NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
417
34
2:00, Net4+
Politika
69 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
bocsánat újra a belepofálódzásért, de sztem mérhetetlen tévedésben vagy, kedves Peterk. A saját élményeim, nem csak érzéseim, hanem racionális feedbackek alapján a Fidesz szavazók pont ebben különböznek. Nem azt mondom, hogy mindegyikük, de jó részük VALAMIÉRT áll ki, s állt ki mindig. Persze, lehet viccelődni a 2002-es, április 13-i " 2 milliós demonstráción", ami persze, hogy nem volt annyi, de hogy a rendszerváltás óta a legnagyobb demó volt, az szinte biztos. És az is VALAMIÉRT volt. Akkor döbbentek rá sokan, hogy mit lehet veszíteni (2 fordulós választás). És ez alapvetően azóta is jellemző a Fideszes demókra. Meg amúgy is.....Gerő András fogalmazta meg a minap: kell egy intellektuális mag, egy üzenet, mondanivaló, mit akarok kezdeni ezzel a néppel? ami a Fidesznél szerinte megvan (nemzet, haza, család stb.), míg az ellenzéknél eddig ez max egy O1G-ben merül ki......a baloldal hihetetlenül leépült 30 év alatt intellektuális teljesítmény szempontjából.....ha csak visszagondolok, csak a szadesznél anno: Kis János, TGM, Tardos Márton, Tölgyessy Péter azért nnnna, értelmiségi mérleggel fajsúlyos személyiségek....MSZP-nél csak vegyük Horn Gyulát.....egy igazi klasszik "róka"....a kisujja körmében több volt politikailag, mint ezeknek a nemtomkiknek....Fletót leszámítvaMárki-Zay kivételével vállalhatatlan az összes 😕Szerinted hány Fidesz szavazó szavaz a Fideszre azért, mert melletük akar voksolni, és hány szavaz azért, mert nem akarja az ellenzéket? Simán a többségük.
Fel nem tudom fogni, hogy egy választáson miként lehet valami ellen szavazni a valami mellett helyett...
clbass
És tökéletesen érthető is. Ilyen a posztmodern képviseleti demokrácia. Egy kiszavazósdi, amiben igazából tök mindegy, hogy valami ellen vagy valamiért szavazol. Mondj egy olyan országot a világban, ahol olyan politikai pártok működnek, amelyikekre fenntartások nélkül, csak azért, mert jók, rájuk lehet szavazni. Macron pártja? Bidené? Trumpé? Berlusconié? Johnsoné? Valamelyik szlovák párt esetleg? Vagy cseh? Vagy benelux? Melyik az, amelyikre azt tudod mondani, hogy oké, ezekre érdemes szavazni, mert ezek most valami nagyon faszára készülnek?
peterk2005
na de visszatérve: leegyszerűsített a kommunikáció? na ja.....de azt a büdös életben nem lehet állítani, hogy a Fidesz-szavazók attitűdje a "valami-ellenesség", pont ellenkezőleg....
Megint csak Gerőt megidézve Karácsony kapcsán, valahogy így fogalmazott: milyen intellektuális beállítottsága van valakinek, aki városvezetőként Liget-ellenes, értsd múzeumépítés-ellenes, aki hídellenes (asszem a Galvani-híd kapcsán mondta) és egyetem-ellenes (Fudan)...
Gerőt én ezért is csípem (amellet, hogy olvastam könyvét, s van is a polcomon), mert baloldali értelmiségiként van autoritása, ergo ennek egyenes következményeként elismertsége is.....akinek a szavára oda kell figyelni.
több mint 4 éve
Karácsony bejelentésének a legnagyobb nyertese a Facebook és a Google lehet. Tegnap este óta ömlik a fidesz politikai hirdetése, hogy KG Gyurcsány embere, meg alkalmatlan, meg balfék, stb-stb. Persze általában gyengén álcázva megy a hirdetés, mintha rákaikálmánok adnák azt fel 1 perces reklámokban. A kamuprofilok, meg a vérnénik persze osztják rendesen...hosszú kampány lesz ez...Azért a Gyurcsány-shows az vicces 😊 szerintem évek óta nem láttam olyan kampány anyagot amin elmosolyodtam volna. Ez meg már már paródisztikus (mégha nem is annak szánták).
