NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
azért álljunk meg egy picit. kimondja bármilyen jogszabály, hogy a személyes benyújtásban a személyes pecsételés is beletartozik vagy csak az, hogy az ablaknál személyesen kell ott lennie? de a Kúria amúgy biztosan fogja ezt vizsgálni. én speciel nehezen tudnék döntetni, bár inkább amellett döntenék talán, hogy a személyes benyújtásba nem tartozik bele a személyes pecsételés.a kérdés az, hogy honnan kezdődik a kérdés benyújtásának folyamata, a pecsételéstől vagy a személyes átadástól. ha a pecsételéstől akkor egyértelmű, hogy nem személyesen nyújtotta be a kezdeményezést, hiszen rengeteg felvétel van róla, hogy a "kísérő" pecsételt. tehát akkor érvénytelen a kezdeményezés. ha nem a pecsételéstől hanem a személyes átadástól indul a személyes folyamat, akkor milyen szempontból döntő az eljárásban a pecsételés, ha az nem része az eljárásnak?
kvóta: azért jó látni, hogy az NVB kb ugyanazzal magyarázta miért fogadta be, amit leírtam. lehet olvassák a hozzászólásaimat? 😊
csebi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Március 15 lett volna a határidő, épp ezért gyorsan meghosszabbítjuk. Pedig volt 2 éve mindenkinek.Ja, csak még a NAV-nak idén januárban sem sikerült kirakni az útmutatót, hogy mi van a tagi kölcsönből emeléssel, a legtöbb ügyvéd még mindig értelmezi a halasztott befizetést, van akinek gondot okoz az eredménytartalékból emelés, sőt csomó könyvelő sem fogja fel, hogy mit is kell csinálni. Napi szinten 7-szer (!) teszik fel a nekem még mindig a kérdés, hogy anya-leány vállalatnál hogy kell megoldani az emelést, ha eredményterhére történik. Még mindig kaptam olyan átalakulási mérleget, ahol sikerült összevonni nem összevonható tételeket. Még mindig láttam olyan beszámolót, ahol levonták a tavalyi osztalékot az év végén (pedig nem lehet), még mindig hallottam olyat, hogy ügyvéd szerint SZJA köteles az eredménytartalék terhére történő emelés.
adozona.hu/tarsasagi_jog/Kftk_figyelem_2017_marcius_15eig_haladek_jo_8D08KT
NB2
Nem, nincs felkészülve az ország 80%-a. Én magam írtam 5-6 különböző tájékoztatót erről, könyvelőknek, ügyvédeknek. És nem a legkisebbek.

több mint 9 éve
Március 15 lett volna a határidő, épp ezért gyorsan meghosszabbítjuk. Pedig volt 2 éve mindenkinek.adozona.hu/tarsasagi_jog/Kftk_figyelem_2017_marcius_15eig_haladek_jo_8D08KT
több mint 9 éve
"Ám a megkérdezettek egy része bízik benne, hogy Kubatov megnyugtató magyarázatot tud adni a történtekre, és kiderül, hogy az MSZP-s népszavazási kezdeményezés feltartóztatásával nem az ő megrendelését teljesítették, csak önállóan próbáltak a párt kedvében járni."LOL
több mint 9 éve
hvg.hu/itthon/20160301_fidesz_frakcio_nevszavazasi_botrany_erdosine_belso_elegedetlenseg_kubatov
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Hülye vagyok a joghoz, azt magyarázza meg nekem valaki miért nem lehet elbírálni a beadványokat, a tartalmi, formai hiányosságokkal küzdőt kihúzni és a rostán átjutottakat egy témakörben egységesíteni?Én is hülye vagyok hozzá, de szerintem azért, mert a honatyák így írták meg a törvényt. A NVI meg jogalkalmazó, nem jogalkotó, ő maximum rinyálhat, hogy szar a trv. OV meg sajnálkozik egyet, hogy tényleg. Aztán marad minden a régiben.
Elvileg a vasárnapi boltzárakról szól mindkét kérdés...
