Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Pontosan.Mert szerinted (jelentősen) több magyar nemzetiségű szavazatát nyeri meg ezzel, mint amennyi szlovákét elveszíti?Mert még egy darabig miniszterelnök akar lenni, így azt mondta, amit kell.S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Végülis kb. 100ezer magyar szavazott rá.
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Magyarokét megtartja, szlovákokból nem veszít.
Ezt hívják pragmatikus politizálásnak.
Amikor Orbán a határontúliakhoz beszél, ott megerősíti pozícióit, itthon nem gyengíti.
Vagy szerinted egy kormányfő a lelkét tárja a szavazói elé?
több mint 5 éve
Ok 😊Kooperatv vagyok, a kb. 100 tőlem lehet kb 80 is. 😉Csak kiváncsi lennék h hol olvastad ezt.Úgy jött ki, hogy megszámolták, gondolom.Mondjuk nem tudom h ez a 100ezer h jött ki. Soknak tűnik ez a szám.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
csebi
Aztán megírták/elmondták, én meg valahol olvastam/hallottam.
Sobri Jóska
Én azt olvastam h a felvidéki magyarok 30% szavazott Matovicra. Legutolsó adat szerint van 458 ezer magyar Szlovákiában. Kb 82% a nagy átlag aki szavazásra jogosult. Részvételi adat 65% volt és ennek a harmada kb 80 ezer már reálisabb sztem.
csebi
A nagyságrend és a motivációk ugyanazok
Sobri Jóska
Amúgy ez nagyon sok elemzést megérne h el lett ez cseszve már majdnem felér a magyar ellenzék teljesítményével 2008 óta.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mert szerinted (jelentősen) több magyar nemzetiségű szavazatát nyeri meg ezzel, mint amennyi szlovákét elveszíti?Mert még egy darabig miniszterelnök akar lenni, így azt mondta, amit kell.S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Kooperatv vagyok, a kb. 100 tőlem lehet kb 80 is. 😉Csak kiváncsi lennék h hol olvastad ezt.Úgy jött ki, hogy megszámolták, gondolom.Mondjuk nem tudom h ez a 100ezer h jött ki. Soknak tűnik ez a szám.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Én azt olvastam h a felvidéki magyarok 30% szavazott Matovicra. Legutolsó adat szerint van 458 ezer magyar Szlovákiában. Kb 82% a nagy átlag aki szavazásra jogosult. Részvételi adat 65% volt és ennek a harmada kb 80 ezer már reálisabb sztem.
csebi
A nagyságrend és a motivációk ugyanazok.
Mert még egy darabig miniszterelnök akar lenni, így azt mondta, amit kell.S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
több mint 5 éve
S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Csak kiváncsi lennék h hol olvastad ezt.Úgy jött ki, hogy megszámolták, gondolom.Mondjuk nem tudom h ez a 100ezer h jött ki. Soknak tűnik ez a szám.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Úgy jött ki, hogy megszámolták, gondolom.Mondjuk nem tudom h ez a 100ezer h jött ki. Soknak tűnik ez a szám.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
Mondjuk nem tudom h ez a 100ezer h jött ki. Soknak tűnik ez a szám.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
több mint 5 éve
Az emútnyócév miattÉs ugye nem csak politikai légkörben változtak a dolgok - ne feledjük, Meciar nem volt régen, jó mélyről indultak -, de gazdaságilag is. A kétezres évek közepén majdnem 30%-al voltak mögöttünk nominális gdp per koponyában, most majdnem ennyivel vannak előttünk. Kb. tizenöt év alatt állva hagytak minket.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Igen. Szlovákia hatalmasat ment elore főleg ha arra gondolunk hogy 2011ben még milyen állásponton voltak a kettős állampolgársággal. Én találkoztam ottani magyar származású miniszterrel aki azért panaszkodott h más magyar származású felvidéki politikusok meg fúrják ahol tudjak ami aztán senkinek sem jó.
