Politika

64 feliratkozó

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 337 — beers & Packers
Ja, mielőtt elfelejtem. Szerintem ez a nap híre:
Kína-ellenes erők hazugságairól ír a kínai követség a hétvégi budapesti tüntetés után
 444.hu/2021/06/06/kina-ellenes-erok-hazugsagairol-ir-a-kinai-kovetseg-a-hetvegi-budapesti-tuntetes-utan
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.

Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
Szokol
Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Gyurma Pappa
Egen, mindig jókat mosolygok a random megjelenő Főldművelésügyi minisztériumot dícsérő cikkeken vagy ahogy most tolják a Gyurcsány-filmet 😊 na meg a szintén random kormányzati szereplő interjú úgy hogy előtte 10 évig nem állt szoba velük senki 😊 ettől függetlenül valóban sokkal sokkal olvashatóbb mint az Origo - 888 - pesti srácok tengely.
MC12
Az Index ezért kellett nekik. Ránézésre maradt ellenzéki portál (sok tekintetben valóban az), de a "fontos üzeneteket" csont nélkül át tudják nyomni, amelyek így lényegesen hitelesebben hangzanak, mintha csak a Fideszben is lenézett seggnyaló médiában turbóznák a témát. Igen, lásd pl. a Kálomista-interjút.
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 550 — I like the Texans, I like who we are
váratlan fordulat...

Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak

vasarnap.hu/2021/06/06/palkovics-laszlo-repuloter/?fbclid=IwAR0InRre-kmoqAR6QbkHHkEv2MC9wWp2H0kjo8R2_6yvAEAZSky2A1lwvb4
ozibozi
Tárgyalásos módszer persze. Vagy kiszálltok most és jó pénzt kaptok vagy addig nem engedjük a légi forgalmat az országba amíg lóf@&ért fogjátok átadni.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 404
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.

Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
Szokol
Gyurma Pappa
Egen, mindig jókat mosolygok a random megjelenő Főldművelésügyi minisztériumot dícsérő cikkeken vagy ahogy most tolják a Gyurcsány-filmet 😊 na meg a szintén random kormányzati szereplő interjú úgy hogy előtte 10 évig nem állt szoba velük senki 😊 ettől függetlenül valóban sokkal sokkal olvashatóbb mint az Origo - 888 - pesti srácok tengely.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊

444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview

Két hete még vitát szerveztek nekik a Partizánon meg fair küzdelmet akartak a választókért.
MC12
hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
Amadeus
Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊
MC12
Fordítva vót. Cseh Katka azért lett EP-listavezető (Donáth Anna helyett), mert Berg a csávója.
nagylaza
Bárhogyis, de nepotizmus szagot érzek a levegőben 😊

több mint 4 éve
Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊

444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview

Két hete még vitát szerveztek nekik a Partizánon meg fair küzdelmet akartak a választókért.
MC12
hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
Amadeus
Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊
MC12
Fordítva vót. Cseh Katka azért lett EP-listavezető (Donáth Anna helyett), mert Berg a csávója.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 969
váratlan fordulat...

Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak

vasarnap.hu/2021/06/06/palkovics-laszlo-repuloter/?fbclid=IwAR0InRre-kmoqAR6QbkHHkEv2MC9wWp2H0kjo8R2_6yvAEAZSky2A1lwvb4
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 546 — zászló zászló szív

Szokol

több mint 4 éve

MC12
Amadeus

több mint 4 éve
Fölösleges válogatni, minden újság ugyanolyan jó.
😊 😊
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 179 — #NoStress

Szokol
Olyan nincs, hogy kormánypárti sajtó, csak propaganda van már, abból is a legostobább, hozzáigazítva az igényekhez 😉
ender1112
Miért, indexxel mi a gond?
Egynek teljesen jó.
Már amennyire bármelyik médium jó tud lenni valamelyik oldalhoz kötődve.

több mint 4 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 689 — Víí veeer dö cseempjönsz.

Szokol
Olyan nincs, hogy kormánypárti sajtó, csak propaganda van már, abból is a legostobább, hozzáigazítva az igényekhez 😉
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 522

MC12
több mint 4 éve

MC12
Egy előválasztáson ez is természetes folyamat, lásd USA, ahol ennek hagyománya van. Vitáznak egymással, aztán visszalépnek, ha úgy látják, hogy felesleges lenne áldozatot rakni a továbbiakban is a dologba. Tordai egy népszerű arc, nyilván készült egy felmérés, felesleges a továbbiakban 1 ft-ot belerakni a másiknak. Ha nem így lenne, nem lép vissza...tuti lesznek még viták, nem kell aggódni. 😀
Klaci79
Én nem aggódok, egyébként az egyik leggyengébb minőségű beszélgetés (vitának nem hívnám) volt amit ellenzéki oldalról hallottam az elmúlt időben. Szóval ha ebből lesz kevesebb az nem baj 😊)))) a Kálmán - Tordai vita talán érdekesebb lesz.

