Politika
67 feliratkozó
több mint 4 éve
amugy lenyegeben a T (Matav jogelodjet is beleszamolva) lenyegeben a 97es sulinet program ota nyomja a mutyit folyamatosan. ezen kellene elgondolkozni, hogy hiaba jon a nemet oriasceg ide, teljesen belesimul (vagy kenytelen belesimulni) a helyi korulmenyekbe.444.hu/tldr/2022/03/09/azt-hittek-piti-csalok-utan-nyomoznak-de-varatlanul-belefutottak-a-nagymesterbeVolt olyan büdös nagy mutyi, főleg az IT teruleten, ahol a T-neve nem kerül elő? 😊 mert én nem nagyon emlékszem ilyenre. Az már izgalmasabb, hogy történni nem igen történik semmi ezekből a storykból.
Ez nagyon durva. Azt mondták, hogy akkora ügy lesz, amekkora még nem volt áfás körökben az elmúlt 3-4 évben, de azért a T-Systems nevére nem számítottam 😀 Sejtettem, hogy nem ok nélkül akart velem két ügyvéd is egyeztetni a héten.
Gyurma Pappa
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
444.hu/tldr/2022/03/09/azt-hittek-piti-csalok-utan-nyomoznak-de-varatlanul-belefutottak-a-nagymesterbeVolt olyan büdös nagy mutyi, főleg az IT teruleten, ahol a T-neve nem kerül elő? 😊 mert én nem nagyon emlékszem ilyenre. Az már izgalmasabb, hogy történni nem igen történik semmi ezekből a storykból.
Ez nagyon durva. Azt mondták, hogy akkora ügy lesz, amekkora még nem volt áfás körökben az elmúlt 3-4 évben, de azért a T-Systems nevére nem számítottam 😀 Sejtettem, hogy nem ok nélkül akart velem két ügyvéd is egyeztetni a héten.
Gyurma Pappa
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 4 éve
444.hu/tldr/2022/03/09/azt-hittek-piti-csalok-utan-nyomoznak-de-varatlanul-belefutottak-a-nagymesterbeEz nagyon durva. Azt mondták, hogy akkora ügy lesz, amekkora még nem volt áfás körökben az elmúlt 3-4 évben, de azért a T-Systems nevére nem számítottam 😀 Sejtettem, hogy nem ok nélkül akart velem két ügyvéd is egyeztetni a héten.

több mint 4 éve
A büntető szavazás az smafu?Meg majd a következőt is. Meg az azután következőt is. Kétszáz év után itt lenne az ideje, hogy észrevegyük, hogy a képviseleti választásos demokrácia egyetlen igazi fegyvere az, hogy négy/öt évente - ha valami "baki" történik és kivételesen picit jobb, mint az átlag akkor 8/10 évente - rotálni lehet a sztorit. Ha nem tesszük, akkor az egyetlen fegyverünkről mondunk le.Igazából ez összefoglalja:Márpedig de. Nem az ellenzéki szavazókról beszéltem, hanem azon belül a DK-sokról. Ők Gyurcsányt akarják. Ha egyedül lenne esélyes, egyedül is akarnák. A Jobbik szavazói meg a jobbikot.Ebben az országban a szavazók több, mint kétharmada a NER-t, vagy Gyurcsányt, vagy a Jobbikot szeretné hatalomban látni. Ezt csak úgy itt hagyom. 😊Ez így nem teljesen igaz. Minden választáson vannak, akik egyszerűen csak a legesélyesebb ellenzék felé húznak. Nem azért szavaznak Ferire vagy a Jobbikra, mert őt szeretik, csak jelenleg nekik van esélyük leváltani a mostani brigádot. (Fordítva is lehet azért valaki Fidesz szavazó, hogy bárki csak Feri ne.)
peterk2005
Tehát oda szavaznak, de nem azért mert őket szeretnék a leginkább.
