NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Chicago Bears - New England Patriots
38
8
19:00
Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
26
13
Indianapolis Colts - Buffalo Bills
14
9
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
12
7
NFL Redzone - week 10
11
7
19 órától, NET4+
Tampa Bay Buccaneers - San Francisco 49ers
9
7
19:00, DAZN
Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
4
3
Kansas City Chiefs - Denver Broncos
4
2
19:00, NET4+
Politika
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 845
a tervek szerint nem is igen lesz mire költeni az önkoriknak. Am meg el tudod te képzelni mit fog jelenteni az a 25 ezres plusz 1 családnak? Ahol mondjuk 90 minimálon lévő van? Nonszensz.Jólvan azért a 3%-os (hogy a példánál maradjunk 300.000,- HUF-os) ingatlanadót nem fogják bevezetni sehol a lakosság körében, mert azért ez elég nonszensz lenne. Amúgy is igazából a legtöbb városban a kereskedelmi célú épületeket adóztatják meg ilyen módon és nem a lakossági célút.mondjuk az önkoriknak gyakorlatilag nem marad más bevételi forrása a tervek szerint. a volt magyar-orosz tanárnőm tegnap kifejezetten üdvözölte a törvényt a parlamentben.DiamondsHead44
Mondjuk így is elég kemény világ lesz itt, nem kéne még ilyen baromságokkal tovább szítani a tüzet.Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Én bíztam abban, hogy a SZK-t viszonylag következetesen végigviszik. Ám effektíve el se kezdték. Pedig ez a költségvetés (lett volna) az utolsó esély arra, hogy mélyebb reformok legyenek a ciklusban :/atapapaoff.
ata, Antonin Scalia mivel érdemelte ki, hogy avatároddá tetted? 😊
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Jólvan azért a 3%-os (hogy a példánál maradjunk 300.000,- HUF-os) ingatlanadót nem fogják bevezetni sehol a lakosság körében, mert azért ez elég nonszensz lenne. Amúgy is igazából a legtöbb városban a kereskedelmi célú épületeket adóztatják meg ilyen módon és nem a lakossági célút.mondjuk az önkoriknak gyakorlatilag nem marad más bevételi forrása a tervek szerint. a volt magyar-orosz tanárnőm tegnap kifejezetten üdvözölte a törvényt a parlamentben.
Mondjuk így is elég kemény világ lesz itt, nem kéne még ilyen baromságokkal tovább szítani a tüzet.Bruce
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Jólvan azért a 3%-os (hogy a példánál maradjunk 300.000,- HUF-os) ingatlanadót nem fogják bevezetni sehol a lakosság körében, mert azért ez elég nonszensz lenne. Amúgy is igazából a legtöbb városban a kereskedelmi célú épületeket adóztatják meg ilyen módon és nem a lakossági célút. Mondjuk így is elég kemény világ lesz itt, nem kéne még ilyen baromságokkal tovább szítani a tüzet.
több mint 13 éve
jelentős lépést tettünk előre az államadósság elleni harcban. már 6,35-6,4 százalékos kamaton sem jegyeztek állampapírt, így nem nő tovább a magyar adósság, bármennyire is azt akarja az imprelalistaliberálbolsevikgyarmatosítókapitalistafúúj.DiamondsHead44Véletlenül az m1 híradóra kapcsoltam. Hát basszátok meg, ha nem tudnám, nem látnám hol élnék, azt hihetném, hogy Kánaán van. Az általad leírtakról egy szó sem, de az, hogy milyen jó lesz az eurónak és ez miatt a forintnak is, meg a német gazdaságnak és ez miatt tartható lesz a magyar növekedés jövőre és egyébként is milyen jó úton haladunk, mert majd mi az EU első államaként megrendszabályozzuk a bankokat. A büdös kurva anyátokat.
Közben a végtörlesztések miatt gyakrolatilag a pénzpiac szétkúrja a Forintot, aki nem tud végtörleszteni az fizeti a drágább hiteleket és majd erre, ahogy füligjimmy is írja, még majd rájön az ingatlanadó, ami egy 10000000-s lakásnál 300000 Ft is lehet. WTF? Havi 25 ezret kéne fizetni egy szaros panel után havonta adót, hát hol a kurva anyjukban élnek ezek?
Ui:Ja és kaució a munkavállalók részére. :mad:
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 845
wtf?Én bíztam abban, hogy a SZK-t viszonylag következetesen végigviszik. Ám effektíve el se kezdték. Pedig ez a költségvetés (lett volna) az utolsó esély arra, hogy mélyebb reformok legyenek a ciklusban :/atapapaAzért ne csüggedj. Majd kirúgnak pár tanárt (azért kurva sokan meg is érdemlik, ez mondjuk más kérdés), visszaveszik a szolgálati nyugdíjakat, összevonnak pár kórházat, aztán csókolom. Azt a párszázezer csókos köztisztviselői állást azért nem fogják megszüntetni, szóval aggodalomra semmi ok. Majd lesz ingatlanadó, ami elvileg j ó ötlet, személy szerint támogatnám, de így, hogy most ismét kevesebb lesz a nettóm akármennyivel, van egy pöcstuggya mekkora infláció, meg négyszáz forintos benzin, kicsit sokallom. Tudom, ez tulajdonképpen, ha mélyére nézünk a dolgoknak, úgy igazán a mélyére, ezek jó dolgok. Mondjuk nem nekem, meg még vagy kilencmillió embernek. Válság van, a németek meg vissza is húznak minket.füligjimmy
több mint 13 éve
Én bíztam abban, hogy a SZK-t viszonylag következetesen végigviszik. Ám effektíve el se kezdték. Pedig ez a költségvetés (lett volna) az utolsó esély arra, hogy mélyebb reformok legyenek a ciklusban :/atapapaAzért ne csüggedj. Majd kirúgnak pár tanárt (azért kurva sokan meg is érdemlik, ez mondjuk más kérdés), visszaveszik a szolgálati nyugdíjakat, összevonnak pár kórházat, aztán csókolom. Azt a párszázezer csókos köztisztviselői állást azért nem fogják megszüntetni, szóval aggodalomra semmi ok. Majd lesz ingatlanadó, ami elvileg j ó ötlet, személy szerint támogatnám, de így, hogy most ismét kevesebb lesz a nettóm akármennyivel, van egy pöcstuggya mekkora infláció, meg négyszáz forintos benzin, kicsit sokallom. Tudom, ez tulajdonképpen, ha mélyére nézünk a dolgoknak, úgy igazán a mélyére, ezek jó dolgok. Mondjuk nem nekem, meg még vagy kilencmillió embernek. Válság van, a németek meg vissza is húznak minket.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
jelentős lépést tettünk előre az államadósság elleni harcban. már 6,35-6,4 százalékos kamaton sem jegyeztek állampapírt, így nem nő tovább a magyar adósság, bármennyire is azt akarja az imprelalistaliberálbolsevikgyarmatosítókapitalistafúúj.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Én bíztam abban, hogy a SZK-t viszonylag következetesen végigviszik. Ám effektíve el se kezdték. Pedig ez a költségvetés (lett volna) az utolsó esély arra, hogy mélyebb reformok legyenek a ciklusban :/
több mint 13 éve
http://vastagbor.blog.hu/2011/10/27/kulonado_2010Nincs az a nyálmennyiség amit ezek arca ne bírna el.
hurrrrááááá 😀Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 845
http://vastagbor.blog.hu/2011/10/27/kulonado_2010hurrrrááááá 😀
több mint 13 éve
"Ha Gyurcsány Ferencnek sikerül egyesítenie az SZDSZ igazságát, az MDF nemességét és az MSZP szerethetőségét, akkor ebből még bármi lehet." (Eörsi Mátyás a Demokratikus Koalícióról)Ha Sheldon lennék a The Big Bang Theoryból, akkor most megkérdezném: ez szarkazmus volt, ugye?
