Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/kultur/media/2020/06/10/a_little_britain_es_az_elfujta_a_szel_sem_valo_mar_kepernyore/én azt gondolom, hogy eljött a könyvégetések ideje.
Azért kurvára kezd átesni a világ a ló túloldalára...
warr_b
több mint 5 éve
Tudom, hogy erős, de hagyni kell őket a faszba. A sok idióta majd lerendezi egymást, két hét után meg hangosan ordítanának a rendőrségért meg a kormányzati beavatkozásért.Azt is írtam, az emberi természet nem fog megváltozni.alapvetően gdavid (és peterk) pártján vagyok az undival szembeni disputában, de mikor - papíron - értelmes emberektől ilyeneket olvasok, azért bennem is megszólalnak a vészjelzők:
Aki azt hiszi, hogy meg fog, az nem idealista, hanem téved.
Sobri Jóska
Óriási siker ez nekünk, úgy érezzük, hogy ami most Minneapolisban történik, az történelem. Azonban a követelésünk az, hogy teljesen építsék le a rendőrséget, helyette pedig a különböző városrészek lakói, a közösségek önmaguk teremtsék meg a rendfenntartás feltételeit.
hvg.hu/vilag/20200611_Amerika_odaig_jutott_hogy_aki_nem_feher_annak_ott_van_a_hatan_a_celkereszt
kérdezted mi is a BLM mozgalom célja, és tessék itt van feketén-fehéren, hogy az önbíráskodás
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/06/12/george_floyd_donald_trump_rendorsegi_reform_louisville_katonai_tamaszpont/Mégis átnevezik a támaszpontokat Trump akarata ellenére...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Azt is írtam, az emberi természet nem fog megváltozni.alapvetően gdavid (és peterk) pártján vagyok az undival szembeni disputában, de mikor - papíron - értelmes emberektől ilyeneket olvasok, azért bennem is megszólalnak a vészjelzők:
Aki azt hiszi, hogy meg fog, az nem idealista, hanem téved.
Sobri Jóska
Óriási siker ez nekünk, úgy érezzük, hogy ami most Minneapolisban történik, az történelem. Azonban a követelésünk az, hogy teljesen építsék le a rendőrséget, helyette pedig a különböző városrészek lakói, a közösségek önmaguk teremtsék meg a rendfenntartás feltételeit.
hvg.hu/vilag/20200611_Amerika_odaig_jutott_hogy_aki_nem_feher_annak_ott_van_a_hatan_a_celkereszt
kérdezted mi is a BLM mozgalom célja, és tessék itt van feketén-fehéren, hogy az önbíráskodás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem a fenét nem. 😊 Hány amerikai / angol / francia elnökjelölt, és vezető politikai címért versenybe szálló jelölt bukott már meg azon például, hogy feketén foglalkoztatta a kertészét, sofőrjét, bejárónőjét? 😊 Pedig ezek még kisebb pénzek is, mint 35 milla.az oké, csak ugye Borbinho arra utalt hogy 35millióért az anyjukat is eladnákde az EP képviselők jóval többet keresnek a magyar képviselőknél. mondjuk engem ez meglepett, azt hittem, hogy ennél többet kapnak a képviselők az EU-ban, ez nincs nagyon messze egy senior administrator fizutól.rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
én el tudom képzelni hogy 35ért nem szivesen hajolnak le 😀
Negritis
csebi
volt egy tavalyi cikk ami szerint nincs már magyar parlamenti képviselő 1millás fizetés alatt
Negritis
csebi
sztem meg azért egy csomó nem, ennyiért nem hajol le 😀
Negritis
Akinek a vérében van, vagy aki elhiszi, hogy úgyse bukhat le, az lenyúl bizony a kis pénzért is. Az nem teszi, aki morálisan efölött áll - van azért ilyen is bőven - és az, aki nem biztos önmagában, és kis pénzért nem rizikózik.
Ez a Járóka sztori lehet ilyen is meg olyan is. Mivel egy egyesület, lehet, hogy csak simán pont az üres idejében belevágott, "szerzett egy kis pénzt", aztán visszament képviselőnek és beleunt a dologba. Vagy nem volt rá ideje. Meg az is, hogy valami ismerősöket jól megutaztatott belőle. És az is, hogy lenyúlta.