zinedine5
Csak arról jutott eszembe, hogy a másik topicban Kristóf amiatt panaszkodott, hogy mennyire szar már neki, hogy kisebbségben van a véleményével, és hogy vállalhatatlan vélemények is elhangzanak. Nos, én meg egy olyan országban élek, ahol az emberek kétharmada/háromnegyede úgy gondolkodik, olyan politikust / politikát támogat(na, ha megtehetné), ami számomra vállalhatatlan. Mindjárt sírva is fakadok. 😀
peterk2005
coub.com/view/2x6kbb
dugo93
peterk2005
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
telex.hu/valasztas-2022/2022/03/09/valasztas-2022-kozmedia-kampany-bemutatkozas-ellenzekes akkor gondolom jonnek majd az ervek, hogy bezzeg a napkelteben is csak 18szor volt fideszes politikus | egy het alatt |
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Meg majd a következőt is. Meg az azután következőt is. Kétszáz év után itt lenne az ideje, hogy észrevegyük, hogy a képviseleti választásos demokrácia egyetlen igazi fegyvere az, hogy négy/öt évente - ha valami "baki" történik és kivételesen picit jobb, mint az átlag akkor 8/10 évente - rotálni lehet a sztorit. Ha nem tesszük, akkor az egyetlen fegyverünkről mondunk le.Igazából ez összefoglalja:Márpedig de. Nem az ellenzéki szavazókról beszéltem, hanem azon belül a DK-sokról. Ők Gyurcsányt akarják. Ha egyedül lenne esélyes, egyedül is akarnák. A Jobbik szavazói meg a jobbikot.Ebben az országban a szavazók több, mint kétharmada a NER-t, vagy Gyurcsányt, vagy a Jobbikot szeretné hatalomban látni. Ezt csak úgy itt hagyom. 😊Ez így nem teljesen igaz. Minden választáson vannak, akik egyszerűen csak a legesélyesebb ellenzék felé húznak. Nem azért szavaznak Ferire vagy a Jobbikra, mert őt szeretik, csak jelenleg nekik van esélyük leváltani a mostani brigádot. (Fordítva is lehet azért valaki Fidesz szavazó, hogy bárki csak Feri ne.)
peterk2005
zinedine5
Csak arról jutott eszembe, hogy a másik topicban Kristóf amiatt panaszkodott, hogy mennyire szar már neki, hogy kisebbségben van a véleményével, és hogy vállalhatatlan vélemények is elhangzanak. Nos, én meg egy olyan országban élek, ahol az emberek kétharmada/háromnegyede úgy gondolkodik, olyan politikust / politikát támogat(na, ha megtehetné), ami számomra vállalhatatlan. Mindjárt sírva is fakadok. 😀
peterk2005
coub.com/view/2x6kbb
dugo93
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Igazából ez összefoglalja:Márpedig de. Nem az ellenzéki szavazókról beszéltem, hanem azon belül a DK-sokról. Ők Gyurcsányt akarják. Ha egyedül lenne esélyes, egyedül is akarnák. A Jobbik szavazói meg a jobbikot.Ebben az országban a szavazók több, mint kétharmada a NER-t, vagy Gyurcsányt, vagy a Jobbikot szeretné hatalomban látni. Ezt csak úgy itt hagyom. 😊Ez így nem teljesen igaz. Minden választáson vannak, akik egyszerűen csak a legesélyesebb ellenzék felé húznak. Nem azért szavaznak Ferire vagy a Jobbikra, mert őt szeretik, csak jelenleg nekik van esélyük leváltani a mostani brigádot. (Fordítva is lehet azért valaki Fidesz szavazó, hogy bárki csak Feri ne.)
peterk2005
zinedine5
peterk2005
coub.com/view/2x6kbb
több mint 4 éve
A Fidesz megnevezte, ki a felelős a 400 forintos euróért: a baloldalAnnyira kemény a baloldal, hogy a tökéletes fiskális (kormány) és monetáris (jegybank) politikát is haza tudjak vágni egy mozdulattal, és tovagyűrűző hatáskent meg a koronát és a zlotyit is vittek magukkal. Vitya mekkora hero lesz, ha ezeket le tudja győzni… 😊
😀😀😀😀😀😀😀
Itt kell élned, hogy elhidd.
Mikey
több mint 4 éve
A Fidesz megnevezte, ki a felelős a 400 forintos euróért: a baloldalValami jó hányós emoji?
😀😀😀😀😀😀😀
Mikey

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
A Fidesz megnevezte, ki a felelős a 400 forintos euróért: a baloldalTulajdonképpen igazuk is van. Képtelenek nyolc éve leváltani Vityát, még véletlenül sem megyünk az eurozóna felé, oszt' ez lett a vége.
😀😀😀😀😀😀😀
Mikey
több mint 4 éve
A Fidesz megnevezte, ki a felelős a 400 forintos euróért: a baloldal😀😀😀😀😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
hipnózis nem érKi nem?!Sobri szerelmes Matolcsyba?rosszul látjátok a dolgot, igazából Sobri az élő példa arra hogy a szerelem valóban vak /és hülye is/nem baj, ha valaki benézi a táblázatot, csak ne hangosan csináljaSzerintem összekeverte a grafikonon a színeket. 😊Nézd meg a görbét 2004-től 2010-ig és 2010-től 2017-ig. Az első időszak ortodox a második unortodox. Szerintem. Szerinted ortodox mindkettő.Joska, tudom meg fogom banni, de a tenyek nem melletted allnak
1, Az első időszakban ugyanott maradt az érték, a másodikban 20 százalékot emelkedett.
