Politika
66 feliratkozó
több mint 4 éve
Gondolom, nem fogadod el valósnak, de egy már kijött:Egyetértünk, valószínűleg ugyanúgy döntetlen körül van mint két hete. De, ha jó lenne mindenkinek ez az állapot, akkor nem kellett volna ez a “véletlen” szivárogtatás. Ez egyszerűen nem lehet véletlen hiba, ami át csúszik magyarin aki Nem ma kezdte a politikai újságírást, és komplett cikket ír ennek alapján az ellenzék balfaszkodásáról. Ez ha nem szándékos lenne, elég ok lenne, hogy kibasszák a szerkesztőségből. A 444 amúgy sem makulátlan reputàcioja komoly pofont fog kapni, amikor kijön néhány valos kutatási adat ami nem ezeket a számokat fogja kihozni.Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Hát akkor tévedtem 😄 Vissza is megyek a Dunning-Kruger görbe aljára
Gyurma Pappa
Megnéztem pár ellenzéki oldal Fb-kommentjeit a hír alatt. Kb. az az arány, hogy az 10 ellenzéki szavazóból 3 szerint kamu a kutatás, 2 szerint rossz a kampány és fel kéne ébredni, viszont 5 konkrétan MzP-t hibáztatja, hogy miatta szarok a számok, “nem kell nekünk is egy diktátor”. Nyilván ezeken az oldalakon felulreprezentált a dk-s meg szoci keménymag, de ha ellenzéki kampánytanácsadó lennék, biztos foglalkoznék ezzel, mert jónak biztos nem jó, ha így írogatnak a jelöltről. (Viszont az jól látszik, ha bukik az összefogás most, akkor mindenki az ellenzéki oldalon MzP-vel fogja elhitetni a balhét 100%-ban, Gyurcsány nem volt hülye)
MC12
Közben én is elolvastam EGY dolgot, és a kedves szivárogtató összekeverte a teljes népességet a biztos pártválasztókkal a Fidesznél és az ellenzéknél. Egy kicsit csalódtam a Magyariban, hogy ezt így lehozta, ő tőle mondjuk nem ezt vártam volna. Maradjunk annyiban, hogy nem ennyire szar a helyzet, továbbra is egálban van a két oldal. Gyakorlatilag semmi nem történt.
Az Facebookkal ilyen szempontból nem jó, főleg a kommentszekció. Ott ugye sok a pozitív megerősítési hurok, és a (köznyelven) birka szemlélet eléggé szarul jön ki. Sokszor basztunk le kampánymenedzsert, hogy kattanjon le a kommentszekcióról, és ránk figyeljen. 😊 Nem egyesével kell győzködni az embereket, hanem tömegével.
Maradjunk annyiban, hogy a Feri kurvára nem volt boldog, de közben rájött arra, amit te is mondtál, ezért táncolt vissza annyira könnyedén. Ez most Win-Win: a MZP tudja mutatni az eddigi inaktívoknak hogy ő tudja kontrollálni a Ferit, ha veszít az összefogás, akkor GYF meg ráveri a MZP-re az egész balhét. Ha nyer az ellenzék, a Feri akkor is tudja mondani, hogy "látjátok, feláldoztam a saját egómat, hogy nyerjünk". Szóval ez most tökéletes állapot mindenkinek.
