Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha így van - szerintem is így van -, mire volt jó ez az egész conversation? Mi értelme volt Matovicot és Trumpot összehasonlítani, csak a PR módszer alapján?Mikor melyik.És szerinted melyik a helyes tett? Megosztani, vagy integrálni?Trump szavazatot maximalizál. (Megoszt.)Trump megoszt. Matovic integrál.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Végülis kb. 100ezer magyar szavazott rá.
Sobri Jóska
Te is végignézted a Trianon sorozatot, tudod, hogy ennek mekkora jelentősége tud lenni.
peterk2005
Matovic szavazatot maximalizál. (Integrál.)
Hol mire van igény.
A csomagolás más, a termék ugyanaz.
Sobri Jóska
Mikey
Hol ez, hol az.
Hol kötni jó, hol oldani. Hol adni, hol kapni. Hol jönni, hol menni. Ésatöbbi.
Mikor melyik hasznosabb.
Vagy te hiszel az univerzális, objektív “jó”ban?
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ja. A példádban.Téves. A termék nem egyenlő a PR módszerrel. A gyógyszergyár is vevőt maximalizálva akarja neked eladni a gyógyszerét és a hályogkovács távgyógyító is. A termék mégsem ugyanaz. Van olyan termék amit ha megveszel megyógyulsz, és van olyan amitől feldobod a talpad.Trump szavazatot maximalizál. (Megoszt.)Trump megoszt. Matovic integrál.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
Te is végignézted a Trianon sorozatot, tudod, hogy ennek mekkora jelentősége tud lenni.
peterk2005
Hol mire van igény.
Sobri Jóska
peterk2005
De az eredeti témában Trump is szavazatot maximalizál, “győzelmet vesz”, ez a termék, és Matovic is. Ugyanaz a termék.
Szerinted Trump debil?
több mint 5 éve
Mikor melyik.És szerinted melyik a helyes tett? Megosztani, vagy integrálni?Trump szavazatot maximalizál. (Megoszt.)Trump megoszt. Matovic integrál.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
peterk2005
Hol mire van igény.
Sobri Jóska
Mikey
Hol ez, hol az.
Hol kötni jó, hol oldani. Hol adni, hol kapni. Hol jönni, hol menni. Ésatöbbi.
Mikor melyik hasznosabb.
Vagy te hiszel az univerzális, objektív “jó”ban?
több mint 5 éve
Nem gondolok bele mi lesz abból, ha ezzel nem sikerül valamit kúrva gyorsan csinálni! 😕 😕 😕 Akkor nem ennyien lesznek az utcánAzt mondod nagyobb a baj (gazdaságilag) mint Ejrópában? A dollár sem lehet seggmentő?
Helmut Zimmer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Egy alternatív zászló, ami alá oda lehet állni, ha akarsz.MJ betolt a rasszizmus elleni küzdelembe egy 100-ast. Nemes cselekedet, megsüvegelendő. Ez sokkal sokkal több, mint a karaktergyilkosság, vagy bármi amit láttunk.Nekem azt mondd meg, hogy a Black Lives Matter-t hogyan kell értelmezni? "Too" vagy "only" a kötőszó?
DE!Mit jelent az, hogy a rasszizmus elleni küzdelem?!
Szóval Te vagy a békeharcos?Szóval a békéért harcolni kell! Mondd csak ki az ellenség, ki ellen harcolsz Te?
Helmut Zimmer
Számomra már maga a mozgalom elnevezése is kirekesztő és rasszista. lehet, hogy velem van baj?!
Fast Willie
Közben az amerikai craft ipar, amelyet olyan 15-20 éve aprólékosan építgetnek bőrszíntől függetlenül remek emberek... és több ezer 50-250 fős gyártó vállalkozást jelent, ami konkrétan high endet gyárt, úgy állt bele a földbe már a COVID alatt, hogy nem biztos, hogy egyhamar feláll.
Az össze Craft sörfőzde, illetve élelmiszer előállító a Custom high end Audio, Studio szó szerint napi szinten folytat élet-halál harcot. Ez konkrétan az amerikai középosztály jövőjének volt szánva...kimondva.
Tegnap 40 percig sírt nekem a telefonba az egyik barátom, aki konkrétan világszínvonalú gitárpedálokat épít...sok éve az Államokban. Kis modderként kezdte, van x alkalmazottja. Betolt egy halom pénzt fejlesztésbe. Szállítani nem tud, szépen lassan elfogyott a pénze. Egy magyar származású srác, beletette mindenét egy legendás amerikai márka felélesztésébe, és konkrétan zseniálisat csinált, és ott szív most, ahol csak tud.
