Politika
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Jah és vajon a rendőrök hány ügyet sikáltak el a srácoknak, hány alkalommal csukták be a szemüket? Erre is gondolni kéne néha napján...kephost.com/images/2017/09/24/ng.png
NB2
több mint 7 éve
Jah és vajon a rendőrök hány ügyet sikáltak el a srácoknak, hány alkalommal csukták be a szemüket? Erre is gondolni kéne néha napján...
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=JkFyphxbF-MMert nincsenek négerek.Mivaaan??? Arra próbáltam rávilágítani, hogy Mo-n ritka, hogy közúti igazoltatásnál a rendőrt megtámadják épp ezért ők sem elég óvatosak!Dehát veled mit baszakodjanak Kadarkútnál?! Te fehér vagy.Ez csak egy apróság, bosszantó, de túl élem. De ha hasonló okból eleve csőre töltve, célzott fegyverrel szállítanának ki, amit ráadásul időnként tudottan el is sütnek, indokolatlanul is, akkor már keményen fosnék, és nem csak bosszantana, de nagyon ideges-morcos lennék miatta. Határok között ennél nem nagyon tudnék többet csinálni, de ha országon belül fordul elő, akkor biztos, hogy a háborgás mellett tennék is ellene valamit. Tiltakozást szerveznék, írnék a médiának, próbálnám terítéken tartani, mert senki se szeret csőre töltött fegyverrel szembe nézni.Szerinted ok nélkül csinálja ezt a rendőr? Elhiszem, hogy a rendes törvénytisztelő polgárokat ez zavarja, de sajnos szerencsétlen rendőr találkozik olyanokkal is akik szemrebbenés nélkül lelövik. Őszintén én sem vinném vásárra a bőröm.
peterk2005
2 hete jöttem haza Horvátországból, hulla fáradtan este elkapott 3 rendőr Kadarkútnál. Basszus ha egy amerikai rendőr látta volna azt az igazoltatást sírt volna😊 Mind a 3-at szemberebbenés nélkül lelőhettem volna. De mivel ez Mo-n nagyon nem divat, úgy is álltak hozzám/hozzá az egészhez.
NB2
Ha fekete lennél veled se lazáznának, akkor nem tudtad volna őket lelőni a forgalmiddal vagy a bézbólsatyiddal.
De ha fekete lennél tuti lenne nálad valami stukker, be lennél tépve, tele lennél agresszióval, a gatyád a töködön lógna, és szemrebbenés nélkül lelőtted volna a rendőröket. Ebben az esetben a rendőrök is éberebbek lennének, hiszen ez a logikus a levezetésed alapján.
Kezdesz összevissza beszélni, és ellentmondani saját magadnak.
Sobri Jóska
NB2
De ha lennének...
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Mert nincsenek négerek.Mivaaan??? Arra próbáltam rávilágítani, hogy Mo-n ritka, hogy közúti igazoltatásnál a rendőrt megtámadják épp ezért ők sem elég óvatosak!Dehát veled mit baszakodjanak Kadarkútnál?! Te fehér vagy.Ez csak egy apróság, bosszantó, de túl élem. De ha hasonló okból eleve csőre töltve, célzott fegyverrel szállítanának ki, amit ráadásul időnként tudottan el is sütnek, indokolatlanul is, akkor már keményen fosnék, és nem csak bosszantana, de nagyon ideges-morcos lennék miatta. Határok között ennél nem nagyon tudnék többet csinálni, de ha országon belül fordul elő, akkor biztos, hogy a háborgás mellett tennék is ellene valamit. Tiltakozást szerveznék, írnék a médiának, próbálnám terítéken tartani, mert senki se szeret csőre töltött fegyverrel szembe nézni.Szerinted ok nélkül csinálja ezt a rendőr? Elhiszem, hogy a rendes törvénytisztelő polgárokat ez zavarja, de sajnos szerencsétlen rendőr találkozik olyanokkal is akik szemrebbenés nélkül lelövik. Őszintén én sem vinném vásárra a bőröm.
peterk2005
2 hete jöttem haza Horvátországból, hulla fáradtan este elkapott 3 rendőr Kadarkútnál. Basszus ha egy amerikai rendőr látta volna azt az igazoltatást sírt volna😊 Mind a 3-at szemberebbenés nélkül lelőhettem volna. De mivel ez Mo-n nagyon nem divat, úgy is álltak hozzám/hozzá az egészhez.