Marha egyszerű a sztori. Ha nincs semmi vaj, tegye közzé az egyesület részletes költéseit oszt kész. Manapság egyesületek százainak kell fillérre mindent publikálniuk különben azonnal basztatják őket. szóval még azt se mondhatja, hogy nem szokás ilyesmit csinálni. Mutassa be mire ment el a pénz és nincs miről beszélni.
(Amúgy ha ez az a nő akire gondolok a név alapján, akkor nem hiszem, hogy pénzt nyúlt. Nem tűnik olyan típusnak.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Mondjuk ez az EPs vagyonnyilatkozat még nagyobb vicc mint a magyar. Ebből vagyoni helyzetre következtetni lehetetlen ...jó hát engem arról senki se fog meggyőzni h nincs sikkasztás meg korrupció. nyilván az ingatlan egy típusa, de bőven nem a fő profil sztem. tőlem kereshet nettó 100 milliót is havonta a képviselő.pont a lakással fogtad meg miért felesleges sikkasztani, mikor 1-2 lakást simán át tudnak játszani maguknak töredék áron (volt is ebből nem kevés balhé)Mondjuk számomra felfoghatatlan összeg a 35M is (jelenleg kb 20 évnyi fizum. de még az eddigi legjobb fizummal is bő 7 év), szóval nem tudok nyilatkozni. Annyiból lehet simán lakást venni, vállalkozást indítani, bármit csinálni. Egy 4 fős család is simán sok évig elélne belőle. (A 100K euró se hangzik kevésnek sztem ha átváltom, nyugati szemmel).Parlamenti alelnökként sztem magasabb a fizu mint az átlag 7 ezer euró. Ha vki emellé 35 million ugrál az az én szememben jó nagy Hulye. Az ő ténylegesen anyagi helyzeten nem változtat ennyi pénz sztem.my bad, az itthoni parlamentre gondoltam (amit feleslegesen kevertem bele). viszont egyszeri 35M bónusznak még az EU képviselőknek is jól jön gondolom 😊az oké, csak ugye Borbinho arra utalt hogy 35millióért az anyjukat is eladnákde az EP képviselők jóval többet keresnek a magyar képviselőknél. mondjuk engem ez meglepett, azt hittem, hogy ennél többet kapnak a képviselők az EU-ban, ez nincs nagyon messze egy senior administrator fizutól.rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
csebi
volt egy tavalyi cikk ami szerint nincs már magyar parlamenti képviselő 1millás fizetés alatt
Negritis
csebi
Negritis
Borbinho
csebi
Persze ha minden (EUs) parlamenti képviselőnek több száz millió forintja van a bankban, meg ingatlanok, meg amit akarsz, akkor nem szóltam, akkor tényleg nem oszt nem szoroz az a 35M.
Borbinho
és sokkal kevésbé lekövethető
Negritis
tudom h szűk látókörű/begyöpött vagyok ezért, ez van.
Borbinho
www.europarl.europa.eu/mepdif/28141_DFI_LEG9_rev0_HU.pdf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
jó hát engem arról senki se fog meggyőzni h nincs sikkasztás meg korrupció. nyilván az ingatlan egy típusa, de bőven nem a fő profil sztem. tőlem kereshet nettó 100 milliót is havonta a képviselő.pont a lakással fogtad meg miért felesleges sikkasztani, mikor 1-2 lakást simán át tudnak játszani maguknak töredék áron (volt is ebből nem kevés balhé)Mondjuk számomra felfoghatatlan összeg a 35M is (jelenleg kb 20 évnyi fizum. de még az eddigi legjobb fizummal is bő 7 év), szóval nem tudok nyilatkozni. Annyiból lehet simán lakást venni, vállalkozást indítani, bármit csinálni. Egy 4 fős család is simán sok évig elélne belőle. (A 100K euró se hangzik kevésnek sztem ha átváltom, nyugati szemmel).Parlamenti alelnökként sztem magasabb a fizu mint az átlag 7 ezer euró. Ha vki emellé 35 million ugrál az az én szememben jó nagy Hulye. Az ő ténylegesen anyagi helyzeten nem változtat ennyi pénz sztem.my bad, az itthoni parlamentre gondoltam (amit feleslegesen kevertem bele). viszont egyszeri 35M bónusznak még az EU képviselőknek is jól jön gondolom 😊az oké, csak ugye Borbinho arra utalt hogy 35millióért az anyjukat is eladnákde az EP képviselők jóval többet keresnek a magyar képviselőknél. mondjuk engem ez meglepett, azt hittem, hogy ennél többet kapnak a képviselők az EU-ban, ez nincs nagyon messze egy senior administrator fizutól.rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
csebi
Negritis
csebi
Negritis
Borbinho
csebi
Persze ha minden (EUs) parlamenti képviselőnek több száz millió forintja van a bankban, meg ingatlanok, meg amit akarsz, akkor nem szóltam, akkor tényleg nem oszt nem szoroz az a 35M.
