Politika
46 feliratkozó
több mint 5 éve
a félelmetes az aki nem velünk az ellenünk hozzáállásMiért lenne az? Újabb ember aki a Fidesz táborát erősíti ráadásul fiatal ertemisegiként. Mondjuk téged nem a Soros kampánnyal vettek meg vagy migránsokkal, de ha rájuk szavazol ugyanúgy egy 1 fo vagy a taborukbol aki hitelt ad a politikajuknak.Jó ez trollkodás.Tehát akkor Fideszes lettél, akárhogy magyarázod 😀Nem vagyok fideszes, de ha választanom kell, hogy ki kapjon hatalmat,#akitpuzsérváltoztatottfideszessévalami alapján dönteni kell, olyan nincs, hogy egyik sem.Akkor inkább Tarlós.Így van, helyes.
Amadeus
Ezt akartam hallani.
Sobri Jóska
Amadeus
Toca
A, ez közveszélyes elmebeteg
B, egy intelligens machiavellista geci
Akkor B lesz mindig, színtől független. Utóbbit ki tudom számítani a ratio mentén, előbbi viszont mindig egy időzítő nélküli, instabil pokolgép lesz.
Amadeus
Toca
Amadeus
És meg mindig nem kellett a fülük botját se mozdítani lerendezi az ellenzék.
Félelmetes
Toca
és az hogy csak végletekben lehet gondolkoni ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Miért lenne az? Újabb ember aki a Fidesz táborát erősíti ráadásul fiatal ertemisegiként. Mondjuk téged nem a Soros kampánnyal vettek meg vagy migránsokkal, de ha rájuk szavazol ugyanúgy egy 1 fo vagy a taborukbol aki hitelt ad a politikajuknak.Jó ez trollkodás.Tehát akkor Fideszes lettél, akárhogy magyarázod 😀Nem vagyok fideszes, de ha választanom kell, hogy ki kapjon hatalmat,#akitpuzsérváltoztatottfideszessévalami alapján dönteni kell, olyan nincs, hogy egyik sem.Akkor inkább Tarlós.Így van, helyes.
Amadeus
Ezt akartam hallani.
Sobri Jóska
Amadeus
Toca
Akkor B lesz mindig, színtől független. Utóbbit ki tudom számítani a ratio mentén, előbbi viszont mindig egy időzítő nélküli, instabil pokolgép lesz.
Amadeus
Toca
Amadeus
És meg mindig nem kellett a fülük botját se mozdítani lerendezi az ellenzék.
Félelmetes
több mint 5 éve
Lesz főpolgármester? Nem.Az elsővel egyetértek, a negyediket (sajnos) elhiszem... viszont a második/harmadik egyáltalán nem garantált, ez megint csak egy feltételezelés a részedről, amivel lehet csúsztatni.
Építi a brandjét a saját célcsoportjában? Igen.
Növeli a bevételeit a következő években? Igen.
Élvezi ezt az egészet? Igen.
Sobri Jóska
Pont ezt írta Negritis is, hogy ha valaki politikába mártja magát, ritkán jön ki jól belőle... nem igazán ugrik be sok példa ilyenre - úgyhogy ha neked vannak erre neveid, szívesen meghallgatom őket.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Kampman
28 359
Előbb-utóbb mind sorra kerülünkTehát akkor Fideszes lettél, akárhogy magyarázod 😀Nem vagyok fideszes, de ha választanom kell, hogy ki kapjon hatalmat,#akitpuzsérváltoztatottfideszessévalami alapján dönteni kell, olyan nincs, hogy egyik sem.Akkor inkább Tarlós.Így van, helyes.
Amadeus
Ezt akartam hallani.
Sobri Jóska
Amadeus
Toca
Amadeus
Toca
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Jó ez trollkodás.Tehát akkor Fideszes lettél, akárhogy magyarázod 😀Nem vagyok fideszes, de ha választanom kell, hogy ki kapjon hatalmat,#akitpuzsérváltoztatottfideszessévalami alapján dönteni kell, olyan nincs, hogy egyik sem.Akkor inkább Tarlós.Így van, helyes.
Amadeus
Ezt akartam hallani.