Klaci79
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Aki az erős országokra veri, annak Kína meg USA a példa.Aki élhető országot akar, hogy a nyomorult 30-40-50 aktív évét, ami történelmi léptékben, tehát a világpolitikai folyamatokhoz képest elenyészően kevés, azt tartalmasan és boldogan töltse el, meg esetleg szeretné, hogy a gyereke se egy új hidegháborúban élje le, az meg mást tekint példának.
Kinek a pap, kinek a papné, nekem speciel a Schultz Gizi...
Amúgy meg a világot a nyomorba taszító neolib szarság egyetlen alternatívájaként a kommunizmust felhozni szerintem igazi 2 bites gondolkodás.
Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
Karácsony bejelentésének a legnagyobb nyertese a Facebook és a Google lehet. Tegnap este óta ömlik a fidesz politikai hirdetése, hogy KG Gyurcsány embere, meg alkalmatlan, meg balfék, stb-stb. Persze általában gyengén álcázva megy a hirdetés, mintha rákaikálmánok adnák azt fel 1 perces reklámokban. A kamuprofilok, meg a vérnénik persze osztják rendesen...hosszú kampány lesz ez...
több mint 4 éve
Ezeknek az országoknak a gerincét az adja, hogy az elit elhiteti az emberek tömegével, hogy a középosztályhoz tartozás kulcsa a sok és kemény munka. Majd meg kell oldani, hogy elhigyjék, a közjavak végesek, és a belőlük való szélesebb merítés árt az Álomnak. Ha ez meg van, már csak a folyamatos ellenség kell.Az erős országok gerincét az erős középosztályok adják. Tetszik vagy sem.Melyik most a 2 legerősebb ország?
Amadeus
Mondjuk USA, Kína.
Kínában van elit, meg a plebsz, egy elbaszott kváziarisztokratikus (pártvezérnek nevezve) elnyomó rezsim, nulla középosztállyal.
Az USA-ban meg 1 százalék kezében van a vagyon 80-90 százaléka (volt korábban szó a pontos adatokról hosszabban) az ő középosztályuk is lényegében alsó osztaly. (Ha ragaszkodunk ehhez a komcsi osztályfelosztáshoz.)
Vagyis tetszik, nem tetszik, nem a középosztály adja az erős országok gerincét, hanem az elit.
Sobri Jóska
Kínában és USAban is van középosztály, csak az elsőben beledöglenek mire odajutnak, a másodikban meg a főbérlők és a bankok elviszik amit lehet. De hard work, hustle 247, és jobb lesz.
Tehát az ország erejét a középosztály adja, de a hasznot az elit viszi haza. Praktikusan ez azt jelenti, ha az elit visszaadna, az adott ország akkor sem veszítene az erejéből, csak szembe kellene nézni egy rakat hazugsággal, amit meg nem tudnak megtenni, mert féltik a státuszt. Ezért is érdekes pl. Bidenék programja, mert látszólag elmozdulás a neoliberalizmus politikai konszenzusától. Kína egy reménytelen, ott az elnyomás olyan mértékű, hogy azzal nem lehet vér és akasztás nélkül szembemenni...
Szóval a helyzet korántsem annyira egyszerű. (Egyébként top 10% kezében van a vagyon 45%-a, és a 40% van a középső 40% kezében, tehát mondhatjuk, hogy létezik erős középosztály. A relatív vagyonuk csökkent, de azért mert a felső 10% nőtt meg nagyon, de az ő vagyonuk is nőtt nominálisan)

több mint 4 éve
Neked is könnyebb lenne, ha elfogadnád magadról az igazságot.Te jöttel az erős országokkal, és írtál faszságot.Kínát tekinted példának, tehát kommunista vagy,Nincs akváriumom. Akkor lehet, hogy buzi.Tehát kommunista vagy?Az erős országok gerincét az erős középosztályok adják. Tetszik vagy sem.Melyik most a 2 legerősebb ország?
Amadeus
Mondjuk USA, Kína.
Kínában van elit, meg a plebsz, egy elbaszott kváziarisztokratikus (pártvezérnek nevezve) elnyomó rezsim, nulla középosztállyal.
Az USA-ban meg 1 százalék kezében van a vagyon 80-90 százaléka (volt korábban szó a pontos adatokról hosszabban) az ő középosztályuk is lényegében alsó osztaly. (Ha ragaszkodunk ehhez a komcsi osztályfelosztáshoz.)
