Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Mi? 😂De ha sosem dolgoztál Magyarországon (feltételezve, hogy úgy érted, ez így is maradna), akkor hogy tudnál magyar témából sokat kihozni?Sosem dolgoztunk Magyarországon.Hát ja. De ha súlyosan beleköpsz a levesükbe, és vissza tudják Hozzád vezetni, akkor a következő hétre már verni fogod a gyerekeidet, már amikor nem éppen női ruhában mész a buzibárba.meg kapnál egy jó kis karaktergyilkolászást isÉn ugyan nem. A BBQ-n kívül két proscience cikket posztoltam, meg egy mémet Joe Roganről az elmúlt két évben. Előtte meg nem a saját nevemben hetente 300-at hasonló témákban 4 nyelven 😛
slowmotion
Gyurma Pappa
slowmotion
Gyurma Pappa
slowmotion
Ez egy elméleti felvetés volt hogy a téma nem annyira gyenge social média kampány szempontjából, lenne pár ötletem, amivel szerintem sokat tudnék kihozni belőle. De már nem dolgozom sehol sem social media manager munkakörben, és nem is ilyen céget vezetek.
Mondjuk nem értem miért magyarázkodom 😅

több mint 4 éve
De ha sosem dolgoztál Magyarországon (feltételezve, hogy úgy érted, ez így is maradna), akkor hogy tudnál magyar témából sokat kihozni?Sosem dolgoztunk Magyarországon.Hát ja. De ha súlyosan beleköpsz a levesükbe, és vissza tudják Hozzád vezetni, akkor a következő hétre már verni fogod a gyerekeidet, már amikor nem éppen női ruhában mész a buzibárba.meg kapnál egy jó kis karaktergyilkolászást isÉn ugyan nem. A BBQ-n kívül két proscience cikket posztoltam, meg egy mémet Joe Roganről az elmúlt két évben. Előtte meg nem a saját nevemben hetente 300-at hasonló témákban 4 nyelven 😛
slowmotion
Gyurma Pappa
slowmotion
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Sosem dolgoztunk Magyarországon.Akkor te bizony egy nyugat által pénzelt libernyák sorosista brüsszeloá lehetsz.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Sosem dolgoztunk Magyarországon.Hát ja. De ha súlyosan beleköpsz a levesükbe, és vissza tudják Hozzád vezetni, akkor a következő hétre már verni fogod a gyerekeidet, már amikor nem éppen női ruhában mész a buzibárba.meg kapnál egy jó kis karaktergyilkolászást isÉn ugyan nem. A BBQ-n kívül két proscience cikket posztoltam, meg egy mémet Joe Roganről az elmúlt két évben. Előtte meg nem a saját nevemben hetente 300-at hasonló témákban 4 nyelven 😛
slowmotion
Gyurma Pappa
slowmotion

több mint 4 éve
Miközben azt tervezed, hogyan hozzál át migráncsokat a kerítésenHogy ott verd a gyerekekkel az asszonyt.Hát ja. De ha súlyosan beleköpsz a levesükbe, és vissza tudják Hozzád vezetni, akkor a következő hétre már verni fogod a gyerekeidet, már amikor nem éppen női ruhában mész a buzibárba.meg kapnál egy jó kis karaktergyilkolászást isÉn ugyan nem. A BBQ-n kívül két proscience cikket posztoltam, meg egy mémet Joe Roganről az elmúlt két évben. Előtte meg nem a saját nevemben hetente 300-at hasonló témákban 4 nyelven 😛
slowmotion
Gyurma Pappa
slowmotion
gdavid
több mint 4 éve
Hogy ott verd a gyerekekkel az asszonyt.Hát ja. De ha súlyosan beleköpsz a levesükbe, és vissza tudják Hozzád vezetni, akkor a következő hétre már verni fogod a gyerekeidet, már amikor nem éppen női ruhában mész a buzibárba.meg kapnál egy jó kis karaktergyilkolászást isÉn ugyan nem. A BBQ-n kívül két proscience cikket posztoltam, meg egy mémet Joe Roganről az elmúlt két évben. Előtte meg nem a saját nevemben hetente 300-at hasonló témákban 4 nyelven 😛
slowmotion
Gyurma Pappa
slowmotion
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
