NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
76
17
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Politika
65 feliratkozó
több mint 10 éve
mondjuk aki a migránsokat teszi felelőssé, az arra nem gondol, hogy esetleg pont az ilyenek elől menekülnek Európába?
több mint 10 éve
IS volt
több mint 10 éve
Ebben egyetértek, hogy nem minden migráns terrorista
Toca
A bevándorlók nem terroristák, de jól látható a folyamat, ahogy Európába érkezve rádöbbennek, hogy itt sem fenékig tejfel az élet, majd emiatt frusztált közösségekké válnak, akik között a terrorsejtek könnnyen megtalálják a maguk utánpótlását. Akár több generáció után is.Vona Gábor
Ezzel nagyon egyetértek.
több mint 10 éve
Ebben egyetértek, hogy nem minden migráns terrorista, de ha tömegével szórod szét európában őket akkor ha csak 0.01 % terrorista is már gond lesz...Gondolom sokkal könnyebb eltekinteni Franciaország történelmétől és pl. a gyarmatosítás miatt alakuló demográfiájától, hogy lehessen aktuálpolitikát becsempészni a dolgokba...Abszolut igatatok van. Azok és a gyerekeik majd évek múlva fogják ezt csinálni.Hasonlót akartam írni én is, a Charlie Hebdo támadásról is kiderült, hogy született franciák voltak, nem migránsok, itt is valószínűbb, hogy ez a helyzet, mint hogy pár hónapja odaért migránsok...ezek nem a migránsok. szerinted aki most ért oda Szíriából, meg tud tervezni egy ilyen dolgot? Ehhez több évig kell a városban élni.Hát a franciáknál elszabadult a pokol...Kellettek a koszos bevandorlok europanak..
NB2
Kenny
bergerdani
StormST
Ezek és a családjuk korábban voltak migránsok.
(ja és még egy: felejtsétek már el, hogy ezek szírek)
diverdoc
Én változatlanul nem vagyok hajlandó a migránsokra terroristaként tekinteni, egész népcsoportokat elítélni pár közülük származó tettei miatt, ahogy nem vagyok hajlandó minden németre náciként tekinteni, vagy akár minden magyar focidrukkerre huligánként,
de még tudnék pár példát felsorolni...
Az emberi gondolkodásmód egyik legnagyobb bűne az általánosítás...
StormST
Az általánosítás tényleg nem jó, de sokszor fél ( negyed) úton van az igazság felé. Persze sorolhatunk példákat nagy számmal mindakét oldalra.
több mint 10 éve
A Charlie Hebdo 17 halottja után amilyen intézkedések indultak meg a Francia belbiztonságban, nagyon kíváncsi leszek, most mit fognak prezentálni.
több mint 10 éve
Gondolom sokkal könnyebb eltekinteni Franciaország történelmétől és pl. a gyarmatosítás miatt alakuló demográfiájától, hogy lehessen aktuálpolitikát becsempészni a dolgokba...Az általánosítás nem bűn, hanem gondolkodásbeli deficit, vagy csökkent képesség...
Én változatlanul nem vagyok hajlandó a migránsokra terroristaként tekinteni, egész népcsoportokat elítélni pár közülük származó tettei miatt, ahogy nem vagyok hajlandó minden németre náciként tekinteni, vagy akár minden magyar focidrukkerre huligánként,
StormST
Ne bántsd őket!
több mint 10 éve
Gondolom sokkal könnyebb eltekinteni Franciaország történelmétől és pl. a gyarmatosítás miatt alakuló demográfiájától, hogy lehessen aktuálpolitikát becsempészni a dolgokba...Abszolut igatatok van. Azok és a gyerekeik majd évek múlva fogják ezt csinálni.Hasonlót akartam írni én is, a Charlie Hebdo támadásról is kiderült, hogy született franciák voltak, nem migránsok, itt is valószínűbb, hogy ez a helyzet, mint hogy pár hónapja odaért migránsok...ezek nem a migránsok. szerinted aki most ért oda Szíriából, meg tud tervezni egy ilyen dolgot? Ehhez több évig kell a városban élni.Hát a franciáknál elszabadult a pokol...Kellettek a koszos bevandorlok europanak..