Akarjuk vagy nem akarjuk...
kittli
Ezen kívül biztos van valami messzebb mutató oka is, az egységesített kérdés már nem az, amit x vagy y benyújtott. Vagy hogy pl nekem meg neked ne kelljen közösködni, ha nem akarunk. Képzeld el, ha Erdősinének Nyakóval kellene aláírást gyűjteni 😊
több mint 9 éve
Hülye vagyok a joghoz, azt magyarázza meg nekem valaki miért nem lehet elbírálni a beadványokat, a tartalmi, formai hiányosságokkal küzdőt kihúzni és a rostán átjutottakat egy témakörben egységesíteni?Elvileg a vasárnapi boltzárakról szól mindkét kérdés...
Akarjuk vagy nem akarjuk...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
A kérvény benyújtásának a procedúrájába még az ablakos ellenőrzés sem tartozik bele, mert az csak azért van mert fel fogsz menni az emeletre, egy zárt térbe. Mint bármilyen hivatalban, ahol kicsit szigorúbb a házirend. Felírják hogy XY felment, de nem kötelező kérdést benyújtani, meg is látogathatod Pálfy Ilonát pl...Amikor benyújtod a kérdést odafönt, akkor is ellenőrzik, hogy te vagy-e Erdősiné.
Ebből nekem az következik, hogy a kérdés benyújtása akkor kezdődik, mikor valaki felmegy, és azt mondja, hogy "csókolom, népszavazást szeretnék kezdeményezni."
A blokkoló óra a házirend része, nem a procedúra része, nincs sehol jogszabályba foglalva, Pálfi Ilona találta ki. Ennyi erővel kitalálhatta volna azt is, hogy ha egyforma kérdéseket e be két ember, akkor megnézzük a kamerán melyik lépte át előbb a küszöböt. Csak akkor nem lenne ilyen zavaros az egész.
több mint 9 éve
én nem az időpontról beszéltem, hanem arról, hogy a személyes benyújtás követelményébe mi számít bele a pecsételés is vagy csupán az ablakos ügyintézés. szerintem a pecsételés nem.azért álljunk meg egy picit. kimondja bármilyen jogszabály, hogy a személyes benyújtásban a személyes pecsételés is beletartozik vagy csak az, hogy az ablaknál személyesen kell ott lennie? de a Kúria amúgy biztosan fogja ezt vizsgálni. én speciel nehezen tudnék döntetni, bár inkább amellett döntenék talán, hogy a személyes benyújtásba nem tartozik bele a személyes pecsételés.A jogszabályban nincs szó a bélyegzőről, azt Pálfy Ilona magánakcióban helyezte ki. De akkor viszont a benyújtás akkor kezdődik, amikor belép valaki az irodába és köszön? Mert akkor Nyakó nyert.
csebi
Lecsó
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
azért álljunk meg egy picit. kimondja bármilyen jogszabály, hogy a személyes benyújtásban a személyes pecsételés is beletartozik vagy csak az, hogy az ablaknál személyesen kell ott lennie? de a Kúria amúgy biztosan fogja ezt vizsgálni. én speciel nehezen tudnék döntetni, bár inkább amellett döntenék talán, hogy a személyes benyújtásba nem tartozik bele a személyes pecsételés.A jogszabályban nincs szó a bélyegzőről, azt Pálfy Ilona magánakcióban helyezte ki. De akkor viszont a benyújtás akkor kezdődik, amikor belép valaki az irodába és köszön? Mert akkor Nyakó nyert.
csebi
Szerkesztette: Lecsó
több mint 9 éve
azért álljunk meg egy picit. kimondja bármilyen jogszabály, hogy a személyes benyújtásban a személyes pecsételés is beletartozik vagy csak az, hogy az ablaknál személyesen kell ott lennie? de a Kúria amúgy biztosan fogja ezt vizsgálni. én speciel nehezen tudnék döntetni, bár inkább amellett döntenék talán, hogy a személyes benyújtásba nem tartozik bele a személyes pecsételés.Asszem lehet, de rég volt már a választójog. Amúgy meg minek megtámadni?Ezt nem lehet a Kúriánál megtámadni? Ha tényleg elbaszták és más pecsételt, akkor ezt a Kúria vissza fogja vonni, ők annyira azért nem szervilisek.Szervilizmus lvl 99Ezen már csak röhögni lehet.