Nem gondolok bele mi lesz abból, ha ezzel nem sikerül valamit kúrva gyorsan csinálni! 😕 😕 😕 Akkor nem ennyien lesznek az utcán
több mint 5 éve
Téves. A termék nem egyenlő a PR módszerrel. A gyógyszergyár is vevőt maximalizálva akarja neked eladni a gyógyszerét és a hályogkovács távgyógyító is. A termék mégsem ugyanaz. Van olyan termék amit ha megveszel megyógyulsz, és van olyan amitől feldobod a talpad.Trump szavazatot maximalizál. (Megoszt.)Trump megoszt. Matovic integrál.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
peterk2005
Hol mire van igény.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
rokaur
876
MJ betolt a rasszizmus elleni küzdelembe egy 100-ast. Nemes cselekedet, megsüvegelendő. Ez sokkal sokkal több, mint a karaktergyilkosság, vagy bármi amit láttunk.Mindenki kap AIR jordánt és mindjárt nem olyan fájó az a 100 😊
Szóval Te vagy a békeharcos?Szóval a békéért harcolni kell! Mondd csak ki az ellenség, ki ellen harcolsz Te?
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Jó akkor a klasszik sztorim: két 3.os kölök üti egymást az osztályba, odamegyek, hogy hagyják abba. Az egyik elmegy kérdezem a másiktól mi a gond? Azt mondja: az a..... cigány piszkàl mindig. Mondom neki: ezt a jelzőt nem értem, te is az vagy. Reakció: de én nem vagyok olyan rossz cigány, mint amaz..... 😊 😕3. osztályosok... No komment...
több mint 5 éve
Nekem azt mondd meg, hogy a Black Lives Matter-t hogyan kell értelmezni? "Too" vagy "only" a kötőszó?A női egyenjogúsági mozgalpm neve a kezdetektől feminista ("feminist"). Ezt hogy értelmezed? Too vagy only? A tízparancsolat azt mondja, hogy "szeresd felebarátodat". Ezt hogy értelmezed? Too vagy only? Feltetted egyáltalán valaha ezt a kérdést utóbbi kettővel kapcsolatban?
Számomra már maga a mozgalom elnevezése is kirekesztő és rasszista. lehet, hogy velem van baj?!
Fast Willie

több mint 5 éve
És szerinted melyik a helyes tett? Megosztani, vagy integrálni?Trump szavazatot maximalizál. (Megoszt.)Trump megoszt. Matovic integrál.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
peterk2005
Hol mire van igény.
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Trump szavazatot maximalizál. (Megoszt.)Trump megoszt. Matovic integrál.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
peterk2005
Hol mire van igény.
több mint 5 éve
www.yahoo.com/gma/buffalo-police-officers-arrested-shoving-75-old-protester-140400217--abc-news-topstories.htmlA McAtee ügy is egy érdekes sztori lesz:
www.youtube.com/watch?v=4f6tqXZI2pI
Szerencsére az üzletben - biztos, ami biztos alapon - volt 7 csőre töltött fegyver
They also took a total of 7 weapons from the property which included six hand guns and one shot gun. Those along with all the officers weapons will go through a roun
Asszem én most letettem a lantot: www.yahoo.com/entertainment/gabrielle-union-reportedly-suing-nbc-175828699.html
Ez alapján majd Russell Wilson perelni fogja Richard Shermant-t, mert ő meg nem elég "black"
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Trump megoszt. Matovic integrál.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska

több mint 5 éve
MJ betolt a rasszizmus elleni küzdelembe egy 100-ast. Nemes cselekedet, megsüvegelendő. Ez sokkal sokkal több, mint a karaktergyilkosság, vagy bármi amit láttunk.Nekem azt mondd meg, hogy a Black Lives Matter-t hogyan kell értelmezni? "Too" vagy "only" a kötőszó?
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
MJ betolt a rasszizmus elleni küzdelembe egy 100-ast. Nemes cselekedet, megsüvegelendő. Ez sokkal sokkal több, mint a karaktergyilkosság, vagy bármi amit láttunk.DE!Mit jelent az, hogy a rasszizmus elleni küzdelem?!
több mint 5 éve
PublicusCsak kiváncsi lennék h hol olvastad ezt.Úgy jött ki, hogy megszámolták, gondolom.Mondjuk nem tudom h ez a 100ezer h jött ki. Soknak tűnik ez a szám.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
csebi
Aztán megírták/elmondták, én meg valahol olvastam/hallottam.