Vagyis tetszik, nem tetszik, nem a középosztály adja az erős országok gerincét, hanem az elit.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Én írtam a két legerősebbről, ami megmutatta miért faszság amit állítasz.
Az egyik biz' Kína volt
Ha ebből a logikai láncolatból, valamint abból, hogy elbaszott elnyomó rezsimnek nevezem arra jutsz, hogy kommunista vagyok, akkor kommunista vagyok.
Legfeljebb nem úgy értem.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Te jöttel az erős országokkal, és írtál faszságot.Kínát tekinted példának, tehát kommunista vagy,Nincs akváriumom. Akkor lehet, hogy buzi.Tehát kommunista vagy?Az erős országok gerincét az erős középosztályok adják. Tetszik vagy sem.Melyik most a 2 legerősebb ország?
Amadeus
Mondjuk USA, Kína.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Én írtam a két legerősebbről, ami megmutatta miért faszság amit állítasz.
Az egyik biz' Kína volt
Ha ebből a logikai láncolatból, valamint abból, hogy elbaszott elnyomó rezsimnek nevezem arra jutsz, hogy kommunista vagyok, akkor kommunista vagyok.
Legfeljebb nem úgy értem.
több mint 4 éve
Kínát tekinted példának, tehát kommunista vagy,Nincs akváriumom. Akkor lehet, hogy buzi.Tehát kommunista vagy?Az erős országok gerincét az erős középosztályok adják. Tetszik vagy sem.Melyik most a 2 legerősebb ország?
Amadeus
Mondjuk USA, Kína.
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nincs akváriumom. Akkor lehet, hogy buzi.Tehát kommunista vagy?Az erős országok gerincét az erős középosztályok adják. Tetszik vagy sem.Melyik most a 2 legerősebb ország?
Amadeus
Mondjuk USA, Kína.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 4 éve
Tehát kommunista vagy?Az erős országok gerincét az erős középosztályok adják. Tetszik vagy sem.Melyik most a 2 legerősebb ország?
Amadeus
Mondjuk USA, Kína.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Az erős országok gerincét az erős középosztályok adják. Tetszik vagy sem.Melyik most a 2 legerősebb ország?
Amadeus
Mondjuk USA, Kína.
több mint 4 éve
Az erős országok gerincét az erős középosztályok adják. Tetszik vagy sem.De, faszság, ahogy a középosztályba való felzárkózás is. Ha engem, az én érdekeimet kiveszed a történetből, akkoris az.Nem faszság. A diákok lakhatásának segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a középosztályba több ember zárkózzon fel, halmozzon fel vagyont, fektessen ingatlanba, bármi másba. Ez a te rövidtávú érdekeid miatt faszság, önmagában kifejezetten előremutató ötlet.Nem sírok, nem adok ki lakást és nem is lesz Diákváros mostanság. 😊Jóska. Ne sírjál, hanem vedd ki a pénzed az ingatlanból és fektesd másba, ami megy.És itt tévedsz.ergo az ötlet jó, nagyobb a társadalmi hasznossága ha tényleg az történik meg mint amitől félszEnnek két oldala van, mint mindennek, amikor drága valami, mivel kétféle ember érintett. Aki elad meg aki vásárol. Jelen esetben aki albérelni akar, meg aki lakást kiadni.vagy pedig pont ezért jó ötlet, elég sok a hiszti hogy milyen kurva drágák az albérlet árakÉs ezért kurvára nem jó ötlet a Diákváros.És?Persze, mert ott nem épült Diákváros, helyette óriási tömbrehabilitáció zajlik már vagy 20 éve.Kurvára nem jó ötlet a Diákváros.Hát a IX. kerületben, a SOTE környékén nem ez történt.... épp az ellenkezője.
Ha lenne, lenyomná az albérletárakat, majd errodálná az ingatlanárakat, ingatlanbefektetéseket. Hogy lehetne jó valami, aminek ilyen nyilvánvaló értékcsökkentő hatása van?!
Ráadásul ahova tervezik az egy szutyok környék, nincs ott semmi,
Sobri Jóska
Igor
De ha megépülne a Diákváros, akkor az Illatos út és környékén (ami az egyik legszutyokabb része Pestnek) nem történne épp az ellenkezője.
