Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Mondjuk ezek a parlamentre vetített fényjátékok tényleg lenyűgözőek. Régebben is volt ilyen?
több mint 4 éve
Hajdúszoboszlón is van tüzijáték? 😀Nézzétek inkább a tüzijátékot!Bevallom én teljesen el is felejtettem, inkább Szoboszlai tüzijátékot néztem 😛
bcsarli
dande
több mint 4 éve
Nézzétek inkább a tüzijátékot!Bevallom én teljesen el is felejtettem, inkább Szoboszlai tüzijátékot néztem 😛
bcsarli
több mint 4 éve
"Az ősi föld áldozatot követelt...", "A hegyek közt sikolyok szálltak..."Nem dúl a rút viszály 😊
nagylaza
Amúgy tényleg odabasz...
több mint 4 éve
"Az ősi föld áldozatot követelt...", "A hegyek közt sikolyok szálltak..."
több mint 4 éve
Nézzétek inkább a tüzijátékot!Az a kormány, amelyik ilyen gyönyörűségesen szépet képes rendezni, egész biztosan érti a dolgát!
bcsarli
több mint 4 éve
Igen Gruevszkinek is ezt mondta.Szinte mindet, oda van írva,Meg ilyen is:Mondjuk példákat nem nagyon olvasok...így kicsit összezavar, hogy melyik orbáni intézkedés vagy gyakorlat volt, amit átvettek az EU vezetői?
24.hu/kulfold/2021/08/20/afganisztan-menekultek-eu-felelem-kabul/
2015 óta az Európai Unióban Orbán Viktor pária lett, részben a menekültekkel és bevándorlással kapcsolatos szélsőjobboldali véleménye miatt. Az EU vezetőinek nagy része nem szívesen mutatkozik vele, de szinte minden olyan gyakorlatot és ötletet átvettek, amelyeket Orbán talált ki a menekültválság után.
Sobri Jóska
Klaci79
De ha nem tudod (bár bőszen szidod), akkor összefoglalom, hogy mi az orbáni menekültpolitika lényege röviden: kurva anyjátokba menjetek, ne ide.
Sobri Jóska
Ráadásul fenn bevándorlásról vokt szó azt meg ezerszer bebizonyitottam neked h soha annyi bevándorló nem jött OV alatt mint előtte bmikor. Akkor miről is beszélünk?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nézzétek inkább a tüzijátékot!
több mint 4 éve
Van aki nem ért a szép szóból.ja csak először becuccoltatod a fűváros közepébe a naggyát, aztán hegyeshalomig eltalicskázod - utána leszel kibaszott keménySzinte mindet, oda van írva,Meg ilyen is:Mondjuk példákat nem nagyon olvasok...így kicsit összezavar, hogy melyik orbáni intézkedés vagy gyakorlat volt, amit átvettek az EU vezetői?
2015 óta az Európai Unióban Orbán Viktor pária lett, részben a menekültekkel és bevándorlással kapcsolatos szélsőjobboldali véleménye miatt. Az EU vezetőinek nagy része nem szívesen mutatkozik vele, de szinte minden olyan gyakorlatot és ötletet átvettek, amelyeket Orbán talált ki a menekültválság után.
Sobri Jóska
Klaci79
De ha nem tudod (bár bőszen szidod), akkor összefoglalom, hogy mi az orbáni menekültpolitika lényege röviden: kurva anyjátokba menjetek, ne ide.
Sobri Jóska
sutianap
Annak demonstrálni kell.
Ez alap politikai skill.
több mint 4 éve
ja csak először becuccoltatod a fűváros közepébe a naggyát, aztán hegyeshalomig eltalicskázod - utána leszel kibaszott keménySzinte mindet, oda van írva,Meg ilyen is:Mondjuk példákat nem nagyon olvasok...így kicsit összezavar, hogy melyik orbáni intézkedés vagy gyakorlat volt, amit átvettek az EU vezetői?
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Szinte mindet, oda van írva,Meg ilyen is:Mondjuk példákat nem nagyon olvasok...így kicsit összezavar, hogy melyik orbáni intézkedés vagy gyakorlat volt, amit átvettek az EU vezetői?
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 4 éve
Látom úgy jártál, mint én az éjjeli Eagles-Pats meccsel 😛Nem lesz rossz ez az Eagles, csak még össze kell rakni a pogány védelmet és a keresztény támadósort.
dande
több mint 4 éve
Meg ilyen is:Szidják Brüsszelt ők is?