Mikey
csebi
peterk2005
több mint 5 éve
És ugye nem csak politikai légkörben változtak a dolgok - ne feledjük, Meciar nem volt régen, jó mélyről indultak -, de gazdaságilag is. A kétezres évek közepén majdnem 30%-al voltak mögöttünk nominális gdp per koponyában, most majdnem ennyivel vannak előttünk. Kb. tizenöt év alatt állva hagytak minket.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Igen. Szlovákia hatalmasat ment elore főleg ha arra gondolunk hogy 2011ben még milyen állásponton voltak a kettős állampolgársággal. Én találkoztam ottani magyar származású miniszterrel aki azért panaszkodott h más magyar származású felvidéki politikusok meg fúrják ahol tudjak ami aztán senkinek sem jó.
Mikey
csebi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Csak egy kérdés maradt, melyik fél füleddel halgatózol? 🤔Bocs, de nem értem mire utalsz?.. Ki a külhoni jobboldali és mit hallgatott le a bal oldali?
Mert ugye ha külhoni akkor biztos jobb oldali, a lehalgatás viszont tuti bal oldali
FLZOLI

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Igen. Szlovákia hatalmasat ment elore főleg ha arra gondolunk hogy 2011ben még milyen állásponton voltak a kettős állampolgársággal. Én találkoztam ottani magyar származású miniszterrel aki azért panaszkodott h más magyar származású felvidéki politikusok meg fúrják ahol tudjak ami aztán senkinek sem jó.
Mikey
több mint 5 éve
Csak egy kérdés maradt, melyik fél füleddel halgatózol? 🤔Ha Magyarország ennyire sötét lila, akkor elképzelni sem tudom, mennyire buta emberek élhetnek a világosabb színnel jelzett országokban... s ez most nyilván nem az afrikai országoknak szól.Fölöslegeis elképzelni, mert az IQ nem az intelligencia mérőszáma. Egyébként a hitleri felső vezetés híresen magas átlag IQ-val bírt, szóval az se mindegy mire használod 😊
Mikey
Más. Említettem már, hogy félig felvidéki vagyok anyai ágon - illetve nagyanyai, mert már anyám is itt született - a tágabb család fele felvidéken él. Én is sokat jártam oda, az utóbbi 10 évben meg félig ott is élek, vállalkozom, stb. Szóval a minapi Trianon megemlékezések sorában történt egy elég váratlan dolog. A szlovák miniszterelnök az aznapi beszédét magyarul kezdte, és elmondott egy elég ütős beszédet, közös sorsról ésatöbbi. Plusz minden szlovák nevében bocsánatot kért a magyaroktól az azóta eltelt időben elkövetett nem szép dolgokért.
Beszéltünk itt ugye szimbólumokról, zászlóról, meg hogy Brees és a zászló, meg ki értsen meg kit és hasonlók. Namost mi magyarok is különbözőek vagyunk, lásd a talán 2 nappal ezelőtti esetet, amikor elmondtam hogy hogyan indult a viszonyom az Árpád sávos zászlóhoz, és mivé alakult, erre megkaptam, kb. hogy egy érzéketlen hülye vagyok, az olyanok miatt szavaz az illető Orbánra mint én. Tán két hónapja írtam egy saját néhány évvel ezelőtti történetről ugyanitt, ahol lényegében hasonlót csináltam, nem tudtam elfogadni hogy a vasárnapi paprikás csirkét a zászlóról egyem. Mert felvidéken sok helyen a mai napig ez a szokás, vasárnap a zászlóval terítenek asztalt. Van ahol csak a szegély trikolór, máshol sávok vannak a fehér alapú terítőn, de sokszor tényleg egy az egyben a zászló a terítő. Hasonlót gondoltam akkor én is, mint az rajtam értetlenkedő fórumtárs, hogy ez meg mégis mi a f*szom, fürdőgatyát nem csinálunk esetleg belőle? Vagy pólót? Az amerika zászló ugrott be, amit tényleg mindenre rátesznek, simán alsógatyára is, nekem meg ez ízléstelen. És terítőnek is, mert nem akarom a zászlót jobb esetben le kenyérmorzsázni, rosszabb esetben pörkölt szaftot eregetni rá.
