Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Ja, mielőtt elfelejtem. Szerintem ez a nap híre:Kína-ellenes erők hazugságairól ír a kínai követség a hétvégi budapesti tüntetés után
444.hu/2021/06/06/kina-ellenes-erok-hazugsagairol-ir-a-kinai-kovetseg-a-hetvegi-budapesti-tuntetes-utan
több mint 4 éve
Az Index ezért kellett nekik. Ránézésre maradt ellenzéki portál (sok tekintetben valóban az), de a "fontos üzeneteket" csont nélkül át tudják nyomni, amelyek így lényegesen hitelesebben hangzanak, mintha csak a Fideszben is lenézett seggnyaló médiában turbóznák a témát. Igen, lásd pl. a Kálomista-interjút.Egen, mindig jókat mosolygok a random megjelenő Főldművelésügyi minisztériumot dícsérő cikkeken vagy ahogy most tolják a Gyurcsány-filmet 😊 na meg a szintén random kormányzati szereplő interjú úgy hogy előtte 10 évig nem állt szoba velük senki 😊 ettől függetlenül valóban sokkal sokkal olvashatóbb mint az Origo - 888 - pesti srácok tengely.Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
Szokol
Gyurma Pappa
MC12
több mint 4 éve
váratlan fordulat...Tárgyalásos módszer persze. Vagy kiszálltok most és jó pénzt kaptok vagy addig nem engedjük a légi forgalmat az országba amíg lóf@&ért fogjátok átadni.
Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak
vasarnap.hu/2021/06/06/palkovics-laszlo-repuloter/?fbclid=IwAR0InRre-kmoqAR6QbkHHkEv2MC9wWp2H0kjo8R2_6yvAEAZSky2A1lwvb4
ozibozi
több mint 4 éve
Egen, mindig jókat mosolygok a random megjelenő Főldművelésügyi minisztériumot dícsérő cikkeken vagy ahogy most tolják a Gyurcsány-filmet 😊 na meg a szintén random kormányzati szereplő interjú úgy hogy előtte 10 évig nem állt szoba velük senki 😊 ettől függetlenül valóban sokkal sokkal olvashatóbb mint az Origo - 888 - pesti srácok tengely.Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
Szokol
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Bárhogyis, de nepotizmus szagot érzek a levegőben 😊Fordítva vót. Cseh Katka azért lett EP-listavezető (Donáth Anna helyett), mert Berg a csávója.Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview
Két hete még vitát szerveztek nekik a Partizánon meg fair küzdelmet akartak a választókért.
MC12
Amadeus
MC12
nagylaza
több mint 4 éve
Fordítva vót. Cseh Katka azért lett EP-listavezető (Donáth Anna helyett), mert Berg a csávója.Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview
Két hete még vitát szerveztek nekik a Partizánon meg fair küzdelmet akartak a választókért.
MC12
Amadeus
MC12
több mint 4 éve
váratlan fordulat...Készek vagyunk visszavásárolni a ferihegyi repteret – Palkovics László a Vasárnapnak
vasarnap.hu/2021/06/06/palkovics-laszlo-repuloter/?fbclid=IwAR0InRre-kmoqAR6QbkHHkEv2MC9wWp2H0kjo8R2_6yvAEAZSky2A1lwvb4
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Index az egyetlen olvasható. Ki is lóg ott a megrendelés cikk
Szokol

több mint 4 éve
Azt már le se akartam írni, hogy ez a Berg még az átlag momentumos vezető politikusok közül is messze kilóg lefelé az intellektuális képességeivel. Tényleg csak az fogja feltenni a közös listára hogy....tadammm Cseh Katka vőlegénye 😊Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
MC12
Amadeus
több mint 4 éve
Miért, indexxel mi a gond?Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Olyan nincs, hogy kormánypárti sajtó, csak propaganda van már, abból is a legostobább, hozzáigazítva az igényekhez 😉
Szokol
ender1112
Egynek teljesen jó.
Már amennyire bármelyik médium jó tud lenni valamelyik oldalhoz kötődve.