NB2
Ha fekete lennél veled se lazáznának, akkor nem tudtad volna őket lelőni a forgalmiddal vagy a bézbólsatyiddal.
De ha fekete lennél tuti lenne nálad valami stukker, be lennél tépve, tele lennél agresszióval, a gatyád a töködön lógna, és szemrebbenés nélkül lelőtted volna a rendőröket. Ebben az esetben a rendőrök is éberebbek lennének, hiszen ez a logikus a levezetésed alapján.
Sobri Jóska
NB2
De ha lennének...
több mint 7 éve
Mindenesetre, ahogy kezdtem: ha ilyen ügyekben elkezdesz "statisztikázni", meg "ne bűnözzenek a tezsvírek és akkor nem lesz gondjuk se"-al előhozakodni, akkor simán nem érted a problémát.pedig csak több Szerb Antalt kellene olvasni
peterk2005
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mivaaan??? Arra próbáltam rávilágítani, hogy Mo-n ritka, hogy közúti igazoltatásnál a rendőrt megtámadják épp ezért ők sem elég óvatosak!Dehát veled mit baszakodjanak Kadarkútnál?! Te fehér vagy.Ez csak egy apróság, bosszantó, de túl élem. De ha hasonló okból eleve csőre töltve, célzott fegyverrel szállítanának ki, amit ráadásul időnként tudottan el is sütnek, indokolatlanul is, akkor már keményen fosnék, és nem csak bosszantana, de nagyon ideges-morcos lennék miatta. Határok között ennél nem nagyon tudnék többet csinálni, de ha országon belül fordul elő, akkor biztos, hogy a háborgás mellett tennék is ellene valamit. Tiltakozást szerveznék, írnék a médiának, próbálnám terítéken tartani, mert senki se szeret csőre töltött fegyverrel szembe nézni.Szerinted ok nélkül csinálja ezt a rendőr? Elhiszem, hogy a rendes törvénytisztelő polgárokat ez zavarja, de sajnos szerencsétlen rendőr találkozik olyanokkal is akik szemrebbenés nélkül lelövik. Őszintén én sem vinném vásárra a bőröm.
peterk2005
NB2
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Dehát veled mit baszakodjanak Kadarkútnál?! Te fehér vagy.Ez csak egy apróság, bosszantó, de túl élem. De ha hasonló okból eleve csőre töltve, célzott fegyverrel szállítanának ki, amit ráadásul időnként tudottan el is sütnek, indokolatlanul is, akkor már keményen fosnék, és nem csak bosszantana, de nagyon ideges-morcos lennék miatta. Határok között ennél nem nagyon tudnék többet csinálni, de ha országon belül fordul elő, akkor biztos, hogy a háborgás mellett tennék is ellene valamit. Tiltakozást szerveznék, írnék a médiának, próbálnám terítéken tartani, mert senki se szeret csőre töltött fegyverrel szembe nézni.Szerinted ok nélkül csinálja ezt a rendőr? Elhiszem, hogy a rendes törvénytisztelő polgárokat ez zavarja, de sajnos szerencsétlen rendőr találkozik olyanokkal is akik szemrebbenés nélkül lelövik. Őszintén én sem vinném vásárra a bőröm.
peterk2005
NB2
több mint 7 éve
Más.index.hu/kulfold/2017/09/24/merkel_nagyon_nem_lehet_boldog/
AfD 13%
CDU/CSU kb 33%.
Akkor most a németek is hülyék? Szar és igazságtalan a választási rendszerük? Megvezették őket is a migráncsgimucsonttal?
Összefoglalva:
Miért Orbán hibája az egész?