Hát ja. De ha súlyosan beleköpsz a levesükbe, és vissza tudják Hozzád vezetni, akkor a következő hétre már verni fogod a gyerekeidet, már amikor nem éppen női ruhában mész a buzibárba.meg kapnál egy jó kis karaktergyilkolászást isÉn ugyan nem. A BBQ-n kívül két proscience cikket posztoltam, meg egy mémet Joe Roganről az elmúlt két évben. Előtte meg nem a saját nevemben hetente 300-at hasonló témákban 4 nyelven 😛
slowmotion
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Nem mondom, hogy nincs igazad, csak próbáltam a szokásos peterk/Jóska csatához ( direkt szemétkedi a ner / jogos érdekből cselekszik) egy másik verziót adni, de őszintén bevallom nem néztem meg ki merre jár 😊 azt tartom, hogy ezzel foglalkozni jelenleg biztosan nem hoz és feleslegesen köti le az erőket (ha leköti és egy napnál többet tesznek bele).Vagy egész egyszerűen a kampány jelenlegi pillanatában tökéletesen megfelel a kormánynak, hogy a komplett ellenzéki elit Budapesten, a 7. kerületben tobzódik és tüntet 2-3-4 napig, egy nagyon keveseket érdeklő, még az ellenzék táborában sem igazán ismert sztorival bíró ügyben. Merthogy ezzel fideszeseket nem érnek el az zicher, de egy újabb hét elmehet rá.Vaaagy egész egyszerűen ennyire kicsinyes a rendszer.
MC12
Egyébként azok vannak Bp-en, akik egyébként is ott lettek volna, Donáth az egyetlen, aki kérdőjeles, bár 02.03 óta nincs fent hivatalos programja a FB-n, aminek nyilvánvaló oka, hogy múlthéten EP volt, tehát ő valamikor tegnap óta dolgozhat. A többieknek akik kint voltak (Szabó T, Detti, Karácsony) Bp-n van dolguk, mivel Parlament van illetve ugye KariGeri meg (ha jól rémlik), mintha munkaköri kötelességei nyomán rendeltetésszerűen ott van.
MZP Pitvaroson tartott lakossági fórumot, Jakab valami művházban állt ki Iványi mellett (elvileg pedig ő is Bp-n kéne hogy legyen, Parlament van).
Annyira nem rossz téma ám ez. Iványit ismeri a szélesebb közvélemény, a NAV-tól mindneki fél (pedig ha tudnák), sokat lehet posztolni róla, lehet kötni a luxus NER-hez. Én sokat ki tudnék hozni belőle a közösségi médiában, de nem ez a munkám.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
meg kapnál egy jó kis karaktergyilkolászást isÉn ugyan nem. A BBQ-n kívül két proscience cikket posztoltam, meg egy mémet Joe Roganről az elmúlt két évben. Előtte meg nem a saját nevemben hetente 300-at hasonló témákban 4 nyelven 😛
slowmotion

több mint 4 éve
Mondjuk BP-en vagy a nagyvárosokban kampányolni az kb a Lustaság szinonímiája. Ott kb leveszik még a félhülyék is mi történik körülöttük.
A z ostobaság lejjebb van bőven, csak ezek félnek dolgozni és lemenni, pedig megérné, mert az agymosott kocsmatölteléknél vagy a polgi pár tucat haverjánál kívül is vannak lent emberek, akik pont nem degeneráltak.
Csak nem hiszik el. 😕
több mint 4 éve
meg kapnál egy jó kis karaktergyilkolászást isVagy egész egyszerűen a kampány jelenlegi pillanatában tökéletesen megfelel a kormánynak, hogy a komplett ellenzéki elit Budapesten, a 7. kerületben tobzódik és tüntet 2-3-4 napig, egy nagyon keveseket érdeklő, még az ellenzék táborában sem igazán ismert sztorival bíró ügyben. Merthogy ezzel fideszeseket nem érnek el az zicher, de egy újabb hét elmehet rá.Vaaagy egész egyszerűen ennyire kicsinyes a rendszer.
MC12
Egyébként azok vannak Bp-en, akik egyébként is ott lettek volna, Donáth az egyetlen, aki kérdőjeles, bár 02.03 óta nincs fent hivatalos programja a FB-n, aminek nyilvánvaló oka, hogy múlthéten EP volt, tehát ő valamikor tegnap óta dolgozhat. A többieknek akik kint voltak (Szabó T, Detti, Karácsony) Bp-n van dolguk, mivel Parlament van illetve ugye KariGeri meg (ha jól rémlik), mintha munkaköri kötelességei nyomán rendeltetésszerűen ott van.