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Olyan nincs, hogy kormánypárti sajtó, csak propaganda van már, abból is a legostobább, hozzáigazítva az igényekhez 😉
Szokol
több mint 4 éve
Ajánljatok nekem légy szíves normális, kormánypárti online sajtót, amit érdemes néhanapján olvasni.Tegnap felléptem az origóra, mert kíváncsi voltam a tüntetésről szóló tudósításra, de 3 bekezdésig bírtam, mert addig nem sok szó volt a témáról, több Gyurcsányról és Karácsonyról.
több mint 4 éve
Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊hozzátartozik, hogy Tordai rendesen elkente Berg száját azon a vitán. Ég és föld volt a két csávó.
MC12
több mint 4 éve
Én nem aggódok, egyébként az egyik leggyengébb minőségű beszélgetés (vitának nem hívnám) volt amit ellenzéki oldalról hallottam az elmúlt időben. Szóval ha ebből lesz kevesebb az nem baj 😊)))) a Kálmán - Tordai vita talán érdekesebb lesz.Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊Egy előválasztáson ez is természetes folyamat, lásd USA, ahol ennek hagyománya van. Vitáznak egymással, aztán visszalépnek, ha úgy látják, hogy felesleges lenne áldozatot rakni a továbbiakban is a dologba. Tordai egy népszerű arc, nyilván készült egy felmérés, felesleges a továbbiakban 1 ft-ot belerakni a másiknak. Ha nem így lenne, nem lép vissza...tuti lesznek még viták, nem kell aggódni. 😀
MC12
Klaci79
több mint 4 éve
Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊Egy előválasztáson ez is természetes folyamat, lásd USA, ahol ennek hagyománya van. Vitáznak egymással, aztán visszalépnek, ha úgy látják, hogy felesleges lenne áldozatot rakni a továbbiakban is a dologba. Tordai egy népszerű arc, nyilván készült egy felmérés, felesleges a továbbiakban 1 ft-ot belerakni a másiknak. Ha nem így lenne, nem lép vissza...tuti lesznek még viták, nem kell aggódni. 😀
MC12
több mint 4 éve
Azért egy kicsit jobban is elbábozhatnák ezt az előválasztás nevű dolgot ha már komoly arccal mondja mindegyik, hogy ez forradalmi újdonság idehaza 😊 444.hu/2021/06/06/a-momentumos-berg-daniel-visszalep-tordai-bence-javara-az-elovalasztason?appview
több mint 4 éve
Sokan fordultak meg a damaszkuszi úton ...Szèp fotoshop, de a lényeg amit jelent az, pedig igaz. Az elvtelen Rohadékoknak tök mindegy milyen rendszer van, úgyis ott lesznek valahol.Mondjuk Bencsik Bandi tényleg megírta 56-ról, hogy ellenforradalom, Stefka meg a lenini nemzetiségpolitikát éltette. Nem is értem Bayert, hogy miért viseli el ezeket a komcsikat magakörül.
ozibozi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szèp fotoshop, de a lényeg amit jelent az, pedig igaz. Az elvtelen Rohadékoknak tök mindegy milyen rendszer van, úgyis ott lesznek valahol.Mondjuk Bencsik Bandi tényleg megírta 56-ról, hogy ellenforradalom, Stefka meg a lenini nemzetiségpolitikát éltette. Nem is értem Bayert, hogy miért viseli el ezeket a komcsikat magakörül.
ozibozi
több mint 4 éve
Szèp fotoshop, de a lényeg amit jelent az, pedig igaz. Az elvtelen Rohadékoknak tök mindegy milyen rendszer van, úgyis ott lesznek valahol.