Gyurma Pappa
Hogy win-win lenne azt sem hiszem. Ha nyernek, az tényleg win-Win, de ha nem akkor Gyurcsány win, MzP lose. Mert ő lesz a bukott ember, aki jobbról sem bírta megverni Orbánt pedig mindent megkapott amit előtte senki. És az egész ellenzék egységes lesz ebben a kérdésben azt elhiheted 😉
MC12
nepszava.hu/3140990_publicus-csokkent-de-tart-az-ellenzek-elonye
több mint 4 éve
Egyetértünk, valószínűleg ugyanúgy döntetlen körül van mint két hete. De, ha jó lenne mindenkinek ez az állapot, akkor nem kellett volna ez a “véletlen” szivárogtatás. Ez egyszerűen nem lehet véletlen hiba, ami át csúszik magyarin aki Nem ma kezdte a politikai újságírást, és komplett cikket ír ennek alapján az ellenzék balfaszkodásáról. Ez ha nem szándékos lenne, elég ok lenne, hogy kibasszák a szerkesztőségből. A 444 amúgy sem makulátlan reputàcioja komoly pofont fog kapni, amikor kijön néhány valos kutatási adat ami nem ezeket a számokat fogja kihozni.Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
Megnéztem pár ellenzéki oldal Fb-kommentjeit a hír alatt. Kb. az az arány, hogy az 10 ellenzéki szavazóból 3 szerint kamu a kutatás, 2 szerint rossz a kampány és fel kéne ébredni, viszont 5 konkrétan MzP-t hibáztatja, hogy miatta szarok a számok, “nem kell nekünk is egy diktátor”. Nyilván ezeken az oldalakon felulreprezentált a dk-s meg szoci keménymag, de ha ellenzéki kampánytanácsadó lennék, biztos foglalkoznék ezzel, mert jónak biztos nem jó, ha így írogatnak a jelöltről. (Viszont az jól látszik, ha bukik az összefogás most, akkor mindenki az ellenzéki oldalon MzP-vel fogja elhitetni a balhét 100%-ban, Gyurcsány nem volt hülye)
MC12
Közben én is elolvastam EGY dolgot, és a kedves szivárogtató összekeverte a teljes népességet a biztos pártválasztókkal a Fidesznél és az ellenzéknél. Egy kicsit csalódtam a Magyariban, hogy ezt így lehozta, ő tőle mondjuk nem ezt vártam volna. Maradjunk annyiban, hogy nem ennyire szar a helyzet, továbbra is egálban van a két oldal. Gyakorlatilag semmi nem történt.
Az Facebookkal ilyen szempontból nem jó, főleg a kommentszekció. Ott ugye sok a pozitív megerősítési hurok, és a (köznyelven) birka szemlélet eléggé szarul jön ki. Sokszor basztunk le kampánymenedzsert, hogy kattanjon le a kommentszekcióról, és ránk figyeljen. 😊 Nem egyesével kell győzködni az embereket, hanem tömegével.
Maradjunk annyiban, hogy a Feri kurvára nem volt boldog, de közben rájött arra, amit te is mondtál, ezért táncolt vissza annyira könnyedén. Ez most Win-Win: a MZP tudja mutatni az eddigi inaktívoknak hogy ő tudja kontrollálni a Ferit, ha veszít az összefogás, akkor GYF meg ráveri a MZP-re az egész balhét. Ha nyer az ellenzék, a Feri akkor is tudja mondani, hogy "látjátok, feláldoztam a saját egómat, hogy nyerjünk". Szóval ez most tökéletes állapot mindenkinek.
Gyurma Pappa
Hogy win-win lenne azt sem hiszem. Ha nyernek, az tényleg win-Win, de ha nem akkor Gyurcsány win, MzP lose. Mert ő lesz a bukott ember, aki jobbról sem bírta megverni Orbánt pedig mindent megkapott amit előtte senki. És az egész ellenzék egységes lesz ebben a kérdésben azt elhiheted 😉
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 4 éve
444.hu/2021/12/17/kover-laszlo-amikor-a-szekelyfoldon-jar-ebben-az-uszomedences-hazban-szokott-tartozkodni"Kövér legalább nem korrupt"
több mint 4 éve
Nekem ő hatalmas csalódás.hvg.hu/itthon/20211216_Alkotmanybirosag_nepszavazas_kiskoruak_nematalakitasamult heti AB dontesbe beleneztel? en igen es hat baszki ha ilyet anno kiadtam volna a kezembol elso evben akkor maga Horvath Attila rugott volna ki ket darab egyessel ... szornyu szinvonalu dontesek ezek.
Gittegylet.
Amadeus
csebi
több mint 4 éve
btw: en azert az adatokbol kiolvasok egy folyamatot (bar lehet tevedek): igen is van egy olyan reteg, aki hatat forditott MZPnek es inkabb atment a kutyakhoz, nem vagyok egyedul ebben.Így van. Csak a kutyák ezzel a nyakukba húzzák az országos politikát, erre meg szerintem nincsenek felkészülve. Túl gyenge ott az emberanyag ehhez. A cseh Kalózpártnak (hasonlóan indultak) is sok baja volt ezzel 2010-ben, ma meg az ország egyik legerősebb pártja. De ehhez nekik is meg kellett hozni a nehéz döntéseket. Izlandon hasonló utat járt be a helyi vicc párt. Csak ugye egy idő után akkor nem lesznek viccpárt.
csebi

több mint 4 éve
(Viszont az jól látszik, ha bukik az összefogás most, akkor mindenki az ellenzéki oldalon MzP-vel fogja elhitetni a balhét 100%-ban, Gyurcsány nem volt hülye)ki mas vigye el a balhet? ezzel jar a miniszterelnokjeloltseg, vagy mit gondolt?
MC12
o akart hatalmat, o akart jelolt lenni, o akarta, hogy Karacsony lepjen vissza, o akar most mar nem frakciot hanem jelentosen szambol allo frakciot stb. mindezek mellett o akar megszabni nagyon sok mindent is. pl Fletonak abban sztem teljes mertekben igaza van, hogy ha ot felkeri, hogy vonuljon hatterba akkor ove a felelosseg is. az nem megy, hogy mindent o szab meg aztan mki felelos csak o nem. tessek akkor hozni a plusz szavazatokat, amikrol mki regelt, ugy ez volt a fo mottoja, hogy nem csak a bizonytalanokat hanem olyan reteget is bevonz, akik nem szavaztak eddig.
btw: en azert az adatokbol kiolvasok egy folyamatot (bar lehet tevedek): igen is van egy olyan reteg, aki hatat forditott MZPnek es inkabb atment a kutyakhoz, nem vagyok egyedul ebben.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20211216_Alkotmanybirosag_nepszavazas_kiskoruak_nematalakitasamult heti AB dontesbe beleneztel? en igen es hat baszki ha ilyet anno kiadtam volna a kezembol elso evben akkor maga Horvath Attila rugott volna ki ket darab egyessel ... szornyu szinvonalu dontesek ezek.
Gittegylet.
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Bevallom, amikor linkeltem, a számokat nem is néztem. Nem 3 gyerek indulása közben kéne 444-t megnyitni, majd lefagyni 😊444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
Gyurcsányon kívűl ez senkinek nem érdeke. Szivárogtatásban pedig nagyon otthon van. Neki nem orbán az ellenfele most hanem MZP. -képzeljük el milyen életszerű hogy a prosti srácok vagy vlmelyik propaganda gépezet kihoz egy zavaros anyagot hogy szopik a fidesz. Max akkor tenné ha erre felkérnék, vagy belső törés lenne.
Nagy a csönd a kormány oldaláról, ezt ma sem fogják megtörni, ugyanis elmarad Orbán rádióinterjúja, a Kormányinfó sem volt így Völnerről sem lehet kérdezni, csak ez a kutatás marad a téma ami meg egy kamu.
gyurcsány és orbán meg nyer rajta vlhogy.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Teljes népességen 12% bizonytalan/nem szavazó és 46% Fidesz 20. havi nyugdíj mellett se lesz.444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
MC12
több mint 4 éve
444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikElolvastam néhány elemzést, ezek a számok nem jók. Valaki vagy szándékosan nem mondott igazat a cikk írójának, vagy a közvélemény-kutatók (mindegyik, a fideszesek is) mondott konzekvensen nagyon téves számokat hónapok óta. Idén kb. augusztusig 3-5% Fidesz előnyt mért a legtöbb cég. Aztán az előválasztás közben után, október végéig döntetlen illetve 2-3%os ellenzéki előnyt mért majd mindenki. És akkor most az lenne, hogy egy jó hónap alatt 16-17%ot nőtt a fidesz? Elhiszem hogy ügyesek a központban de ennyire azért nem 😊 szóval vagy nyers számokat nézett az ellenzéki szivárogtató, vagy rosszul értelmezett valamit, vagy szándékosan mondtak faszságot, hogy felrázzák az ellenzéki szavazókat (ez mondjuk butaság lenne).