MZP Pitvaroson tartott lakossági fórumot, Jakab valami művházban állt ki Iványi mellett (elvileg pedig ő is Bp-n kéne hogy legyen, Parlament van).
Annyira nem rossz téma ám ez. Iványit ismeri a szélesebb közvélemény, a NAV-tól mindneki fél (pedig ha tudnák), sokat lehet posztolni róla, lehet kötni a luxus NER-hez. Én sokat ki tudnék hozni belőle a közösségi médiában, de nem ez a munkám.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Vagy egész egyszerűen a kampány jelenlegi pillanatában tökéletesen megfelel a kormánynak, hogy a komplett ellenzéki elit Budapesten, a 7. kerületben tobzódik és tüntet 2-3-4 napig, egy nagyon keveseket érdeklő, még az ellenzék táborában sem igazán ismert sztorival bíró ügyben. Merthogy ezzel fideszeseket nem érnek el az zicher, de egy újabb hét elmehet rá.Vaaagy egész egyszerűen ennyire kicsinyes a rendszer.
MC12

több mint 4 éve
Lehet itt a cinikust meg a fatalistát meg a mindenkinél okosabb trollt játszani, de mikor egy nincsteleneken tényleg évtizedek óta segítő, közkedvelt embert agyhalottazunk le, ott azért már ökölbe szorul a kéz.De hát ez a ner morálja, kapunk egy kis ízelítőt belőle itt is. Éljenek a rosszlányos kurvák

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
“Szerintem meg simán csak megöregedett és megzakkant, egy eleve agyhalott, vallásilag agymosott életvitelt folytatva.“Kiről is beszélünk?
Csak Nem arról aki a Pozsonyi úti SZDSZ-hez szeretett volna tartozni vidéki suttyóként és ezért cserébe feladva még az önbecsülését is, és felesége könyörgése ellenére Ráhelnek, nevezi gyermekét csak hogy imponáljon azoknak akik leszarják, és/de azért megalapítja a Szadesz ifjúsági szervezetét a fideszt?
Emlékszünk a jurta színházra, mert ott voltunk? Voltak akik ott voltak.
Csak nem róla van szó?
Miután a
Belvàrosi zsidók a helyére tették a cigót, aki hirtelen azonnal rájött, hogy mivel a magyarok alapból rasszisták oldaltól független és a cigányoknál is sokkal jobban utálják a zsidókat.
Ezt kb Eichmann is elmagyarázta az izraeli tárgyalása alatt részletesen csendőröstül. Ez alap.
Meg is lett a megoldás:
Libernyák, soros, buzi aki pedofil, de mindenképpen a háttérhatalom és a
Tudjuk kik ők, és bejött nekik ez a faszság.
Ez sokaknak tetszik, de szerencsére vannak /még/ akiknek meg nem.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Ha így szemlélsz mindent, akkor mindenkit meg kellene értened, még az általad az agyhalottaknak nevezett embereket plusz a vallásosokat is, de azokkal szemben mégsem vagy ilyen elnéző... szóval ez csak egy orbánmosdató fideszes duma.Hogy védi a saját érdekeit?Én azt olvasom, hogy elvették Iványi egyházától az egyház státuszt még jónéhány éve, Iványiék pert indítottak, amit nemrégiben megnyertek. Így az államnak valami 7 évre visszamenőleg évi 1.5 milliárdot kell utólag kifizetni nekik. Nehéz elképzelni, hogy ennek nincs köze ahhoz, hogy most gondolta úgy a NAV, hogy meg kéne jelenni ott....Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?A szja-visszatérítés után nem maradt a kasszában pénz völner 7 milliós végkielégítésére, így gyorsan portyázni küldték a navosokat a baloldali adótartozások begyűjtésére
peterk2005
r.baggio
Ez talán a legundorítóbb arca a NER-nek számora egyébként...