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én is megnyitottam, mert kiváncsivá tett ez. Dehát csalatkoznom kellett, mert így aztán annyit lehet erre írni h hat mégsem.Meg ilyen is:Mondjuk példákat nem nagyon olvasok...így kicsit összezavar, hogy melyik orbáni intézkedés vagy gyakorlat volt, amit átvettek az EU vezetői?
Sobri Jóska
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Meg ilyen is:Mondjuk példákat nem nagyon olvasok...így kicsit összezavar, hogy melyik orbáni intézkedés vagy gyakorlat volt, amit átvettek az EU vezetői?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Én tényleg próbáltam értelmezni a mai körmenetet, de azért pár dologtól élő kérdőjellé görbültem:Látom úgy jártál, mint én az éjjeli Eagles-Pats meccsel 😛
1. Az alaptézist megvilágítaná nekem valaki hozzáértő? Ugye István volt az, aki leszámolt a pogányokkal, némi felnégyelés, egyebek. Ehhez képest sámándobbal vonulnak fel turult cibálva mindenféle emberek. Lemaradtam a felvonulás azon részéről, amikor a német lovagok berontottak közéjük és mindenkit szétszabdaltak?
2. Ha félmeztelen, festett felsőtestű férfiak a következő Pride során húznak maguk után egy turulszobrot, akkor az is rendben lesz? Vagy mi a határ, ami rendben van és ami nincs félmeztelenül kifestve vonulás terén?
3. A Kárpátia és az Ismerős Arcok nem értek rá, hogy Hip Hop Boyz és Kelemen Kabátban volt az aláfestő zene?
4. A huszárokat a múltba visszaszállító időgépet kitől és mennyiért lehet bérelni?
+1. A Road zenekarnak mi a f*sz szüksége volt arra, hogy ebben az égésben tevékeny részt vállaljanak?
somoskovig
több mint 4 éve
Én tényleg próbáltam értelmezni a mai körmenetet, de azért pár dologtól élő kérdőjellé görbültem:1. a nemzeti-keresztény hagyomány együttese, hogy mindenkit beemel a HOFba, kvázi einstandolja a múltat, azt hogy ebben logikai bakugrások vannak, kitérdekel
1. Az alaptézist megvilágítaná nekem valaki hozzáértő? Ugye István volt az, aki leszámolt a pogányokkal, némi felnégyelés, egyebek. Ehhez képest sámándobbal vonulnak fel turult cibálva mindenféle emberek. Lemaradtam a felvonulás azon részéről, amikor a német lovagok berontottak közéjük és mindenkit szétszabdaltak?
2. Ha félmeztelen, festett felsőtestű férfiak a következő Pride során húznak maguk után egy turulszobrot, akkor az is rendben lesz? Vagy mi a határ, ami rendben van és ami nincs félmeztelenül kifestve vonulás terén?
3. A Kárpátia és az Ismerős Arcok nem értek rá, hogy Hip Hop Boyz és Kelemen Kabátban volt az aláfestő zene?
4. A huszárokat a múltba visszaszállító időgépet kitől és mennyiért lehet bérelni?
+1. A Road zenekarnak mi a f*sz szüksége volt arra, hogy ebben az égésben tevékeny részt vállaljanak?
somoskovig
2. jelentős különbség van a Mel Gibson-féle félmeztelen kelta hősök meg a excibicionista homosexuálisok közt, asszem nem kell magyaráznom mi
3. a HHBz ugye bevéste magát a székely-deszkások közé a Felmegyünk a hegyekbe - hiánypótló számával.
Emellet a Lölö románc váteszei:
"Úgy szeretném, ha lenne szerencsém
Éjjel meglátnám, és meg is ismerném"
S valszeg mint K.ákos, előre rendezik az irányvonalat is:
"Megbántottak,
Most már nem bánom,
Nem számít és nem is sajnálom.
Bíztam benned, tudom tévedtem.
Látom már az utam,
Nincs mit vesztenem.
Tévedtem,
Vesztettem."
A Kellemem Kabátba, lehet hogy Kőműves Kellemem, de nyomultak Feróval, úgyhogy readik...
4. a hussart azt mindenkituggya, hogy lovasnomád, azok meg bármikor nyitnak téridőkaput
5. a rokkaz nemzeti, a pánkok ainternacionalistagecik, evvan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Meg ilyen is:24.hu/kulfold/2021/08/20/afganisztan-menekultek-eu-felelem-kabul/
több mint 4 éve
Ilyen is van:A magyar államalapítás ünnepének estéjén piros-fehér-zöld színekkel világítják meg a brassói városházát, és a város fölé magasló Cenk-tetőn a megyeszékhely román nevét (Brasov) kirajzoló óriásbetűket - jelentette be pénteken közösségi oldalán Brassó polgármesteri hivatala.
