Politika

69 feliratkozó

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 875 — a new hope (again)
Azt kellene megérteni, hogy budapestet nem ennyi emberre és nem ennyi járműre tervezték. Lehet a jóisten is a polgármester, sajnos a matek azt vetíti előre, hogy ez csak egyre rosszabb lesz. Ugyabez megy szegeden kicsiben, meg gondolom debrecenben, miskolcon stb...
peach
Szegeden mi a gond egyebkent (Ujszeged-Szeged vonalon kivul)? Itt hajtok Szegeden majdnem minden nap de 10-15p-nel nagyobb "dugot" en meg nem lattam (nyilvan mas ha baleset van). Belvarosba meg hulye aki bemegy autoval, amilyen kicsi kb 10p alatt barhova elmegyek gyalog.
rokaur
hattyasi vasúti átjáró sem az igazi 😊
valamint a régi hídra személyautó közlekedést ó engedni hiba, az új viszont nem bírja el egyedül

a kiemeltben igazad van
Negritis
Nagy krt, rókusi, 47es ki és bevezető reggel és délután is katasztrófa. A belvárost még csak-csak értem, de a dugó téren laktam 7 évig szóval muszáj volt a dugóban szívni 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
A jobbikos szavazók nagyrésze szerintem át tud szavazni egy 7 gyerekes vallásos faszira az igazi választásokon simán a jakab támogatása nélkül is.
A
Nagyobb kérdés,
hogy az előválasztásra mennyire mozgósíthatók, úgy hogy nincs most helyi jelölt.
ozibozi
Az nem kérdés hogy a jobbikosok leszavaznak rá, már le is szavaztak a momentumosokkal együtt, ezért nem jutott Jakab vagy Fegyőr (jó mondjuk ő nem csak ezért😆) tovább - a kérdés az, hogy elmennek e megint leszavazni rá. A másik kérdés hogy a budapesti karácsonyista baloldal leszavaz e Dobrevre, vagy otthon marad és ezzel segíti MzP-t.
MC12
ezzel a Jobbik üzenettel sztem a jobbikosok nem. ráadásul, ahol a Jobbik erős, ott nem lesz sátor, a net is lassú, nem fognak ezzel vesződni, a lényeg nekik, hogy jövő tavasszal Jobbikos jelöltjük lesz.

amúgy kíváncsiságból megnéztem az excelben, hogy MZP mennyivel erősebb volt vidéken, mint KariGeri:
88 vidéki körzetből 21 helyen verte meg Gergőt ...

A legtöbb választót megmozdító körzetek megyénként (amik a megyeszékhelyek, és jóval nagyobb szavazatszámot jelentettek itt is, mint a többi, van olyan megye, ahol konkréten duplát a többi átlagnak) elég szomorú képet mutatnak MZP-nek: Békés és Zalát viszi egyedül (Békést kb 150 szavazattal, Zalát meg 50 körülivel) miközben Karácsony több helyen is duplát vitt úgy, hogy 1000+ szavazatot kapott még MZP is. ebből nagyon könnyű fejreállás lesz, ha az olyan típusú emberek, mint én (márpedig vagyunk pár tíz-százezren), egyszerűen nem megyünk el szavazni.
ahhoz már picit késő nyomni a szöveget, hogy Dobrev(Gyurcsány) vs MZP, ezt az egész hetet elvesztették. ráadásul a főbb szavazatokat akkor is BP-n, Pest Megyében és a megyeszékhelyeken lehet megnyerni (ez kb 50 körzet), és itt véleményem szerint elég könnyen elvérezhet MZP.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 807 — capitaine du château de Vienne 1487
notehát még mindig 4 rész van, mint koppányból

jobbik - orrbefogás nélkül küldheti be jakabot a holdkompba - sohavisszanemlátásra pojáca

momentum - nahát fegyőr tényleg, királycsinálás

dk - készülhetnek a darálóra, mer énis az aprónépnél meg az altusnál kezdenék ha szart kéne lapátolnom

daráló - mszp, lmp, párbeszéd - üdv a hulladéktelepen, szóval nem lehet újbaloldalt csinálni amíg nem szabadulsz meg a kibaszott hulladéktól, és ezt is basszameg jobbról kell kitaposni, hogy a valagból tudnak még minden sarokból elóbújni a félhalott múmiák

a tét az aprónép elűzése a hulladéktelepre, onnan egy új játszma lesz, de azt egy jakabmentes jobbik meg a momentum fogja megvívni - ennek a kovásza MZ/X, s ebben a szerepkörében ő a boltív