Borbinho
Negritis
tudom h szűk látókörű/begyöpött vagyok ezért, ez van.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
pont a lakással fogtad meg miért felesleges sikkasztani, mikor 1-2 lakást simán át tudnak játszani maguknak töredék áron (volt is ebből nem kevés balhé)Mondjuk számomra felfoghatatlan összeg a 35M is (jelenleg kb 20 évnyi fizum. de még az eddigi legjobb fizummal is bő 7 év), szóval nem tudok nyilatkozni. Annyiból lehet simán lakást venni, vállalkozást indítani, bármit csinálni. Egy 4 fős család is simán sok évig elélne belőle. (A 100K euró se hangzik kevésnek sztem ha átváltom, nyugati szemmel).Parlamenti alelnökként sztem magasabb a fizu mint az átlag 7 ezer euró. Ha vki emellé 35 million ugrál az az én szememben jó nagy Hulye. Az ő ténylegesen anyagi helyzeten nem változtat ennyi pénz sztem.my bad, az itthoni parlamentre gondoltam (amit feleslegesen kevertem bele). viszont egyszeri 35M bónusznak még az EU képviselőknek is jól jön gondolom 😊az oké, csak ugye Borbinho arra utalt hogy 35millióért az anyjukat is eladnákde az EP képviselők jóval többet keresnek a magyar képviselőknél. mondjuk engem ez meglepett, azt hittem, hogy ennél többet kapnak a képviselők az EU-ban, ez nincs nagyon messze egy senior administrator fizutól.rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
csebi
Negritis
csebi
Negritis
Borbinho
csebi
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mondjuk számomra felfoghatatlan összeg a 35M is (jelenleg kb 20 évnyi fizum. de még az eddigi legjobb fizummal is bő 7 év), szóval nem tudok nyilatkozni. Annyiból lehet simán lakást venni, vállalkozást indítani, bármit csinálni. Egy 4 fős család is simán sok évig elélne belőle. (A 100K euró se hangzik kevésnek sztem ha átváltom, nyugati szemmel).Parlamenti alelnökként sztem magasabb a fizu mint az átlag 7 ezer euró. Ha vki emellé 35 million ugrál az az én szememben jó nagy Hulye. Az ő ténylegesen anyagi helyzeten nem változtat ennyi pénz sztem.my bad, az itthoni parlamentre gondoltam (amit feleslegesen kevertem bele). viszont egyszeri 35M bónusznak még az EU képviselőknek is jól jön gondolom 😊az oké, csak ugye Borbinho arra utalt hogy 35millióért az anyjukat is eladnákde az EP képviselők jóval többet keresnek a magyar képviselőknél. mondjuk engem ez meglepett, azt hittem, hogy ennél többet kapnak a képviselők az EU-ban, ez nincs nagyon messze egy senior administrator fizutól.rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
csebi
Negritis
csebi
Negritis
Borbinho
csebi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Parlamenti alelnökként sztem magasabb a fizu mint az átlag 7 ezer euró. Ha vki emellé 35 million ugrál az az én szememben jó nagy Hulye. Az ő ténylegesen anyagi helyzeten nem változtat ennyi pénz sztem.my bad, az itthoni parlamentre gondoltam (amit feleslegesen kevertem bele). viszont egyszeri 35M bónusznak még az EU képviselőknek is jól jön gondolom 😊az oké, csak ugye Borbinho arra utalt hogy 35millióért az anyjukat is eladnákde az EP képviselők jóval többet keresnek a magyar képviselőknél. mondjuk engem ez meglepett, azt hittem, hogy ennél többet kapnak a képviselők az EU-ban, ez nincs nagyon messze egy senior administrator fizutól.rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
csebi
Negritis
csebi
Negritis
Borbinho
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
my bad, az itthoni parlamentre gondoltam (amit feleslegesen kevertem bele). viszont egyszeri 35M bónusznak még az EU képviselőknek is jól jön gondolom 😊az oké, csak ugye Borbinho arra utalt hogy 35millióért az anyjukat is eladnákde az EP képviselők jóval többet keresnek a magyar képviselőknél. mondjuk engem ez meglepett, azt hittem, hogy ennél többet kapnak a képviselők az EU-ban, ez nincs nagyon messze egy senior administrator fizutól.rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
csebi
Negritis
csebi
Negritis
több mint 5 éve
az oké, csak ugye Borbinho arra utalt hogy 35millióért az anyjukat is eladnákde az EP képviselők jóval többet keresnek a magyar képviselőknél. mondjuk engem ez meglepett, azt hittem, hogy ennél többet kapnak a képviselők az EU-ban, ez nincs nagyon messze egy senior administrator fizutól.rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
csebi
Negritis
csebi
több mint 5 éve
de az EP képviselők jóval többet keresnek a magyar képviselőknél. mondjuk engem ez meglepett, azt hittem, hogy ennél többet kapnak a képviselők az EU-ban, ez nincs nagyon messze egy senior administrator fizutól.rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
csebi
Negritis
több mint 5 éve
rosszul fogalmaztamhavi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
csebi
több mint 5 éve
havi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkEP képviselők inkább olyan nettó 7 ezer eurót alsó hangon.
