Politika
46 feliratkozó
több mint 13 éve
De. De Isten nem zsidókat teremtett, hanem embereket. Ezek az emberek többségükben elfordultak tőle és a kevés igazból rábökött Ábrahámra, hogy belőle csinál majd egy pöpec népet, ezek lettek a zsidók, sőt, ha szigorúan vesszük, itt még nem válik el a zsidó és a muszlim "vérvonal", igazából zsidóknak csak Jákobtól lehet lehet tekinteni az emberkéket. De Ádám fixen nem volt zsidó, ugye nem volt körülmetélve, nem tartotta a szombatot se valszeg stb.Ádám nem zsidó, Ábrahámtól kezdve azok a népek.RajnaTehát a bibliai Teremtő nem azonos a zsidók Istenével?Dzsokijuing
több mint 13 éve
Valóban, a vallások, egyházak, szekták valóban igyekeznek bebonyolítani, de attól még nem bonyolult a dolog, le van írva minden fehéren-feketén.De, azonos.Ádám nem zsidó, Ábrahámtól kezdve azok a népek.RajnaTehát a bibliai Teremtő nem azonos a zsidók Istenével?Dzsokijuing
Viszont eléggé bonyolult dolog 😀JC6
több mint 13 éve
Logikusan a Biblia-hívők mind zsidók és a kereszténység egy nagy létszámú szakadár izraelita szekta 😊De, azonos.Ádám nem zsidó, Ábrahámtól kezdve azok a népek.RajnaTehát a bibliai Teremtő nem azonos a zsidók Istenével?Dzsokijuing
Viszont eléggé bonyolult dolog 😀JC6
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De, azonos.Ádám nem zsidó, Ábrahámtól kezdve azok a népek.RajnaTehát a bibliai Teremtő nem azonos a zsidók Istenével?Dzsokijuing
Viszont eléggé bonyolult dolog 😀
több mint 13 éve
Ádám nem zsidó, Ábrahámtól kezdve azok a népek.RajnaTehát a bibliai Teremtő nem azonos a zsidók Istenével?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ádám nem zsidó, Ábrahámtól kezdve azok a népek.Rajna+1.
több mint 13 éve
Nem hazudtam. Ádám az első ember, tehát mindenki zsidó 😊Nézd, nincs felkészülve a rendszer arra, hogy valaki zsidónak hazudja magát. 😊Sobri JóskaÉn voltam így a Szochnuttal Izraelben, még vagy 20 éve. 3 hét kibucban melózás (akarom mondani csajozás, bulizás), és 1 hét országjárás. Volt 1 db előadás is, de nem tudom miről, mert én gimiben németes voltam, nem angolos, és elröhögtük az egészet egy csajjal, a felénél ki is mentünk. Annak meg aki elmegy így, mivel valamelyik anyai felmenője mégiscsak zsidó nem okoz problémát azt hallgatni, hogy Izrael jó, Izrael szép, nem tűnik cikinek, max érdektelennek.Sobri JóskaHebraistákkal mentem Izraelbe Szochnuttal, elég volt, hogy bemondtuk, hogy zsidók vagyunk, a repjegy negyedáron, a jeruzsálemi szállás ingyen volt, no kibuc. Lehet, hogy már jobban szűrnek 😀Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Nekem az anyai nagyanyám születési kivonata kellett, ahova diszkréten beírták a 20-as években, hogy: izr.Aztán már csak 2 újabb papír, ami igazolja kapcsolódásomat anyukámhoz, őt pedig az övéhez, és meg is voltam.
De egyébként a 90es években még sokkal lazábban vették, most már szigorúbb a dolog, pont a már említett szovjet elzsidósodási-dömping miatt.
több mint 13 éve
Hát egy kicsit eljátszod, hogy ismét gyakorolni szeretnéd a vallásodat, aztán az igazolás birtokában hirtelen meggondolod magad.na de ha most te nem vagy gyakorló zsidó, tehát nem jársz zsinagógába sem rabbihoz, vagy már a szüleid sem jártak, akkor hogyan?gondolom a 3. full néger repülő után kezdték el komolyabban venni a feltételeket 😊Vagy mint a nyilasoknál, gatya le!
de mivel igazolod a származásod? van valami Csillaglevél? 😀haromt
Gondolom a rabbi igazolja,azt jól van.vadibandi
na meg picsaként érdekes lehet a gatya le. Ott max a szomáliai törzsi vallásodat tudod igazolni 😊haromt
A magyar viszonyokat ismerve szerintem gond nélkül tudnék szerezni bármely zsidó, keresztény, muszlim igazolást vagy bármely kisebbséghez tartozó igazolást vagy akár terheskönyvet is a saját nevemre. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na de ha most te nem vagy gyakorló zsidó, tehát nem jársz zsinagógába sem rabbihoz, vagy már a szüleid sem jártak, akkor hogyan?gondolom a 3. full néger repülő után kezdték el komolyabban venni a feltételeket 😊Vagy mint a nyilasoknál, gatya le!