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
Na visszalépett KariGeri ezért pacsi!
Toca
Első körben KG-re szavaztam, a 2.-ban MZP-re fogok.
(egyébként is erősen gondolkodtam rajta, ha hárman indultak volna)
Aki itt KG-t jelölt az elsőben, az hasonlóan tesz most?
Klaci79
igen.
Bár nekem, mint zöld-baloldali beállítottságú embernek KG lett volna a kézenfekvő "ideológiai alapon", és MZP a legkevésbé. de úgy gondolom, OV dolgát ő tudja megnehezíteni a legjobban, így félreteszem az elveimet.
Amúgy lehet, hogy jobbat tenne az országnak egy enyhébb változás, mint egy drasztikus. Könnyebben emészthető a mérsékelt jobboldalnak is, mint ha belecsapnánk a lecsóba.
Úgyis lesz ott elég feketeleves, és nem csak a belpolitikai dolgokra gondolok.
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 382
Mi szükség van erre a terjengős hagymázas beszédre?
KG pipa, menjen vissza, aztán dolgozzon tovább. Amatőr ez a mesedélután.
Lecsó
Neked nem tűnt fel, hogy kampány van? Meglepődsz, hogy kampány alatt kampányol?
Toca
Feltűnt. Csak én már várnék valami konkrétumot a sok mese mellé. Nekem a példabeszédek fel is elég lett volna. Ennyi volt az észrevételem.
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 211 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
gulyás geri kicsit mást mondott 1 hete 😀

www.youtube.com/watch?v=ODHs3TeWbxw
Negritis
Istenem, ez annyira kínos. 😀 😊

"Dávid, ezt tedd el egy humorosba." 😀

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 501
Valaki itt írta korábban, hogy azért nem szavaz rá, mert loose cannon, orbántól meg tudja mit vár. Pont ezért kéne. orbántól tudod, hogy BIZTOS nem lesz változás. Lehet mzp-től se lesz, de ez csak LEHET. És az már jobb, mint a semmi, mert az a minimális esély ott van.
Duff
én írtam, és nem így értettem. OV bedob politikai érdekekből megosztó dolgokat, viszont MZPnél nem vagyok biztos, hogy tényleg csak politikai érdeke van, hanem tényleg a rasszizmusából adódóan listázni akar. de amúgy Schiffer fogalmazta meg jól: jövő áprilisban megküzd a populista jobboldal meg a progresszív jobboldal a hatalomért.
csebi
Szerintem is borzasztó jelölt (Jakabbal egy szint), de úgyse lesz semmi beleszólása az ország dolgaiba, szóval, ha ő kell az ellenzéki győzelemhez tőlem nyerjen. 😀
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 465
A jobbikos szavazók nagyrésze szerintem át tud szavazni egy 7 gyerekes vallásos faszira az igazi választásokon simán a jakab támogatása nélkül is.
A
Nagyobb kérdés,
hogy az előválasztásra mennyire mozgósíthatók, úgy hogy nincs most helyi jelölt.
ozibozi
Az nem kérdés hogy a jobbikosok leszavaznak rá, már le is szavaztak a momentumosokkal együtt, ezért nem jutott Jakab vagy Fegyőr (jó mondjuk ő nem csak ezért😆) tovább - a kérdés az, hogy elmennek e megint leszavazni rá. A másik kérdés hogy a budapesti karácsonyista baloldal leszavaz e Dobrevre, vagy otthon marad és ezzel segíti MzP-t.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 400
A
Nagyobb kérdés,
több mint 4 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 835
andree
Anno 2018. 02. 25-én MZP megnyerte Hódmezővásárhelyen a polgármester-választást. Ajánlott megnézni a másnapi Sajtóklubot mik hangoztak ott el... / YT-n fentvan a teljes adás /

Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran! - ezekkel a szavakkal hirdette meg Bayer Zsolt a következő BékemenetetEchoTV
Néha olyan mintha abszolút semmi nem változna évek (de néha már évtizedek) alatt ebben az országban... 😀

Szerkesztette: bobi0092
több mint 4 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 547 — Steelers fan
ez így nettó hülyeség.
Amadeus
az a műbalhé amiről oldalakat tudtok itt irogatni a nettó hülyeség, de mivel nekem nem alapfeltétel az eltartott kisujj így ebben úgysem fogunk egyetérteni
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 351 — Keep pounding
A ket part egyutt nem erne el 5%-ot a 22-es valasztasokon sztem....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
szocik sem álltak be:

telex.hu/belfold/2021/10/08/lmp-rendkivul-szomoru-helyzet

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
andree Arizona Cardinals 1 795
A múltkori sajtóklubban valami olyat nyomtak már, hogy tök mindegy ez a színjáték, mert a miniszterelnököt a parlament választja, és majd nem szavazzák meg a jelöltet és jön Gyurcsány. Nem olyan nagyon erős megoldás, de ne üljön le az ember Sajtóklubbot nézni ha nagy igényei vannak. 😀
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A NER mediaban zavart ereznek az eroben. Erre meg nem volt, nincs de tuti lesz vmi hamubasult fassag amit a papagajkommando ismetelgethet. Karacsony gyavasagarol ideig oraig meg lehet bullshiteket mantrazni, de surgeto szukseg lesz vmi egybites uzenetet kidolgozni M-Z-P karaktere ellen es ha erre is csak Gyurcsanyozos licencek hullanak be az otletladaba, akkor mar nagy lesz a baj.

