálunk két gyerekkel.
Kb. 250m2, full led viágítás, modern gépek, télen 22°C, nyáron klíma kb. két óra/nap kánikula alatt.
Fűtés, melegvíz gázos, a többi elektromos...
Eddigi 40-ről, kb 160-ra kalkuláltam az előzetes számokkal 😕
clbass
Vitézlő Titoknok tomz
Mindettől függetlenül idén valszeg én pucsítok, mert a tavaji számok fognak számítani...de majd jövőre még a latex búslakodót is kiosztom neki 😉
Szerkesztette: clbass
több mint 3 éve
Magyarországon azután sem kell mindig komolyan venni.Én nem értem minek panikoltok itt előre.Így legyen…4-500 kWh fogyasztással én örülnék ha ez kamu lenne. De előbb lássam leírva.Ha a bejelentett díjak lesznek...De nem azok lesznek. Le volt írva (linkelve volt róla 3 helyről cikk), hogy miért nem lesz annyi amennyi: egyrészt a matek sem jön ki, másrészt amit több fórumtárs is leírt, ezeréves trükk a bedobunk egy nagyon fájó, túlzó dolgot, hogy utána a kisebb összeg ne fájjon annyira.
Klaci79
Földnélküli bobi0092
Klaci79
Semmit nem hiszek el amíg törvénybe nincs iktatva.
Toca
több mint 3 éve
Ha törvénybe van iktatva, akkor már elhiszed?😊Én nem értem minek panikoltok itt előre.Így legyen…4-500 kWh fogyasztással én örülnék ha ez kamu lenne. De előbb lássam leírva.Ha a bejelentett díjak lesznek...De nem azok lesznek. Le volt írva (linkelve volt róla 3 helyről cikk), hogy miért nem lesz annyi amennyi: egyrészt a matek sem jön ki, másrészt amit több fórumtárs is leírt, ezeréves trükk a bedobunk egy nagyon fájó, túlzó dolgot, hogy utána a kisebb összeg ne fájjon annyira.
Klaci79
Földnélküli bobi0092
Klaci79
Toca
több mint 3 éve
Hmm nekem se rémlik hogy olyan ordító hideg lett volna. Ez hol van ?'16-17 telét akkor te átaludtad.Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
warr_b
kijo
több mint 3 éve
Én nem értem minek panikoltok itt előre.Így legyen…4-500 kWh fogyasztással én örülnék ha ez kamu lenne. De előbb lássam leírva.Ha a bejelentett díjak lesznek...De nem azok lesznek. Le volt írva (linkelve volt róla 3 helyről cikk), hogy miért nem lesz annyi amennyi: egyrészt a matek sem jön ki, másrészt amit több fórumtárs is leírt, ezeréves trükk a bedobunk egy nagyon fájó, túlzó dolgot, hogy utána a kisebb összeg ne fájjon annyira.
Klaci79
Földnélküli bobi0092
Klaci79
több mint 3 éve
'16-17 telét akkor te átaludtad.Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
warr_b
több mint 3 éve
Így legyen…4-500 kWh fogyasztással én örülnék ha ez kamu lenne. De előbb lássam leírva.Ha a bejelentett díjak lesznek...De nem azok lesznek. Le volt írva (linkelve volt róla 3 helyről cikk), hogy miért nem lesz annyi amennyi: egyrészt a matek sem jön ki, másrészt amit több fórumtárs is leírt, ezeréves trükk a bedobunk egy nagyon fájó, túlzó dolgot, hogy utána a kisebb összeg ne fájjon annyira.
Klaci79
Földnélküli bobi0092
több mint 3 éve
Várjál, könyvelők szerint elcsesztek a szabályt, így ha jól értem aki átalány adós lesz az visszamenőleg január eggyel, szted? De nem volt itt semmi látnivaló:Végül is nem a jat-nak megfelelően lett meghozva (se konzultáció, se hatástanulmány), tetejében adóév közepén tesz terhesebbé közterhet (ami ugye alaptörvényellenes az ab gyakorlata szerint), de Kata nem látott rá okot, hogy ab-hoz forduljon.Kata alairta a katat.Most akartam hozni.
YoungZeeZee
m.hvg.hu/gazdasag/20220718_Novak_Katalin_alairta_a_katatorvenyt
warr_b
Nyilván nem kell meglepődni, de faszomat má'. Ennek sincs szakmai tartása, avagy sulyoktamásing.