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 919

MC12
Egy előválasztáson ez is természetes folyamat, lásd USA, ahol ennek hagyománya van. Vitáznak egymással, aztán visszalépnek, ha úgy látják, hogy felesleges lenne áldozatot rakni a továbbiakban is a dologba. Tordai egy népszerű arc, nyilván készült egy felmérés, felesleges a továbbiakban 1 ft-ot belerakni a másiknak. Ha nem így lenne, nem lép vissza...tuti lesznek még viták, nem kell aggódni. 😀
több mint 4 éve

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 708 — Lucas Scott
Szèp fotoshop, de a lényeg amit jelent az, pedig igaz. Az elvtelen Rohadékoknak tök mindegy milyen rendszer van, úgyis ott lesznek valahol.
ozibozi
Mondjuk Bencsik Bandi tényleg megírta 56-ról, hogy ellenforradalom, Stefka meg a lenini nemzetiségpolitikát éltette. Nem is értem Bayert, hogy miért viseli el ezeket a komcsikat magakörül.
Amadeus
Sokan fordultak meg a damaszkuszi úton ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szèp fotoshop, de a lényeg amit jelent az, pedig igaz. Az elvtelen Rohadékoknak tök mindegy milyen rendszer van, úgyis ott lesznek valahol.
ozibozi
Mondjuk Bencsik Bandi tényleg megírta 56-ról, hogy ellenforradalom, Stefka meg a lenini nemzetiségpolitikát éltette. Nem is értem Bayert, hogy miért viseli el ezeket a komcsikat magakörül.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
 444.hu/2021/06/05/a-kormany-karteritest-kinal-a-2006-os-rendori-fellepes-aldozatainak

15 év után 862 euró a felháborító kategória.
több mint 4 éve
Illetve lehet hitelteleníteni, és súlytalanítani is.
És úgy beszarozni, hogy a velük való kooperáció által a politikus is összeszarozódik.
Ha ez csak annyiban csúcsosodik ki, hogy egy esetleges jövőbeni miniszterelnökjelölti vitán nem Marci a moderátor, hanem teszem azt egy Rónai, már megérte.
Sobri Jóska
Egy-két hónapja még le lettem hurrogva mikor megemlítettem hogy talán Marci is célpont lehet majd, akkor annyival intéztétek el, hogy nem lehet lelőni egy YouTube csatornát. Most meg megy az ötletelés hányféleképpen lehet megoldani. Túl korán hoztam fel?😃
samu09
Nem beszél senki yt-csatorna lelövéséről.
Egy politikai aktor (Marci) hiteltelenítéséről, súlytalanításáról írtam.
Más meg ellehetetlenítésről vagy kompromitálásról.
Sobri Jóska
Ha elfogy a levegő Marci körül és nem tudja használni a csatornát arra amire azelőtt akkor kb meg is szűnik. Ráadásul a partizán nélkül nem is lenne politikai aktor. Nem azért akarják ellehetetleníteni mert ezt csinálja, hanem mert youtubeon, a Fidesz által kontrollálhatatlan csatornán teszi és ettől félnek.
samu09
Ezt azért nem mondanám. Aktor volt ő előtte is meg aktor lesz utána is. Hogy milyen mértékben az más kérdés. Most talált egy piaci rést amibe baromira belenyúlt, meglátjuk, hogy használja ki.

Meg hát ezeket a Marci-féléket nehéz ám elhalgattatni. Írtó nagy egó, nagy igazságérzet, és még tehetsége is van. Ergó tőlünk keletebbre már követ fejtene Kolimában 😊 mielőtt elvinné egy véletlen tüdőgyulladás.

Neki a nagy próba az lesz, amikor a jelenlegi ellenzék kerül hatalomra. Távol tudja-e tartani magát tőlük és egyenlő mércével tud-e mérni - akar-e egyáltalán úgy mérni. És ha igen, akkor mi lesz vele a senki-földjén? Elbír-e tartani ez az ország egy se ide se oda csatornát. Mert azért lássuk be, jelen pillanatban 99%-a a támogatóinak ellenzéki. Fogják-e őt finanszírozni az első 1-2 nagyobb korrupció leleplezése után.

Vagy beáll a sorba, elfogadja a közmédia átalakítására vonatkozó kormánybiztosi - akárilyen pozíciót (ami öreg hiba lenne, GM nem tud közszolgálati tartalmat gyártani az ideológiai meggyőződése miatt, ami nem baj) és engedi, hogy kifizessék. Érdekes 10 év áll a srác előtt na 😊

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 550 — I like the Texans, I like who we are
Illetve lehet hitelteleníteni, és súlytalanítani is.
És úgy beszarozni, hogy a velük való kooperáció által a politikus is összeszarozódik.
Ha ez csak annyiban csúcsosodik ki, hogy egy esetleges jövőbeni miniszterelnökjelölti vitán nem Marci a moderátor, hanem teszem azt egy Rónai, már megérte.
Sobri Jóska
Egy-két hónapja még le lettem hurrogva mikor megemlítettem hogy talán Marci is célpont lehet majd, akkor annyival intéztétek el, hogy nem lehet lelőni egy YouTube csatornát. Most meg megy az ötletelés hányféleképpen lehet megoldani. Túl korán hoztam fel?😃
samu09
Nem beszél senki yt-csatorna lelövéséről.
Egy politikai aktor (Marci) hiteltelenítéséről, súlytalanításáról írtam.
Más meg ellehetetlenítésről vagy kompromitálásról.
Sobri Jóska
Ha elfogy a levegő Marci körül és nem tudja használni a csatornát arra amire azelőtt akkor kb meg is szűnik. Ráadásul a partizán nélkül nem is lenne politikai aktor. Nem azért akarják ellehetetleníteni mert ezt csinálja, hanem mert youtubeon, a Fidesz által kontrollálhatatlan csatornán teszi és ettől félnek.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 708 — Lucas Scott
orosz barbi stori elhalt?
briareos
Türelem.
Majd ősszel indul az igazi rákenroll.
Sobri Jóska
Úgy korrekt és lovagias ha megvárjuk hivatalosan is h kik a főszereplők. Sanyinak melyik dossziét kell leadni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.