Sobri Jóska
Amadeus
Toca
Amadeus
Toca
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Tehát akkor Fideszes lettél, akárhogy magyarázod 😀Nem vagyok fideszes, de ha választanom kell, hogy ki kapjon hatalmat,#akitpuzsérváltoztatottfideszessévalami alapján dönteni kell, olyan nincs, hogy egyik sem.Akkor inkább Tarlós.Így van, helyes.
Amadeus
Ezt akartam hallani.
Sobri Jóska
Amadeus
Toca
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Nem vagyok fideszes, de ha választanom kell, hogy ki kapjon hatalmat,#akitpuzsérváltoztatottfideszessévalami alapján dönteni kell, olyan nincs, hogy egyik sem.Akkor inkább Tarlós.Így van, helyes.
Amadeus
Ezt akartam hallani.
Sobri Jóska
Amadeus
Toca
több mint 5 éve
#akitpuzsérváltoztatottfideszessévalami alapján dönteni kell, olyan nincs, hogy egyik sem.Akkor inkább Tarlós.Így van, helyes.
Amadeus
Ezt akartam hallani.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
valami alapján dönteni kell, olyan nincs, hogy egyik sem.Akkor inkább Tarlós.Így van, helyes.
Amadeus
Ezt akartam hallani.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Úgyis Tarlós lesz...és akkor maradhatnak a patkányok isTarlós lesz, de testületi többség nélkül.
Klaci79
Ami ugye a maga a megtestesült mutyigyár.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Úgyis Tarlós lesz...és akkor maradhatnak a patkányok is
több mint 5 éve
Akkor inkább Tarlós.Így van, helyes.
Amadeus
Ezt akartam hallani.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Nem, csak ezeket a közéleti megmondó embereket senkiknek tartom, a kommersz, social media köré épülő társadalmunk salakanyagai. Kiráz a hideg attól, hogy egy ilyen semmihez nem értő, nagypofájú senkiházi hatalmat kapjon a kezébe.Így van.Én azt olvastam pont fordítva volt. De igazából sokkal több esélye van bárkinek ha msot nem marad az LMP-vel bármilyen kapcsolatban.Nem az van, hogy az LMP megszüntette a szerződést, hanem kifejezetten Puzsér kérte.Sőt!Mivel ismerem, így nem annyira.Azért az fura lesz, amikor a pragmatikus Jóska megvédi a Puzsér idealista hozzáállását.Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi
Amadeus
zinedine5
Ő azt csinál, amihez kedve van, amit akar. Mindig is ilyen volt.
Én ezt nem idealistának, hanem öntörvényűnek tartom.
Lesz főpolgármester? Nem.
Én ezt pragmatikusnak látom, nem idealistának.
Az LMP meg nem tudja kirakni, mert be se vette.
Van egy darab toposza Puzsérnak, ahhoz odacsapódott az önmagában impotens, ötlettelen LMP is (főként Ungárnak köszönhetően), most meg már nem csapódik.
Szóljon aki szerint ez bármit is ront/javít Puzsér megválasztási esélyein?
Sobri Jóska
Toca
Amadeus
Toca
Nem Puzsér kérte, ahogy azt se, hogy soroljanak be mögé.
Ő végig függetlenként éli meg ezt a bulit, akként kommunikál, gondolkodik. Vagy trollkodik, nézőpont kérdése. (Van, akinek jól sikerült a trollkodás, USA, Ukrajna, Reykjavik, sokaknak meg nem annyira, svéd Kalózpárt, MKKP, stb.. Egy trollnak sok veszítenivalója nincs, jó attitűd szerintem.)
Lehet próbálkozni őt bezsuppolni valamelyik pártba, de ő egyikbe se passzol, ezer különféle okból.
Az viszont meglep, hogy Amadeus kezd egyre inkább elkálmánO1Gásodni.
Lekúrta a nődet Robi, hogy ennyire rá vagy feszülve?