Szakértő elemzésre szólítom Herr
Amadeus-t.
több mint 7 éve
Ez csak egy apróság, bosszantó, de túl élem. De ha hasonló okból eleve csőre töltve, célzott fegyverrel szállítanának ki, amit ráadásul időnként tudottan el is sütnek, indokolatlanul is, akkor már keményen fosnék, és nem csak bosszantana, de nagyon ideges-morcos lennék miatta. Határok között ennél nem nagyon tudnék többet csinálni, de ha országon belül fordul elő, akkor biztos, hogy a háborgás mellett tennék is ellene valamit. Tiltakozást szerveznék, írnék a médiának, próbálnám terítéken tartani, mert senki se szeret csőre töltött fegyverrel szembe nézni.Szerinted ok nélkül csinálja ezt a rendőr? Elhiszem, hogy a rendes törvénytisztelő polgárokat ez zavarja, de sajnos szerencsétlen rendőr találkozik olyanokkal is akik szemrebbenés nélkül lelövik. Őszintén én sem vinném vásárra a bőröm.
peterk2005
több mint 7 éve
Láttam.Vágom.Igen, arról. Tudod ahol a hatalmon lévő elnök ellen merül fel kampánycsalás és ki is neveznek egy különleges ügyészt h vizsgálódjon 😊Arról az országról, kontrollról, fékekről és ellensúlyokról beszélsz ahol Donald Trump az elnök? 😊És van, aki troll. 😉Ellenük van jobb helyeken a kontroll.
Sobri Jóska
Amiről baggio írt az imént.
empty taxi
Aha... persze...
Sobri Jóska
empty taxi
Aztán majd 5 év múlva nézünk erről egy filmet James Woods és Tom Hiddleston főszereplésével. Special Guest: Cuba Gooding Jr. és Judi Dench.
És ennyi. 😊
Ajánlom figyelmedbe a The Big Short című filmet. Egy kb. ezerszer ekkora csalássorozatról szól. És a "következményeiről".
Sobri Jóska
A 2 között az a különbség h egy pénzügyi csalásnak a menetét az átlag amerikai redneck nem fogja fel, de egy kampánycsalás azért valamivel "egyszerűbb" bűntény.
Hiddleston, Dench???
Angol színész(nő)t egy ilyen filmbe, nooooooooo way.
Inkább akkor Shirley MacLaine és Chris Evans 😉
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 7 éve
Én se vagyok elájulva a térdelősditől - úgy általában a politika sportba emeléséből - de szívük joga.Szerinted mi lenne jobb, vagy hatásosabb?
peterk2005
Mert szerintem ez alapvetően az egyik legjobb, jelzésértékű, nem túl proaktív, mégis látványos módja a tiltakozásuknak.
Csak ugye ahogy ez a forma legitim, úgy ennek a nemszeretése, elítélése, leszarházizása is.
Igen, arról. Tudod ahol a hatalmon lévő elnök ellen merül fel kampánycsalás és ki is neveznek egy különleges ügyészt h vizsgálódjon 😊Arról az országról, kontrollról, fékekről és ellensúlyokról beszélsz ahol Donald Trump az elnök? 😊És van, aki troll. 😉Ellenük van jobb helyeken a kontroll.
Sobri Jóska
empty taxi
Aha... persze...
Sobri Jóska
empty taxi
Vágom.Igen, arról. Tudod ahol a hatalmon lévő elnök ellen merül fel kampánycsalás és ki is neveznek egy különleges ügyészt h vizsgálódjon 😊Arról az országról, kontrollról, fékekről és ellensúlyokról beszélsz ahol Donald Trump az elnök? 😊És van, aki troll. 😉Ellenük van jobb helyeken a kontroll.
Sobri Jóska
empty taxi
Aha... persze...
Sobri Jóska
empty taxi
Aztán majd 5 év múlva nézünk erről egy filmet James Woods és Tom Hiddleston főszereplésével. Special Guest: Cuba Gooding Jr. és Judi Dench.
És ennyi. 😊
Ajánlom figyelmedbe a The Big Short című filmet. Egy kb. ezerszer ekkora csalássorozatról szól. És a "következményeiről".
több mint 7 éve
Igen, arról. Tudod ahol a hatalmon lévő elnök ellen merül fel kampánycsalás és ki is neveznek egy különleges ügyészt h vizsgálódjon 😊Arról az országról, kontrollról, fékekről és ellensúlyokról beszélsz ahol Donald Trump az elnök? 😊És van, aki troll. 😉Ellenük van jobb helyeken a kontroll.