NB2
Kenny
bergerdani
StormST
diverdoc

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Abszolut igatatok van. Azok és a gyerekeik majd évek múlva fogják ezt csinálni.Hasonlót akartam írni én is, a Charlie Hebdo támadásról is kiderült, hogy született franciák voltak, nem migránsok, itt is valószínűbb, hogy ez a helyzet, mint hogy pár hónapja odaért migránsok...ezek nem a migránsok. szerinted aki most ért oda Szíriából, meg tud tervezni egy ilyen dolgot? Ehhez több évig kell a városban élni.Hát a franciáknál elszabadult a pokol...Kellettek a koszos bevandorlok europanak..
NB2
Kenny
bergerdani
StormST

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Hasonlót akartam írni én is, a Charlie Hebdo támadásról is kiderült, hogy született franciák voltak, nem migránsok, itt is valószínűbb, hogy ez a helyzet, mint hogy pár hónapja odaért migránsok...ezek nem a migránsok. szerinted aki most ért oda Szíriából, meg tud tervezni egy ilyen dolgot? Ehhez több évig kell a városban élni.Hát a franciáknál elszabadult a pokol...Kellettek a koszos bevandorlok europanak..
NB2
Kenny
bergerdani

több mint 10 éve
ezek nem a migránsok. szerinted aki most ért oda Szíriából, meg tud tervezni egy ilyen dolgot? Ehhez több évig kell a városban élni.Hát a franciáknál elszabadult a pokol...Kellettek a koszos bevandorlok europanak..
NB2
Kenny
Mindig jövőre
több mint 10 éve
MegdöbbentőHát a franciáknál elszabadult a pokol...Kellettek a koszos bevandorlok europanak..
NB2
Kenny
több mint 10 éve
Hát a franciáknál elszabadult a pokol...
több mint 10 éve
Nálam ez így kimeríti a majomparádé fogalmát, de úgy látom csak fogalmazási kérdés ez, értelmezésben ugyanott vagyunk... 😊Ezúton is gratutálnék a Nemzeti Választási Bizottság nevű intézménynek minden idők legbaromabb népszavazási kérdésének hitelesítéséhez...Közel sem majomparádé. A népszavazàsnak kötőereje van az OGy-re nézve, amennyiben annak eredményeképp törvényt kéne hoznia, akkor az 3 évig kőbevésve úgy maradna, 3 évig sem módosítani nem lehet rajta, sem pedig új kezdeményezést benyújtani. Ha ügyesek, akkor el is intézik a kérdést egy időre.
Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek vasárnap zárva tarthassanak?
Miért, volt valaha olyan törvény, ami megtiltotta a vasárnapi ZÁRVA tartást? Ha a nemmel szavazók nyernek, akkor kötelező lesz nyitva tartani?
Március előtt is voltak üzletek vasárnap zárva, akinek nem érte meg, vagy nem volt kedve, az nem nyitott ki...
Ilyen egy majomparádét.........
StormST
Egyébként Patyi - az NVB elnöke, plusz az NKE rektora és OV tanácsadója- ott van Viktor seggében, nem csinál semmit a boss beleegyezése nélkül. Tudják ők, hogy mit csinálnak most, szóval nem majomparádé van. Ezek tényleg ilyen gecik 😊
Amadeus91
De ilyen kérdéssel mire lenne a kötő erő? Hogy zárva tarthassanak? Akkor nincs változás, az a joga mindig megvolt a boltoknak, ha csinálnak rá egy törvényt, az se változtat semmit. Hogy ne tarthassanak zárva? Akkor kötelező lenne nyitva tartani?
StormST
A tartalomra
több mint 10 éve
Nálam ez így kimeríti a majomparádé fogalmát, de úgy látom csak fogalmazási kérdés ez, értelmezésben ugyanott vagyunk... 😊Ezúton is gratutálnék a Nemzeti Választási Bizottság nevű intézménynek minden idők legbaromabb népszavazási kérdésének hitelesítéséhez...Közel sem majomparádé. A népszavazàsnak kötőereje van az OGy-re nézve, amennyiben annak eredményeképp törvényt kéne hoznia, akkor az 3 évig kőbevésve úgy maradna, 3 évig sem módosítani nem lehet rajta, sem pedig új kezdeményezést benyújtani. Ha ügyesek, akkor el is intézik a kérdést egy időre.
Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek vasárnap zárva tarthassanak?
Miért, volt valaha olyan törvény, ami megtiltotta a vasárnapi ZÁRVA tartást? Ha a nemmel szavazók nyernek, akkor kötelező lesz nyitva tartani?
Március előtt is voltak üzletek vasárnap zárva, akinek nem érte meg, vagy nem volt kedve, az nem nyitott ki...
StormST
Egyébként Patyi - az NVB elnöke, plusz az NKE rektora és OV tanácsadója- ott van Viktor seggében, nem csinál semmit a boss beleegyezése nélkül. Tudják ők, hogy mit csinálnak most, szóval nem majomparádé van. Ezek tényleg ilyen gecik 😊
Amadeus91
De ilyen kérdéssel mire lenne a kötő erő? Hogy zárva tarthassanak? Akkor nincs változás, az a joga mindig megvolt a boltoknak, ha csinálnak rá egy törvényt, az se változtat semmit. Hogy ne tarthassanak zárva? Akkor kötelező lenne nyitva tartani?

több mint 10 éve
Ezúton is gratutálnék a Nemzeti Választási Bizottság nevű intézménynek minden idők legbaromabb népszavazási kérdésének hitelesítéséhez...Közel sem majomparádé. A népszavazàsnak kötőereje van az OGy-re nézve, amennyiben annak eredményeképp törvényt kéne hoznia, akkor az 3 évig kőbevésve úgy maradna, 3 évig sem módosítani nem lehet rajta, sem pedig új kezdeményezést benyújtani. Ha ügyesek, akkor el is intézik a kérdést egy időre.
StormST
több mint 10 éve
Ezúton is gratutálnék a Nemzeti Választási Bizottság nevű intézménynek minden idők legbaromabb népszavazási kérdésének hitelesítéséhez...Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek vasárnap zárva tarthassanak?

több mint 10 éve
Mondjuk egy temetésen elég szánalmas egymás sárdobálása. Vannak szélsőséges esetek amikor nem ildomos megjelenni egy temetésen, de itt erről szó sem lehetett.Tulajdonképpen csak megkérte a család, hogy lehetőleg ne.
NB2
több mint 10 éve
Mondjuk egy temetésen elég szánalmas egymás sárdobálása. Vannak szélsőséges esetek amikor nem ildomos megjelenni egy temetésen, de itt erről szó sem lehetett.
több mint 10 éve
van benne igaz ahogy és amit felvetsz, de az ügyesen megélve helyett a paranoid szkizoitással megélt pozitívumok a jobb szó.. jah és nála a negatív visszacsatolás is örömforrás.. a lényeg az inga lendüljön ki fel vagy le... mentálisan.Ha te egy bizonyos elv(rendszer) mentén éled az életedet 20 éve, kizökkenthetetlenül, ügyesen megélve mindazokat a pozitív visszacsatolásokat melyet befogadsz, és leszarva a kritikát, mely úgyse visz elöbbre, majd elmész valahova, ahol eleve tudod, hogy nem szeretnek, olyan emberek vannak, akik nincsenek veled, és ott valaki azt mondja: "mekkora egy pöcs vagy", az mennyire fog megütni egy 100-as skálán? 0.1? 0.2? Vagy túlbecsültem?Szerintetek Göncz családja jól döntött az ügyben, hogy nem engedték Mécsnek hogy a temetésén mondhassa el a beszédét?Igen, Orbánnak ez jobban ütött, hogy undorodva elfordult tőle mindenki, mint, hogy meghallgasson még egy "libsi rinyát". Amúgy elolvastam Mécs beszédét, és sok igazság volt benne.
Szerintem nagyot ütött volna...ha ezt orbán is végighallgatta volna
ghstzR
Amadeus91
Sobri Jóska
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Olvasd újra. Mécs beszéde lett volna teljesen értelmetlen. Az, hogy megvetően elfordult tőle mindenki az esetleg eljut hozzá, bár lehet, hogy az is a tudatán kívül maradt. Az ordenáré beszólogatás meg tényleg kínlódás.De hisz te is detektáltad, hogy ez számára nem maflás, hanem csak pár libsi kínlódása.0, de csak elméletben. Gyakolatban alapból önként nem megyek olyan helyre, ahol nem szeretnek. Értelmetlen házhoz menni a maflásért.Ha te egy bizonyos elv(rendszer) mentén éled az életedet 20 éve, kizökkenthetetlenül, ügyesen megélve mindazokat a pozitív visszacsatolásokat melyet befogadsz, és leszarva a kritikát, mely úgyse visz elöbbre, majd elmész valahova, ahol eleve tudod, hogy nem szeretnek, olyan emberek vannak, akik nincsenek veled, és ott valaki azt mondja: "mekkora egy pöcs vagy", az mennyire fog megütni egy 100-as skálán? 0.1? 0.2? Vagy túlbecsültem?Szerintetek Göncz családja jól döntött az ügyben, hogy nem engedték Mécsnek hogy a temetésén mondhassa el a beszédét?Igen, Orbánnak ez jobban ütött, hogy undorodva elfordult tőle mindenki, mint, hogy meghallgasson még egy "libsi rinyát". Amúgy elolvastam Mécs beszédét, és sok igazság volt benne.
ghstzR
Amadeus91
Sobri Jóska
Amadeus91
Sobri Jóska
több mint 10 éve
De hisz te is detektáltad, hogy ez számára nem maflás, hanem csak pár libsi kínlódása.0, de csak elméletben. Gyakolatban alapból önként nem megyek olyan helyre, ahol nem szeretnek. Értelmetlen házhoz menni a maflásért.Ha te egy bizonyos elv(rendszer) mentén éled az életedet 20 éve, kizökkenthetetlenül, ügyesen megélve mindazokat a pozitív visszacsatolásokat melyet befogadsz, és leszarva a kritikát, mely úgyse visz elöbbre, majd elmész valahova, ahol eleve tudod, hogy nem szeretnek, olyan emberek vannak, akik nincsenek veled, és ott valaki azt mondja: "mekkora egy pöcs vagy", az mennyire fog megütni egy 100-as skálán? 0.1? 0.2? Vagy túlbecsültem?Szerintetek Göncz családja jól döntött az ügyben, hogy nem engedték Mécsnek hogy a temetésén mondhassa el a beszédét?Igen, Orbánnak ez jobban ütött, hogy undorodva elfordult tőle mindenki, mint, hogy meghallgasson még egy "libsi rinyát". Amúgy elolvastam Mécs beszédét, és sok igazság volt benne.
ghstzR
Amadeus91
Sobri Jóska
Amadeus91
több mint 10 éve
0, de csak elméletben. Gyakolatban alapból önként nem megyek olyan helyre, ahol nem szeretnek. Értelmetlen házhoz menni a maflásért.Ha te egy bizonyos elv(rendszer) mentén éled az életedet 20 éve, kizökkenthetetlenül, ügyesen megélve mindazokat a pozitív visszacsatolásokat melyet befogadsz, és leszarva a kritikát, mely úgyse visz elöbbre, majd elmész valahova, ahol eleve tudod, hogy nem szeretnek, olyan emberek vannak, akik nincsenek veled, és ott valaki azt mondja: "mekkora egy pöcs vagy", az mennyire fog megütni egy 100-as skálán? 0.1? 0.2? Vagy túlbecsültem?Szerintetek Göncz családja jól döntött az ügyben, hogy nem engedték Mécsnek hogy a temetésén mondhassa el a beszédét?Igen, Orbánnak ez jobban ütött, hogy undorodva elfordult tőle mindenki, mint, hogy meghallgasson még egy "libsi rinyát". Amúgy elolvastam Mécs beszédét, és sok igazság volt benne.
ghstzR
Amadeus91
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Ha te egy bizonyos elv(rendszer) mentén éled az életedet 20 éve, kizökkenthetetlenül, ügyesen megélve mindazokat a pozitív visszacsatolásokat melyet befogadsz, és leszarva a kritikát, mely úgyse visz elöbbre, majd elmész valahova, ahol eleve tudod, hogy nem szeretnek, olyan emberek vannak, akik nincsenek veled, és ott valaki azt mondja: "mekkora egy pöcs vagy", az mennyire fog megütni egy 100-as skálán? 0.1? 0.2? Vagy túlbecsültem?Szerintetek Göncz családja jól döntött az ügyben, hogy nem engedték Mécsnek hogy a temetésén mondhassa el a beszédét?Igen, Orbánnak ez jobban ütött, hogy undorodva elfordult tőle mindenki, mint, hogy meghallgasson még egy "libsi rinyát". Amúgy elolvastam Mécs beszédét, és sok igazság volt benne.
ghstzR
Amadeus91