NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 835
50
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
Nekem is van otthon 5 megafonom. Mindig azt viszem amelyik éppen illik a cipőmhöz.Esetleg volt valaki kint a CEU mellett tüntetni?galeria.index.hu/belfold/2017/04/02/tobb_ezres_tuntetes_a_ceu_mellett/10
Vrij6
hát a leányzó rossz megafont akasztott le a polcról😀
ilyenkor én megkérdezném, hogy aki kint van, az tényleg tudja, hogy mi ellen tüntet?
NB2
több mint 8 éve
Esetleg volt valaki kint a CEU mellett tüntetni?galeria.index.hu/belfold/2017/04/02/tobb_ezres_tuntetes_a_ceu_mellett/10
Vrij6
hát a leányzó rossz megafont akasztott le a polcról😀
ilyenkor én megkérdezném, hogy aki kint van, az tényleg tudja, hogy mi ellen tüntet?
több mint 8 éve
Esetleg volt valaki kint a CEU mellett tüntetni?Nézd, nem sokkal azután h hatalomra kerültek, 2010-ben v. 2011-ben akarták a szegedi egyetemet Horthyról elnevezni...
Melyik egyetemet kell majd a CEU után seggbeb*ni, ha eltakarítják őket innen? Csakhogy lássam a mintát.
Melyik egyetem lehet majd a következő?
Magyarország, 2017,politikai alapon, önkényesen basztatnak egy egyetemet. Egy egyetemet bazmeg.
Vrij6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Esetleg volt valaki kint a CEU mellett tüntetni?Melyik egyetemet kell majd a CEU után seggbeb*ni, ha eltakarítják őket innen? Csakhogy lássam a mintát.
Melyik egyetem lehet majd a következő?
Magyarország, 2017,politikai alapon, önkényesen basztatnak egy egyetemet. Egy egyetemet bazmeg.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
444.hu/2017/04/02/ott-tartunk-hogy-mar-a-breitbarton-szelsojobboldalizzak-orbant😀 Ez olyan, mintha Horn Gyula kommunistázna egy jót 😊

több mint 8 éve
Gulyás Márton nem normális 😀 Legjobb rész a megérkezés a császár háza elé, zseniálisRég nevettem ilyen jót kinomban. (Hihetetlen, hogy egy határvadásznak volt csak humora)
www.youtube.com/watch?v=LySmyyiyMJ8&t=879s
Tito05
több mint 8 éve
Gulyás Márton nem normális 😀 Legjobb rész a megérkezés a császár háza elé, zseniális www.youtube.com/watch?v=LySmyyiyMJ8&t=879s
több mint 8 éve
Remélem ezt is hozzácsaptad: 444.hu/2017/03/30/ceu-ra-jar-egy-helyettes-allamtitkar-es-a-kulugy-fizeti-a-tandijata másik ilyen nagytudású a Kovács Zoltán, aki maga is a CEU-n végzett. gondolom tőle is elvárják hogy egy Orbán előtti rituálén tépje szét a papírját, mint ahogy a keresztényeknek Rómában kellett tömjént áldozni a császár szobra előtt, vagy az oroszlánok.Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megszólal, és nem zuhan a kormánypárt népszerűsége. Kinek szimpatikus ez az ember? De most komolyan. Olyan sötétség árad belőle, hogy elkezd zuhanni az IQ-m, ha megszólal.Mint egy kivénhedt kidobóember, akit kiállítottak gyökérséget beszélni hiszen senki nem mer visszaszólni neki.Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
Vrij6
Matthew99
Egyetlen egy fideszes barátot/ismerőst nem találtam még eddig, aki szimpatikusnak találta volna...