2, Sehol máshol nem emelkedett uszkve 20 százaléknyit, van ahol még 10-t se, csak Unortodoxiában.
Te ezt a két nyilvánvaló különbséget a szerencsével vagy gazdasági folyamatok befolyásohatatlan törvényszerűsegeivel vagy hagyományos, ortodox gazdaságpolitikával magyarázod és teljesen elutasítod azt, hogy talán az adott években (2010 után) az unortodox megközelítés működött?
Sobri Jóska
Szlovakia, Romania: 2010: 150+ 2017: 190+
Lengyelorszag: 2010: 140+ 2017: 180+
Csehorszag: 2010: 130+ 2017: 160
csebi
peterk2005
slowmotion
Cuchulain82
csebi
Sobri Jóska
....
és a pecc nyert, basszameg

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Ki nem?!Sobri szerelmes Matolcsyba?rosszul látjátok a dolgot, igazából Sobri az élő példa arra hogy a szerelem valóban vak /és hülye is/nem baj, ha valaki benézi a táblázatot, csak ne hangosan csináljaSzerintem összekeverte a grafikonon a színeket. 😊Nézd meg a görbét 2004-től 2010-ig és 2010-től 2017-ig. Az első időszak ortodox a második unortodox. Szerintem. Szerinted ortodox mindkettő.Joska, tudom meg fogom banni, de a tenyek nem melletted allnak
1, Az első időszakban ugyanott maradt az érték, a másodikban 20 százalékot emelkedett.
2, Sehol máshol nem emelkedett uszkve 20 százaléknyit, van ahol még 10-t se, csak Unortodoxiában.
Te ezt a két nyilvánvaló különbséget a szerencsével vagy gazdasági folyamatok befolyásohatatlan törvényszerűsegeivel vagy hagyományos, ortodox gazdaságpolitikával magyarázod és teljesen elutasítod azt, hogy talán az adott években (2010 után) az unortodox megközelítés működött?
Sobri Jóska
csebi
peterk2005
slowmotion
Cuchulain82
csebi
több mint 4 éve
is 😉Sobri szerelmes Matolcsyba?rosszul látjátok a dolgot, igazából Sobri az élő példa arra hogy a szerelem valóban vak /és hülye is/nem baj, ha valaki benézi a táblázatot, csak ne hangosan csináljaSzerintem összekeverte a grafikonon a színeket. 😊Nézd meg a görbét 2004-től 2010-ig és 2010-től 2017-ig. Az első időszak ortodox a második unortodox. Szerintem. Szerinted ortodox mindkettő.Joska, tudom meg fogom banni, de a tenyek nem melletted allnak
Sobri Jóska
csebi
peterk2005
slowmotion
Cuchulain82
csebi
több mint 4 éve
Sobri szerelmes Matolcsyba?rosszul látjátok a dolgot, igazából Sobri az élő példa arra hogy a szerelem valóban vak /és hülye is/nem baj, ha valaki benézi a táblázatot, csak ne hangosan csináljaSzerintem összekeverte a grafikonon a színeket. 😊Nézd meg a görbét 2004-től 2010-ig és 2010-től 2017-ig. Az első időszak ortodox a második unortodox. Szerintem. Szerinted ortodox mindkettő.Joska, tudom meg fogom banni, de a tenyek nem melletted allnak
Sobri Jóska
csebi
peterk2005
slowmotion
Cuchulain82
több mint 4 éve
rosszul látjátok a dolgot, igazából Sobri az élő példa arra hogy a szerelem valóban vak /és hülye is/nem baj, ha valaki benézi a táblázatot, csak ne hangosan csináljaSzerintem összekeverte a grafikonon a színeket. 😊Nézd meg a görbét 2004-től 2010-ig és 2010-től 2017-ig. Az első időszak ortodox a második unortodox. Szerintem. Szerinted ortodox mindkettő.Joska, tudom meg fogom banni, de a tenyek nem melletted allnak
Sobri Jóska
csebi
peterk2005
slowmotion
több mint 4 éve
Márpedig de. Nem az ellenzéki szavazókról beszéltem, hanem azon belül a DK-sokról. Ők Gyurcsányt akarják. Ha egyedül lenne esélyes, egyedül is akarnák. A Jobbik szavazói meg a jobbikot.Ebben az országban a szavazók több, mint kétharmada a NER-t, vagy Gyurcsányt, vagy a Jobbikot szeretné hatalomban látni. Ezt csak úgy itt hagyom. 😊Ez így nem teljesen igaz. Minden választáson vannak, akik egyszerűen csak a legesélyesebb ellenzék felé húznak. Nem azért szavaznak Ferire vagy a Jobbikra, mert őt szeretik, csak jelenleg nekik van esélyük leváltani a mostani brigádot. (Fordítva is lehet azért valaki Fidesz szavazó, hogy bárki csak Feri ne.)