Illetve ha 50ezer diák kikerülne az összbudapesti albérletpiacról mint bérlő, az szerinted nem hatna negatívan az albérlet és ingatlanárakra egész Budapesten?
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Negritis
Te melyik vagy?
Mert ha egyikse, akkor neked irreleváns. Se nem jó, se nem rossz.
Ahogy ha pl. drága a kertészóradíja, az a kertésznek jó, a kerttulajdonosnak rossz, nekem irreleváns, mert nincs kertem.
Lakásaim vannak, így nyilván szerintem kurvára rossz ötlet bármi fajta bérlakásprogram, ami az ingatlanjaim értékét errodálhatja.
Egy 50ezres Diákváros pont ilyen.
És ilyen lenne, ha mondjuk Kápmegyeren, Mátyásföldön, Csepelen építene a kormány százezer bérlakást, ahol mondjuk egy másfél szobás garzont 30-40ezerért lehetne bérelni.
Ha a stadionokkal jól tudtak keresni, akkor százezer lakással még többet tudnának, rengeteg beton az. Hat éve azon parázok, hogy nehogy ez eszébe jusson Orbánnak, mert ennek még az optikája is mennyivel jobb, mint a stadionoké, és lopni ugyanolyan hatékonyan lehet az építkezés túlárazásával, vagy a bérleti díjakból befolyó milliárdokból egyaránt.
Sobri Jóska
és a gazdasági hasznossága is összességében bőven nagyobb
elvégre a "kisemberek"nek több marad a zsebében amit el tudnak költeni és áfát fizetni belőle
nem pedig feketén cserél gazdát a pénz, és főleg luxus adriázásra jut
az hogy néhány belpesti gazdag megszívja engem nem zavar
Negritis
Az ötlet kurva szar.
Jóval több az ingatlantulajdonos Budapesten, mint a leendő diákvárosi lakos vagy akár a jelenlegi lakásbérlő.
Ha megépül egy ilyen szar, akkor az átlag nembelpesti nemgazdag is kevesebbért tudja értékesíteni az ingatlantulajdonát, mintha nem épülne meg. És akinek egy palotai panelje van mindössze, az arányaiban többet veszít, mint akinek 5 marinalarti ingatlanja, mivel nem a luxusingatlanok piacát érinti egy bérlakásprogram, és akinek 500 milliója van, az kevésbé érez meg pármilliót, mint akinek eg 25 milliós kislakása.
A gazdasági hasznosság is kisebb, mert 50 ezer kiadott lakás után sokkal több a költségvetési bevétel, mint a Diákváros után lesz vagy lenne, a "kisembereknek" meg sose marad több a zsebében, leginkább sose marad semmi.
Olyan alacsony a lakáskiadás és a lakáseladás adója, hogy meglepne ha a teljes forgalom 5 százalékánál több lenne benne a feketén gazdát cserélő pénz.
Azt hiszem sikerült egy minden elemében téves, színtiszta komcsi demagóg posztot megalkotnod. Brávó. 😊
Sobri Jóska
Hol van a híres kapitalista, szolidaritásmentes keményfaszú hozzáállásod?
Mindig tudtam, hogy eljön ez a pillanat.
Amadeus
És én megoldom a saját egzisztenciámat, ha semmibe se fektetem, csak felélem amim van, azzal is elvagyok jó sokáig.
Csak leírtam miért faszság a Diákváros valós szempontok alapján, nem megfoghatatlan, etikai nézőpontból.
Sobri Jóska
Amadeus
Miért lenne hasznos, ha többen zárkóznának fel? Vagy kinek?
Ezt úgy írod, mint valami alapvetést.
De a kommunizmus bukása már demonstrálta, hogy ez miért életszerűtlen hülyeség, vagy miért kifejezetten múltbarévedő, társadalmilag káros ötlet.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Márki-Zay kivételével vállalhatatlan az összes 😕Szerinted hány Fidesz szavazó szavaz a Fideszre azért, mert melletük akar voksolni, és hány szavaz azért, mert nem akarja az ellenzéket? Simán a többségük.