Sobri Jóska
empty taxi
Aha... persze...
Sobri Jóska
Madden hates me.
több mint 7 éve
Arról az országról, kontrollról, fékekről és ellensúlyokról beszélsz ahol Donald Trump az elnök? 😊És van, aki troll. 😉Ellenük van jobb helyeken a kontroll.
Sobri Jóska
empty taxi
Aha... persze...
több mint 7 éve
Csak kérdem én azért, hogy kedves fekete (és ide behelyettesíthető ám más is) testvéreim ne bűnözzetek annyit, éljetek jogkövető amerikaiként mikor fognak prosperálni??? Gondolom a 100%-uk per pillanat nem a gettóban lakik, ahol nem lenne olyan a közbiztonság, de ÉLT benne, tudja, hogy az övéi sem szentek. Persze a zsaruk között is lehetnek rasszisták, csak nagyon kicsi a határ a tapasztalati döntés és a rasszizmus között.Nem érted a problémát. Nem rasszizmus az igazi baj - a kisebbséggel nem egyenlően bánó rendőröknek csak egy kis része valóban rasszista -, hanem az általánosított hátrányos elbánás. Engem a svájci határnál állandóan kiszállítanak a kocsiból, átvizsgálják a kocsimat, bekísérnek az épületbe és táskavizsgálatot csinálnak, csak azért mert magyar rendszámú a kocsival vagyok. És háborgok is miatta rendesen, mert unom, utálom. Pedig ugyanaz a "statisztika" amit ki akarsz hozni a feka ügyből elvileg az ő intézkedésüket is indokolja. Merthogy hazánkfiai (meg a "keletről" jövő népek általában) sokkal nagyobb arányban stikliznek ott a határon, mint mondjuk a németek.
Ráadásul NEM a himnusz alatt kéne itt durcizgatni.
NB2
Ez csak egy apróság, bosszantó, de túl élem. De ha hasonló okból eleve csőre töltve, célzott fegyverrel szállítanának ki, amit ráadásul időnként tudottan el is sütnek, indokolatlanul is, akkor már keményen fosnék, és nem csak bosszantana, de nagyon ideges-morcos lennék miatta. Határok között ennél nem nagyon tudnék többet csinálni, de ha országon belül fordul elő, akkor biztos, hogy a háborgás mellett tennék is ellene valamit. Tiltakozást szerveznék, írnék a médiának, próbálnám terítéken tartani, mert senki se szeret csőre töltött fegyverrel szembe nézni.
A feka focisták is ezt teszik. Az más kérdés, hogy mennyire jó formát választottak neki. Én se vagyok elájulva a térdelősditől - úgy általában a politika sportba emeléséből - de szívük joga. Mindenesetre, ahogy kezdtem: ha ilyen ügyekben elkezdesz "statisztikázni", meg "ne bűnözzenek a tezsvírek és akkor nem lesz gondjuk se"-al előhozakodni, akkor simán nem érted a problémát.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
És van, aki troll. 😉Ellenük van jobb helyeken a kontroll.
Sobri Jóska
Madden hates me.
több mint 7 éve
Én megpróbálnám. 😊Én a helyében 71 éves milliárdosként egész Észak-Koreát visszabombáznám a kőkorszakba, mert miért ne. 😉a fékek és ellensúlyok rendszere mond valamit?
Sobri Jóska
baggio
Engem idegesít egy valós atomfenyegetés.
Mer mi van a himusszal, egy tizennyolcadik századi katona- vagy kocsmadal, tényleg az a nemzet legnagyobb önkifejezése?Az van a himnusszal, ami mondjuk egy Mohamed karikatúrával, mocskosfradival vagy a kurvaanyázással.
sutianap
Nekünk egy idejétmúlt, avétos, ósdi hagyomány, amivel nem azonosulunk, nem vesszük fel, nem érint, van akinek meg -mint láthatod- fontos.
Van, aki szerint a nemzet egyik markáns önkifejeződése.