Lényeg a lényeg, hogy persze idővel tudomásul vettem, de igazából a mai napig furcsa. A felvidéki rokonaimnak, barátaimnak (legalábbis egy részüknek) viszont ez a természetes. És arra gondoltam, hogy micsoda apróság ez, egy pici ízlésbeli különbség az egész, és ez is milyen nehezen megy. És arra gondoltam, hogy baszki itt van ez a szlovák miniszterelnök fazon, elmondhatott volna egy jó kis harcias szlovák szívretevős szöveget is, de ő magyarul szólt, bocsánatot kért egy olyan napon ami neki tulajdonképpen ünnep, nekünk meg egy örök seb. Alig húsz éve van országuk, görcsölhetne a függetlenségen hogy végre, ésatöbbi, mégse tette. És arra gondoltam, hogy vajon erre a faszira hány szlovák mondhatta pár napja, hogy idegenszívű? Valószínűleg voltak, nem is kevesek. De közben meg mégis ő a miniszterelnök és lassan több magyar is rá szavaz, mint ahányan a magyar pártok bármelyikére. Mert abból ugye több is van, mert nem tud a felvidéki magyar sem egyben kiegyezni, ki is hullik mindegyik már lassan 10 éve a küszöb alatt minden választáson.
Szóval arra gondoltam, hogy vajon melyikünk a hülye? Ez a szlovák fazon, vagy én/mi? Ő, aki kilépett a megszokottból és nyújtott egy gesztust abba az irányba ahová szlovák szempontból kvára nem szokás, vagy én/mi, akik egymás között se tudunk nem fennakadni azon, hogy ki hova rakja a szászlót? Persze, nem minden szlovák ilyen, és nem minden magyar olyan és fordítva. De közben eszembe jut a minap linkelt Bayer - Marci féle Trianon feldolgozás is, amiben sokan elmesélték hogy a vesztes oldalon ragadáson kívül mennyi - rajtunk magyarokon múló - egyéb oka is volt annak, hogy az lett a vége Trianonnak ami lett.
Szóval egyrészt örültem a szlovák me gesztusának, jó ilyent hallani félig felvidéki füllel. Másrészt meg aggaszt is, nehogy megint a kicsinyességünk / becsukott fülünk legyen a vesztünk. Szlovákiában akár a 3. legnagyobb parlamenti erő is lehetnénk, és a parlamentben sem vagyunk.... Romániában még tartjuk magunkat, de ott is csak picin múlik, egy pici megnemértés és ott se leszünk sehol...
peterk2005
Mert ugye ha külhoni akkor biztos jobb oldali, a lehalgatás viszont tuti bal oldali
több mint 5 éve
arról le is maradtam hogy mit nyilatkozott, ottani kollégám/haverom küldte még elsejénHa Magyarország ennyire sötét lila, akkor elképzelni sem tudom, mennyire buta emberek élhetnek a világosabb színnel jelzett országokban... s ez most nyilván nem az afrikai országoknak szól.Fölöslegeis elképzelni, mert az IQ nem az intelligencia mérőszáma. Egyébként a hitleri felső vezetés híresen magas átlag IQ-val bírt, szóval az se mindegy mire használod 😊
Mikey
Más. Említettem már, hogy félig felvidéki vagyok anyai ágon - illetve nagyanyai, mert már anyám is itt született - a tágabb család fele felvidéken él. Én is sokat jártam oda, az utóbbi 10 évben meg félig ott is élek, vállalkozom, stb. Szóval a minapi Trianon megemlékezések sorában történt egy elég váratlan dolog. A szlovák miniszterelnök az aznapi beszédét magyarul kezdte, és elmondott egy elég ütős beszédet, közös sorsról ésatöbbi. Plusz minden szlovák nevében bocsánatot kért a magyaroktól az azóta eltelt időben elkövetett nem szép dolgokért.