index.hu/belfold/2016/02/29/a_nemzeti_valasztasi_bizottsag_dontese_a_kvotaellenes_es_a_vasarnapi_boltbezaros_nepszavazasokrol/
zinedine5
Amadeus91
peterk2005
Amadeus91
kvóta: azért jó látni, hogy az NVB kb ugyanazzal magyarázta miért fogadta be, amit leírtam. lehet olvassák a hozzászólásaimat? 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Asszem lehet, de rég volt már a választójog. Amúgy meg minek megtámadni?Ezt nem lehet a Kúriánál megtámadni? Ha tényleg elbaszták és más pecsételt, akkor ezt a Kúria vissza fogja vonni, ők annyira azért nem szervilisek.Szervilizmus lvl 99Ezen már csak röhögni lehet.
index.hu/belfold/2016/02/29/a_nemzeti_valasztasi_bizottsag_dontese_a_kvotaellenes_es_a_vasarnapi_boltbezaros_nepszavazasokrol/
zinedine5
Amadeus91
peterk2005
több mint 9 éve
Ezt nem lehet a Kúriánál megtámadni? Ha tényleg elbaszták és más pecsételt, akkor ezt a Kúria vissza fogja vonni, ők annyira azért nem szervilisek.Szervilizmus lvl 99Ezen már csak röhögni lehet.
zinedine5
Amadeus91

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szervilizmus lvl 99Ezen már csak röhögni lehet.
zinedine5
több mint 9 éve
1, a Fidesznek tetszetős lehet, hogy a "komcsik" és a "nácik" összeterelődnek. Egykupacban könnyebb lesz leszedni őket, ha majd 2017 végén beindul a Habony/Finkelstein kommandó.Tudjátok mi hiányzik nekem ebből a topikból? Egy fideszes. Nem lehet kivel vitatkozni😊Egyszerinek nem mondható, mert 14-óta kb minden időközi választást bebukott a Párt. Bagatellizálni sem nagyon lehet, mert az ilyenkor szokásos magyarázat vagy a minimális különbségre vagy az alacsony részvételre szokott hivatkozni, itt meg ugye magas részvétel mellett nagy különbség. Egyértelmű bukó.
Tarjánhoz mit szóltok amúgy? Vagy az egy egyszeri eredmény lehet?
NB2
Ha én lennék a fidesz, a következő tanulságokat vonnám le:
-a Párt több országos politikusa ment kampányolni a helyszínre, eredménye nulla
-Kövér (nem annyira) burkolt fenyegetésétől nem túl sokan ijedtek meg
és a lényeg, ami korábban előfordult máshol is, de most már simán tendenciának nevezhető: a balosok és a jobbikosok simán átszavaznak egymás jelöltjére, ha úgy látják hogy van esélye nyerni. Ennek biztos nem örülnek a fiatal demokraták, mert kb azt jelenti, hogy egy szocinak egy jobbikos jelölt (és fordítva) vállalhatóbb választás mint egy fideszes...ami azért lássuk be, baromi nagy elégedetlenséget feltételez.
(és biztos őszintén örülnek az Oscarnak, mert így tök hamar lekerült a címlapokról hogy mekkorát buktak 😊 )
Jan
2, Helyi szinten könnyen megállapodik egymással az mszp-s és a dk-s, hiszen évek, évtizedek óta ismerik egymást, egy alomból jöttek. De aztán 2018-ban jön Gyurcsány, rákenni magát az egész protesthangulatra, ezzel felélesztve megannyi prtotest-protestálót, antigyurcsány-szavazót, és megbízható Dugonics Tituszként magával rántja az egészet a mélybe. És lehet izgulni, hogy meg lesz e a kétharmad ismét a Fidesznek, vagy sem.
több mint 9 éve
Szervilizmus lvl 99index.hu/belfold/2016/02/29/a_nemzeti_valasztasi_bizottsag_dontese_a_kvotaellenes_es_a_vasarnapi_boltbezaros_nepszavazasokrol/
több mint 9 éve
Mindeközben Amerikában John Oliver 21 perc alatt kvázi kipukkasztotta(bárcsak így lenne) a Drumpf bocsánat Trump lufitilyet minden választáskor szívesen megnéznék az összes jelöltről 😊
Egy zseni ez a fickó.