És van, aki troll. 😉
több mint 7 éve
Mer mi van a himusszal, egy tizennyolcadik századi katona- vagy kocsmadal, tényleg az a nemzet legnagyobb önkifejezése? Fehér bűnözők pedig nincsenek, eztet mindenki tuggya, sose voltak.Csak kérdem én azért, hogy kedves fekete (és ide behelyettesíthető ám más is) testvéreim ne bűnözzetek annyit, éljetek jogkövető amerikaiként mikor fognak prosperálni??? Gondolom a 100%-uk per pillanat nem a gettóban lakik, ahol nem lenne olyan a közbiztonság, de ÉLT benne, tudja, hogy az övéi sem szentek. Persze a zsaruk között is lehetnek rasszisták, csak nagyon kicsi a határ a tapasztalati döntés és a rasszizmus között.A játékosok 68% afro-amerikai, csak 28% fehér. Az aa közösséget nagyon bántja a civil aa-k ellen elkövetett wp túlkapások. Ezért protestálnak, most kvázi azzal, hogy a himnusz alatt ülnek. Ezt hatásosan keveri a média, a nem kissé faszisztoid - mit és hogyan kötelező viselkedni a nemzeti himnusz alatt etikettel. Most erre Trumpli bácsi felült, kigombolta a sliccét és úgy gondolta akkor most lehugyozza az egészet. No de egyrészt a gittegylet nem olyan nem kissé dörzsölt pofák gyülekezete, hogy ezt szó nélkül hagyja. Másrészt a black legacyba erőssen benne volt a major ligák keze is, ugyanis a biznisz előbb kap észbe, mint a gerinchúros politika. Szóva most jól kibasz magával Trumpli bácsi.Nekem az a fő bajom ezzel, hogy szép lassan ügyesen elterlődik a figyelem arról, amiért indult is ez az egész. S aminek sajna van némi alapja. S ahelyett, hogy megvizsgálni, megoldani akrnánk a kérdést ( már ha leht) inkább tovább szítjuk. S Trump ezzel a magartással vastagon erre játszik rá, ez alá ad lovat. Ez nemcsak nálunk megy így....De akkor a probléma MINDEN oldalát vizsgáljuk meg!!!
dande
NB2
sutianap
NB2
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Csak kérdem én azért, hogy kedves fekete (és ide behelyettesíthető ám más is) testvéreim ne bűnözzetek annyit, éljetek jogkövető amerikaiként mikor fognak prosperálni??? Gondolom a 100%-uk per pillanat nem a gettóban lakik, ahol nem lenne olyan a közbiztonság, de ÉLT benne, tudja, hogy az övéi sem szentek. Persze a zsaruk között is lehetnek rasszisták, csak nagyon kicsi a határ a tapasztalati döntés és a rasszizmus között.A játékosok 68% afro-amerikai, csak 28% fehér. Az aa közösséget nagyon bántja a civil aa-k ellen elkövetett wp túlkapások. Ezért protestálnak, most kvázi azzal, hogy a himnusz alatt ülnek. Ezt hatásosan keveri a média, a nem kissé faszisztoid - mit és hogyan kötelező viselkedni a nemzeti himnusz alatt etikettel. Most erre Trumpli bácsi felült, kigombolta a sliccét és úgy gondolta akkor most lehugyozza az egészet. No de egyrészt a gittegylet nem olyan nem kissé dörzsölt pofák gyülekezete, hogy ezt szó nélkül hagyja. Másrészt a black legacyba erőssen benne volt a major ligák keze is, ugyanis a biznisz előbb kap észbe, mint a gerinchúros politika. Szóva most jól kibasz magával Trumpli bácsi.Nekem az a fő bajom ezzel, hogy szép lassan ügyesen elterlődik a figyelem arról, amiért indult is ez az egész. S aminek sajna van némi alapja. S ahelyett, hogy megvizsgálni, megoldani akrnánk a kérdést ( már ha leht) inkább tovább szítjuk. S Trump ezzel a magartással vastagon erre játszik rá, ez alá ad lovat. Ez nemcsak nálunk megy így....De akkor a probléma MINDEN oldalát vizsgáljuk meg!!!
dande
NB2
sutianap
több mint 7 éve
Én a helyében 71 éves milliárdosként egész Észak-Koreát visszabombáznám a kőkorszakba, mert miért ne. 😉a fékek és ellensúlyok rendszere mond valamit?
