NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
18:00, Net4+, DAZN
Politika
69 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem értem. Nyugaton van ennek helye, máshol egyelőre nincs. Irreális elvárás egy cégtől, hogy a saját értékeit a profit elé helyezze, az viszont kifejezetten örömteli, hogy ahol van ennek közönsége és helye ott a profit mellett tesz az általa is képviselet értékek elősegítéséért, nem csak a profitért. 😊Ugyanazt a grandstandinget, mint nyugaton. Hiszen tudjuk, hogy ezek az o ertekeik, es elitelnek mindenkit aki nem osztja. Most akkor a profit megis fontosabb, mint az elveik es ertekeik?Kivancsi leszek amugy, hogy a Nike, Adidas stb nyugati nagyvallalatok mit lepnek erre (Koltoi kerdes, nyilvan fuluket-farkukat behuzva hajbokolnak majd a partvezereknek 😊 )Miért kéne mást csinálniuk? A saját profitjukat felesleges tönkre tenni ennek jegyében, hiszen úgyse érnek vele semmit. A melegek elfogadása érdekében eleget tesznek a nyugati világban, ahol érnek is ezzel valamit.
undisputedly
Jughead
(Nyilvan fontosabb nekik. Ezzel is akartam ramutatni arra, hogy ez a hatalmas tarsadalmi aktivizmus csak addig tart, amig nem veszelyezteti a profitjukat, utana ,ar az ordoggel is egy agyba bujnak, ha esetleg arra van szukseg). Pont ezekben a regiokban tudnanak jelentos hatast elerni, ahol uzletelnek, jelen vannak, de valamiert nem cserelik szivarvanyosra a ceglogot. Pedig ha valahol tabu, akkor ott a kiallasukkal felhivhatnak ra a figyelmet. Nem teszik, mert igazabol sz@rnak ok bele, csak a profit.
undisputedly
több mint 4 éve
m.hvg.hu/eurologus/20210707_jogalom7_ep_leveltervezet_jogallamisagi_mechanizmusSztem addig ezt a tipusut nem fogjak elindítani amíg nincs EUB dontes
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ugyanazt a grandstandinget, mint nyugaton. Hiszen tudjuk, hogy ezek az o ertekeik, es elitelnek mindenkit aki nem osztja. Most akkor a profit megis fontosabb, mint az elveik es ertekeik?Kivancsi leszek amugy, hogy a Nike, Adidas stb nyugati nagyvallalatok mit lepnek erre (Koltoi kerdes, nyilvan fuluket-farkukat behuzva hajbokolnak majd a partvezereknek 😊 )Miért kéne mást csinálniuk? A saját profitjukat felesleges tönkre tenni ennek jegyében, hiszen úgyse érnek vele semmit. A melegek elfogadása érdekében eleget tesznek a nyugati világban, ahol érnek is ezzel valamit.
undisputedly
Jughead
(Nyilvan fontosabb nekik. Ezzel is akartam ramutatni arra, hogy ez a hatalmas tarsadalmi aktivizmus csak addig tart, amig nem veszelyezteti a profitjukat, utana ,ar az ordoggel is egy agyba bujnak, ha esetleg arra van szukseg). Pont ezekben a regiokban tudnanak jelentos hatast elerni, ahol uzletelnek, jelen vannak, de valamiert nem cserelik szivarvanyosra a ceglogot. Pedig ha valahol tabu, akkor ott a kiallasukkal felhivhatnak ra a figyelmet. Nem teszik, mert igazabol sz@rnak ok bele, csak a profit.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
Kivancsi leszek amugy, hogy a Nike, Adidas stb nyugati nagyvallalatok mit lepnek erre (Koltoi kerdes, nyilvan fuluket-farkukat behuzva hajbokolnak majd a partvezereknek 😊 )Miért kéne mást csinálniuk? A saját profitjukat felesleges tönkre tenni ennek jegyében, hiszen úgyse érnek vele semmit. A melegek elfogadása érdekében eleget tesznek a nyugati világban, ahol érnek is ezzel valamit.
