NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Politika
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Kampman
28 331
A 2002-eshez képest 2010 és 2014 meglehetősen unalmas volt. A következő is az lesz.Eleg durva es mocskos lesz a kampany szerintem.Ez eddig minden választásra igaz volt szerintem. Annyi kitétellel, hogy választásonként egyre rosszabb.
Janek
Ettemlevest
Szerkesztette: Kampman
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Szörnyű hogy itt mindenki azt hiszi (és sajnos jól) hogy csak valami egetverő hulyeseggel lehet szavazókat szerezni.Nem egetverő hülyeséggel, hanem olyan hülyeséggel, amivel a sok nyuggert ráveszed arra, hogy húsz deka párizsiért áruba bocsássa az unokái jövőjét.
Klaci79
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Szörnyű hogy itt mindenki azt hiszi (és sajnos jól) hogy csak valami egetverő hulyeseggel lehet szavazókat szerezni.
több mint 7 éve
Amadeus the Young
32 914
Na de, Botka bedobta a 13. Havi nyugdíjat, törvényjavaslat is lett hozzá. Remek, ez kellett még.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
Eleg durva es mocskos lesz a kampany szerintem.Ez eddig minden választásra igaz volt szerintem. Annyi kitétellel, hogy választásonként egyre rosszabb.
Janek
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 7 éve
Eleg durva es mocskos lesz a kampany szerintem.
több mint 7 éve
Ja, de az már senkit nem fog érdekelni, addigra már a fröcsögés megvolt. Nem kell muníciót adni feleslegesen, ennyi...Mondjuk abban igazuk van a többieknek, hog a fröcsögés nem feltétlenül a Momentumnak rossz. A harc már nem a biztos szavazóbázisokért megy, hanem a bizonytalanokért és a szavazóbázisok széleiért. A leszakadni hajlandókért, akik keresik az okot a leszakadásra. Számukra egy kiprovokált, eltúlzottan véresszájú origo-s reakció éppenséggel lehet utolsó csepp is. A momentum jelenlegi bázisára ezzel szemben szvsz vajmi kevés hatása lehet, mert akik már mögöttük vannak, azok nem ilyesmik miatt vannak ott.
StormST
Mindezzel együtt, egyetértek. Azért mert valaki a tömegekhez szól, nem feltétlenül kell úgy szólnia, hogy az értelmiségnek visszatetsző legyen. Lehet azt úgy is csinálni, hogy eléri ugyanazt a hatást, és nem emlékeztet a "fideszjugendre". Remélem tanulnak belőle.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
......
.brk
.....Ez nem nektek szól vagy nekem. Ti azt mondjátok, hogy ezt nem szabad én röhögök egyet. De valószínűleg a mi értékítéletünket ez nem befolyásolja.
StormST
Orbán is bontott kordont. Jogtalan volt? Az. És. Akkor a Fideszes értelmiség elfordult tőlük. Fenét.
A tömegeknek is kell cirkuszt adni.
több mint 7 éve
ozibozi
17 194
Az Origo gyorsan intézkedett. "Kedves Kollégák!
A ma reggeli események függvényében Pisti az alábbi intézkedéseket rendelte el:
- A 3. emelet, déli oldalán, mindkét ajtón való bejutás blokkolásra kerül, így a kártyák nem fognak működni ezen a két bejáraton (a szerkesztőség és a sales felé nyíló ajtók), a kijutás természetesen akadálymentes lesz
- szintén a 3. emeleten, az északi oldalon egyetlen bejárat lesz a bejutásra használható, mégpedig a vezérigazgatósághoz legközelebb eső (a konyhával szemben lévő) ajtó, a másik bejárat (IT felé eső) szintén blokkolásra kerül, a kijutás itt is biztosítva van
Azon kollégák, akik a most lezárásra kerülő ajtókon közlekedtek eddig, a bejáratként kijelölt ajtót tudják használni!
Ideiglenes megoldásként a bejutásra alkalmas ajtóhoz egy recepciós kerül leültetésre, aki nem ismeri a Montevideo-ban ülő kollégákat, ezért kérem, hogy, aki vendéget vár legyen szíves a bejárathoz kifáradni és bekísérni, illetve minden kolléga vegye magához a kártyáját más különben nem mehet be a helyére, ha nem tudja felmutatni a belépőjét.