Sobri Jóska
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Én a helyében 71 éves milliárdosként egész Észak-Koreát visszabombáznám a kőkorszakba, mert miért ne. 😉Sobri Jóskaazért ehhez még az ő akarata is csak szükséges, de nem elégséges feltétel
Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
Trump egy troll.Egy milliárdos, 71 éves troll.
Pont úgy viselkedik, ahogy akar, ahogy egy trolltól "elvárható".
Az meg önmagában mókás, hogy ő az USA republikánus elnöke.
Nem tud magával kibaszni.
Volt már jópár trollsága, vizsgálatok, eljárások, felháborodás ellene az elmúlt 50 évben, sose baszott rá.
A helyében én is elmennék a falig, sok vesztenivaló nem lévén.
Általaban a fal odébb megy, máskor meg betörik, de olyan is volt már, hogy cserélhet bukósisakot.
Kibírja, mert alapvetően leszarja, hisz troll.
És élvezi.
Mindent amit csinál szórakozásból tesz. Just for fun.
Én a helyében 71 éves milliárdosként egész Észak-Koreát visszabombáznám a kőkorszakba, mert miért ne. 😉
több mint 7 éve
A játékosok 68% afro-amerikai, csak 28% fehér. Az aa közösséget nagyon bántja a civil aa-k ellen elkövetett wp túlkapások. Ezért protestálnak, most kvázi azzal, hogy a himnusz alatt ülnek. Ezt hatásosan keveri a média, a nem kissé faszisztoid - mit és hogyan kötelező viselkedni a nemzeti himnusz alatt etikettel. Most erre Trumpli bácsi felült, kigombolta a sliccét és úgy gondolta akkor most lehugyozza az egészet. No de egyrészt a gittegylet nem olyan nem kissé dörzsölt pofák gyülekezete, hogy ezt szó nélkül hagyja. Másrészt a black legacyba erőssen benne volt a major ligák keze is, ugyanis a biznisz előbb kap észbe, mint a gerinchúros politika. Szóva most jól kibasz magával Trumpli bácsi.Nekem az a fő bajom ezzel, hogy szép lassan ügyesen elterlődik a figyelem arról, amiért indult is ez az egész. S aminek sajna van némi alapja. S ahelyett, hogy megvizsgálni, megoldani akrnánk a kérdést ( már ha leht) inkább tovább szítjuk. S Trump ezzel a magartással vastagon erre játszik rá, ez alá ad lovat. Ez nemcsak nálunk megy így....De akkor a probléma MINDEN oldalát vizsgáljuk meg!!!
dande
NB2
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Nekem az a fő bajom ezzel, hogy szép lassan ügyesen elterlődik a figyelem arról, amiért indult is ez az egész. S aminek sajna van némi alapja. S ahelyett, hogy megvizsgálni, megoldani akrnánk a kérdést ( már ha leht) inkább tovább szítjuk. S Trump ezzel a magartással vastagon erre játszik rá, ez alá ad lovat. Ez nemcsak nálunk megy így....De akkor a probléma MINDEN oldalát vizsgáljuk meg!!!
dande
több mint 7 éve
Nekem az a fő bajom ezzel, hogy szép lassan ügyesen elterlődik a figyelem arról, amiért indult is ez az egész. S aminek sajna van némi alapja. S ahelyett, hogy megvizsgálni, megoldani akrnánk a kérdést ( már ha leht) inkább tovább szítjuk. S Trump ezzel a magartással vastagon erre játszik rá, ez alá ad lovat. Ez nemcsak nálunk megy így....
több mint 7 éve
dawyd728
3 851
Amúgy a térdelés mitől sértő? A vallásos emberek az ő Istenükkel való kommunikációjuk során is a tisztelet jeleként térdelnek. Az ülés megint más kérdés. Az szerintem is ízléstelen.