peterk2005
zinedine5

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nem baj, ha valaki benézi a táblázatot, csak ne hangosan csináljaSzerintem összekeverte a grafikonon a színeket. 😊Nézd meg a görbét 2004-től 2010-ig és 2010-től 2017-ig. Az első időszak ortodox a második unortodox. Szerintem. Szerinted ortodox mindkettő.Joska, tudom meg fogom banni, de a tenyek nem melletted allnak
Sobri Jóska
csebi
peterk2005
több mint 4 éve
konkretan 2014hez kepest a jobbikhoz odahuzott plusz 70ezer szavazat, lenyegeben ugyanugy teljesitettek, sot aranyaiban meg rosszabbul is. igen is 2014ben es 2018ban volt 1 millio Jobbikot 'szereto' szavazo.Ebben az országban a szavazók több, mint kétharmada a NER-t, vagy Gyurcsányt, vagy a Jobbikot szeretné hatalomban látni. Ezt csak úgy itt hagyom. 😊Ez így nem teljesen igaz. Minden választáson vannak, akik egyszerűen csak a legesélyesebb ellenzék felé húznak. Nem azért szavaznak Ferire vagy a Jobbikra, mert őt szeretik, csak jelenleg nekik van esélyük leváltani a mostani brigádot. (Fordítva is lehet azért valaki Fidesz szavazó, hogy bárki csak Feri ne.)
peterk2005
zinedine5
több mint 4 éve
Ebben az országban a szavazók több, mint kétharmada a NER-t, vagy Gyurcsányt, vagy a Jobbikot szeretné hatalomban látni. Ezt csak úgy itt hagyom. 😊Ez így nem teljesen igaz. Minden választáson vannak, akik egyszerűen csak a legesélyesebb ellenzék felé húznak. Nem azért szavaznak Ferire vagy a Jobbikra, mert őt szeretik, csak jelenleg nekik van esélyük leváltani a mostani brigádot. (Fordítva is lehet azért valaki Fidesz szavazó, hogy bárki csak Feri ne.)
peterk2005
több mint 4 éve
Ebben az országban a szavazók több, mint kétharmada a NER-t, vagy Gyurcsányt, vagy a Jobbikot szeretné hatalomban látni. Ezt csak úgy itt hagyom. 😊sot majdnem 3/4-e akarta 2018ban.
peterk2005
több mint 4 éve
Ebben az országban a szavazók több, mint kétharmada a NER-t, vagy Gyurcsányt, vagy a Jobbikot szeretné hatalomban látni. Ezt csak úgy itt hagyom. 😊

több mint 4 éve
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarországra a kőolaj és a földgáz nagyrészt Oroszországból érkezik, ráadásul a magyar családok 90 százaléka földgázzal fűt.Ja.
„Ennek ellenére a baloldal többször is követelte a gázcsapok elzárását, illetve a szankciók energiaszektorra való kiterjesztését” – nyilatkozta Hollik az MTI-nek.
Ez azt jelenti, hogy a baloldal felelőtlen javaslatai, követelései napok óta gyengítik a forintot és veszélyeztetik a magyar gazdaságot és a magyar vállalkozásokat – elemez Hollik, és hozzáteszi, hogy a legtöbbet az segíteni, ha a baloldal csendben maradna.
😀
Beki
Bezzeg pár Kósa nyilatkozat milyen jót tenne a gazdaságnak meg a forintnak.
Elmebeteg seggfejek.
több mint 4 éve
Szerintem összekeverte a grafikonon a színeket. 😊Nézd meg a görbét 2004-től 2010-ig és 2010-től 2017-ig. Az első időszak ortodox a második unortodox. Szerintem. Szerinted ortodox mindkettő.Joska, tudom meg fogom banni, de a tenyek nem melletted allnak
Sobri Jóska
csebi