Azokon az ajtókon, ahol csak a kijutás biztosított, kérem ne engedjetek be senkit!
Fenti átmeneti szabályok visszavonásáról, módosulásáról időben tájékoztatunk Titeket.
Üdv,
Orsi
—
Az Origónál természetesen megint sikerült felfogni a lényeget a világ történéseiből.
több mint 7 éve
Ja, de az már senkit nem fog érdekelni, addigra már a fröcsögés megvolt. Nem kell muníciót adni feleslegesen, ennyi...Egyébként én azt is hibának tartom, hogy megvágva és nem az esemény elejétől tették fel a videót, egyrészt így az Origo simán mondhatja, hogy jogtalanul jutottak be, mert nem látható a videón, hogy beengedték őket vagy mondjuk belógtak valaki után, aki nem csukta be időben az ajtót, másrészt mivel kivágtak részeket, így az Origo és egyéb ellenzéki médiumok simán mondhatják, hogy kivágtak belőle a Momentum számára kellemetlen tetteket/mondatokat...Persze, hogy mondhatják. Szokták is mondani.
StormST
Aztán nyilvánosságra kerül a vágatlan felvétel, ami meghazudtolja őket.
Atari
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Egyébként én azt is hibának tartom, hogy megvágva és nem az esemény elejétől tették fel a videót, egyrészt így az Origo simán mondhatja, hogy jogtalanul jutottak be, mert nem látható a videón, hogy beengedték őket vagy mondjuk belógtak valaki után, aki nem csukta be időben az ajtót, másrészt mivel kivágtak részeket, így az Origo és egyéb ellenzéki médiumok simán mondhatják, hogy kivágtak belőle a Momentum számára kellemetlen tetteket/mondatokat...Persze, hogy mondhatják. Szokták is mondani.
StormST
Aztán nyilvánosságra kerül a vágatlan felvétel, ami meghazudtolja őket.
Viszont aki a legnagyobb elánnal hazudott, kap egy kitüntetést és/vagy magasabb pozíciót a fidesz-kormánytól. Ezért csinálják.
Szerkesztette: Atari
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 7 éve
Én azért gondolom, hogy a Momentum ezen húzása rossz az ellenzéki szavazók egy részének a szemében, mert eddig ők olyannak tűntek, akik komolyan vehető erőként akarnak racinonálisan politizálni, ehhez képest ez elég óvodás lépés volt, tudhatták ők is, hogy az az újságíró úgyse fog mondani semmit, hogy a végén úgyis kidobják őket és hogy elérni se fognak vele semmit. Azzal, hogy esetleg adtak egy arcot egy cikkhez nem érnek el semmit, a mostani ellenzéki oldal nem az a réteg, akik most majd nekiállnak az utcán megköpködni a firkászt, vagy máshogy meghurcolni, meg azt eddig is megtehették volna. A lelkiismereti oldalt elővenni meg kb. vicc, ha lenne neki, akkor már alapból nem írta volna meg a cikkeit, illetve lehet, hogy van neki, de biztosan racionalizálja magában a dolgot simán és ezen nem fognak egy ilyen dologgal változtatni...Egyébként én azt is hibának tartom, hogy megvágva és nem az esemény elejétől tették fel a videót, egyrészt így az Origo simán mondhatja, hogy jogtalanul jutottak be, mert nem látható a videón, hogy beengedték őket vagy mondjuk belógtak valaki után, aki nem csukta be időben az ajtót, másrészt mivel kivágtak részeket, így az Origo és egyéb ellenzéki médiumok simán mondhatják, hogy kivágtak belőle a Momentum számára kellemetlen tetteket/mondatokat...
több mint 7 éve
.brk
1 890
ugye a momentum azzal magyarázza az egészet, hogy olyan bemenni az origóhoz, mintha egy kormányszóvívőhöz mennél el. ez valahol védhető nézőpont a gépezet működését és felsővezérlését figyelembe véve, bár ahogy megvalósították ezt FGyA-ék az borzalmasan kellemetlenre sikerült, kb mintha ricky gervais rendezte volna a jelenetet. szóval azt, hogy sikeres volt e az akció, abszolút az fogja meghatározni, mennyire sikerül tematizálni ezt a kormányzati propaganda vonalat. most eléggé pörög rajtuk a közbeszéd, és megint a fidesznek kell reagálnia, arra meg, hogy reaktívak legyenek ritkán volt példa az elmúlt 7 évben, az is általában fideszes baklövések okán.index.hu/belfold/2017/05/18/momentum_origo_video/Több helyen is olvastam, de én nem látom ezt annyira gáznak (mondjuk sok értelmét sem). A Fideszes szavazónak tök mindegy, a valamilyen ellenzékit pedig miért befolyásolná? Tudják, hogy összevissza hazudozik az Origo. Megy a propaganda az adófizetők pénzén, közben megrendelésre készült cikkek, kommentelés lehetősége nélkül. Most bement valaki, akiről írtak, hogy akkor itt vagyok. (Olyan mint amikor a Fideszes sajtótájékoztatóra bement a Juhász, hogy akkor lehet kérdezni.) Fideszesek utálni fogják, de nem ezért, hanem eleve, a többiek max értelmetlennek tartják, vagy röhögnek egyet, vagy helyeselnek, hogy most megkapta a kis hülye.
Ezzel szerintem sikerült átesni a ló túloldalára, még ha nem is lesznek mondjuk szarrá perelve azért, mert bementek és forgattak engedély nélkül, akkor is csak muníciót adtak, gyerekes hebegés-habogás az egész, kvázi mártírt csináltak az "újságíróból" a saját olvasóközönsége előtt, a másik oldal előtt meg magukból hülyét...
StormST
zinedine5
teljesen jogos ugyanakkor a sajtó és egyéb véleményvezérek kiakadása is a tekintetben, hogy para, de minimum megkérdőjelezhetően etikus volt kamerával rárontani a szerkesztőségre (mármint egy párttól), DE számomra totál nevetségessé teszik magukat ezzel "betörtek" és "megsértették a magántulajdont" vonallal. aki volt már irodaházban, vagy kb bárhol, az tökéletesen tisztában kell, hogy legyen azzal, hogy egy iroda belsejébe bejutni nem lehet csak úgy, oda beengedik az embert, az meg már megfelelő felhatalmazás az ott tartózkodásra (hacsak nem az ablakon másztak be, de akkor respekt). szóval megint ott tartunk, hogy mindegyik oldal nagyon okos és szellemes akar lenni, de csak nyögés lett a vége.
Szerkesztette: .brk
több mint 7 éve
index.hu/belfold/2017/05/18/momentum_origo_video/Több helyen is olvastam, de én nem látom ezt annyira gáznak (mondjuk sok értelmét sem). A Fideszes szavazónak tök mindegy, a valamilyen ellenzékit pedig miért befolyásolná? Tudják, hogy összevissza hazudozik az Origo. Megy a propaganda az adófizetők pénzén, közben megrendelésre készült cikkek, kommentelés lehetősége nélkül. Most bement valaki, akiről írtak, hogy akkor itt vagyok. (Olyan mint amikor a Fideszes sajtótájékoztatóra bement a Juhász, hogy akkor lehet kérdezni.) Fideszesek utálni fogják, de nem ezért, hanem eleve, a többiek max értelmetlennek tartják, vagy röhögnek egyet, vagy helyeselnek, hogy most megkapta a kis hülye.
Ezzel szerintem sikerült átesni a ló túloldalára, még ha nem is lesznek mondjuk szarrá perelve azért, mert bementek és forgattak engedély nélkül, akkor is csak muníciót adtak, gyerekes hebegés-habogás az egész, kvázi mártírt csináltak az "újságíróból" a saját olvasóközönsége előtt, a másik oldal előtt meg magukból hülyét...
StormST
több mint 7 éve
Vagy lelövik.A bukás?Mi számít bajnak?A nép kap egy narratívát, ami számára kedves.Az amerikai igazságügy különleges ügyészt nevezett ki, a "moszkvai kapcsolatok" feltárására.
Itt is, ott is.
És ami skandallum az egyik oldal számára, az nem is létezik a másiknak.
Pl. Clintonné pizzériás vuduszertartásairól az egyik oldal úgy véli borzalom, a másik szerint meg kitaláció.
És bármit behelyettesíthetsz.
Akár igaz, akár nem.
Akár megtörtént, akár nem.
Ez a 2010-es évek, hello.
Sobri Jóska
index.hu/kulfold/2017/05/18/trump_moszkva_ugyesz_robert_mueller/
Biztosan nem lesz baj? 😊
Jan
Sobri Jóska
Tehát hogy önként távozik, vagy valamilyen törvényes eljárással eltávolítják a posztról a ciklus vége előtt.
Jan
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Értem.A bukás?Mi számít bajnak?A nép kap egy narratívát, ami számára kedves.Az amerikai igazságügy különleges ügyészt nevezett ki, a "moszkvai kapcsolatok" feltárására.
Itt is, ott is.
Pl. Clintonné pizzériás vuduszertartásairól az egyik oldal úgy véli borzalom, a másik szerint meg kitaláció.
Akár igaz, akár nem.
Sobri Jóska
Biztosan nem lesz baj? 😊
Jan
Sobri Jóska
Tehát hogy önként távozik, vagy valamilyen törvényes eljárással eltávolítják a posztról a ciklus vége előtt.
Jan
Nem lesz. 😊
több mint 7 éve
index.hu/belfold/2017/05/18/momentum_origo_video/Miért lehetnének szarrá perelve? Az újságíró bemehet bárkinek a munkahelyére kamerával váratlanul, de az ő munkahelyére nem lehet bemenni? Dehogynem. Az újságíró olyan közéleti szereplő, mint a huzat. Viselje is el a nylvánosságot, ne csak kihasználja.
StormST
Amúgy egyetértek, marketing szempontból ez egy nagyon amatőr húzás volt. Egy újságírót nem így kell nevetségessé tenni. Ha nem valami félresikerült hekknek indult, hanem tényleg komolyan gondolták, akkor a vezetőknek igengyorsan el kell menniük egy habonygyorstalpalóra, mert ilyen alacsony ingerküszöbbel nem sokáig maradnak a politikában.
több mint 7 éve
A bukás?Mi számít bajnak?A nép kap egy narratívát, ami számára kedves.Az amerikai igazságügy különleges ügyészt nevezett ki, a "moszkvai kapcsolatok" feltárására.
Itt is, ott is.
Akár igaz, akár nem.
Sobri Jóska
Biztosan nem lesz baj? 😊
Jan
Sobri Jóska
több mint 7 éve
ozibozi
17 194
Valóban... régen volt már, vlsz ezért se az ingatlan mutyi, hanem csak a szaxi maradt meg+ a mi számít sexnek definíció, meg hogy az év embere lett (Time) az eljárás alatt a Clinton + az ügyész (talán?)Ez maradt meg, és a média cirkusz.Utoljára a Clinton/Mónika ügyben volt kinevezve ilyen különleges ügyész. A média qrva jól járt, de a szaxis fickó/és nő/ sem járt olyan rosszul.Az nem ebben az ügyben lett kinevezve, hanem a Clintonék közepesen zavaros ingatlanügyei miatt. Csak mivel neki is olyan megbízatása volt, hogy "tárjon fel minden ügyet, ami felmerül a nyomozás során" bekerült a képbe Mónika, ennek kapcsán a hamis tanúzás Bill bácsinál, akinek aztán a szenátus az utolsó pillanatban megmentette a seggét.
ozibozi
De én valamiért azt gyanítom, hogy Trumpról ki fognak derülni sokkal meredekebb dolgok mint a mónikázás.
Jan
több mint 7 éve
Mi számít bajnak?Az amerikai igazságügy különleges ügyészt nevezett ki, a "moszkvai kapcsolatok" feltárására.A nép kap egy narratívát, ami számára kedves.Hát a "jogom van azt mondani az oroszoknak" és a "ne nyomozgasson az FBI a haverjaim után" nem teljesen ugyanaz a tészta, az első csak szimplán hülyeség, a második viszont hatalommal való visszaélés, ezt még ott is tudják és eléggé komolyan veszik...Azért a Comney-ügy, ha tud esetleg bármit bizonyítani (ami valszeg nem fog sikerülni neki, de hátha), akkor az erősen Watergate-szerű és arra még az amcsik is felkapják a fejüket, akármennyire is szarnak bele a dolgokba és ugye tudjuk, hogy annak mi lett a vége...Mi? Leváltották az elnököt vagy lemondott?
