Politika

64 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
 168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rE

Undorítóak 😕
Klaci79
olyan magyaros.................................
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
 168ora.hu/itthon/god-polgarmester-ellenzeki-osszefogas-momentum-dk-lmp-jobbik-187158?fbclid=IwAR3Em11EKd5X16TJjhzcwoqjByOwxHe0DCuXUEbEMNnoQraHZFqKRNh22rE

Undorítóak 😕
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 926
65- nél sem volt jobb 😉
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 926
Tanultam hidrológiát, némi matematikai statisztikával.
Szóval: Jor-dán 😀
Bocs, befejeztem.
zemanla
OFF: Szóval kútfúráshoz gondolom értesz???!!
Fast Willie
85 méternél kezdődnek a gondok 😉
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Kéne egy retrospektív sorozat, hogy mi történt több, mint 10 éve:
 www.youtube.com/watch?v=pHkbzHj6NYs
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 736 — capitaine du château de Vienne 1487
Mondjuk, ahol van adat (vízállás, vízhozam, csapadék, stb...) ott az előrejelzésnél csodákra képes a matematika. 😉
Sajnos már vagy 20 éve nem foglalkozok vele. Pedig volt árvíz, amikor jól jött.😀 Ma már, lehet azt sem tudnám, hogy fogjak hozzá.
Nah, jó. A jor-dán szar poén volt, de elvileg a politika topicba még elfér! 😄
zemanla
volt egy nagyon rövid peridódus amikor a Kinyaralt Fejek 23-at, Matek és a Divattanácsnak hítták, ott MCztem először Józsefattliátt
én még őszinte embör vótam....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Mondjuk, ahol van adat (vízállás, vízhozam, csapadék, stb...) ott az előrejelzésnél csodákra képes a matematika. 😉
Sajnos már vagy 20 éve nem foglalkozok vele. Pedig volt árvíz, amikor jól jött.😀 Ma már, lehet azt sem tudnám, hogy fogjak hozzá.
Nah, jó. A jor-dán szar poén volt, de elvileg a politika topicba még elfér! 😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
Árvíz, belvíz....
zemanla
Ez olyan mint, amikor nekem mondják ismerősök, hogy "figyi nézz már rá a gyerek házijára".
Azóta nem kérnek, mióta a 12 éves kislány geometria házijában kiintegráltam a függvényt, és lett ebből egy kis zavar.... meg sikoltozás, kiabálás.
Szerintem jó poén volt, mondjuk Beckynek azóta eggyel kevesebb barátnője van.
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
Árvíz, belvíz....
zemanla
Azt hittem, hogy ki tudod számolni valószínűségszámítással, hogy hol fúrsz el egy gázvezetéket 😊
több mint 5 éve
Bocs, befejeztem.
zemanla
Fast Willie
Árvíz, belvíz....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Bocs, befejeztem.
zemanla
több mint 5 éve
Bocs, befejeztem.

több mint 5 éve
ja...és a társ tudományi karokat végzett kollegák jelentős rész összetéveszti a sűrűség és az eloszlás függvényt.... ami elég ciki. 😕
Helmut Zimmer
 www.mateking.hu/system/files/docs/mateking.eloszlasfuggveny-surusegfuggveny-eloszlas.pdf
több mint 5 éve
ja...és a társ tudományi karokat végzett kollegák jelentős rész összetéveszti a sűrűség és az eloszlás függvényt.... ami elég ciki. 😕
több mint 5 éve
Medián
Helmut Zimmer
Medinán!
sutianap
Melindán!
Sobri Jóska
nem Melindán, me Dián!
sutianap
mé'? Dián?
zemanla
Megin' dán?
warr_b
A középértékek nagy családjából, amit kerestek az a medián. De ha tényleg elemezni akartok, akkor nehéz esz átlag (számtani aka-mean) nélkül 😊 Kifejezetten vicces egy hisztogramnál megnézni hogy hogy esik szél a medián és a számtani átlag.
Szóval azt mondani, hogy az átlag módszertanilag hibás megközelítés....hibás megközelítés...részben.
Szóval részben, mert elég sok értekezés, és elemzés szól arról, hogy ha csak egy középértéket választhatsz, az legyen a medián.
Beütitek a googlebe mean vs median és sok sok sok ember értekezik.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 992 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Medián
Helmut Zimmer
Medinán!
sutianap
Melindán!
Sobri Jóska
nem Melindán, me Dián!
sutianap
mé'? Dián?
zemanla
Megin' dán?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Medián
Helmut Zimmer
Medinán!
sutianap
Melindán!
Sobri Jóska
nem Melindán, me Dián!
sutianap
mé'? Dián?

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 736 — capitaine du château de Vienne 1487
Medián
Helmut Zimmer
Medinán!
sutianap
Melindán!
Sobri Jóska
nem Melindán, me Dián!

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 069 — #NoStress
Medián
Helmut Zimmer
Medinán!
sutianap
Melindán!

több mint 5 éve
Medián
Helmut Zimmer
Medinán!

több mint 5 éve
Medián
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 135 — nabege2@yahoo.com
 444.hu/2020/06/30/ez-se-tartott-sokaig-maris-lemondott-az-index-uj-vezerigazgatoja

és közben állítólag áramszünet miatt nem megy az index
NB2
A fórumnak is volt egy kis szünet, de már megy
warr_b
ahogy beírtam, rá 2 percre megindult minden...
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 992 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 444.hu/2020/06/30/ez-se-tartott-sokaig-maris-lemondott-az-index-uj-vezerigazgatoja

NB2
A fórumnak is volt egy kis szünet, de már megy

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 135 — nabege2@yahoo.com

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
mikor nagyjából mindenki számára nyilvánvaló, hogy a hivatalos adatoknak köze nincs a valósághoz, az hamisítás, amit persze meg lehet statisztikusan magyarázni, de a lényeg ugyanaz

szóval ennyire hihetünk a koronavírusos számoknak is, ilyen alapon a random.org számgenerátorából kapott adatokból is kiindulhatnánk (épp a hétvégén volt egy vitám, hogy "legalább azokat BIZTOS nem lehet befolyásolni")
r.baggio
Nem hamisítás csak valóság torzítás.
Ha én keresek 9 misit, 9-en meg 111111ft-ot akkor az átlag keresetünk 1 misi.
Kijön ez egyszerűen.
Toca
mármint te keresel 9 misit, 9-en 111111-et, 99-en meg még kevesebbet, az utóbbiakat meg szimplán bele se számolod még az átlagba se

merce.hu/2019/12/18/a-ksh-17-millio-embert-kihagy-az-atlagber-szamitasakor-es-ezt-hivatalos-levelben-ismerte-el/

"nem etikus, de jogszerű"

Sobri cinizmusa nem is értem, hogy miért veri ki oly sokszor a biztosítékot, amikor ő ennél kevésbé szokott relativizálni

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal