NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

69 feliratkozó

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 502 — Vikings fan
 m.hvg.hu/itthon/20210702_orban_viktor_kossuth_radio_interju_julius

Ez meg kurva kemény
Amadeus
Gondolom nem a Soros-háloztaok ármánykodására gondolsz 😊 😊
MC12
Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …
csebi
Kiviteli korlátozás novembertől. Azért addig a penzcsap folyik a haveroknak.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 354 — Lucas Scott

Ez meg kurva kemény
Amadeus
MC12
Sztem a kiviteli korlátozás nem fog átmenni, elég durva lenne ha ehhez tapsolna az EU mivel az egyik legfontosabb alapelvevel megy szembe és hat nincs kifejezetten indok erre ami a szerződések alapján oké lenne. De legalább mehet majd a harc Brüsszel ellen továbbra is ősszel …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

Ez meg kurva kemény
Amadeus
Ha jövőre megnyerik a választást, akkor a hamarosan világot szétszakító usa/kína tengelyen véglegesen utóbbihoz sodródunk, remek kilátások

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 455

Ez meg kurva kemény
Amadeus

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 689

Ez meg kurva kemény
több mint 4 éve
 444.hu/2021/07/01/semjen-bunnek-tartja-a-homoszexualitast

Zsoca, két kézzel szólni a zsét a Hugoban katolikus pártvezetőként az okés?
több mint 4 éve
Milyen jó látni ahogy pl egy olimpiai bajnokot is megbecsülunk 😊

telex.hu/belfold/2021/07/01/kis-hijan-traktor-tolta-el-jakab-petert-amikor-egy-meszaros-erdekeltsegnel-jelentkezett-be

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 414 — Steelers fan
Nem tudom mennyire politika (inkább közélet), de nem találtam jobb helyet: számomra valami döbbenetes, hogy Magyarország egy egész hónapra hermetikusan lezárta az Ukrajna-Magyarország határokat. Példátlannak érzem..
Szokol
Na megnyugodtam: csak az ATV hozta le, de már ők is törölték a cikket.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 574 — beers & Packers
 viktory2030.hu/
Sobri van már ilyened?
Toca
Gyönyörű! Felhívom a figyelmet erre a - némi görgetés után fellelhető - szövegre is:
"KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
Termékeinket kizárólag hazai erdőkből kivágott fákból készült papírba csomagoljuk."
több mint 4 éve
#migránsSTOP
csebi
És én inkább a “vannak akik”-hez tartoznék semmiképpen sem a “mások”-hoz 😆😆😆😀
MC12
Csakhogy így egybe írtak mintha hashtag lenne. Vagy lehet túl sok karakter lett volna és ezen spóroltak?

több mint 4 éve
#migránsSTOP
csebi
És én inkább a “vannak akik”-hez tartoznék semmiképpen sem a “mások”-hoz 😆😆😆😀

több mint 4 éve
#migránsSTOP

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 414 — Steelers fan
Nem tudom mennyire politika (inkább közélet), de nem találtam jobb helyet: számomra valami döbbenetes, hogy Magyarország egy egész hónapra hermetikusan lezárta az Ukrajna-Magyarország határokat. Példátlannak érzem..
több mint 4 éve
Még a kimben dolgoztam amikor az egyik államtitkárnak óriási mániája volt egy ilyen emléktáblára felkerülni 😊 szó szerint kereste - kutatta, hogy mit lehetne - közpénzből - jól megtámogatni a szent cél érdekebén. Sikerült neki, de azért ennél profibb verzióban, mert az övén szerepelt hogy az Áder közt.elnöksége - Orbán min. Elnöksége - Kövér házelnöksége - miniszter minisztersége - ogy képviselő képviselősége - megyei elnök (!!!!) - polgármester - és államtitkár úr állmatitkárkodása időpontjában lett felújítva az épület 😊 ehhez képest ez kifejezetten szolid és visszafogott.

444.hu/2021/06/30/ujabb-csodalatos-darabbal-bovult-a-fideszes-politikusoknak-melto-emleket-allito-marvanytablak-sora?appview
MC12
Kíváncsi lennék a másik oldal reakciójára ha a Lánchídon elhelyeznének egy ilyen táblát Karácsony Gergely nevével, miszerint az ő polgármestersége ideje alatt újították meg a hidat... 😀
bobi0092
Meglepődnék és pozitívan csalódnék Karácsonyban, ha nem készülne ilyen tábla. A politikus az csak politikus - legyen bármelyik oldalon, alapvetően a többségük nárcisztikus, óriási egóval rendelkező szocio - vagy pszichopata akik imádják a nevüket hatalmas táblákon látni. Így volt ez a szoci éra alatt is meg most is.

több mint 4 éve
Na hat meg a times of Máltán sem tudom elkerülni:

timesofmalta.com/articles/view/why-we-could-not-accept-viktor-orbans-advert.883363?fbclid=IwAR3M1IQsHa4R0nG1RGRGqzMoqt61xUtLuZl-5HqSCkW70z9C6DNWqdTfG_s

több mint 4 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 835
Még a kimben dolgoztam amikor az egyik államtitkárnak óriási mániája volt egy ilyen emléktáblára felkerülni 😊 szó szerint kereste - kutatta, hogy mit lehetne - közpénzből - jól megtámogatni a szent cél érdekebén. Sikerült neki, de azért ennél profibb verzióban, mert az övén szerepelt hogy az Áder közt.elnöksége - Orbán min. Elnöksége - Kövér házelnöksége - miniszter minisztersége - ogy képviselő képviselősége - megyei elnök (!!!!) - polgármester - és államtitkár úr állmatitkárkodása időpontjában lett felújítva az épület 😊 ehhez képest ez kifejezetten szolid és visszafogott.

444.hu/2021/06/30/ujabb-csodalatos-darabbal-bovult-a-fideszes-politikusoknak-melto-emleket-allito-marvanytablak-sora?appview
MC12
Kíváncsi lennék a másik oldal reakciójára ha a Lánchídon elhelyeznének egy ilyen táblát Karácsony Gergely nevével, miszerint az ő polgármestersége ideje alatt újították meg a hidat... 😀
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 044
Mekkora...és imádják a saját maguk által maguknak adott kitüntetést 😀
 kreativ.hu/cikk/a-pesti-sracok-es-a-mediaworks-munkatarsai-iteltek-oda-dijakat-a-pesti-sracok-es-a-mediaworks-munkatarsainak?fbclid=IwAR0Fwmh8ykcwGEmGG9-uyXuSwle1TEO07ve1w6RvM7ZuvEJHvIEs6m_sWYg
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 801 — capitaine du château de Vienne 1487
Felhívott a Medián, most találtak meg először. Annyira irányított kérdések voltak, de a legjobban az tetszett amikor Karácsony Gergely eddig teljesítményét kell értékelni. Választási lehetőségek: Nagyon rossz, rossz, jó, nagyon jó. Fura hogy csak itt volt négyes skála, mindenhol ötös skálán mozogtunk.

De ügyesen fel van építve, először megkérdezi az elmúlt két hétben milyen fontos politikai kérdések jutottak el hozzám. Majd a Fudánról volt nagyon sok kérdés, még kicsit a fővárosi dugókról, aztán jött a kérdés kire mikor merre szavaznék.
Nomac
Legalább már tudom, hogy tényleg van ember, akit megtalálnak...nekem sem volt még soha hasonló
Klaci79
én Tyereskova Orbán-portrét vadászok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 044
Felhívott a Medián, most találtak meg először. Annyira irányított kérdések voltak, de a legjobban az tetszett amikor Karácsony Gergely eddig teljesítményét kell értékelni. Választási lehetőségek: Nagyon rossz, rossz, jó, nagyon jó. Fura hogy csak itt volt négyes skála, mindenhol ötös skálán mozogtunk.

De ügyesen fel van építve, először megkérdezi az elmúlt két hétben milyen fontos politikai kérdések jutottak el hozzám. Majd a Fudánról volt nagyon sok kérdés, még kicsit a fővárosi dugókról, aztán jött a kérdés kire mikor merre szavaznék.
Nomac
Legalább már tudom, hogy tényleg van ember, akit megtalálnak...nekem sem volt még soha hasonló
több mint 4 éve
 viktory2030.hu/
Sobri van már ilyened?
Toca
Ha nincs, akkor lesz.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 502 — Vikings fan
 viktory2030.hu/
Sobri van már ilyened?
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 429 — balazs.t85@gmail.com

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 736 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Talán inkább ide, mint a Filmekbe

media1.hu/2021/06/30/orban-viktor-kotelbaratja-uj-filmstudiot-tervez-budakalaszon-a-netflix-es-disney-filmek-gyartoinak/
warr_b
de a netflix meg a disney nem a buzi propagandát tolja és üldözendő? 😀
Negritis
De, de azért a lóvécska még fontosabb 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 911 — The Mathematician
Talán inkább ide, mint a Filmekbe

media1.hu/2021/06/30/orban-viktor-kotelbaratja-uj-filmstudiot-tervez-budakalaszon-a-netflix-es-disney-filmek-gyartoinak/
warr_b
de a netflix meg a disney nem a buzi propagandát tolja és üldözendő? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!