Negritis
több mint 5 éve
havi bruttó 1 millát keresnek a képviselőkén el tudom képzelni hogy 35ért nem szivesen hajolnak le 😀
több mint 5 éve
Amikor a 444 betámad egy romát 😀 Micsoda görcsölés lehetett ott 😀
több mint 5 éve
444.hu/2020/06/11/mire-koltotte-a-35-millio-forintos-tamogatast-jaroka-livia-az-europai-parlement-fideszes-alelnokeValaki belinkelte a cikket a nő facebook oldalán egy poszt alá, jött is rá a válasz (természetesen egy nyugdíjas nénitől):
"Már megint a rágalmazás, vádaskodás, lejáratás, hiteltelenítés! Ki képzeli azt el Hadházy vidéki állatorvoson és hivatásszerű szarkeverőn kívül, hogy a képviselő asszony 35 millió forintért kockáztatta volna a hitelességét! Szégyellje magát a 444., de elsősorban Hadházy, aki minden bizonnyal magából indul ki, így ő bizonyos, hogy minden fenntartás nélkül elsikkasztotta volna az egyesületi támogatást! Freudi gondolatok és emberi hitványság - ez mind Hadházy, valamint a független zsurnaliszta oldalán!"
Hát gec, 35M forintért sztem a fél parlament eladná az anyját is (értem h nem milliárdok, de nem lehet mindenki Lölő meg nem kaphat mindenki egyenlő arányban)...
Kockáztatja a hitelességét lol 😀
több mint 5 éve
Elbeszélünk egymás mellett vagy nem is akarod érteni amit írtam. Nyilvánvaló, hogy ha két huligán elkezd verni egy ártatlant az utcán és ott van egy rendőr akkor közbelép. És közbe is kell lépnie. De ez nem jelenti azt, hogy automatikusan minden helyzet ilyen. Teljesen mindennapos, hogy egy feltételezett bűntény helyszínére érve a rendőr felméri a helyzetet, és a helyzet függvényében dönt. Adott esetben úgy, hogy nem lép akcióba, hanem például erősítést hív. Ha olyan a helyzet, hogy nem tudja felmérni, hogy egy behatoláskor milyen ellenállásba ütközik, akkor bizony nem megy be addig, amíg oda nem ér az erősítés, akkor sem, ha fegyver durrog belülről. Egy tipikus terrorista cselekmény felszámolása sem úgy zajlik, hogy megérkezik a rohamcsapat és a teherautóról leugorva egyből támad. Előbb biztosítják a környéket, gondoskodnak róla, hogy ártatlan áldozatok le legyenek - akkor is ha közben megölnek egy túszt -, és csak utána lépnek akcióba. Mindennapos cirkusz az is, hogy az amerikai tévék azt közvetítik, hogy egy gyilkost, bankrablót, autó toljvajt órákig üldöznek az autópályákon, akár városokon keresztül, órákig úgy, hogy csak mennek mögötte, és nem lépnek közbe, mert nem alkalmas. Aztán amikor igen, akkor közbelépnek. Volt olyan eset, hogy egy elborult agyú volt katona egy tankot lovasított meg és azzal randalírozott a külvárosban órákig. Egyetlen ember, szétdúlt amit látott, de őt se támadták meg azonnal. Mert nem tudták anélkül, hogy életek kerültek volna veszélybe.Jo eg 😀 Te ezt mind komolyan gondolod? Hol van az a jobb hely, a kurd felszabaditasi front kikepzotaboraban? 