Gondolom a rabbi igazolja,azt jól van.vadibandi
na meg picsaként érdekes lehet a gatya le. Ott max a szomáliai törzsi vallásodat tudod igazolni 😊
több mint 13 éve
gondolom a 3. full néger repülő után kezdték el komolyabban venni a feltételeket 😊Vagy mint a nyilasoknál, gatya le!
Gondolom a rabbi igazolja,azt jól van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gondolom a 3. full néger repülő után kezdték el komolyabban venni a feltételeket 😊de mivel igazolod a származásod? van valami Csillaglevél? 😀
több mint 13 éve
Lásd az alijázók tömege 90 után a Szovjetunióból!Nézd, nincs felkészülve a rendszer arra, hogy valaki zsidónak hazudja magát. 😊Sobri JóskaÉn voltam így a Szochnuttal Izraelben, még vagy 20 éve. 3 hét kibucban melózás (akarom mondani csajozás, bulizás), és 1 hét országjárás. Volt 1 db előadás is, de nem tudom miről, mert én gimiben németes voltam, nem angolos, és elröhögtük az egészet egy csajjal, a felénél ki is mentünk. Annak meg aki elmegy így, mivel valamelyik anyai felmenője mégiscsak zsidó nem okoz problémát azt hallgatni, hogy Izrael jó, Izrael szép, nem tűnik cikinek, max érdektelennek.Sobri JóskaHebraistákkal mentem Izraelbe Szochnuttal, elég volt, hogy bemondtuk, hogy zsidók vagyunk, a repjegy negyedáron, a jeruzsálemi szállás ingyen volt, no kibuc. Lehet, hogy már jobban szűrnek 😀Dzsokijuing
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 897
😀 😀 😀 😀Nézd, nincs felkészülve a rendszer arra, hogy valaki zsidónak hazudja magát. 😊Sobri JóskaÉn voltam így a Szochnuttal Izraelben, még vagy 20 éve. 3 hét kibucban melózás (akarom mondani csajozás, bulizás), és 1 hét országjárás. Volt 1 db előadás is, de nem tudom miről, mert én gimiben németes voltam, nem angolos, és elröhögtük az egészet egy csajjal, a felénél ki is mentünk. Annak meg aki elmegy így, mivel valamelyik anyai felmenője mégiscsak zsidó nem okoz problémát azt hallgatni, hogy Izrael jó, Izrael szép, nem tűnik cikinek, max érdektelennek.Sobri JóskaHebraistákkal mentem Izraelbe Szochnuttal, elég volt, hogy bemondtuk, hogy zsidók vagyunk, a repjegy negyedáron, a jeruzsálemi szállás ingyen volt, no kibuc. Lehet, hogy már jobban szűrnek 😀Dzsokijuing
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Nézd, nincs felkészülve a rendszer arra, hogy valaki zsidónak hazudja magát. 😊Hebraistákkal mentem Izraelbe Szochnuttal, elég volt, hogy bemondtuk, hogy zsidók vagyunk, a repjegy negyedáron, a jeruzsálemi szállás ingyen volt, no kibuc. Lehet, hogy már jobban szűrnek 😀Dzsokijuingén így hallottam. de nem vagyok sem zsidó, sem zsidológus tehát lehet hogy tévedek.Én voltam így a Szochnuttal Izraelben, még vagy 20 éve. 3 hét kibucban melózás (akarom mondani csajozás, bulizás), és 1 hét országjárás. Volt 1 db előadás is, de nem tudom miről, mert én gimiben németes voltam, nem angolos, és elröhögtük az egészet egy csajjal, a felénél ki is mentünk. Annak meg aki elmegy így, mivel valamelyik anyai felmenője mégiscsak zsidó nem okoz problémát azt hallgatni, hogy Izrael jó, Izrael szép, nem tűnik cikinek, max érdektelennek.Sobri Jóska
nem tudom mennyire éri meg egy kis ingyennyaralásért napokig hallgatni a vérciki PR szövegeket.haromt
több mint 13 éve
Hebraistákkal mentem Izraelbe Szochnuttal, elég volt, hogy bemondtuk, hogy zsidók vagyunk, a repjegy negyedáron, a jeruzsálemi szállás ingyen volt, no kibuc. Lehet, hogy már jobban szűrnek 😀Én voltam így a Szochnuttal Izraelben, még vagy 20 éve. 3 hét kibucban melózás (akarom mondani csajozás, bulizás), és 1 hét országjárás. Volt 1 db előadás is, de nem tudom miről, mert én gimiben németes voltam, nem angolos, és elröhögtük az egészet egy csajjal, a felénél ki is mentünk. Annak meg aki elmegy így, mivel valamelyik anyai felmenője mégiscsak zsidó nem okoz problémát azt hallgatni, hogy Izrael jó, Izrael szép, nem tűnik cikinek, max érdektelennek.Sobri JóskaHa a Szochnutos dologra gondolsz, ahhoz szükséges, hogy azt bizonyítsd, hogy zsidó vagy, ahhoz pedig az apai ág semmit sem ér.Sobri Jóskaén így hallottam. de nem vagyok sem zsidó, sem zsidológus tehát lehet hogy tévedek.
nem tudom mennyire éri meg egy kis ingyennyaralásért napokig hallgatni a vérciki PR szövegeket.haromt
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Vagyis könnyen lehet használni, csak ész kell hozzá.Ezért nem kell zászlót (még ha nem is az volt) égetni, mert elviszi az üzenetet teljesen gáz irányba.igy van, igy működik a negyedik hatalmi ág: a sajtósutianap
Dehát mint írtam, ha annyi eszük lenne, hogy ne égessenek dávid-csillagot, akkor annyi is lenne, hogy hatékonyabban kezeljék a problémát.
(Egyébként ha lenne egy egymilliós nagygyűlés mondjuk a szólásszabadságért, teljes nyugiba lemenne, semmi rendbontás, balhé, de egy bomlott agyú nagymama meztelenre vetkőzne, és éljen Bridget Bardot kiabálással rohangászna 3 percet míg elvinnék, akkor hiába 999.999 normális résztvevő, ez lenne a hírértéke a dolognak, ez lenne a meztelen nagyis tüntetés inenntől kezdve.)Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ezért nem kell zászlót (még ha nem is az volt) égetni, mert elviszi az üzenetet teljesen gáz irányba.igy van, igy működik a negyedik hatalmi ág: a sajtó
Dehát mint írtam, ha annyi eszük lenne, hogy ne égessenek dávid-csillagot, akkor annyi is lenne, hogy hatékonyabban kezeljék a problémát.
(Egyébként ha lenne egy egymilliós nagygyűlés mondjuk a szólásszabadságért, teljes nyugiba lemenne, semmi rendbontás, balhé, de egy bomlott agyú nagymama meztelenre vetkőzne, és éljen Bridget Bardot kiabálással rohangászna 3 percet míg elvinnék, akkor hiába 999.999 normális résztvevő, ez lenne a hírértéke a dolognak, ez lenne a meztelen nagyis tüntetés inenntől kezdve.)Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ezért nem kell zászlót (még ha nem is az volt) égetni, mert elviszi az üzenetet teljesen gáz irányba.Dehát mint írtam, ha annyi eszük lenne, hogy ne égessenek dávid-csillagot, akkor annyi is lenne, hogy hatékonyabban kezeljék a problémát.
(Egyébként ha lenne egy egymilliós nagygyűlés mondjuk a szólásszabadságért, teljes nyugiba lemenne, semmi rendbontás, balhé, de egy bomlott agyú nagymama meztelenre vetkőzne, és éljen Bridget Bardot kiabálással rohangászna 3 percet míg elvinnék, akkor hiába 999.999 normális résztvevő, ez lenne a hírértéke a dolognak, ez lenne a meztelen nagyis tüntetés inenntől kezdve.)
több mint 13 éve
stitch90
256
Érdekes, hogy a zászló-égetést vettétek legfőképp górcső alá. Ott voltam én is tegnap a TMRSZ-el, és ezt pl én nem is láttam. A lényeg, hogy tegnap egy hajszálon múlt. Vagy pont nem. De szeretném nem azt feltételezni, hogy a szakszervezeti vezetőinket nem vásárolta meg az a rohadék pintér...hétfőn,reggel 8kor elkezdődik egy újabb beszélgetés,remélem immáron sikerrel...
Vamos Gringos!
több mint 13 éve
na végre valami jó kis tünti, ahol nem csak vonulgatnak és állnak csöndbenHa olyan kurva okosak lennének, akkor nem így kezelnék a problémájukat. Ergo barmoktól ne várjál konzekvens viselkedést még mint barom úgy se.
http://index.hu/belfold/2011/05/06/fustgranat_robbant_a_parlament_elott/
azt mondjuk nem értem minek képzeli magát ez a véderő vagy mi a fasz. az izraeli zászló égetés meg nagyon kellett ám. sok köze van a problémákhoz...haromt
több mint 13 éve
na végre valami jó kis tünti, ahol nem csak vonulgatnak és állnak csöndbenA teljesség kedvéért tegyük hozzá, hogy ezt nehezen nevezném izraeli zászlónak: http://barikad.hu/sites/barikad.hu/files/2011/05/mentés.jpg
http://index.hu/belfold/2011/05/06/fustgranat_robbant_a_parlament_elott/
azt mondjuk nem értem minek képzeli magát ez a véderő vagy mi a fasz. az izraeli zászló égetés meg nagyon kellett ám. sok köze van a problémákhoz...haromt
Ettől függetlenül persze valóban teljesen felesleges volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na végre valami jó kis tünti, ahol nem csak vonulgatnak és állnak csöndbenhttp://index.hu/belfold/2011/05/06/fustgranat_robbant_a_parlament_elott/
azt mondjuk nem értem minek képzeli magát ez a véderő vagy mi a fasz. az izraeli zászló égetés meg nagyon kellett ám. sok köze van a problémákhoz...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha már közelkeletmost tényleg ezektől félnek hogy atombombát csinálnak? ezek itt lecsukják egymást a vezetésben mert szerintük a másik Dzsinneket idézett 😀
http://index.hu/kulfold/2011/05/06/boszorkanysaggal_vadoljak_ahmadinezsad_embereit/