Fel nem tudom fogni, hogy egy választáson miként lehet valami ellen szavazni a valami mellett helyett...
clbass
És tökéletesen érthető is. Ilyen a posztmodern képviseleti demokrácia. Egy kiszavazósdi, amiben igazából tök mindegy, hogy valami ellen vagy valamiért szavazol. Mondj egy olyan országot a világban, ahol olyan politikai pártok működnek, amelyikekre fenntartások nélkül, csak azért, mert jók, rájuk lehet szavazni. Macron pártja? Bidené? Trumpé? Berlusconié? Johnsoné? Valamelyik szlovák párt esetleg? Vagy cseh? Vagy benelux? Melyik az, amelyikre azt tudod mondani, hogy oké, ezekre érdemes szavazni, mert ezek most valami nagyon faszára készülnek?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Az már igen, mi zajlik Szerbiában, ha ilyesmi nyilatkozat megy le a tévében a legfelső szinteken...
több mint 4 éve
Pedig nem bonyolult: a számomra legideálisabb verzió szerint Viktor reggel felébred és azt mondja: eleget loptam már én is és a slepp is, csináljunk valami történelmit.Márki-Zay kivételével vállalhatatlan az összes 😕Amennyiben a kommunikációs és választási stratégiák érdeklik az embert akkor foglalkozzon a választásokkal de jelenleg leegyszerusitve sajnos arról szól az egész hogy rongy emberek kuzdenek a hatalomért és a végén orulhetunk ha a kompetensebb szarhaziak nyernek...Ez a Karácsony nem tud angolul hatalmas jo húzás az ellenzektol. ..nem csak Pesti ember hanem a nép fia...kezdenek eledezni...szép húzás ! Szépen behuztak vele a kormanyoldalt ha jól látom! Tanulékony szornyeteg😀At Economist interjú volt a hatalmas dobás, amikor ledagadtozta OV-t. Ez egy olyan lépés volt, amit előtte senki nem mert megtenni.
yooker
Mocskos kampánynak nézünk elébe.
Ahogy én most látom a Biden-féle egyesüljünk kommunikáció lesz előtérben. Fegyőr újra nem boldog 😀
Szerintem nem lesz itt előválasztás miniszterelnökségre.
Gyurma Pappa
Minden párt ugyanolyan jó......😉
yooker
clbass
Mivel ilyen nem lesz és szerintem Magyarország számára a NER-léte a legrosszabb forgatókönyv, át kell szavaznom azokra a tehetségtelen nímandokra, akik ezt lebontanák.
Ennyi alternatívát tud nekem manapság nyújtani az ellenzék..
több mint 4 éve
Egyszerű, ha valami mellett kellene szavaznom nem mennék el, mert nincs kire.Márki-Zay kivételével vállalhatatlan az összes 😕Amennyiben a kommunikációs és választási stratégiák érdeklik az embert akkor foglalkozzon a választásokkal de jelenleg leegyszerusitve sajnos arról szól az egész hogy rongy emberek kuzdenek a hatalomért és a végén orulhetunk ha a kompetensebb szarhaziak nyernek...Ez a Karácsony nem tud angolul hatalmas jo húzás az ellenzektol. ..nem csak Pesti ember hanem a nép fia...kezdenek eledezni...szép húzás ! Szépen behuztak vele a kormanyoldalt ha jól látom! Tanulékony szornyeteg😀At Economist interjú volt a hatalmas dobás, amikor ledagadtozta OV-t. Ez egy olyan lépés volt, amit előtte senki nem mert megtenni.
yooker
Ahogy én most látom a Biden-féle egyesüljünk kommunikáció lesz előtérben. Fegyőr újra nem boldog 😀
Gyurma Pappa
yooker
clbass
több mint 4 éve
Márki-Zay kivételével vállalhatatlan az összes 😕Amennyiben a kommunikációs és választási stratégiák érdeklik az embert akkor foglalkozzon a választásokkal de jelenleg leegyszerusitve sajnos arról szól az egész hogy rongy emberek kuzdenek a hatalomért és a végén orulhetunk ha a kompetensebb szarhaziak nyernek...Ez a Karácsony nem tud angolul hatalmas jo húzás az ellenzektol. ..nem csak Pesti ember hanem a nép fia...kezdenek eledezni...szép húzás ! Szépen behuztak vele a kormanyoldalt ha jól látom! Tanulékony szornyeteg😀At Economist interjú volt a hatalmas dobás, amikor ledagadtozta OV-t. Ez egy olyan lépés volt, amit előtte senki nem mert megtenni.