undisputedly
több mint 4 éve
Kina nem "sz@rozik" a melegkerdessel:index.hu/techtud/2021/07/07/wechat-kina-lmbt-meleg-kozosseg-csoportjai-profiljai-torolve/
Kivancsi leszek amugy, hogy a Nike, Adidas stb nyugati nagyvallalatok mit lepnek erre (Koltoi kerdes, nyilvan fuluket-farkukat behuzva hajbokolnak majd a partvezereknek 😊 )
Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
kurvajó. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Ezt már meg lehet érezni, a költségvetés 10% kb ha jól számolom hvg.hu/gazdasag/20210707_Politico_Felfuggesztette_az_Europai_Bizottsag_a_magyar_helyreallitasi_terv_elfogadasat
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Privben.ne csigázz, írj konkrétumokat 😊Amúgy az van, hogy ez csak hab a tortán.Ez azért elég egyértelmű üzenet a bíróknak hogy így merjék megtámadni EUBnal azt, amit OV kitalal …hvg.hu/itthon/20210706_szabo_gabriella_biro_birosag_menekultek_panasz_europai_bizottsaghát a Markóban egészen erős dolgok mennek
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
ne csigázz, írj konkrétumokat 😊Amúgy az van, hogy ez csak hab a tortán.Ez azért elég egyértelmű üzenet a bíróknak hogy így merjék megtámadni EUBnal azt, amit OV kitalal …hvg.hu/itthon/20210706_szabo_gabriella_biro_birosag_menekultek_panasz_europai_bizottsaghát a Markóban egészen erős dolgok mennek
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
több mint 4 éve
Amúgy az van, hogy ez csak hab a tortán.Ez azért elég egyértelmű üzenet a bíróknak hogy így merjék megtámadni EUBnal azt, amit OV kitalal …hvg.hu/itthon/20210706_szabo_gabriella_biro_birosag_menekultek_panasz_europai_bizottsaghát a Markóban egészen erős dolgok mennek
csebi
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
telex.hu/kulfold/2021/07/06/orban-nem-megy-el-strasbourgba-az-ep-vitaraaz én kis pörköltszaftos utcaiharcos hősöm
több mint 4 éve
Ez azért elég egyértelmű üzenet a bíróknak hogy így merjék megtámadni EUBnal azt, amit OV kitalal …hvg.hu/itthon/20210706_szabo_gabriella_biro_birosag_menekultek_panasz_europai_bizottsaghát a Markóban egészen erős dolgok mennek
csebi
Amadeus
több mint 4 éve
a pillanat mikor kétszer megnézed, hogy ez tényleg a Magyar Közlönyben van, és nem az origoban:Nincs ebben semmi különös, a Fidesz körömszakadtáig védi a demokráciát, minden eszközzel azon van, hogy megőrizze a jogállamot.
"Számos európai uniós tagország kormányfője, más kormányzati képviselője, illetve több európai uniós tisztségviselő olyan durva és antidemokratikus kijelentésekre ragadtatta magát a magyar Országgyűlés által elfogadott gyermekvédelmi törvény kapcsán, amellyel átléptek egy vörös vonalat. Az a hangnem és azok az állítások, amelyeket megfogalmaztak, rég letűntnek hitt korok gyarmatosító beidegződéseit és magukat felsőbbrendűnek tartó szereplők minden tiszteletet nélkülöző hatalmi megnyilatkozásait idézik. A Magyarországot ért durva és antidemokratikus politikai és hatalmi támadásokkal szemben hazánknak minden rendelkezésre álló európai jogi eszköz alkalmazásával meg kell védenie magát. A gyűlöletbeszéd Magyarországgal szemben is tilos! Elfogadhatatlan, hogy egyes európai bürokraták napi ideológiai csatározásokra használják a közösségi jogot. Mindez szöges ellentétben áll a jóhiszemű és tisztességes együttműködés és a méltányosság európai követelményével"
csebi
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20210706_szabo_gabriella_biro_birosag_menekultek_panasz_europai_bizottsaghát a Markóban egészen erős dolgok mennek
csebi
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20210706_szabo_gabriella_biro_birosag_menekultek_panasz_europai_bizottsag
több mint 4 éve
a pillanat mikor kétszer megnézed, hogy ez tényleg a Magyar Közlönyben van, és nem az origoban:Es ebben az a slusszpoen h pont azt irjak le amit ok csinalnak.