Gyurma Pappa
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikolvasásból off
Gyurma Pappa
jó ideje átmentem read only-ba, de bocsánat ez szívből megnevettetett...😀 a humorérzék pártsemleges.....😀 én az inverz Dunning-Kruger hatás híve vagyok: minél több ismeretet szerzek valamiről, annál inkább a tudatában vagyok, milyen keveset tudok....😀
PS amúgy meg itt visszaolvasgatván dolgokat, csupán egy asszociáció:
www.youtube.com/watch?v=AIctknA93xE
😀 bevasalok majd egy kis reklámzsét a Szentkirályitól, mert ez itt extra dús 😀
read only on
több mint 4 éve
Mondom, nem ismerem a konkrét esetet, de így szokott működni.Tehát kimondta a bírósági határozat, hogy a megyei lapban kell megjelentetni de a megyei lap nem közölte le. Érdekes.A konkrét ügyet én sem ismerem, de a bírósági gyakorlat az, hogy meghatározzák, hol kell megjelentetni. Ha nem így lenne, akkor a kényelmetlen közleményeket eldugnák a három példányban megjelenő Kiskunbürgüzi Hírmondóba.Most az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Nem ismerem az ügyet, de ott kellett megjelentetnie kötelezően és az újság szart rà vagy ő kitalálta hogy ott akarja és mivel ők nem hozták le ezért részéről letudta az ügyet, ahelyett, hogy máshol hozatta volna le? Mert a második eset azért felvetne pár kérdést.
telex.hu/valasztas-2022/2021/12/16/marki-zay-peter-hodmezovasarhely-polgarmester-meltatlansagi-eljaras-fidesz
😀😀😀
Először nem engedik hogy megjelentessen egy közleményt, majd méltatlansági eljárást kezdeményeznek ellene a közlemény le nem hozása miatt.
Mikey
MC12
nagylaza
MC12
Néhány adalék:
hvg.hu/itthon/20190425_kaposvari_kormanyzati_portalok_vegrehajto
fuhu.hu/nem-kozoltek-helyreigazitast-megbirsagoltak-ripostot/
media1.hu/2021/07/08/igazmondasra-koteleztek-a-tv2-t-de-a-tevecsatorna-nem-teljesitette-a-jogeros-iteleteket/
több mint 4 éve
Oké, ebből ne legyen vita, pontosítok: sok évtized óta nem látott.hu.wikipedia.org/wiki/Nyilaskeresztes_P%C3%A1rt_%E2%80%93_Hungarista_MozgalomMost az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Elég sok bajom van az ellenzékkel, de a Fidesznél ótvarabb bandát emberemlékezet óta nem látott Magyarország.
telex.hu/valasztas-2022/2021/12/16/marki-zay-peter-hodmezovasarhely-polgarmester-meltatlansagi-eljaras-fidesz
😀😀😀
Először nem engedik hogy megjelentessen egy közleményt, majd méltatlansági eljárást kezdeményeznek ellene a közlemény le nem hozása miatt.
Mikey
nagylaza
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Kommunista_P%C3%A1rt
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81llamv%C3%A9delmi_Hat%C3%B3s%C3%A1g
Kampman
több mint 4 éve
Tehát kimondta a bírósági határozat, hogy a megyei lapban kell megjelentetni de a megyei lap nem közölte le. Érdekes.A konkrét ügyet én sem ismerem, de a bírósági gyakorlat az, hogy meghatározzák, hol kell megjelentetni. Ha nem így lenne, akkor a kényelmetlen közleményeket eldugnák a három példányban megjelenő Kiskunbürgüzi Hírmondóba.Most az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Nem ismerem az ügyet, de ott kellett megjelentetnie kötelezően és az újság szart rà vagy ő kitalálta hogy ott akarja és mivel ők nem hozták le ezért részéről letudta az ügyet, ahelyett, hogy máshol hozatta volna le? Mert a második eset azért felvetne pár kérdést.