yooker
Gyurma Pappa
yooker
több mint 4 éve
Amennyiben a kommunikációs és választási stratégiák érdeklik az embert akkor foglalkozzon a választásokkal de jelenleg leegyszerusitve sajnos arról szól az egész hogy rongy emberek kuzdenek a hatalomért és a végén orulhetunk ha a kompetensebb szarhaziak nyernek...Ez a Karácsony nem tud angolul hatalmas jo húzás az ellenzektol. ..nem csak Pesti ember hanem a nép fia...kezdenek eledezni...szép húzás ! Szépen behuztak vele a kormanyoldalt ha jól látom! Tanulékony szornyeteg😀At Economist interjú volt a hatalmas dobás, amikor ledagadtozta OV-t. Ez egy olyan lépés volt, amit előtte senki nem mert megtenni.
yooker
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Korábban nem olvastam, érdekes cikk. Az különösen jópofa, hogy a kampánystábban mindenki mennyire fényezi magát. Csak egy gond van: arról, hogy mit és hogyan vetettek be a kampányban, utólag is tilos (!!!) beszélni. Kivéve, ha valaki a visszaemlékezéseit írja.ismerem Karácsony kampány stáb egyik vezetőjét ..sógorom volt ... egy igazi hulladék ember (korábbi LMP tag "zöld" politikus...vicces és egyben tanulságos személyes sztorik vannak erről....)de nagyon művelt és a kampányra született, fantasztikusan beleásta magát a nemzetközi politikába és abban valóban nagyon tehetséges ..kíváncsi vagyok mire jutnak...magyarnarancs.hu/belpol/a-katyu-es-remeny-kampanya-123808
yooker
Melyik az? 😊
Ez egyébként egy jó írás egy kampány összetettségéről.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Na, ezért utálom a Fundan projektet!Mocskos kampánynak nézünk elébe.Jó lesz ez. 😊
Gyurma Pappa
Rengeteg szórakoztató youtube content.
Még jó, hogy nem diktatúrában élünk, mert akkor semmi ilyen nem lenne.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Mocskos kampánynak nézünk elébe.Jó lesz ez. 😊
Gyurma Pappa
Rengeteg szórakoztató youtube content.
Még jó, hogy nem diktatúrában élünk, mert akkor semmi ilyen nem lenne.
több mint 4 éve
Ez a Karácsony nem tud angolul hatalmas jo húzás az ellenzektol. ..nem csak Pesti ember hanem a nép fia...kezdenek eledezni...szép húzás ! Szépen behuztak vele a kormanyoldalt ha jól látom! Tanulékony szornyeteg😀At Economist interjú volt a hatalmas dobás, amikor ledagadtozta OV-t. Ez egy olyan lépés volt, amit előtte senki nem mert megtenni.
yooker
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
ismerem Karácsony kampány stáb egyik vezetőjét ..sógorom volt ... egy igazi hulladék ember (korábbi LMP tag "zöld" politikus...vicces és egyben tanulságos személyes sztorik vannak erről....)de nagyon művelt és a kampányra született, fantasztikusan beleásta magát a nemzetközi politikába és abban valóban nagyon tehetséges ..kíváncsi vagyok mire jutnak...Dorosz Dávid?
yooker
több mint 4 éve
ismerem Karácsony kampány stáb egyik vezetőjét ..sógorom volt ... egy igazi hulladék ember (korábbi LMP tag "zöld" politikus...vicces és egyben tanulságos személyes sztorik vannak erről....)de nagyon művelt és a kampányra született, fantasztikusan beleásta magát a nemzetközi politikába és abban valóban nagyon tehetséges ..kíváncsi vagyok mire jutnak...magyarnarancs.hu/belpol/a-katyu-es-remeny-kampanya-123808
yooker
Melyik az? 😊
Ez egyébként egy jó írás egy kampány összetettségéről.
több mint 4 éve
ismerem Karácsony kampány stáb egyik vezetőjét ..sógorom volt ... egy igazi hulladék ember (korábbi LMP tag "zöld" politikus...vicces és egyben tanulságos személyes sztorik vannak erről....)de nagyon művelt és a kampányra született, fantasztikusan beleásta magát a nemzetközi politikába és abban valóban nagyon tehetséges ..kíváncsi vagyok mire jutnak...
Szerkesztette: yooker