Ezsaias konyve 4.24: "Es O1G nepe hon imadkozanak ezutan Klara asszonyer' es isten latta hogy ez jo...nagy baromsag, es a vilag megerett a pusztulasra, pedig csak most keszule el vele, a picsaba is vala"

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 050
"A valóság persze az, amit már megírt az Origo: elégedetlen vele főnöke, Gyurcsány Ferenc, ezért Márki-Zayt választotta helyette a Gyurcsány-show folytatásához."

Nincs itt semmi látnivaló 😊
FLZOLI
Táncsics díjat neki…
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 000 — The Mathematician
"A valóság persze az, amit már megírt az Origo: elégedetlen vele főnöke, Gyurcsány Ferenc, ezért Márki-Zayt választotta helyette a Gyurcsány-show folytatásához."

FLZOLI
ez már tegnap esti info

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 558
Mire gondolsz?
Mikey
Hogy elvekben nem nagyon különbözik a kormányon lévő garnitúrától, és akár közük is lehet egymáshoz. Egy jobboldali, vallásos, konzervatív emberről beszélünk. Számomra ezek a tulajdonságok nem igazán szimpatikusak, de együtt a három nekem már nagyon para.
Duff
Nekem is vannak fenntartásaim vele szemben ezek miatt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
Valaki itt írta korábban, hogy azért nem szavaz rá, mert loose cannon, orbántól meg tudja mit vár. Pont ezért kéne. orbántól tudod, hogy BIZTOS nem lesz változás. Lehet mzp-től se lesz, de ez csak LEHET. És az már jobb, mint a semmi, mert az a minimális esély ott van.
Duff
én írtam, és nem így értettem. OV bedob politikai érdekekből megosztó dolgokat, viszont MZPnél nem vagyok biztos, hogy tényleg csak politikai érdeke van, hanem tényleg a rasszizmusából adódóan listázni akar. de amúgy Schiffer fogalmazta meg jól: jövő áprilisban megküzd a populista jobboldal meg a progresszív jobboldal a hatalomért.

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 351 — Keep pounding
Ha végül befut mzp, akkor vigasztaljon mindenkit a tudat, hogy adofizetoi milliardokbol sikerult egy eddig teljesen haszontalan lejarato kampanyt gyartani es lehet nekiallni az ujnak 🤣🤣🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Duff Seattle Seahawks 3 486
Roppant mód kíváncsian várom, hogyan fogják megpróbálni besározni Márki-Zayt.
Mikey
Nekem amúgy kicsit gyanús, hogy őt gyakorlatilag egyáltalán nem baszogatják. Rossz előérzetem van a csávóval kapcsolatban, de ne legyen igazam.
Duff
Hogymicsoda????
A polgármestersége óta annyi mocskot öntöttek az ő és családja nyakába amit max Gyurcsi meg Soros bácsi kapott.
Országosan azért nem mozdultak még rá mert nem gondolták, hogy bejut a második körbe.
Bazzani
Jójó, értem. 😀 Országosan gondoltam.
Mire gondolsz?
Mikey
Hogy elvekben nem nagyon különbözik a kormányon lévő garnitúrától, és akár közük is lehet egymáshoz. Egy jobboldali, vallásos, konzervatív emberről beszélünk. Számomra ezek a tulajdonságok nem igazán szimpatikusak, de együtt a három nekem már nagyon para. De tökmindegy, ha ő a jelölt, akkor ő, nem nyavalygok. Lehet, sőt valszeg csak egy elbaszott feltételezés részemről. Viszont, szerintem KG-nek jár a respect.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vicces lesz, ha a NER bérnyuggerek majd tömegével mennek szavazni a Stop Gyurcsány standtól a DK-ra előválasztó cirkuszhoz 😊

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Na visszalépett KariGeri ezért pacsi!
Toca
Első körben KG-re szavaztam, a 2.-ban MZP-re fogok.
(egyébként is erősen gondolkodtam rajta, ha hárman indultak volna)
Aki itt KG-t jelölt az elsőben, az hasonlóan tesz most?
Klaci79
Én igen, nálam is MZP lesz a második fordulóban.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 000 — The Mathematician
gulyás geri kicsit mást mondott 1 hete 😀

www.youtube.com/watch?v=ODHs3TeWbxw

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!