A közlemény szerint a város e gesztussal a brassói magyar közösségnek a város fejlődéséhez nyújtott sok évszázados hozzájárulását kívánja elismerni. A polgármesteri hivatal felidézte: Brassó nemcsak fontos gazdasági és kulturális központ volt, hanem a benne lakó három etnikum jó egyetértésének a mintavárosa is. Kitért arra, hogy a várost a bolgárszegi román, a bolonyai magyar és az óbrassói szász közösség alkotta.
A polgármesteri hivatal megemlítette: a magyar államalapítás ünnepe az erdélyi és bánsági magyarok, ezen belül pedig 23 ezres brassói magyar közösség számára is fontos esemény.
A több mint 250 ezer lakosú Brassóban a 2002-es népszámláláson 23 ezren, a 2011-esen már csak 16,5 ezren vallották magyarnak magukat. A barcasági magyar közösségnek tavaly először sem a brassói önkormányzati testületbe, sem a Brassó megyei tanácsba sem pedig a román parlamentbe nem sikerült bejuttatnia képviselőit. A várost tavaly október óta Allen Coliban, a kormánykoalícióban részt vevő Mentsétek meg Romániát (USR) párt politikusa irányítja.
több mint 4 éve
Ja, csak kérdeztem, hogy mizu?szabadpecs.hu/2021/08/karacsony-es-peterffy-egyeztet-szombaton-az-sem-kizart-hogy-dr-bodnar-lep-vissza-mellar-pedig-megiscsak-elindul/?fbclid=IwAR0y5HlXKo3UMpv23CAULi0MgRQOUI2QXPbKZLxHkXNd6hUKYFZQfqdMAbMde most a Nemes ígyse úgyse lett volna vszeg győztes, nem?
Nos. kezd vicces lenni a helyzet.
Nagyon úgy néz ki, hogy az Imi lehet kikapna, mert a Mellár túl népszerű, és sok lenne a protest el-se-megy-szavazni. Épp a Nyőgérit győzködik a városházán, hogy lépjen vissza az Imi.
Balázsra ráírtam, annyit írt vissza hogy "inkább most nem mondok semmit"
Gyurma Pappa
csebi
Balázs is ott van most

több mint 4 éve
Én tényleg próbáltam értelmezni a mai körmenetet, de azért pár dologtól élő kérdőjellé görbültem:Ha hagyományos augusztus 20 van akkor azt mondod unalmas történelem lecke, ha hip hop boyz van akkor meg az a baj. Szegény kormány próbál mindenhogy a kedvedben járni, de csak a hibákat keresed. Nem szép dolog 😊 😊 😊
somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
szabadpecs.hu/2021/08/karacsony-es-peterffy-egyeztet-szombaton-az-sem-kizart-hogy-dr-bodnar-lep-vissza-mellar-pedig-megiscsak-elindul/?fbclid=IwAR0y5HlXKo3UMpv23CAULi0MgRQOUI2QXPbKZLxHkXNd6hUKYFZQfqdMAbMde most a Nemes ígyse úgyse lett volna vszeg győztes, nem?
Nos. kezd vicces lenni a helyzet.
Nagyon úgy néz ki, hogy az Imi lehet kikapna, mert a Mellár túl népszerű, és sok lenne a protest el-se-megy-szavazni. Épp a Nyőgérit győzködik a városházán, hogy lépjen vissza az Imi.
Balázsra ráírtam, annyit írt vissza hogy "inkább most nem mondok semmit"
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Én tényleg próbáltam értelmezni a mai körmenetet, de azért pár dologtól élő kérdőjellé görbültem:Látszik, hogy nem vagy elég képzett ideológiailag. Ha a Fidesz szervezi, akkor teljesen megfér egymás mellett a pogányság és szent királyunk, a keresztény magyar állam megalapítója. Ha nem a Fidesz szervezi, akkor hazaárulás.
somoskovig
több mint 4 éve
Privát vélemény, a részletekért túl sok mindent kéne elmagyarázni, ezt nem szeretném.Hát, én nem szeretem a Mellárt, de ennek az a fő oka, hogy én ismerem 😊Mi a baj vele?
Gyurma Pappa
nagylaza

több mint 4 éve
Hát, én nem szeretem a Mellárt, de ennek az a fő oka, hogy én ismerem 😊Mi a baj vele?
Gyurma Pappa