😀Fekete fehérben szép ám a világ. 😊Ezt nem tudom elegge kihangsulyozni: HA A RENDOR LATJA, HOGY ELOTTE BANTALMAZNAK VALAKIT, AKKOR KOZBE KELL LEPNIE, EZERT MOND LE AZ ALLAMPOLGAR AZ EROSZAKOS IGENYERVENYESITESEROL AZ ALLAM JAVARA.Lattam videot ahol a szerencsetlen nyugdijast a rendorok szeme lattara verte szet az antifa tomeg, de a rendorok nem csinaltak semmit, hagytak, mert a polgarmester azt a parancsot adta, hogy nem avatkozhatnak kozbe. Azt hsizem a polgari pert is elveszitettek a nyugdijasok a rendorseggel szemben. Ez mi.Én is láttam ilyent. Még olyant is, hogy egy szerencsétlen kocsiba kényszerült idős mozgássérültet ütöttek vertek tömegesen. Nem tudom mit mondhatott, csinált-e egyáltalán valamit, vagy csak rossz helyen volt, de szörnyű volt nézni. De rendfenntartói szempontból a kérdés az, hogy meg tudod-e ezt akadályozni úgy, hogy kevesebb legyen az áldozat, nem több? Ha nem tudod, akkor bizony végignézed, és utólag indítasz eljárásokat. Mint egy túszejtős bankrablásnál vagy terrorcselekménynél. Ilyenek is megtörténnek, ilyen esetekben is végeznek ki ártatlan túszokat, és ilyen esetekben sem indul meg azonnal a lerohanás. Ha nem lehet ártatlan életek veszélyesztetése árán megcsinálni az akciót, akkor várnak. Megpróbálják megtalálni a lehető legjobb alkalmat.
undisputedly
peterk2005
NINCS DE. Akkor is kozbelep, ha 200 tamado uti szerencsetlen nyugdijast. Akkor is, ha a polgarmester azt parancsolja, hogy ne. Ez a kotelesseguk.
undisputedly
(Van de. A rendőrnek mérlegelnie KELL, hogy a közbelépése okoz-e kevesebb kárt, vagy az, ha kivár. Ezt még taníccsák is jobb helyeken.... És ezzel nem az állami erőszak-monopólium létjogosultsága kérdőjeleződik meg, hanem a felelősségteljes alkalmazását várjuk el.)
peterk2005
Tuszejteseknel is vegeznek ki embereket? Eloszor nem reagaltam ra, mert annyira komikusnvolt ez a pelda.
Te most komolyan megneztel par hollywoodi akciofilmet es abbol vonsz le kovetkezteteseket? 😀 (amugy meg ezekben is bevonul a rendorseg, ha valakit lelonek bent, nem mintha szamitana, hiszen ezek szorakoztato celu musorok, nem a valo elet).
undisputedly
Így történt ez egyébként az általad említett dávidisták elleni ostromnál is - ott két hónapig ment a hercehurca - és sok-sok egyéb esetben is. Sőt, ha a felelős nem jól dönt, akkor azért is felelősségre vonhatják, ha túl hamar, túl kockázatosan engedte rá az egységet a célpontra. Például a kb tíz évvel ezelőtti hirhedt moszvai színházfoglalós terrorista krízis kezelése miatt ha nem Putyin országáról lett volna szó, valószínűleg fejek hullottak volna, És nem azért, mert későn reagáltak, nem hatoltak be azonnal - pedig ott aztán volt áldozat folyamatosan a legelejétől kezdve -, hanem azért, mert túl hamar, és nem jól felkészülve.
Szóval tudjunk már úgy beszélgetni, hogy értjük miről beszél a másik. Én annyit állítottam, hogy a rendőrnek mérlegelnie kell, nem reagálhat automatizmussal, mint egy robot, hogy lát valamit, beindul. Ha meg tudja oldani akkor beindul, ha nem tudja, akkor kivár. És erősítést hív, vagy tárgyalni kezd, vagy akármi. Nem tudom, hogy mi a pontos oka annak, hogy seattle-ben még nem zavarták szét ezeket a barmokat, de engedtessék meg nekem, hogy azt feltételezzem, hogy nem az, hogy a polgármester / rendőrparancsnok egy látens antifás barom. Ennyi. Őszintén remélem, hogy tudja a dolgát, és megoldja úgy, hogy a) most már lehetőleg nem húzódik sokáig, de b) közben nem is lesz belőle a waco-hoz hasonló vértenger.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Washingtoni tanácsköztársaság.Seattle-ben a helyi antifa/blm elfoglalta a belvaros egy reszet, barrikadokat emelt amit helyenkent fegyverrel oriznek, es kikialtotta az Autonom Zonat. Tegnap meg a varoshazaba is betortek mivel a helyi balos polgarmester nem akarja teljesen feloszlatni a rendorseget.UPDATE: Az USA-bol "kiszakadt" 6 blokknyi elfoglalt teruletnek sajat Hadura van 😀 Nem vicc. Egy fekete rapper bevonult par haverjaval, felfegyverkezve es kikialtottak magukat a vezetoknek, akinek nem tetszett, jol elvertek 😀 Azt allitjak ok most a "People's Force", a rendorseg helyett felallitott szerv (bolsevik hatalomatvetel, ismeros valakinek?)
Amugy Portlandban es Seattleben megszokott az ilyesfajta rendzavaras, mindket varost szelso-balos antifa szimpatizans polgarmester/tanacs vezeti, es a kormanyzok is szimpatizalnak a balos eszmekkel. Seattle-ben meg egyStalinLenin* szobor is van amugy.
Nem igen hallasz errol meg a kinti mediaban sem, annyira megszokott. A mostani zavargasok soran Portland (Oregon) es Seattle (Washington) importalta a tuntetes/fosztogatas modszertanat, 2016-ota "gyakorolnak" kb. retorzio nelkul. Ha le is tartoztatnak 1-2-ot, azonnal szabadin engedi oket a helyi ugyesz.
undisputedly
Nem vicc 😀
Ez az utan, hogy a helyi Antifa segitseget kert az emberektol, mert az Autonom Teruletre meginvitalt hajlektalanok elvittek az osszes kajajukat 😀
Ha azt gondolnad nem lehet ennel komikusabb a sztori, de lehet:
Washington allam kormanyzoja (szelso balos az urge) igy egy hettel kb. az elfoglalas utan, lenyilatkozta, hogy o errol nem is tudott 😀 Erted, a kormanyzo...
De persze Trumppal azonnal belement a twitterhaboruba miutan az odaszolt neki. 😀
Vicc. Portaldban (az also szomszed ORegon allam) is elkezdtek most a belvaros elbarrikadozasat.
undisputedly
Kb. 133 napot adok nekik.
több mint 5 éve
southpark.cc.com/full-episodes/s21e03-holiday-specialSimpsonék már megcsinálták...
ez a rész még aktuálisabb mint mikor kijött 😀
Negritis
több mint 5 éve
southpark.cc.com/full-episodes/s21e03-holiday-specialez a rész még aktuálisabb mint mikor kijött 😀
több mint 5 éve
Seattle-ben a helyi antifa/blm elfoglalta a belvaros egy reszet, barrikadokat emelt amit helyenkent fegyverrel oriznek, es kikialtotta az Autonom Zonat. Tegnap meg a varoshazaba is betortek mivel a helyi balos polgarmester nem akarja teljesen feloszlatni a rendorseget.UPDATE: Az USA-bol "kiszakadt" 6 blokknyi elfoglalt teruletnek sajat Hadura van 😀 Nem vicc. Egy fekete rapper bevonult par haverjaval, felfegyverkezve es kikialtottak magukat a vezetoknek, akinek nem tetszett, jol elvertek 😀 Azt allitjak ok most a "People's Force", a rendorseg helyett felallitott szerv (bolsevik hatalomatvetel, ismeros valakinek?)
Amugy Portlandban es Seattleben megszokott az ilyesfajta rendzavaras, mindket varost szelso-balos antifa szimpatizans polgarmester/tanacs vezeti, es a kormanyzok is szimpatizalnak a balos eszmekkel. Seattle-ben meg egyStalinLenin* szobor is van amugy.