peterk2005
Ha nem Orbánellenesen, elfogultan, hanem objektíven szemlélnéd, akkor te mit tennél a NER helyében, ha úgy érzed érdeksérelem ért? Nem tennél meg minden tőled telhetőt?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Igaz, de egy billegő körzetben inkább van szükség egy Donáth Annára vagy akàr Kari Gerire is, mint a 78. értelmetlen belpesti tüntetésen.A fideszeseket az égvilágon semmi nem éri el, amit az ellenzék csinál, őket csakis OV befolyásolja.Vagy egész egyszerűen a kampány jelenlegi pillanatában tökéletesen megfelel a kormánynak, hogy a komplett ellenzéki elit Budapesten, a 7. kerületben tobzódik és tüntet 2-3-4 napig, egy nagyon keveseket érdeklő, még az ellenzék táborában sem igazán ismert sztorival bíró ügyben. Merthogy ezzel fideszeseket nem érnek el az zicher, de egy újabb hét elmehet rá.Hogy védi a saját érdekeit?Én azt olvasom, hogy elvették Iványi egyházától az egyház státuszt még jónéhány éve, Iványiék pert indítottak, amit nemrégiben megnyertek. Így az államnak valami 7 évre visszamenőleg évi 1.5 milliárdot kell utólag kifizetni nekik. Nehéz elképzelni, hogy ennek nincs köze ahhoz, hogy most gondolta úgy a NAV, hogy meg kéne jelenni ott....Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?A szja-visszatérítés után nem maradt a kasszában pénz völner 7 milliós végkielégítésére, így gyorsan portyázni küldték a navosokat a baloldali adótartozások begyűjtésére
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Ha nem Orbánellenesen, elfogultan, hanem objektíven szemlélnéd, akkor te mit tennél a NER helyében, ha úgy érzed érdeksérelem ért? Nem tennél meg minden tőled telhetőt?
Sobri Jóska
MC12
ender1112
több mint 4 éve
A fideszeseket az égvilágon semmi nem éri el, amit az ellenzék csinál, őket csakis OV befolyásolja.Vagy egész egyszerűen a kampány jelenlegi pillanatában tökéletesen megfelel a kormánynak, hogy a komplett ellenzéki elit Budapesten, a 7. kerületben tobzódik és tüntet 2-3-4 napig, egy nagyon keveseket érdeklő, még az ellenzék táborában sem igazán ismert sztorival bíró ügyben. Merthogy ezzel fideszeseket nem érnek el az zicher, de egy újabb hét elmehet rá.Hogy védi a saját érdekeit?Én azt olvasom, hogy elvették Iványi egyházától az egyház státuszt még jónéhány éve, Iványiék pert indítottak, amit nemrégiben megnyertek. Így az államnak valami 7 évre visszamenőleg évi 1.5 milliárdot kell utólag kifizetni nekik. Nehéz elképzelni, hogy ennek nincs köze ahhoz, hogy most gondolta úgy a NAV, hogy meg kéne jelenni ott....Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?A szja-visszatérítés után nem maradt a kasszában pénz völner 7 milliós végkielégítésére, így gyorsan portyázni küldték a navosokat a baloldali adótartozások begyűjtésére
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Sobri Jóska
MC12
több mint 4 éve
Vagy egész egyszerűen a kampány jelenlegi pillanatában tökéletesen megfelel a kormánynak, hogy a komplett ellenzéki elit Budapesten, a 7. kerületben tobzódik és tüntet 2-3-4 napig, egy nagyon keveseket érdeklő, még az ellenzék táborában sem igazán ismert sztorival bíró ügyben. Merthogy ezzel fideszeseket nem érnek el az zicher, de egy újabb hét elmehet rá.Hogy védi a saját érdekeit?Én azt olvasom, hogy elvették Iványi egyházától az egyház státuszt még jónéhány éve, Iványiék pert indítottak, amit nemrégiben megnyertek. Így az államnak valami 7 évre visszamenőleg évi 1.5 milliárdot kell utólag kifizetni nekik. Nehéz elképzelni, hogy ennek nincs köze ahhoz, hogy most gondolta úgy a NAV, hogy meg kéne jelenni ott....Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?A szja-visszatérítés után nem maradt a kasszában pénz völner 7 milliós végkielégítésére, így gyorsan portyázni küldték a navosokat a baloldali adótartozások begyűjtésére
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Sobri Jóska
több mint 4 éve
ez nem Viktor, NSanyibácsi lesz az, ott a szeretet hullámaiban van a kutya elásvaNem egészen.Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?mert fasisztának nevezte Orbánt (pontosabban a rendszerét) és ez a bosszú.
peterk2005
deyell
Sokan nevezték Orbánt sokmindennek, szarik rá, attól még nem basztatnák. (Simicska sose kapott adóellenőrzést...)