Dzsokijuing
több mint 13 éve
"Ha Gyurcsány Ferencnek sikerül egyesítenie az SZDSZ igazságát, az MDF nemességét és az MSZP szerethetőségét, akkor ebből még bármi lehet." (Eörsi Mátyás a Demokratikus Koalícióról)😂 😂
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 845
Én nem szeretem az összesküvés-elméleteket meg az LMP politikájának azonosítását az SZDSZ-ével (mert elég eltérőek szvsz), de azt biztosra tudom, hogy a Bajcsyn lévő LMP iroda két éve SZDSZ iroda volt, pénzt meg nem fizettek érte. Lehet, hogy ez legális, de választások előtt nem hiszem, hogy az LMP bármire is jogosult lett volna. Mióta bekerültek a Parlamentbe, vettek még egy emeletet, így már csak anyám ismerősének lakása meg az ő szomszédja maradt a társasházban, mint lakó, különben LMP HQ lett. És heti 4-5 nagy, hangos bebaszás van ott, láttam én Vágó Gábort tántorogni a lépcsőházban este 11kor 😊Rajnalegalább tudnak élni, nem ilyen Hoffmann Rózsa féle fapinák vannak a soraik közt. 😀
több mint 13 éve
Én nem szeretem az összesküvés-elméleteket meg az LMP politikájának azonosítását az SZDSZ-ével (mert elég eltérőek szvsz), de azt biztosra tudom, hogy a Bajcsyn lévő LMP iroda két éve SZDSZ iroda volt, pénzt meg nem fizettek érte. Lehet, hogy ez legális, de választások előtt nem hiszem, hogy az LMP bármire is jogosult lett volna. Mióta bekerültek a Parlamentbe, vettek még egy emeletet, így már csak anyám ismerősének lakása meg az ő szomszédja maradt a társasházban, mint lakó, különben LMP HQ lett. És heti 4-5 nagy, hangos bebaszás van ott, láttam én Vágó Gábort tántorogni a lépcsőházban este 11kor 😊RajnaA Bajcsyn lévő LMP-irodát a párt piaci áron bérli egy neve elhallgatását kérő, köztiszteletben megőszült értelmiségitől.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Én nem szeretem az összesküvés-elméleteket meg az LMP politikájának azonosítását az SZDSZ-ével (mert elég eltérőek szvsz), de azt biztosra tudom, hogy a Bajcsyn lévő LMP iroda két éve SZDSZ iroda volt, pénzt meg nem fizettek érte. Lehet, hogy ez legális, de választások előtt nem hiszem, hogy az LMP bármire is jogosult lett volna. Mióta bekerültek a Parlamentbe, vettek még egy emeletet, így már csak anyám ismerősének lakása meg az ő szomszédja maradt a társasházban, mint lakó, különben LMP HQ lett. És heti 4-5 nagy, hangos bebaszás van ott, láttam én Vágó Gábort tántorogni a lépcsőházban este 11kor 😊
több mint 13 éve
A Jobbik teljesen a Fideszhez van bedrótozva, amolyan pittbull-szerepet töltenek be, felső szinten maximálisan kooperálva, együttműködve, az LMP pedig mintegy a volt SZDSZ és némi Kisgazda/MDF/MSZP üzleti körök által van menedzselve.Ezt tudjuk, hogy így van, hiszen az LMP-nek a mai napig nyílt a támogatási és kampányszámlája, bárki belenézhet. Ezzel szemben a Jobbiknak 2010-ig nem volt párttámogatási elszámolása, mert 2006-ban a MIÉP-pel közösen indultak és Csurkánál volt a kulcs 😊DzsokijuingEz az általánosító politikai elit-ellenes populizmus azért fájt. Ez az ország azért (is) tart ott, ahol tart, mert mindenki bekiabál a pályára, hogy így meg úgy, de senki nem akar játszani.Ez teljesen egyetértek, annyival egészíteném még ki, hogy az LMP mögött meg kemény amerikai támogató van Fields személyében, ha jól tudom.Schleck
A fiatalok (Jobbik-LMP) legalább megpróbálják átszabni a játékteret, hogy milyen eredménnyel, az már más kérdés. Ennek a két pártnak semmi sincs a kezében, ami az öregeknek megvan, az állami párttámogatáson kívül (a Jobbiknál rebesgetnek közel-keleti és orosz pénzeket, de ez vagy igaz, vagy nem). Szóval sztem ne mossuk őket össze a gazdasági és médiahátországgal rendelkező Fidesz-MSZP-vel.Dzsokijuing
Sőt, tudok mondani olyan családot is, ahol van jópár üzletember, az egyik fideszes üzletekben érdekelt, nekik "mossa a pénzt", az unokatesónak az MSZP szerzett bizniszt, ami szépen fut a mai napig, miközben mindketten voltak kisgazdák 90 környékén, mdf-esek pár évre rá, aztán ágaztak szét fidesz ill. mszp felé, de az egyikük öccse ott tüsténkedett a Jobbik alapításánál is.
Így megy a politika manapság is, és mivel van picike rálátásom, ezért fenntartom amit mondtam, és nem hiszem ne lenne az egész politikai vezető elit ellenérdekelt az ország számára hasznos intézkedések keresztülvitelében.
több mint 13 éve
Ezt tudjuk, hogy így van, hiszen az LMP-nek a mai napig nyílt a támogatási és kampányszámlája, bárki belenézhet. Ezzel szemben a Jobbiknak 2010-ig nem volt párttámogatási elszámolása, mert 2006-ban a MIÉP-pel közösen indultak és Csurkánál volt a kulcs 😊Ez az általánosító politikai elit-ellenes populizmus azért fájt. Ez az ország azért (is) tart ott, ahol tart, mert mindenki bekiabál a pályára, hogy így meg úgy, de senki nem akar játszani.Ez teljesen egyetértek, annyival egészíteném még ki, hogy az LMP mögött meg kemény amerikai támogató van Fields személyében, ha jól tudom.Schleck
A fiatalok (Jobbik-LMP) legalább megpróbálják átszabni a játékteret, hogy milyen eredménnyel, az már más kérdés. Ennek a két pártnak semmi sincs a kezében, ami az öregeknek megvan, az állami párttámogatáson kívül (a Jobbiknál rebesgetnek közel-keleti és orosz pénzeket, de ez vagy igaz, vagy nem). Szóval sztem ne mossuk őket össze a gazdasági és médiahátországgal rendelkező Fidesz-MSZP-vel.Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Ez az általánosító politikai elit-ellenes populizmus azért fájt. Ez az ország azért (is) tart ott, ahol tart, mert mindenki bekiabál a pályára, hogy így meg úgy, de senki nem akar játszani.Ez teljesen egyetértek, annyival egészíteném még ki, hogy az LMP mögött meg kemény amerikai támogató van Fields személyében, ha jól tudom.
több mint 13 éve
Sobri JóskaPontosan.Ez az általánosító politikai elit-ellenes populizmus azért fájt. Ez az ország azért (is) tart ott, ahol tart, mert mindenki bekiabál a pályára, hogy így meg úgy, de senki nem akar játszani.
Tökéletesen ellenérdekelt az aktuális politikai elit (Fidesz, MSZP, Jobbik, LMP) mindenfajta problémamegoldásban.
És az vesse rájuk az első követ, aki ha odakerülne nem ugyanezt csinálná.
Az persze igaz, hogy csak az kerülhet oda, aki ugyanezt csinálja.
A tisztességes emberekre máshol van szükség.