Sobri Jóska
Én azt olvastam h a felvidéki magyarok 30% szavazott Matovicra. Legutolsó adat szerint van 458 ezer magyar Szlovákiában. Kb 82% a nagy átlag aki szavazásra jogosult. Részvételi adat 65% volt és ennek a harmada kb 80 ezer már reálisabb sztem.
csebi
több mint 5 éve
Nem tudok kevésbé cinikus lenni, mint Sobri. Tök igaza van, 100000+ magyar szavazója van, és van ott még ahonnan ez jött...Pontosan.Mert szerinted (jelentősen) több magyar nemzetiségű szavazatát nyeri meg ezzel, mint amennyi szlovákét elveszíti?Mert még egy darabig miniszterelnök akar lenni, így azt mondta, amit kell.S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Magyarokét megtartja, szlovákokból nem veszít.
Ezt hívják pragmatikus politizálásnak.
Amikor Orbán a határontúliakhoz beszél, ott megerősíti pozícióit, itthon nem gyengíti.
Vagy szerinted egy kormányfő a lelkét tárja a szavazói elé?
Sobri Jóska
Tök igaz a Te állításod, a szlovák miniszterelnök példát mutatott... megnézte a matekot, és tudja, kiknek politizál.
több mint 5 éve
Pedig teljesen ugyanaz.Nyilván nem, vagy maximum nagyon ritkán. Ugyanakkor ez nekem bőven nem trumpi populizmus. Az hogy valaki debilségeket mond, vagy valami okosságot azért, hogy rá szavazzanak, teljesen más.Pontosan.Mert szerinted (jelentősen) több magyar nemzetiségű szavazatát nyeri meg ezzel, mint amennyi szlovákét elveszíti?Mert még egy darabig miniszterelnök akar lenni, így azt mondta, amit kell.S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Amikor Orbán a határontúliakhoz beszél, ott megerősíti pozícióit, itthon nem gyengíti.
Sobri Jóska
Mikey
Azt mondja amit kimérnek, hogy hasznos mondania.
Ha debilség debilség, ha okosság okosság.
Szerinted Trump debil?
több mint 5 éve
Nyilván nem, vagy maximum nagyon ritkán. Ugyanakkor ez nekem bőven nem trumpi populizmus. Az hogy valaki debilségeket mond, vagy valami okosságot azért, hogy rá szavazzanak, teljesen más.Pontosan.Mert szerinted (jelentősen) több magyar nemzetiségű szavazatát nyeri meg ezzel, mint amennyi szlovákét elveszíti?Mert még egy darabig miniszterelnök akar lenni, így azt mondta, amit kell.S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Pontosan.Mert szerinted (jelentősen) több magyar nemzetiségű szavazatát nyeri meg ezzel, mint amennyi szlovákét elveszíti?Mert még egy darabig miniszterelnök akar lenni, így azt mondta, amit kell.S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
több mint 5 éve
Ok 😊Kooperatv vagyok, a kb. 100 tőlem lehet kb 80 is. 😉Csak kiváncsi lennék h hol olvastad ezt.Úgy jött ki, hogy megszámolták, gondolom.Mondjuk nem tudom h ez a 100ezer h jött ki. Soknak tűnik ez a szám.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Én azt olvastam h a felvidéki magyarok 30% szavazott Matovicra. Legutolsó adat szerint van 458 ezer magyar Szlovákiában. Kb 82% a nagy átlag aki szavazásra jogosult. Részvételi adat 65% volt és ennek a harmada kb 80 ezer már reálisabb sztem.
csebi
A nagyságrend és a motivációk ugyanazok
Sobri Jóska
Amúgy ez nagyon sok elemzést megérne h el lett ez cseszve már majdnem felér a magyar ellenzék teljesítményével 2008 óta.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mert szerinted (jelentősen) több magyar nemzetiségű szavazatát nyeri meg ezzel, mint amennyi szlovákét elveszíti?Mert még egy darabig miniszterelnök akar lenni, így azt mondta, amit kell.S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Kooperatv vagyok, a kb. 100 tőlem lehet kb 80 is. 😉Csak kiváncsi lennék h hol olvastad ezt.Úgy jött ki, hogy megszámolták, gondolom.Mondjuk nem tudom h ez a 100ezer h jött ki. Soknak tűnik ez a szám.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
csebi
A nagyságrend és a motivációk ugyanazok.
Mert még egy darabig miniszterelnök akar lenni, így azt mondta, amit kell.S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
több mint 5 éve
S ez miért is volt populizmus tőle?Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Csak kiváncsi lennék h hol olvastad ezt.Úgy jött ki, hogy megszámolták, gondolom.Mondjuk nem tudom h ez a 100ezer h jött ki. Soknak tűnik ez a szám.Szerintem a szlovák miniszterelnök példát mutatott, hogyan is kellene ezt csinálni.Inkább példát vett Trumpról populizmusból. 👍
Mikey
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.