😀😀😀
Mikey
MC12
nagylaza
több mint 4 éve
A konkrét ügyet én sem ismerem, de a bírósági gyakorlat az, hogy meghatározzák, hol kell megjelentetni. Ha nem így lenne, akkor a kényelmetlen közleményeket eldugnák a három példányban megjelenő Kiskunbürgüzi Hírmondóba.Most az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Nem ismerem az ügyet, de ott kellett megjelentetnie kötelezően és az újság szart rà vagy ő kitalálta hogy ott akarja és mivel ők nem hozták le ezért részéről letudta az ügyet, ahelyett, hogy máshol hozatta volna le? Mert a második eset azért felvetne pár kérdést.
😀😀😀
Mikey
MC12
több mint 4 éve
Ha egyszer belecsobban a szar a ventillatorba…telex.hu/belfold/2021/12/16/fidesz-ftc-kubatov-titkara-kindlovits-mate-m-janos-vad-ugyeszseg
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20211216_Alkotmanybirosag_nepszavazas_kiskoruak_nematalakitasaGittegylet.
több mint 4 éve
Ismerek egy 104 éves embert, aki facebook-ozik...Nem tudom Nagylaza mikori, de én ezek közül egyikre se emlékszem 😊hu.wikipedia.org/wiki/Nyilaskeresztes_P%C3%A1rt_%E2%80%93_Hungarista_MozgalomMost az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Elég sok bajom van az ellenzékkel, de a Fidesznél ótvarabb bandát emberemlékezet óta nem látott Magyarország.
😀😀😀
Mikey
nagylaza
Kampman
Toca
több mint 4 éve
Most az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Nem ismerem az ügyet, de ott kellett megjelentetnie kötelezően és az újság szart rà vagy ő kitalálta hogy ott akarja és mivel ők nem hozták le ezért részéről letudta az ügyet, ahelyett, hogy máshol hozatta volna le? Mert a második eset azért felvetne pár kérdést.
😀😀😀
Mikey
több mint 4 éve
Nem tudom Nagylaza mikori, de én ezek közül egyikre se emlékszem 😊hu.wikipedia.org/wiki/Nyilaskeresztes_P%C3%A1rt_%E2%80%93_Hungarista_MozgalomMost az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Elég sok bajom van az ellenzékkel, de a Fidesznél ótvarabb bandát emberemlékezet óta nem látott Magyarország.
😀😀😀
Mikey
nagylaza
Kampman
több mint 4 éve
hu.wikipedia.org/wiki/Nyilaskeresztes_P%C3%A1rt_%E2%80%93_Hungarista_MozgalomMost az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Elég sok bajom van az ellenzékkel, de a Fidesznél ótvarabb bandát emberemlékezet óta nem látott Magyarország.
😀😀😀
Mikey
nagylaza
több mint 4 éve
Most az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.Elég sok bajom van az ellenzékkel, de a Fidesznél ótvarabb bandát emberemlékezet óta nem látott Magyarország.
😀😀😀
Mikey
több mint 4 éve
Most az ország túloldaláról egy hír #ottisgecik jeligével.telex.hu/valasztas-2022/2021/12/16/marki-zay-peter-hodmezovasarhely-polgarmester-meltatlansagi-eljaras-fidesz
😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Egészen a standon álldogálós - aláíráskunyerálós szintig 😀 viszonylag hamar rájöttem, hogy ez az egész nap álldogálunk a stand mögött dolog engem roppantul untat. Csak mivel jóbarátom volt a helyi Fidelitas elnöke és megígértem, hogy segítek neki (amiért cserébe anélkül vitt el mindenféle Fidelitasos bulikba Pesten meg hétvégékre Balatonfüredre, hogy be kelljen lépnem) ezért letoltam egyet (6 hétig...), ha minden igaz és jól emlékszem, ez az első nemzeti konzultáció volt 2005 tavaszán...de arra már nem nagyon emlékszem miről szólt. Az megvan, hogy olyan nagyon hideg nem volt, de esett az eső meg fújt a szél és nyomor volt na 😊Milyen szintig voltál benne?Nem véletlenül nem karácsonykor gyűjt a Fidesz aláírást. Ekkor ugyanis