Nem igen hallasz errol meg a kinti mediaban sem, annyira megszokott. A mostani zavargasok soran Portland (Oregon) es Seattle (Washington) importalta a tuntetes/fosztogatas modszertanat, 2016-ota "gyakorolnak" kb. retorzio nelkul. Ha le is tartoztatnak 1-2-ot, azonnal szabadin engedi oket a helyi ugyesz.
undisputedly
Nem vicc 😀
Ez az utan, hogy a helyi Antifa segitseget kert az emberektol, mert az Autonom Teruletre meginvitalt hajlektalanok elvittek az osszes kajajukat 😀
Ha azt gondolnad nem lehet ennel komikusabb a sztori, de lehet:
Washington allam kormanyzoja (szelso balos az urge) igy egy hettel kb. az elfoglalas utan, lenyilatkozta, hogy o errol nem is tudott 😀 Erted, a kormanyzo...
De persze Trumppal azonnal belement a twitterhaboruba miutan az odaszolt neki. 😀
Vicc. Portaldban (az also szomszed ORegon allam) is elkezdtek most a belvaros elbarrikadozasat.
több mint 5 éve
index.hu/kultur/media/2020/06/10/a_little_britain_es_az_elfujta_a_szel_sem_valo_mar_kepernyore/Várom Wayanséktól, hogy elnézést kérjenek a Feketék fehéren-ért. Nem csak azért, mert elmaszkírozták magukat, hanem mert egy sz** volt
Azért kurvára kezd átesni a világ a ló túloldalára...
warr_b
több mint 5 éve
Jo eg 😀 Te ezt mind komolyan gondolod? Hol van az a jobb hely, a kurd felszabaditasi front kikepzotaboraban? 😀Fekete fehérben szép ám a világ. 😊Ezt nem tudom elegge kihangsulyozni: HA A RENDOR LATJA, HOGY ELOTTE BANTALMAZNAK VALAKIT, AKKOR KOZBE KELL LEPNIE, EZERT MOND LE AZ ALLAMPOLGAR AZ EROSZAKOS IGENYERVENYESITESEROL AZ ALLAM JAVARA.Lattam videot ahol a szerencsetlen nyugdijast a rendorok szeme lattara verte szet az antifa tomeg, de a rendorok nem csinaltak semmit, hagytak, mert a polgarmester azt a parancsot adta, hogy nem avatkozhatnak kozbe. Azt hsizem a polgari pert is elveszitettek a nyugdijasok a rendorseggel szemben. Ez mi.Én is láttam ilyent. Még olyant is, hogy egy szerencsétlen kocsiba kényszerült idős mozgássérültet ütöttek vertek tömegesen. Nem tudom mit mondhatott, csinált-e egyáltalán valamit, vagy csak rossz helyen volt, de szörnyű volt nézni. De rendfenntartói szempontból a kérdés az, hogy meg tudod-e ezt akadályozni úgy, hogy kevesebb legyen az áldozat, nem több? Ha nem tudod, akkor bizony végignézed, és utólag indítasz eljárásokat. Mint egy túszejtős bankrablásnál vagy terrorcselekménynél. Ilyenek is megtörténnek, ilyen esetekben is végeznek ki ártatlan túszokat, és ilyen esetekben sem indul meg azonnal a lerohanás. Ha nem lehet ártatlan életek veszélyesztetése árán megcsinálni az akciót, akkor várnak. Megpróbálják megtalálni a lehető legjobb alkalmat.
undisputedly
peterk2005
NINCS DE. Akkor is kozbelep, ha 200 tamado uti szerencsetlen nyugdijast. Akkor is, ha a polgarmester azt parancsolja, hogy ne. Ez a kotelesseguk.
undisputedly
(Van de. A rendőrnek mérlegelnie KELL, hogy a közbelépése okoz-e kevesebb kárt, vagy az, ha kivár. Ezt még taníccsák is jobb helyeken.... És ezzel nem az állami erőszak-monopólium létjogosultsága kérdőjeleződik meg, hanem a felelősségteljes alkalmazását várjuk el.)
peterk2005
Tuszejteseknel is vegeznek ki embereket? Eloszor nem reagaltam ra, mert annyira komikusnvolt ez a pelda.
Te most komolyan megneztel par hollywoodi akciofilmet es abbol vonsz le kovetkezteteseket? 😀 (amugy meg ezekben is bevonul a rendorseg, ha valakit lelonek bent, nem mintha szamitana, hiszen ezek szorakoztato celu musorok, nem a valo elet).