A fiatalok (Jobbik-LMP) legalább megpróbálják átszabni a játékteret, hogy milyen eredménnyel, az már más kérdés. Ennek a két pártnak semmi sincs a kezében, ami az öregeknek megvan, az állami párttámogatáson kívül (a Jobbiknál rebesgetnek közel-keleti és orosz pénzeket, de ez vagy igaz, vagy nem). Szóval sztem ne mossuk őket össze a gazdasági és médiahátországgal rendelkező Fidesz-MSZP-vel.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Pontosan.Te miből gondolod hogy nem tudják ? 😀 Csak azért mert a probláma megoldás nem a pénztárcájukat növeli így nem éri meg nekik ők pontosan tudják.Tocasose mond érdekes dolgokat,inkább hazudni lopni és csalni szeretJociez egyrészt igaz, de ettől függetlenül mond. nemrég megnéztem az őszödi beszédet, és rengeteg valós problémáról beszél. még mielőtt kapnám a savat, nem védem én őt a legkevésbé sem, de annak a nagy részét meghallgathatná minden kedves politikusunk, ha nem tudnák, mi a gond az országban. márpedig folyamatosan úgy fest, hogy nem tudják (és ezt nem csak a legutóbbiak ténykedésére mondom)Szobi22
Tökéletesen ellenérdekelt az aktuális politikai elit (Fidesz, MSZP, Jobbik, LMP) mindenfajta problémamegoldásban.
És az vesse rájuk az első követ, aki ha odakerülne nem ugyanezt csinálná.
Az persze igaz, hogy csak az kerülhet oda, aki ugyanezt csinálja.
A tisztességes emberekre máshol van szükség.
több mint 13 éve
Erre én is képes vagyok. 😂mondott érdekes dolgokat, pártállástól független.Amadeus91AhaAmadeus91😕Vrijbloed
több mint 13 éve
Te miből gondolod hogy nem tudják ? 😀 Csak azért mert a probláma megoldás nem a pénztárcájukat növeli így nem éri meg nekik ők pontosan tudják.sose mond érdekes dolgokat,inkább hazudni lopni és csalni szeretJociez egyrészt igaz, de ettől függetlenül mond. nemrég megnéztem az őszödi beszédet, és rengeteg valós problémáról beszél. még mielőtt kapnám a savat, nem védem én őt a legkevésbé sem, de annak a nagy részét meghallgathatná minden kedves politikusunk, ha nem tudnák, mi a gond az országban. márpedig folyamatosan úgy fest, hogy nem tudják (és ezt nem csak a legutóbbiak ténykedésére mondom)Szobi22
több mint 13 éve
Elmondott egy beszédet zárt körben, ami kiszivárgott, utána nem mondott le (hiszen magáról is beszélt) és még folytatta 3 évig. Még ha lenne is mit megszívlelni ebben a beszédben, egy ekkora jellembajnok szájából akkor sem lennék rá kiváncsi.sose mond érdekes dolgokat,inkább hazudni lopni és csalni szeretJociez egyrészt igaz, de ettől függetlenül mond. nemrég megnéztem az őszödi beszédet, és rengeteg valós problémáról beszél. még mielőtt kapnám a savat, nem védem én őt a legkevésbé sem, de annak a nagy részét meghallgathatná minden kedves politikusunk, ha nem tudnák, mi a gond az országban. márpedig folyamatosan úgy fest, hogy nem tudják (és ezt nem csak a legutóbbiak ténykedésére mondom)Szobi22
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
sose mond érdekes dolgokat,inkább hazudni lopni és csalni szeretJociez egyrészt igaz, de ettől függetlenül mond. nemrég megnéztem az őszödi beszédet, és rengeteg valós problémáról beszél. még mielőtt kapnám a savat, nem védem én őt a legkevésbé sem, de annak a nagy részét meghallgathatná minden kedves politikusunk, ha nem tudnák, mi a gond az országban. márpedig folyamatosan úgy fest, hogy nem tudják (és ezt nem csak a legutóbbiak ténykedésére mondom)