rohadt nehéz (standoltam, tudom). Hideg van, fúj a szél esik az eső, neked meg ott kéne álldogálni perceket egy stand előtt, ráadásul olyan témékban amik hát, nem túl szexik. Csak a nagyon elkötelezettek írnak ilyenkor alá. Érdekes lesz, mennyi gyűlik össze, ha simán megvan, az szerintem egy komoly fegyvertény lesz, mert akkor százezres nagyságrendű komolyan elkötelezett és mozgósított szavazó van országosan. Ha nem sikerülne, az kommunikációs kudarc lenne - annak mondjuk nagy - de abból azért komoly következtetést nem lehet levonni, mert ebben a naptári időszakban a fidesznek se lenne sétagalopp.Mivel olyan dolgokról próbálunk vitázni, amiről nincs valós képünk, eléggé értelmetlenné kezd válni a vita. Te sem tudod mennyit ülésezik a fidesz, engem meg nem is érdekel. Szerintem heti 20 óra munka elég lehet, nem ott van a probléma, ebben biztos vagyok.Ez így nem igaz, a kampánycsapat központja konkrétan ott van. És egy valag koordinációs team is. Szóval van ott ülés dögivel. Az irány nyilván a Karmelitában dől el, de nem arról beszéltem.Nem gondolom, hogy a kevés ráfordított idő lenne a baj. Ha menne az egyeztetés és nem 7 féleképp látnák, a 20 óra is elég lenne hetente. Az együttműködési keretekkel nincs rendben valami, de szerintem ez várható volt. Nem vagyok híve a hosszú kampányoknak, főleg KArácsony előtt.Ez egy országgyűlési választásra kampány, nem a helyi falunap szervezőbizottságosdija. Vagy ha szerinted a Lendvay utcában is heti 20 órát üléseznek AKÁR, akkor nem szóltam 😊Lehetséges lenne, hogy nem ez az elsődleges munkájuk? Mondjuk képviselők, polgármesterek stb vesznek részt ezekben a bizottságokban.444.hu/2021/12/16/hetek-ota-vitatkoznak-a-kampany-szinein-mikozben-a-fidesz-egyre-csak-erosodikAz egész cikk nagyon szórakoztató, de nekem ez tetszett a legjobban:
Gyurma Pappa
"Számos bizottság és munkacsoport kezdte meg működését az elmúlt néhány hétben, van amelyik heti 20 órát is ülésezett, de ezekben a gyakorlati döntések sokszor elakadnak, hiszen minden párt delegáltjának vétójoga van."
Akár 20 órát is hetente? Nebassz, hogy bírják ezt a terhelést?
MC12
Klaci79
MC12
Ezek szerint a rekordinfláció vagy a legmagasabb szintű korrupció sem elég kampány sokak számára, úgyhogy a karácsonyi vásár alatt keveset lehetne haladni.
A Lendvay utcában semmit nem üléseznek. Maximum, hogy a kellemetlen kérdésekre milyen választ adjanak. Minden irány a Karmelitában dől el.
Klaci79
Az lehet, hogy te nem vagy híve a hosszú kampánynak, de a kormány igen és láthatóan működik, ahogy a világban is tendecia a "kormányzás helyett kampány" szlogen (irónia). Másrészt ha az együttműködési keretekkel van a baj, akkor meg talán több időt kéne tölteni annak a megoldásával. Úgy a 20 óra is rohadt sok, ha nincs értelme az összeüléseknek mert valaki úgyis obstruál, faszságokat beszél vagy alapvetően döntésképtelenek. Csak annyi volt a véleményem, hogy ha a választás előtt 13-14 héttel még azon megy a lamentálás meg a feszülés, hogy mik az egyeztetés keretei, hát, az nem jó irány.
MC12
Mint mondtam, nem hiszek a karácsony előtti kampányokban, nyilván a kormánynak közpénzből saját sajtóval könnyen megy, de ők folyamatos kampányüzemmódban fizetik rákcaikálmánok százait.
MZP járja az országot, KariGeri meg most elkezdheti gyűjteni az aláírásokat, ami folyamatos utcai jelenlétet biztosít nekik és úgy tűnik ez egyébként eléggé bejön a választóknak, a fidesz is próbálkozik vele derekasan.
Klaci79
MC12
Amadeus