"Számos európai uniós tagország kormányfője, más kormányzati képviselője, illetve több európai uniós tisztségviselő olyan durva és antidemokratikus kijelentésekre ragadtatta magát a magyar Országgyűlés által elfogadott gyermekvédelmi törvény kapcsán, amellyel átléptek egy vörös vonalat. Az a hangnem és azok az állítások, amelyeket megfogalmaztak, rég letűntnek hitt korok gyarmatosító beidegződéseit és magukat felsőbbrendűnek tartó szereplők minden tiszteletet nélkülöző hatalmi megnyilatkozásait idézik. A Magyarországot ért durva és antidemokratikus politikai és hatalmi támadásokkal szemben hazánknak minden rendelkezésre álló európai jogi eszköz alkalmazásával meg kell védenie magát. A gyűlöletbeszéd Magyarországgal szemben is tilos! Elfogadhatatlan, hogy egyes európai bürokraták napi ideológiai csatározásokra használják a közösségi jogot. Mindez szöges ellentétben áll a jóhiszemű és tisztességes együttműködés és a méltányosság európai követelményével"
csebi
Hogy rohoghettek mikor ezt igy leirtak.
több mint 4 éve
a pillanat mikor kétszer megnézed, hogy ez tényleg a Magyar Közlönyben van, és nem az origoban:"Számos európai uniós tagország kormányfője, más kormányzati képviselője, illetve több európai uniós tisztségviselő olyan durva és antidemokratikus kijelentésekre ragadtatta magát a magyar Országgyűlés által elfogadott gyermekvédelmi törvény kapcsán, amellyel átléptek egy vörös vonalat. Az a hangnem és azok az állítások, amelyeket megfogalmaztak, rég letűntnek hitt korok gyarmatosító beidegződéseit és magukat felsőbbrendűnek tartó szereplők minden tiszteletet nélkülöző hatalmi megnyilatkozásait idézik. A Magyarországot ért durva és antidemokratikus politikai és hatalmi támadásokkal szemben hazánknak minden rendelkezésre álló európai jogi eszköz alkalmazásával meg kell védenie magát. A gyűlöletbeszéd Magyarországgal szemben is tilos! Elfogadhatatlan, hogy egyes európai bürokraták napi ideológiai csatározásokra használják a közösségi jogot. Mindez szöges ellentétben áll a jóhiszemű és tisztességes együttműködés és a méltányosság európai követelményével"
több mint 4 éve
Jaja, régi trükk volt idősebb autóknál, ha forrni kezdett a hűtővíz, fűtést tökig fel, ablakot le, hogy ne főj meg te is 😄444.hu/2021/07/06/a-bkv-buszok-egy-reszet-a-kanikulaban-is-futeni-kell-kulonben-leallnanakAsszem régen a Skodák voltak ezzel így, hogy a fűtés bekapcsolása segített lehuteni a hűtővizet nyáron... 😊
empty taxi
somoskovig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
444.hu/2021/07/06/a-bkv-buszok-egy-reszet-a-kanikulaban-is-futeni-kell-kulonben-leallnanakAsszem régen a Skodák voltak ezzel így, hogy a fűtés bekapcsolása segített lehuteni a hűtővizet nyáron... 😊
empty taxi
több mint 4 éve
444.hu/2021/07/06/a-bkv-buszok-egy-reszet-a-kanikulaban-is-futeni-kell-kulonben-leallnanak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
De téged számon tartanak, mint veszedelmes brüsszelitát, rólunk Amadeus-szal könnyedén lemondtak, mint haszontalan renitensekről 😊én egyet sem küldtem vissza, de mindet megkapom.Te sem? 😊10 éve nem kapok meg egyet sem.őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
szerintem elfáradtak, most már biztosan le kell váltani őket.
slowmotion
nagylaza
Amadeus
Kíváncsi leszek a lakcím átírás után változik-e majd, remélem nem 😆
warr_b
Nem változik. Következetesen egy lakcímemre sem kapom meg, mióta az elsőt nem küldtem vissza.
"Nemzeti" khmm konzultáció.
Amadeus
csebi

több mint 4 éve
én egyet sem küldtem vissza, de mindet megkapom.Te sem? 😊10 éve nem kapok meg egyet sem.őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
slowmotion
nagylaza
Amadeus
warr_b
Nem változik. Következetesen egy lakcímemre sem kapom meg, mióta az elsőt nem küldtem vissza.
Amadeus
több mint 4 éve
Te sem? 😊10 éve nem kapok meg egyet sem.őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
slowmotion
nagylaza
Amadeus
warr_b
több mint 4 éve
Te sem? 😊10 éve nem kapok meg egyet sem.őszintén csalódtam a kormányban. a konzultációs kérdőív tizennégy kérdéséből csak egy említette Gyurcsányt, kettő Brüsszelt és három Sorost.Fenébe, elspoilerezted a konzultációmat. Ma kaptam meg a borítékot, de nem bontottam ki, mert még izgulni akartam kicsit.
slowmotion
nagylaza
Amadeus