StormST
Hát Trump nem fog.
Megírta twitteren, joga van azt mondani, amit csak akar.
És ha ez nem tetszik valakinek, majd ne rá szavazzon legközelebb.
Ezt a fajta "problémakezelést" igazán érthetnéd hét, a NER-ben eltöltött év után.
Sobri Jóska
Persze én is kétlem, hogy Trump lemondana...
A NER azért más, mert itt már nincs igazán ellenzéki média és ellenzék se, ezért az ilyen ügyeket simán el tudják tüntetni a "nép" elől, az USA-ban nem egészen ez a helyzet...
StormST
Itt is, ott is.
Akár igaz, akár nem.
Sobri Jóska
Biztosan nem lesz baj? 😊
Jan
több mint 7 éve
Utoljára a Clinton/Mónika ügyben volt kinevezve ilyen különleges ügyész. A média qrva jól járt, de a szaxis fickó/és nő/ sem járt olyan rosszul.Az nem ebben az ügyben lett kinevezve, hanem a Clintonék közepesen zavaros ingatlanügyei miatt. Csak mivel neki is olyan megbízatása volt, hogy "tárjon fel minden ügyet, ami felmerül a nyomozás során" bekerült a képbe Mónika, ennek kapcsán a hamis tanúzás Bill bácsinál, akinek aztán a szenátus az utolsó pillanatban megmentette a seggét.
ozibozi
De én valamiért azt gyanítom, hogy Trumpról ki fognak derülni sokkal meredekebb dolgok mint a mónikázás.
több mint 7 éve
index.hu/belfold/2017/05/18/momentum_origo_video/Ezzel szerintem sikerült átesni a ló túloldalára, még ha nem is lesznek mondjuk szarrá perelve azért, mert bementek és forgattak engedély nélkül, akkor is csak muníciót adtak, gyerekes hebegés-habogás az egész, kvázi mártírt csináltak az "újságíróból" a saját olvasóközönsége előtt, a másik oldal előtt meg magukból hülyét...
több mint 7 éve
ozibozi
17 194
Utoljára a Clinton/Mónika ügyben volt kinevezve ilyen különleges ügyész. A média qrva jól járt, de a szaxis fickó/és nő/ sem járt olyan rosszul.
több mint 7 éve
Az amerikai igazságügy különleges ügyészt nevezett ki, a "moszkvai kapcsolatok" feltárására.A nép kap egy narratívát, ami számára kedves.Hát a "jogom van azt mondani az oroszoknak" és a "ne nyomozgasson az FBI a haverjaim után" nem teljesen ugyanaz a tészta, az első csak szimplán hülyeség, a második viszont hatalommal való visszaélés, ezt még ott is tudják és eléggé komolyan veszik...Azért a Comney-ügy, ha tud esetleg bármit bizonyítani (ami valszeg nem fog sikerülni neki, de hátha), akkor az erősen Watergate-szerű és arra még az amcsik is felkapják a fejüket, akármennyire is szarnak bele a dolgokba és ugye tudjuk, hogy annak mi lett a vége...Mi? Leváltották az elnököt vagy lemondott?
StormST
Hát Trump nem fog.
Megírta twitteren, joga van azt mondani, amit csak akar.
És ha ez nem tetszik valakinek, majd ne rá szavazzon legközelebb.
Ezt a fajta "problémakezelést" igazán érthetnéd hét, a NER-ben eltöltött év után.
Sobri Jóska
Persze én is kétlem, hogy Trump lemondana...
A NER azért más, mert itt már nincs igazán ellenzéki média és ellenzék se, ezért az ilyen ügyeket simán el tudják tüntetni a "nép" elől, az USA-ban nem egészen ez a helyzet...
StormST
Itt is, ott is.
Akár igaz, akár nem.
Sobri Jóska
Biztosan nem lesz baj? 😊
több mint 7 éve
tldr.444.hu/2017/05/18/fideszmediaSzép hosszú.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv