Politika
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Az egészben számomra az a legszomorúbb, hogy (úgy csinál, mint aki) nem érti: nem az a probléma, hogy ő nem doktor, és ha egyszer, valamikor, nagyon véletlenül megszerzi a címet, akkor nem fog mindenki ismét ugyanúgy tekinteni rá és a hivatalára, mint fél éve.atapapaRá már fél éve sem néztek jó szemmel elég sokan. szvsz azt a kisebbik gondnak látom, hogy ő nem érti mi a probléma lényege. A nagyobb baj az, hogy a "főnöke" sem érti, vagy nem akarja érteni. És (szokásához híven) szarik rá, hogy az emberek túlnyomó többségének nem tetszik..
több mint 12 éve
Igen, totál el akarja bagatelizálni az egészet, pedig egész egyszerűen arról van szó, hogy csalt, amit senkinek semmilyen körülmények között nem lehet elnézni, annak az embernek meg végképp nem, aki az országot külföldön képviseli!!
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Az egészben számomra az a legszomorúbb, hogy (úgy csinál, mint aki) nem érti: nem az a probléma, hogy ő nem doktor, és ha egyszer, valamikor, nagyon véletlenül megszerzi a címet, akkor nem fog mindenki ismét ugyanúgy tekinteni rá és a hivatalára, mint fél éve.
több mint 12 éve
http://m.index.hu/belfold/2012/04/01/schmitt_csak_a_birosag_vehette_volna_el_a_doktorimat/Ez az ember készen van, szerintem nem bírja felfogni ezt az egészet...
Lassan már elkezdem sajnálni, szerintem már kihagy az agya...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Nem lehet, biztos. 😊 Tökmindegy. 😀http://index.hu/belfold/2012/03/31/mesterhazy_ketharmaddal_maradt_mszp-elnok/Tegyük hozzá: hálistennek. Szanyi azért tényleg mindennek az alja. Bár ha azt nézzük, hogy Mesterházy Hornt említette példaképként, akkor lehet, hogy tökmindegy.Rajna
nincs új vonal, itt sem 😊Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Az-az, oda járok. 😂A Nemzeti Közszolgálati Egyetemre gondoltok?GogoKözigazgatási egyetemGyurma Pappaaz most nem a Zrínyi-RTF-Közigazgatás ft Navracsics egyetem?Amadeus91
több mint 12 éve
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Én egyiket sem tudom elképzelni miniszterelnöknek.http://index.hu/belfold/2012/03/31/mesterhazy_ketharmaddal_maradt_mszp-elnok/Tegyük hozzá: hálistennek. Szanyi azért tényleg mindennek az alja. Bár ha azt nézzük, hogy Mesterházy Hornt említette példaképként, akkor lehet, hogy tökmindegy.Rajna
A többi pártból max Vonát tudom, de ott meg a mögöttes emberek gyengék.
több mint 12 éve
http://index.hu/belfold/2012/03/31/mesterhazy_ketharmaddal_maradt_mszp-elnok/Tegyük hozzá: hálistennek. Szanyi azért tényleg mindennek az alja. Bár ha azt nézzük, hogy Mesterházy Hornt említette példaképként, akkor lehet, hogy tökmindegy.
több mint 12 éve
"Schmitt Pálnak egy dolgot meg kell adni: az elmúlt 22 évben senki sem egyesítette úgy a nemzetet, mint ő. A balliberális maradványhadaktól és a zöld ifjaktól kezdve a jobbközép bloggereken, a tisztes jobbos professzorokon át egészen a radikális nemzetvédőkig mindenki arra várt, hogy a modern magyar történelem legszánalmasabb államférfija eltakarodjon végre, mert ez még az abszurd magyar viszonyok között is sok." (Pécsistop)
több mint 12 éve
Teljesen egyetértek.Az egyenes beszéd nem mindig kifizetődő, de baromira tudom tisztelni. És ezzel még sokan vannak így. Te is mondhatnád: A kör közepén állok...apeszosAhogy már mondtam: nem a saját gerincességemet, vagy egyenes beszédre való készségemet fitogtatom. Egyszerűen próbálok semennyire sem belefolyni a politikába, használni politikai vonalakat. Mert nem akarok úgy járni, hogy megy az egyik, jön a másik, én meg forogjak, mint egy hülye gyerek. Inkább kerülöm az egészet. Mivel mindkét oldalt visszataszítónak találom, így nem nehéz.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Az egyenes beszéd nem mindig kifizetődő, de baromira tudom tisztelni. És ezzel még sokan vannak így. Te is mondhatnád: A kör közepén állok...apeszosAhogy már mondtam: nem a saját gerincességemet, vagy egyenes beszédre való készségemet fitogtatom. Egyszerűen próbálok semennyire sem belefolyni a politikába, használni politikai vonalakat. Mert nem akarok úgy járni, hogy megy az egyik, jön a másik, én meg forogjak, mint egy hülye gyerek. Inkább kerülöm az egészet. Mivel mindkét oldalt visszataszítónak találom, így nem nehéz.
több mint 12 éve
http://hetivalasz.hu/jegyzet/a-csorte-politikai-ertelemben-mar-elveszett-47549szóval megint mondjon le 😊 jön a selyemzsinór a Heti Választól is
Török Gábor azt írja: "Ebben az értelemben Orbán Viktor mai döntése valóban nem nevezhető irracionálisnak. A kormányfő inkább vállalta a gyengeség látszatát (ami elsősorban a pártján belül lehet kellemetlen számára), semmint belemenjen egy számára kockázatos akcióba"
Ugyanazt mondja, amit én. Abszolút nem biztos, hogy a következő köztársasági elnök jelölésébe lesz beleszólása OV-nak.
több mint 12 éve
Az egyenes beszéd nem mindig kifizetődő, de baromira tudom tisztelni. És ezzel még sokan vannak így. Te is mondhatnád: A kör közepén állok...se előnyöm, se hátrányom nincs ebből, és ez így is fog maradni... sok ügyfelem érintett politikában, közbeszerzésekben, pályázatokban stb. volt már olyan, aki a fentieket tudja, és meg akart kérni, hogy segítsek, de mindig tisztelettel elhárítom... nem akarok senkinek tartozni szívességgel, semmivel... a saját ügyeimet sem viszem soha, senki elé, pedig én is pályázok stb. egyszerűen nem, és kész... az exemmel nagyon jóban vagyok, többször mondta, hogy csak szóljak, de neki is azt mondtam, hogy nem... és ez nem elsősorban gerinc vagy nem gerinc kérdése (nem tartom magam kiválónak, én is szoktam csalni monopoly közben 😀), hanem józan racionalitás...vicces lesz, mert a feleségem keresztanyjának az unokahúga, és megyünk hozzájuk esküvőre augusztusban 😀Én kedvellek téged. El ne rontson ez a kör... 😛apeszos
(az ex-élettársam unokatestvére pedig Gaál Cecília néven született, az ő esküvőjén is voltam... aki nem érti nézzen utána 😊 )Gyurma Pappa
egyébként: az egyik legjobb középiskolás barátom MSZP párttag, dolgozott a kampányban stb., csak hogy teljes legyen a kör 😀Gyurma Pappa
több mint 12 éve
http://index.hu/belfold/2012/03/31/mesterhazy_ketharmaddal_maradt_mszp-elnok/nincs új vonal, itt sem 😊
több mint 12 éve
se előnyöm, se hátrányom nincs ebből, és ez így is fog maradni... sok ügyfelem érintett politikában, közbeszerzésekben, pályázatokban stb. volt már olyan, aki a fentieket tudja, és meg akart kérni, hogy segítsek, de mindig tisztelettel elhárítom... nem akarok senkinek tartozni szívességgel, semmivel... a saját ügyeimet sem viszem soha, senki elé, pedig én is pályázok stb. egyszerűen nem, és kész... az exemmel nagyon jóban vagyok, többször mondta, hogy csak szóljak, de neki is azt mondtam, hogy nem... és ez nem elsősorban gerinc vagy nem gerinc kérdése (nem tartom magam kiválónak, én is szoktam csalni monopoly közben 😀), hanem józan racionalitás...Én kedvellek téged. El ne rontson ez a kör... 😛apeszosde hiszen ő már lezárta az ügyet. 😀Amadeus91vicces lesz, mert a feleségem keresztanyjának az unokahúga, és megyünk hozzájuk esküvőre augusztusban 😀
(az ex-élettársam unokatestvére pedig Gaál Cecília néven született, az ő esküvőjén is voltam... aki nem érti nézzen utána 😊 )Gyurma Pappa
egyébként: az egyik legjobb középiskolás barátom MSZP párttag, dolgozott a kampányban stb., csak hogy teljes legyen a kör 😀
több mint 12 éve
A mai politikában egy biztos pont van, a HaHások mindig szolgálnak röhögni valóval. 😀http://index.hu/video/2012/03/30/lezarta_a_szabadsag_hidat_a_hallgatoi_halozat/
több mint 12 éve
Én kedvellek téged. El ne rontson ez a kör... 😛vicces lesz, mert a feleségem keresztanyjának az unokahúga, és megyünk hozzájuk esküvőre augusztusban 😀Ma meg Gabika szajkózza a Viktor hülyeségét tovább...Gyurma Pappade hiszen ő már lezárta az ügyet. 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Nekem már este is kihallatszott, de most megnéztem újra mert nem hittem el. Ekkora tapló hogy lehet. Csak azt nem fogja fel a kis agyával, hogy "ezek" előtt ő még most is egy szaros hallgató.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Jófej ez a pali. Nincs kettős mérce, de ő szerette volna megvédeni magát a szenátus előtt. Nem tudom, hogy más normális hallgatót meghallgatnak-e mielőtt elveszik a doktori címét. Ja és az nekem külön megütötte a fülem, hogy "ezeknek" nevezte a kedves urakat.Matthew99Én is említettem itt azt a kiszólást. Fura, hogy erre nem ugrott rá senki a médiából, mert az "ezek" volt az igazi reakció, az mutatta meg mit is képzel magáról ő, meg a körülötte lévő csapat illetve mit gondol az egyetem szenátusáról.
több mint 12 éve
vicces lesz, mert a feleségem keresztanyjának az unokahúga, és megyünk hozzájuk esküvőre augusztusban 😀Ma meg Gabika szajkózza a Viktor hülyeségét tovább...Gyurma Pappade hiszen ő már lezárta az ügyet. 😀Amadeus91
(az ex-élettársam unokatestvére pedig Gaál Cecília néven született, az ő esküvőjén is voltam... aki nem érti nézzen utána 😊 )
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Ma meg Gabika szajkózza a Viktor hülyeségét tovább...Gyurma Pappade hiszen ő már lezárta az ügyet. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Ma meg Gabika szajkózza a Viktor hülyeségét tovább...
több mint 12 éve
Pofám leszakad a tegnapi előadástól. Elnézve ezt az egészet, az jutott eszembe hogy nemzetünk első embere megmutatja most mindenkinek: az élethosszig tartó tanulás nem csak egy szlogen.
több mint 12 éve
Smitt Vomit és nem Emitt, valamint nem AmberÉs azúj fidesz plakát terve
http://s560.photobucket.com/albums/ss45/dan-impossible/?action=view¤t=DanImpossiblegreenheadershadows2.gif
Aki nem hiszi, annak utánajárnak