Beszéltünk itt ugye szimbólumokról, zászlóról, meg hogy Brees és a zászló, meg ki értsen meg kit és hasonlók. Namost mi magyarok is különbözőek vagyunk, lásd a talán 2 nappal ezelőtti esetet, amikor elmondtam hogy hogyan indult a viszonyom az Árpád sávos zászlóhoz, és mivé alakult, erre megkaptam, kb. hogy egy érzéketlen hülye vagyok, az olyanok miatt szavaz az illető Orbánra mint én. Tán két hónapja írtam egy saját néhány évvel ezelőtti történetről ugyanitt, ahol lényegében hasonlót csináltam, nem tudtam elfogadni hogy a vasárnapi paprikás csirkét a zászlóról egyem. Mert felvidéken sok helyen a mai napig ez a szokás, vasárnap a zászlóval terítenek asztalt. Van ahol csak a szegély trikolór, máshol sávok vannak a fehér alapú terítőn, de sokszor tényleg egy az egyben a zászló a terítő. Hasonlót gondoltam akkor én is, mint az rajtam értetlenkedő fórumtárs, hogy ez meg mégis mi a f*szom, fürdőgatyát nem csinálunk esetleg belőle? Vagy pólót? Az amerika zászló ugrott be, amit tényleg mindenre rátesznek, simán alsógatyára is, nekem meg ez ízléstelen. És terítőnek is, mert nem akarom a zászlót jobb esetben le kenyérmorzsázni, rosszabb esetben pörkölt szaftot eregetni rá.
Lényeg a lényeg, hogy persze idővel tudomásul vettem, de igazából a mai napig furcsa. A felvidéki rokonaimnak, barátaimnak (legalábbis egy részüknek) viszont ez a természetes. És arra gondoltam, hogy micsoda apróság ez, egy pici ízlésbeli különbség az egész, és ez is milyen nehezen megy. És arra gondoltam, hogy baszki itt van ez a szlovák miniszterelnök fazon, elmondhatott volna egy jó kis harcias szlovák szívretevős szöveget is, de ő magyarul szólt, bocsánatot kért egy olyan napon ami neki tulajdonképpen ünnep, nekünk meg egy örök seb. Alig húsz éve van országuk, görcsölhetne a függetlenségen hogy végre, ésatöbbi, mégse tette. És arra gondoltam, hogy vajon erre a faszira hány szlovák mondhatta pár napja, hogy idegenszívű? Valószínűleg voltak, nem is kevesek. De közben meg mégis ő a miniszterelnök és lassan több magyar is rá szavaz, mint ahányan a magyar pártok bármelyikére. Mert abból ugye több is van, mert nem tud a felvidéki magyar sem egyben kiegyezni, ki is hullik mindegyik már lassan 10 éve a küszöb alatt minden választáson.
Szóval arra gondoltam, hogy vajon melyikünk a hülye? Ez a szlovák fazon, vagy én/mi? Ő, aki kilépett a megszokottból és nyújtott egy gesztust abba az irányba ahová szlovák szempontból kvára nem szokás, vagy én/mi, akik egymás között se tudunk nem fennakadni azon, hogy ki hova rakja a szászlót? Persze, nem minden szlovák ilyen, és nem minden magyar olyan és fordítva. De közben eszembe jut a minap linkelt Bayer - Marci féle Trianon feldolgozás is, amiben sokan elmesélték hogy a vesztes oldalon ragadáson kívül mennyi - rajtunk magyarokon múló - egyéb oka is volt annak, hogy az lett a vége Trianonnak ami lett.
Szóval egyrészt örültem a szlovák me gesztusának, jó ilyent hallani félig felvidéki füllel. Másrészt meg aggaszt is, nehogy megint a kicsinyességünk / becsukott fülünk legyen a vesztünk. Szlovákiában akár a 3. legnagyobb parlamenti erő is lehetnénk, és a parlamentben sem vagyunk.... Romániában még tartjuk magunkat, de ott is csak picin múlik, egy pici megnemértés és ott se leszünk sehol...
peterk2005
parameter.sk/magyar-osszetartozasra-es-trianonra-emlekezik-kedden-igor-matovic-kormanya-es-tobb-mint-100-magyar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.