Vrij6
de ez olyan szép, hogy a Fidesznél népi sport lett a tátott szájjal rohangálás a faszerdőben. minden nap 😀
remélem még vagy 5 milliárdot beletolnak a vizes vb-be a CEU miatt, merthogy Soros
petey
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
remélem még vagy 5 milliárdot beletolnak a vizes vb-be a CEU miatt, merthogy Sorospeteynem tehetnek mást, ha már a birka nép miatt nem lehet az olimpiai költségvetést lefölözni
több mint 8 éve
a másik ilyen nagytudású a Kovács Zoltán, aki maga is a CEU-n végzett. gondolom tőle is elvárják hogy egy Orbán előtti rituálén tépje szét a papírját, mint ahogy a keresztényeknek Rómában kellett tömjént áldozni a császár szobra előtt, vagy az oroszlánok.Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megszólal, és nem zuhan a kormánypárt népszerűsége. Kinek szimpatikus ez az ember? De most komolyan. Olyan sötétség árad belőle, hogy elkezd zuhanni az IQ-m, ha megszólal.Mint egy kivénhedt kidobóember, akit kiállítottak gyökérséget beszélni hiszen senki nem mer visszaszólni neki.Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
Vrij6
Matthew99
Egyetlen egy fideszes barátot/ismerőst nem találtam még eddig, aki szimpatikusnak találta volna...
Vrij6
de ez olyan szép, hogy a Fidesznél népi sport lett a tátott szájjal rohangálás a faszerdőben. minden nap 😀
remélem még vagy 5 milliárdot beletolnak a vizes vb-be a CEU miatt, merthogy Soros
több mint 8 éve
"Több külföldi egyetem is szabálytalanul működik, köztük "Soros György egyeteme is.... Hiába milliárdos valaki, Magyarországon nem állhat a törvények fölött" - fogalmazott a miniszterelnök. Epic fail.... 😀
több mint 8 éve
rengetegsok idő van a választásig, az meg meg vagyon mondva, hogy az utolsó pár hónap az, ami igazán számít.mer' ugye már régen meg lett mondva, hogy az nyeri a választást, aki megnyeri magának a nyuggereket24.hu/belfold/2017/03/29/csak-a-nyugdijasok-akarnak-baloldali-kormanyt/
slowmotion
mustaine
majd azt kell megnézni, hogy egy múlva ilyenkor milyen gumicsonttal próbálja meg magához édesgetni a nyuggereket Vitya és bandája.
több mint 8 éve

Madden hates me.
több mint 8 éve
hvg.hu/itthon/20170330_Kalman_Olga_miatt_ujabb_front_nyilt_a_mediahaboruban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
mer' ugye már régen meg lett mondva, hogy az nyeri a választást, aki megnyeri magának a nyuggereket24.hu/belfold/2017/03/29/csak-a-nyugdijasok-akarnak-baloldali-kormanyt/
slowmotion
több mint 8 éve
Nagyon könnyen lehet, hogy ebben igazad van. Bár az tény, hogy a környezetemben az elmúlt 2-3 évben meredeken zuhant a Fidesz szavazók száma. Akik pedig rájuk szavaznának jövőre, azoknál általában az a fő érv, hogy a másik oldalon lévők még rosszabbak, illetve ez így nem helyes, inkább nem látnak potenciális jelöltet a másik oldalon.mert a fidesz-szavazó ismerőseid nem számítanak reprezentatív mintának, mert ők valszeg nem a nemgondolkozó fidesz-szavazó rétegből kerülnek ki. a nemgondolkozó fidesz-szavazóknkak tökéletesen megfelel ő is, mert náluk érvényesül két elv:Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megszólal, és nem zuhan a kormánypárt népszerűsége. Kinek szimpatikus ez az ember? De most komolyan. Olyan sötétség árad belőle, hogy elkezd zuhanni az IQ-m, ha megszólal.Mint egy kivénhedt kidobóember, akit kiállítottak gyökérséget beszélni hiszen senki nem mer visszaszólni neki.Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
Vrij6
Matthew99
Vrij6
1, aki hangosabban mondja, annak van igaza
2, akár elő adásban erőszakolhatna meg gyerekeket, ha egyszer levitte a rezsiszámlákat, és még a libsibolsizsidóknak is jól odamond mindig
mer' ugye már régen meg lett mondva, hogy az nyeri a választást, aki megnyeri magának a nyuggereket
slowmotion
Itt már rájöttem, hogy náluk tényleg nincsenek/ nem működnek az észérvek, így annyit próbálnék elérni, hogy akkor legalább maradjanak otthon, és ne szavazzanak ezekre...