De Iványi egyrészt "áruló", (ugye ő keresztelte Orbán első két gyerekét), így ettől ez személyes síkra terelődött, másrészt különböző nyilvánosságokban ágált és agitált Orbán ellen, ami Orbánnak kárt okozott ami jó nagy butaság volt tőle. Mintha nem olvasta volna az Ötödik pecsétet, és nem tudná mik a valóban fontos prioritások az ő státuszában.
Szerintem meg simán csak megöregedett és megzakkant, egy eleve agyhalott, vallásilag agymosott életvitelt folytatva.
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nem egészen.Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?mert fasisztának nevezte Orbánt (pontosabban a rendszerét) és ez a bosszú.
peterk2005
deyell
Sokan nevezték Orbánt sokmindennek, szarik rá, attól még nem basztatnák. (Simicska sose kapott adóellenőrzést...)
De Iványi egyrészt "áruló", (ugye ő keresztelte Orbán első két gyerekét), így ettől ez személyes síkra terelődött, másrészt különböző nyilvánosságokban ágált és agitált Orbán ellen, ami Orbánnak kárt okozott ami jó nagy butaság volt tőle. Mintha nem olvasta volna az Ötödik pecsétet, és nem tudná mik a valóban fontos prioritások az ő státuszában.
Szerintem meg simán csak megöregedett és megzakkant, egy eleve agyhalott, vallásilag agymosott életvitelt folytatva.
több mint 4 éve
Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?mert fasisztának nevezte Orbánt (pontosabban a rendszerét) és ez a bosszú.
peterk2005
built for this shit
több mint 4 éve
Hogy védi a saját érdekeit?Én azt olvasom, hogy elvették Iványi egyházától az egyház státuszt még jónéhány éve, Iványiék pert indítottak, amit nemrégiben megnyertek. Így az államnak valami 7 évre visszamenőleg évi 1.5 milliárdot kell utólag kifizetni nekik. Nehéz elképzelni, hogy ennek nincs köze ahhoz, hogy most gondolta úgy a NAV, hogy meg kéne jelenni ott....Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?A szja-visszatérítés után nem maradt a kasszában pénz völner 7 milliós végkielégítésére, így gyorsan portyázni küldték a navosokat a baloldali adótartozások begyűjtésére
peterk2005
r.baggio
peterk2005
több mint 4 éve
Én azt olvasom, hogy elvették Iványi egyházától az egyház státuszt még jónéhány éve, Iványiék pert indítottak, amit nemrégiben megnyertek. Így az államnak valami 7 évre visszamenőleg évi 1.5 milliárdot kell utólag kifizetni nekik. Nehéz elképzelni, hogy ennek nincs köze ahhoz, hogy most gondolta úgy a NAV, hogy meg kéne jelenni ott....Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?A szja-visszatérítés után nem maradt a kasszában pénz völner 7 milliós végkielégítésére, így gyorsan portyázni küldték a navosokat a baloldali adótartozások begyűjtésére
peterk2005
r.baggio
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Mi ez az Iványi Gábor sztori? Miért ment rájuk a NAV?A szja-visszatérítés után nem maradt a kasszában pénz völner 7 milliós végkielégítésére, így gyorsan portyázni küldték a navosokat a baloldali adótartozások begyűjtésére
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Javaslom elolvasni a hvg riportot a témában. "Pintér Sándorral rossz viszonyt ápoló miniszter", meg valami "Tóni és Barbi".Még szerencse, hogy 12 éve úgy kerültek hatalomba, hogy leszámolnak a pofátlan végkielégítések rendszerévelEzek után már csak azt nem értem, hogy egy ilyen story hogy ment végig az SS mintára épített hűbéri rendszeren és nem sikálták el úgy mint a többit
24.hu/belfold/2022/02/21/volner-pal-vegkielegites-fidesz/
r.baggio
FLZOLI
Ha ennyiből nem érted a lényeget, akkor nem ismered az itthoni viszonyokat.