több mint 5 éve
Ha Magyarország ennyire sötét lila, akkor elképzelni sem tudom, mennyire buta emberek élhetnek a világosabb színnel jelzett országokban... s ez most nyilván nem az afrikai országoknak szól.Fölöslegeis elképzelni, mert az IQ nem az intelligencia mérőszáma. Egyébként a hitleri felső vezetés híresen magas átlag IQ-val bírt, szóval az se mindegy mire használod 😊
Mikey

több mint 5 éve
Szerintem ez sokkal szorosabban áll kapcsolatban az adott oktatási rendszerek "színvonalával".Ha Magyarország ennyire sötét lila, akkor elképzelni sem tudom, mennyire buta emberek élhetnek a világosabb színnel jelzett országokban... s ez most nyilván nem az afrikai országoknak szól.Elsőre beletrafáltál 😊Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár ma délutáni szóbeli tájékoztatása szerint az EMMI által készített előterjesztésben a lakossági gyógyszerellátást biztosító gyógyszerészek és (szak)asszisztensek még szerepeltek, azonban a végső döntés meghozatala során a juttatást kapók listájáról lehúzásra kerültek. Az indoklást az államtitkár asszony nem ismeri.EÜ miniszterre nem futja a büdzséből, erre van államtitkár, de hogy a szakpolitikáért felelős csúcsszerv ne ismerje a saját területét érintő döntés indokolását az a nepotizmusba oltott feudalizmus ünnepe!
A Magyar Gyógyszerészi Kamara nevében minden gyógyszerésznek és (szak)asszisztensnek ez úton is köszönöm a járvány alatti helytállását, amellyel – az egész egészségügyben szinte egyedülálló módon – valamennyi gyógyszertár folyamatosan, közvetlenül és teljes körűen elérhető volt a járvány ideje alatt is.
Kommentár nélkülCsak nekem nem ártana a kommentár? Vaktérkép meg egy számsor. Mit mutat? Átlag iq-t, farokméretet, napsütéses órák számát? 2 kg alma plusz néhány szem eper.
Kampman
VanillaSky
Kampman
Mikey
több mint 5 éve
Ha Magyarország ennyire sötét lila, akkor elképzelni sem tudom, mennyire buta emberek élhetnek a világosabb színnel jelzett országokban... s ez most nyilván nem az afrikai országoknak szól.Elsőre beletrafáltál 😊Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár ma délutáni szóbeli tájékoztatása szerint az EMMI által készített előterjesztésben a lakossági gyógyszerellátást biztosító gyógyszerészek és (szak)asszisztensek még szerepeltek, azonban a végső döntés meghozatala során a juttatást kapók listájáról lehúzásra kerültek. Az indoklást az államtitkár asszony nem ismeri.EÜ miniszterre nem futja a büdzséből, erre van államtitkár, de hogy a szakpolitikáért felelős csúcsszerv ne ismerje a saját területét érintő döntés indokolását az a nepotizmusba oltott feudalizmus ünnepe!
A Magyar Gyógyszerészi Kamara nevében minden gyógyszerésznek és (szak)asszisztensnek ez úton is köszönöm a járvány alatti helytállását, amellyel – az egész egészségügyben szinte egyedülálló módon – valamennyi gyógyszertár folyamatosan, közvetlenül és teljes körűen elérhető volt a járvány ideje alatt is.
Kommentár nélkülCsak nekem nem ártana a kommentár? Vaktérkép meg egy számsor. Mit mutat? Átlag iq-t, farokméretet, napsütéses órák számát? 2 kg alma plusz néhány szem eper.
Kampman
VanillaSky
Kampman
több mint 5 éve
Elsőre beletrafáltál 😊Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár ma délutáni szóbeli tájékoztatása szerint az EMMI által készített előterjesztésben a lakossági gyógyszerellátást biztosító gyógyszerészek és (szak)asszisztensek még szerepeltek, azonban a végső döntés meghozatala során a juttatást kapók listájáról lehúzásra kerültek. Az indoklást az államtitkár asszony nem ismeri.EÜ miniszterre nem futja a büdzséből, erre van államtitkár, de hogy a szakpolitikáért felelős csúcsszerv ne ismerje a saját területét érintő döntés indokolását az a nepotizmusba oltott feudalizmus ünnepe!
Kampman
VanillaSky
több mint 5 éve
Lehet az AH-s tanácsadó ötlete volt. Neki is meg kell dolgoznia a milliókért.Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár ma délutáni szóbeli tájékoztatása szerint az EMMI által készített előterjesztésben a lakossági gyógyszerellátást biztosító gyógyszerészek és (szak)asszisztensek még szerepeltek, azonban a végső döntés meghozatala során a juttatást kapók listájáról lehúzásra kerültek. Az indoklást az államtitkár asszony nem ismeri.EÜ miniszterre nem futja a büdzséből, erre van államtitkár, de hogy a szakpolitikáért felelős csúcsszerv ne ismerje a saját területét érintő döntés indokolását az a nepotizmusba oltott feudalizmus ünnepe!