Amadeus
telex.hu/gazdasag/2022/07/18/konyvelok-egyesulete-ruszin-zsolt-szerint-durva-hiba-maradt-a-katatorvenyben-atalanyadozas-adoev
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...hvg.hu/itthon/20130315_Segitunk_Ne_hagyja_el_a_gepjarmuvet__sms
warr_b
de 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 643
Ha ho van az mindig jo mert akkor kb 0 fok vagy afelett van.Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
warr_b
Nem tudok nyilatkozni az elmult 10evrol
több mint 3 éve
Mert mikor volt utoljára normálisan hideg, vagy hó? Nem az utóbbi 10 évben...Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Én is, és simán meg lehet magyarázni, hogy hát bértárolásról van szó, csak ugyeFélve kérdezem, mert teljesen fogalmatlan vagyok a témában, de azon az ágon mi normál esetben mennyit kapunk? Létezik olyan háttéralku, hogy ők nálunk táraznak, de hazai felhasználásra is engednek?Vot man?Azért ez aztakurva...
m.hvg.hu/gazdasag/20220718_gazexport_gazkereskedelem_Szerbia_energiaveszelyhelyzet_foldgaz_bertarolas
YoungZeeZee
r.baggio
Pár hónapja Ukrajnával is ment a hosszútávú bolt, de abban az esetben is tárolunk, vagy ott csak tranzit vagyunk? Mármint a tranzitország re-tranzitja...😀
clbass
1., ENERGIA-VÉSZHELYZET VAN
2., vargamisi ma adott felhatalmazást arra, hogy AKÁRMILYEN áron vegyünk gázt, ha lehetséges...
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
kérdés idén mikor lesz leolvasásMindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 643
Mindig a jan a legszopobb.az utolso tel enyhebb volt.szoval....Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
Kampman
több mint 3 éve
Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?A december emlékeim szerint hagyományosan enyhe, inkább januártól jön a nagyon hideg.
Matthew99
több mint 3 éve
Ki tippel arra - csak hogy csőstől jöjjön a baj -, hogy idén télen mocskos hideg lesz és nem lesz olyan szerencsénk, hogy ne kelljen végig nyomni a fűtést mint a bolond!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
nyilván nem, csak kiábrándító.Kata alairta a katat.Fotó nincs? Aláírás közben is az OV-s fülbevalóját viselte?
YoungZeeZee
Nyilván nem kell meglepődni, de faszomat má'. Ennek sincs szakmai tartása, avagy sulyoktamásing.Ha lenne szakmai tartása, szerinted válhatott volna belőle köztársasági elnök?
Amadeus
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Kata alairta a katat.Fotó nincs? Aláírás közben is az OV-s fülbevalóját viselte?
YoungZeeZee
Nyilván nem kell meglepődni, de faszomat má'. Ennek sincs szakmai tartása, avagy sulyoktamásing.Ha lenne szakmai tartása, szerinted válhatott volna belőle köztársasági elnök?
Amadeus
több mint 3 éve
409kWh / 218m3 😮Szedesd szet kulon merokre, es megdugtad a rezsidemont.
Két független háztartás közös órákon, egy ideje nagy részét otthon töltő anyóssal, nálunk két gyerekkel.
Kb. 250m2, full led viágítás, modern gépek, télen 22°C, nyáron klíma kb. két óra/nap kánikula alatt.
Fűtés, melegvíz gázos, a többi elektromos...
Eddigi 40-ről, kb 160-ra kalkuláltam az előzetes számokkal 😕
clbass
több mint 3 éve
SZILÁGYI ÁRON EGYÈNI VILÁGBAJNOK!!!
több mint 3 éve
Nah mert melyik volt az utolsó, amelyiknek volt...?Végül is nem a jat-nak megfelelően lett meghozva (se konzultáció, se hatástanulmány), tetejében adóév közepén tesz terhesebbé közterhet (ami ugye alaptörvényellenes az ab gyakorlata szerint), de Kata nem látott rá okot, hogy ab-hoz forduljon.Kata alairta a katat.Most akartam hozni.
YoungZeeZee
m.hvg.hu/gazdasag/20220718_Novak_Katalin_alairta_a_katatorvenyt
warr_b
Nyilván nem kell meglepődni, de faszomat má'. Ennek sincs szakmai tartása, avagy sulyoktamásing.
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Idén mi is eljutunk oda, hogy télre a jacuzzi kikapcs…előre megy, nem hátra 🤣Nyáron sparhelt a kiülő alatt, a lakás sem melegszik és a hangulat is jobb. 😊
Ha a bejelentett díjak lesznek, akkor az otthoni főzésének is annyi. Most még azon jelentőset lehet spórolni, augusztus 1 után majd ha főzési kényszerem van, kimegyek a pb palackhoz a kertbe. Szép új világ…
Klaci79
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
OffSzilágyi vív az aranyèrt tvben is megy, most! 😊