több mint 8 éve
mert a fidesz-szavazó ismerőseid nem számítanak reprezentatív mintának, mert ők valszeg nem a nemgondolkozó fidesz-szavazó rétegből kerülnek ki. a nemgondolkozó fidesz-szavazóknkak tökéletesen megfelel ő is, mert náluk érvényesül két elv:Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megszólal, és nem zuhan a kormánypárt népszerűsége. Kinek szimpatikus ez az ember? De most komolyan. Olyan sötétség árad belőle, hogy elkezd zuhanni az IQ-m, ha megszólal.Mint egy kivénhedt kidobóember, akit kiállítottak gyökérséget beszélni hiszen senki nem mer visszaszólni neki.Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
Vrij6
Matthew99
Vrij6
1, aki hangosabban mondja, annak van igaza
2, akár elő adásban erőszakolhatna meg gyerekeket, ha egyszer levitte a rezsiszámlákat, és még a libsibolsizsidóknak is jól odamond mindig
mer' ugye már régen meg lett mondva, hogy az nyeri a választást, aki megnyeri magának a nyuggereket
több mint 8 éve
Visszafele olvastam a hozzászólásokat, de rögtön ebből tudtam ki lesz a képen...Hogy Para-Kovács Imrét idézzem: "Ennek az embernek mielőtt belépett Fideszbe az volt a munkája, hogy kiált a rakpartra és hozzá kötötték ki a hajókat."Mint egy kivénhedt kidobóember, akit kiállítottak gyökérséget beszélni hiszen senki nem mer visszaszólni neki.Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
Vrij6
Matthew99
empty taxi
több mint 8 éve
Csakhogy tüntetéshez,komoly választási fordulathoz társadalom kell nem pedig választói massza ami itthon van....Ez a szomorú az egészben. Maradnak hashtagek, meg ábrák, születik néhány cikk és ezzel ki is fújt a nem túl népes tiltakozók tábora.Ugyanolyan súlytalanok, mint az utóbbi évek terrortámadásai után megjelent jesuischarlie-k, francia meg belga színűre befestett profilképek.
VanillaSky
A véleménynyilvánítás könnyű és kockázatmentes formái olyan embereknek, akik túl gyávák vagy lusták ténylegesen hallatni a hangjukat.
A politikát viszont választások, tüntetések, fegyverek, esetleg befolyásos emberek háttéralkui szokták érdemben befolyásolni.
Kampman
Akit könnyű megvezetni mert informálatlan és önző ,számító....
Nagyon megfelel sajnos minden politikai érdeknek ez az állapot ,még azon az áron is hogy OV addig marad amíg akar...Vagy amíg a fideszen belül valaki még jobban akarja és talál hozzá tőkét.
több mint 8 éve
A (kereszt)név | hez | kötelezHogy Para-Kovács Imrét idézzem: "Ennek az ember mielőtt belépett Fideszbe az volt a munkája, hogy kiált a rakpartra és hozzá kötötték ki a hajókat."Mint egy kivénhedt kidobóember, akit kiállítottak gyökérséget beszélni hiszen senki nem mer visszaszólni neki.Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
Vrij6
Matthew99
empty taxi
Bocs ez nagyon iktriadosra sikerült
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
Hogy Para-Kovács Imrét idézzem: "Ennek az embernek mielőtt belépett Fideszbe az volt a munkája, hogy kiált a rakpartra és hozzá kötötték ki a hajókat."Mint egy kivénhedt kidobóember, akit kiállítottak gyökérséget beszélni hiszen senki nem mer visszaszólni neki.Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
Vrij6
Matthew99
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez megszólal, és nem zuhan a kormánypárt népszerűsége. Kinek szimpatikus ez az ember? De most komolyan. Olyan sötétség árad belőle, hogy elkezd zuhanni az IQ-m, ha megszólal.Mint egy kivénhedt kidobóember, akit kiállítottak gyökérséget beszélni hiszen senki nem mer visszaszólni neki.Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
Vrij6
Matthew99
több mint 8 éve
Mint egy kivénhedt kidobóember, akit kiállítottak gyökérséget beszélni hiszen senki nem mer visszaszólni neki.Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
Vrij6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nem tudom, de egyszerűen röhögőgörcsöt kapok kínomban, ahogy ez az ember(?) egyetemekről beszél, hiteles, na! 😀a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6
Matthew99
több mint 8 éve
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F5e2111d1b19bef5e914336646718c5da%2Ftumblr_onfmghDeyJ1s4ew3vo1_540.jpg&key=nQgvStoSg3FOfqk0BYmP1A&w=600&h=708De ez ugye csak az első kötet?
Vrij6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.