VanillaSky
több mint 5 éve
VanillaSky
1 625
Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár ma délutáni szóbeli tájékoztatása szerint az EMMI által készített előterjesztésben a lakossági gyógyszerellátást biztosító gyógyszerészek és (szak)asszisztensek még szerepeltek, azonban a végső döntés meghozatala során a juttatást kapók listájáról lehúzásra kerültek. Az indoklást az államtitkár asszony nem ismeri.EÜ miniszterre nem futja a büdzséből, erre van államtitkár, de hogy a szakpolitikáért felelős csúcsszerv ne ismerje a saját területét érintő döntés indokolását az a nepotizmusba oltott feudalizmus ünnepe!
Kampman
Szerkesztette: VanillaSky
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 5 éve
Igazad van.Márminthogy lassan eltelt nem is tudom mennyi idő az eset óta. Akik vétkesek voltak a történetben elkapták, reménység szerint meg is büntetik őket. Le lehetne nyugodni.. de gerjesztik, gerjesztik stb... , ha pedig valamelyik fehér potentált celeb stb nem jár 10 canossát legalább szóban, akkor pokol, de minimum purgatórium.Szerintem meg az összes fehér gyűjjön haza az óvilágba azt a színesek meg kezdjenek magukkal amit tudnak (nem, véletlenül sem írom alá, amit Floyddal csináltak, sőt, csak a lónak az a másik oldala)Mit akar ez jelenteni, pontosabban a lónak melyik része tükrözi a gondolataid? 😊
dande
FLZOLI
Lásd Brees, aki persze véletlenül sem a rasszizmust védte, sőt szerintem elég nyilvánvaló miről beszélt, de nem azt értjük mert nem azt akarjuk érteni.
Ha esetleg a bűnösök megússzák akkor értem, de erről szó sincs.
Ez olyan mintha a határon túlra született magyarok 100 éve minden áldott nap valamelyik elcsatolt részen tüntetést szerveznének illetve szlovákot, románt ukránt stb "büntetnének" ,. S a status quot megnézve még inkább alapja is lenne.
Nem semmilyen rasszizmusnak nincs helye. SEMMILYENEK azaz a másik irányba se.
Így a másik oldala 😊
dande
Ugyanakkor értelmes ember feltudja fogni amíg forrnak az indulatok és tejesen mindegy, hogy a kiváltó ok miatt vagy mert az elkeseredett emberek úgy érzik végre jogosan vonulhatnak valamiért, addig maradj kussban.
Főnököd lebasz valami miatt amíg dühöng nem fogod elmondani, hogy oké de ez nem igaz. Megvárod amíg lenyugszik.
Egyébként te is a lónak a túlsó oldalára esel a 10 canossával.
Brees is ha nem szólal meg semmi nincs, ha meg megszólalt és ezzel ront a helyzeten, akkor meg kérjen elnézést.
Ne a 8 iskolát vagy azt se végzett egyszerű tüntetőtől várom el, hogy mindent megért, hanem az intelligensebb résztől, hogy vagy olyat mond amivel segít vagy kussol.
több mint 5 éve
Kommentár nélkülSzerintem meg az összes fehér gyűjjön haza az óvilágba azt a színesek meg kezdjenek magukkal amit tudnak (nem, véletlenül sem írom alá, amit Floyddal csináltak, sőt, csak a lónak az a másik oldala)szerinted Afrika miért fetreng még mindig a saját szarában?
dande
Amadeus
több mint 5 éve
Ilyen plot twistet, mint ennek a videónak a végén csak a legjobb filmekben látsz!twitter.com/umbyrella/status/1269042164614520832
Nézzünk egy pozitív dolgot is. Sajna baromi ritkán lehettem büszke a Jagsre az elmúlt 10 évben. Na tegnap nagyon büszke voltam a csapatomra ezért!
www.bigcatcountry.com/2020/6/5/21281724/black-lives-matter-george-floyd-protest-march-jacksonville-jaguars