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
444.hu/2021/06/05/a-kormany-karteritest-kinal-a-2006-os-rendori-fellepes-aldozatainak15 év után 862 euró a felháborító kategória.
több mint 4 éve
Ezt azért nem mondanám. Aktor volt ő előtte is meg aktor lesz utána is. Hogy milyen mértékben az más kérdés. Most talált egy piaci rést amibe baromira belenyúlt, meglátjuk, hogy használja ki.Ha elfogy a levegő Marci körül és nem tudja használni a csatornát arra amire azelőtt akkor kb meg is szűnik. Ráadásul a partizán nélkül nem is lenne politikai aktor. Nem azért akarják ellehetetleníteni mert ezt csinálja, hanem mert youtubeon, a Fidesz által kontrollálhatatlan csatornán teszi és ettől félnek.Nem beszél senki yt-csatorna lelövéséről.Illetve lehet hitelteleníteni, és súlytalanítani is.Egy-két hónapja még le lettem hurrogva mikor megemlítettem hogy talán Marci is célpont lehet majd, akkor annyival intéztétek el, hogy nem lehet lelőni egy YouTube csatornát. Most meg megy az ötletelés hányféleképpen lehet megoldani. Túl korán hoztam fel?😃
És úgy beszarozni, hogy a velük való kooperáció által a politikus is összeszarozódik.
Ha ez csak annyiban csúcsosodik ki, hogy egy esetleges jövőbeni miniszterelnökjelölti vitán nem Marci a moderátor, hanem teszem azt egy Rónai, már megérte.
Sobri Jóska
samu09
Egy politikai aktor (Marci) hiteltelenítéséről, súlytalanításáról írtam.
Más meg ellehetetlenítésről vagy kompromitálásról.
Sobri Jóska
samu09
Meg hát ezeket a Marci-féléket nehéz ám elhalgattatni. Írtó nagy egó, nagy igazságérzet, és még tehetsége is van. Ergó tőlünk keletebbre már követ fejtene Kolimában 😊 mielőtt elvinné egy véletlen tüdőgyulladás.
Neki a nagy próba az lesz, amikor a jelenlegi ellenzék kerül hatalomra. Távol tudja-e tartani magát tőlük és egyenlő mércével tud-e mérni - akar-e egyáltalán úgy mérni. És ha igen, akkor mi lesz vele a senki-földjén? Elbír-e tartani ez az ország egy se ide se oda csatornát. Mert azért lássuk be, jelen pillanatban 99%-a a támogatóinak ellenzéki. Fogják-e őt finanszírozni az első 1-2 nagyobb korrupció leleplezése után.
Vagy beáll a sorba, elfogadja a közmédia átalakítására vonatkozó kormánybiztosi - akárilyen pozíciót (ami öreg hiba lenne, GM nem tud közszolgálati tartalmat gyártani az ideológiai meggyőződése miatt, ami nem baj) és engedi, hogy kifizessék. Érdekes 10 év áll a srác előtt na 😊
több mint 4 éve
Ha elfogy a levegő Marci körül és nem tudja használni a csatornát arra amire azelőtt akkor kb meg is szűnik. Ráadásul a partizán nélkül nem is lenne politikai aktor. Nem azért akarják ellehetetleníteni mert ezt csinálja, hanem mert youtubeon, a Fidesz által kontrollálhatatlan csatornán teszi és ettől félnek.Nem beszél senki yt-csatorna lelövéséről.Illetve lehet hitelteleníteni, és súlytalanítani is.Egy-két hónapja még le lettem hurrogva mikor megemlítettem hogy talán Marci is célpont lehet majd, akkor annyival intéztétek el, hogy nem lehet lelőni egy YouTube csatornát. Most meg megy az ötletelés hányféleképpen lehet megoldani. Túl korán hoztam fel?😃
És úgy beszarozni, hogy a velük való kooperáció által a politikus is összeszarozódik.
Ha ez csak annyiban csúcsosodik ki, hogy egy esetleges jövőbeni miniszterelnökjelölti vitán nem Marci a moderátor, hanem teszem azt egy Rónai, már megérte.
Sobri Jóska
samu09
Egy politikai aktor (Marci) hiteltelenítéséről, súlytalanításáról írtam.
Más meg ellehetetlenítésről vagy kompromitálásról.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Úgy korrekt és lovagias ha megvárjuk hivatalosan is h kik a főszereplők. Sanyinak melyik dossziét kell leadni.orosz barbi stori elhalt?Türelem.
briareos
Majd ősszel indul az igazi rákenroll.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.