Sobri Jóska
Akkor inkább Tarlós.
több mint 5 éve
Így van.Én azt olvastam pont fordítva volt. De igazából sokkal több esélye van bárkinek ha msot nem marad az LMP-vel bármilyen kapcsolatban.Nem az van, hogy az LMP megszüntette a szerződést, hanem kifejezetten Puzsér kérte.Sőt!Mivel ismerem, így nem annyira.Azért az fura lesz, amikor a pragmatikus Jóska megvédi a Puzsér idealista hozzáállását.Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi
Amadeus
zinedine5
Van egy darab toposza Puzsérnak, ahhoz odacsapódott az önmagában impotens, ötlettelen LMP is (főként Ungárnak köszönhetően), most meg már nem csapódik.
Sobri Jóska
Toca
Amadeus
Toca
Nem Puzsér kérte, ahogy azt se, hogy soroljanak be mögé.
Ő végig függetlenként éli meg ezt a bulit, akként kommunikál, gondolkodik. Vagy trollkodik, nézőpont kérdése. (Van, akinek jól sikerült a trollkodás, USA, Ukrajna, Reykjavik, sokaknak meg nem annyira, svéd Kalózpárt, MKKP, stb.. Egy trollnak sok veszítenivalója nincs, jó attitűd szerintem.)
Lehet próbálkozni őt bezsuppolni valamelyik pártba, de ő egyikbe se passzol, ezer különféle okból.
Az viszont meglep, hogy Amadeus kezd egyre inkább elkálmánO1Gásodni.
Lekúrta a nődet Robi, hogy ennyire rá vagy feszülve?
több mint 5 éve
Én azt olvastam pont fordítva volt. De igazából sokkal több esélye van bárkinek ha msot nem marad az LMP-vel bármilyen kapcsolatban.Nem az van, hogy az LMP megszüntette a szerződést, hanem kifejezetten Puzsér kérte.Sőt!Mivel ismerem, így nem annyira.Azért az fura lesz, amikor a pragmatikus Jóska megvédi a Puzsér idealista hozzáállását.Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi
Amadeus
zinedine5
Sobri Jóska
Toca
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Nem az van, hogy az LMP megszüntette a szerződést, hanem kifejezetten Puzsér kérte.Sőt!Mivel ismerem, így nem annyira.Azért az fura lesz, amikor a pragmatikus Jóska megvédi a Puzsér idealista hozzáállását.Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi
Amadeus
zinedine5
Sobri Jóska
Toca
több mint 5 éve
Pontosan.Sőt!Mivel ismerem, így nem annyira.Azért az fura lesz, amikor a pragmatikus Jóska megvédi a Puzsér idealista hozzáállását.Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi
Amadeus
zinedine5
Sobri Jóska
Toca
És ha Tarlós még nyer is, akkor mindenki boldog lehet.
Bár azt továbbra se látom, hogy lesz többsége a közgyűlésben.
több mint 5 éve
Sőt!Mivel ismerem, így nem annyira.Azért az fura lesz, amikor a pragmatikus Jóska megvédi a Puzsér idealista hozzáállását.Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi
Amadeus
zinedine5
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mivel ismerem, így nem annyira.Azért az fura lesz, amikor a pragmatikus Jóska megvédi a Puzsér idealista hozzáállását.Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi
Amadeus
zinedine5
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
nincs lehetetlenAzért az fura lesz, amikor a pragmatikus Jóska megvédi a Puzsér idealista hozzáállását.Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi
Amadeus
zinedine5
több mint 5 éve
Azért az fura lesz, amikor a pragmatikus Jóska megvédi a Puzsér idealista hozzáállását.Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi
Amadeus
több mint 5 éve
Biztos nem teljesültek a feltételek amik triviálisak voltak hogy nem fognak 😀Mi történt már megint mindenki kedvenc Robijával ? 😀közölte, hogy nem indul az előválasztáson mert brühühühühü, erre kirakta az LMP.
Toca
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Mi történt már megint mindenki kedvenc Robijával ? 😀közölte, hogy nem indul az előválasztáson mert brühühühühü, erre kirakta az LMP.
Toca
több mint 5 éve
Mi történt már megint mindenki kedvenc Robijával ? 😀
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Sztem Semjén meg is rendelte a kávéjat, mert ami megy most Puzser részéről/körül csak hatra kell dőlnie Tarlosnak.Én mondtam, hogy egy bohóc. Még megvárom, hogy puzsérfan Jóskánk ezt is megvédje, aztán én is iszom egy kávét.
csebi