iktriad
több mint 9 éve
eléggé reflektál egy része a canadai elnökös south park részre a legutóbbi évadból
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Mindeközben Amerikában John Oliver 21 perc alatt kvázi kipukkasztotta(bárcsak így lenne) a Drumpf bocsánat Trump lufitwww.youtube.com/watch?v=DnpO_RTSNmQ
Egy zseni ez a fickó.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Tudjátok mi hiányzik nekem ebből a topikból? Egy fideszes. Nem lehet kivel vitatkozni😊NB2Azért nincsenek itt, mer fideszesek a gurulós focit szeretik. Nemtuttad?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
444.hu/2016/02/29/meglepetes-el-fogjak-kaszalni-erdosinet-az-mszp-boltbezaros-kerdeserol-lehet-nepszavazasNa erröl ennyit...
na ez érdekes fordulatot hozhat....
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tudjátok mi hiányzik nekem ebből a topikból? Egy fideszes. Nem lehet kivel vitatkozni😊Egyszerinek nem mondható, mert 14-óta kb minden időközi választást bebukott a Párt. Bagatellizálni sem nagyon lehet, mert az ilyenkor szokásos magyarázat vagy a minimális különbségre vagy az alacsony részvételre szokott hivatkozni, itt meg ugye magas részvétel mellett nagy különbség. Egyértelmű bukó.
Tarjánhoz mit szóltok amúgy? Vagy az egy egyszeri eredmény lehet?
NB2
Ha én lennék a fidesz, a következő tanulságokat vonnám le:
-a Párt több országos politikusa ment kampányolni a helyszínre, eredménye nulla
-Kövér (nem annyira) burkolt fenyegetésétől nem túl sokan ijedtek meg
és a lényeg, ami korábban előfordult máshol is, de most már simán tendenciának nevezhető: a balosok és a jobbikosok simán átszavaznak egymás jelöltjére, ha úgy látják hogy van esélye nyerni. Ennek biztos nem örülnek a fiatal demokraták, mert kb azt jelenti, hogy egy szocinak egy jobbikos jelölt (és fordítva) vállalhatóbb választás mint egy fideszes...ami azért lássuk be, baromi nagy elégedetlenséget feltételez.
(és biztos őszintén örülnek az Oscarnak, mert így tök hamar lekerült a címlapokról hogy mekkorát buktak 😊 )
Szerkesztette: Jan
több mint 9 éve
Arra gondoltam, hogy a Kúria hivatkozik EU-s szerződésre | teljesen megalapozottan | és emiatt kezdik károgni az ismert mantrát.Arra gondoltam, hogy az OVB vagy a bíróság kaszálja el. De ez nyilván még nagyobb C'Mon man. Az eu egyelőre ott jár, hogy értelmezni próbálja a kérdést. Mire végeznek, mi rég leszavazunk.. 😊C'Mon man! A gaz EU itt is rabláncot köt a magyarokra, hogy ilyen fontos kérdésben tilos kikérni a nép véleményét. -> belpolitikai tőke kovácsolható belőle.Pont arra gondoltam, hogy esetleg ezzel próbálnák biztosítani, hogy a saját népszavazásuk is eredményes legyen. Most nem azért, de tényleg van 4 millió ember ebben az országban aki egy ilyen 1300 emberről szóló népszavazásra elmenne? Szerintem ők is felismerhették, hogy ez lehetetlen, talán ha a vasárnapot bebukják akkor igen, mert ha az egyikre elmegy az ember szavazni, akkor a másikra. is.-Elkaszálják valahol, nem megy át, nem lehet népszavazni. => ez nem tudom miért jó nekik, ebből sok hasznuk nem származik.
Persze lehet az eszmefuttatásom teljesen felesleges és délutánra elintézik, hogy a szocik ne tudjanak aláírásgyűjtésbe kezdeni, mert azért az elég rossz forgatókönyv nekik, hogy a kormánnyal elégedetlen emberek százezrei odaadják az mszp-nek az adataikat.
Klaci79
Lecsó
empty taxi
Lecsó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...