Politika

66 feliratkozó

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 987
 index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/
„Szóval megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor most mindenki nekifeszül a kormánynak és a miniszterelnöknek. Hát én ezt nem fogom megtenni. És nem azért, mert a barátja vagy a kegyeltje vagyok. Egyszerűen dolgozom velük is, másokkal is az egészségért” – fogalmazott a fitneszguru, majd később hozzátette:

Itt az a lényeg, hogy ki tehet erről. Ki? Hát nem a kormány, ezt higgyétek el, nem a kormány. Az unió, az unió tehet erről. Brüsszelben vannak a felelősök. És ezt a videót önszántamból mondom, és nem megbízásból. A felelősök Brüsszelben ülnek, akik meghozták a szankciós döntéseket Oroszország ellen.
Beki
A hiteles vélemény. 😀 Nekem az aláhúzott rész tetszik igazán.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 522 — Cowboys fan
 index.hu/fomo/1970/01/01/energia-veszelyhelyzet-schobert-norbert-fitneszguru-europa-enerngiavalsag-brusszel/
„Szóval megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor most mindenki nekifeszül a kormánynak és a miniszterelnöknek. Hát én ezt nem fogom megtenni. És nem azért, mert a barátja vagy a kegyeltje vagyok. Egyszerűen dolgozom velük is, másokkal is az egészségért” – fogalmazott a fitneszguru, majd később hozzátette:

Itt az a lényeg, hogy ki tehet erről. Ki? Hát nem a kormány, ezt higgyétek el, nem a kormány. Az unió, az unió tehet erről. Brüsszelben vannak a felelősök. És ezt a videót önszántamból mondom, és nem megbízásból. A felelősök Brüsszelben ülnek, akik meghozták a szankciós döntéseket Oroszország ellen.
Beki
azt hittem, a szanalmas.hu-ról hoztad
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 174 — The Mathematician

Beki
engem az érdekelne hogy miért csökkenne a gáz ára?
most mikor nincs vevő megy fel, ha lenne vevő akkor emelkednie kéne tovább nem?

a kereslet-kínálat elve alapján

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 090 — #NoStress
Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.
Gyurma Pappa
Aki ezen a szitán nem lát át, az annyit is ér. Ha Magyarországnak ez kell, akkor nincs és soha nem is volt helyünk nemhogy Nyugat-, de még Közép-Európában sem
r.baggio
Es ezt látta/látja Orbán is, hogy mi türkök vagyunk vagy kipcsákok, Horthyt, Kádárt, autoritást kedvelő nép. A választások után nem tudtad mi az a magyar néplélek, de ezek szerint már kezded kapisgálni.
Bár Angliában mondták, hogy "A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval.", de itthonra is passzol.

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 231 — no es importante
Iszonyat módon jön a propaganda FB-on, azt gondolom, hogy feltekerték a potmétereket az oroszok khm kérésére. Látványosan az a terv, hogy télre megfordítják a közhangulatot, egész Európában, mintha hirtelen összehangolt PR nyilatkozatok indultak volna meg egyik napról a másikra az oroszbarát pártok között.
Gyurma Pappa
Aki ezen a szitán nem lát át, az annyit is ér. Ha Magyarországnak ez kell, akkor nincs és soha nem is volt helyünk nemhogy Nyugat-, de még Közép-Európában sem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 29 692 — nabege2@yahoo.com
Negritis, a vajda
Mondom, tök mindegy erről ők ott mit gondolnak, a magyar nèp, aki hajlandó volt elmenni ès szavazni az nem így gondolja. S amíg nincsnek milliók az utcán addig így is marad. A többi bullshit meg sóhivatal...
dande2
azért nem tök mind1 mert ez lesz az alapja egy csomó váltásnak (ami a lengyeleknek is fájni fog pl)
Negritis, a vajda
vadhajtások fb kommenteket érdemes olvasni, kemény
és ilyenből sajnos sok van a fidesz szimpatizánsok között
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Negritis, a vajda
Mondom, tök mindegy erről ők ott mit gondolnak, a magyar nèp, aki hajlandó volt elmenni ès szavazni az nem így gondolja. S amíg nincsnek milliók az utcán addig így is marad. A többi bullshit meg sóhivatal...
dande2
azért nem tök mind1 mert ez lesz az alapja egy csomó váltásnak (ami a lengyeleknek is fájni fog pl)
Negritis, a vajda
Majd ha ez kiviszi az embereket többek között az utcára ès elsöpri a kormányt vagy mondjuk az önkori választásokon a másik oldal elsöprően nyer, akkor igen...de ha nem mert elvagyok így is úgy is vhogy akkor mind1, ha tetszik, ha nem.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda
dande2

több mint 3 éve
Gyurma Pappa
valahova el kell lőni az extra rubelt ha már importálni semmit nem tudnak

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 190 — zászló zászló szív

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska
addig pénzelik az autokratákat amíg előnyük származik belőle
vitya ezt most túltolta

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 751 — Így remélem megfelelek nektek.....

Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 090 — #NoStress

Negritis, a vajda

több mint 3 éve

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 597 — Lucas Scott
Patyi András alkotmánybíró lesz

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amadeus
csak nehogy rossz dontest, velemenyt irjon, mert akkor jon az ujabb video:

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 980
Patyi András alkotmánybíró lesz

😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 376 — NFL bracket champion '26
 24.hu/belfold/2022/09/15/foldrajz-tankonyv-maruzsa-ukrajna/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 779 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Zsellértelkes Vrij
Aggódok, hogy ilyen magas szintű logikai gondolatsor után már emberünk nem tud a levegővételre koncentrálni és felfordul. Hát ki fogja így elvinni azt a zsák krumplit

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 31 093 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Zsellértelkes Vrij
Hát! A kiranynőt is kicsinálták. Szemetek!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 424 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 424 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
 24.hu/fn/gazdasag/2022/09/15/tavho-rezsicsokkentes-energia-futes-rezsi-technologiai-es-ipari-miniszterium/
Beki
Egyébként eddig akárhol laktam / voltam vendégsegben stb. távhős lakásnál konkrétan izzadni lehetett 25 fokban télen ha nem tekerted le / nyitottad ki telire az ablakot.
bobi0092
dettó. mondjuk nekem elég elcseszett a hőháztartásom, nagyon hamar van melegem, hideget jobban bírom.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 964
 24.hu/fn/gazdasag/2022/09/15/tavho-rezsicsokkentes-energia-futes-rezsi-technologiai-es-ipari-miniszterium/
Beki
Egyébként eddig akárhol laktam / voltam vendégsegben stb. távhős lakásnál konkrétan izzadni lehetett 25 fokban télen ha nem tekerted le / nyitottad ki telire az ablakot.
bobi0092
mi anno a 10.emeleten laktunk.
mellettunk lakasok.....meg nem lehetett tekergetni.
polo nadrag siman akkor is ha -10 fok volt az utcan.
igaz magas is volt a szamla
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 870
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó