Politika
69 feliratkozó
több mint 6 éve
Csakis a HírTv, evidens.Egon bazdmeg,némísd már le 😀Ki néz ilyenkor ATV-t, amikor végre sírni látom ezeket a gyökereket....😀
Kenny
Klaci79
De mi történt az ATV-n?
több mint 6 éve
Szolnok elég szoros lett a végére
több mint 6 éve
én pl broncos - titans meccset nézek 😀Egon bazdmeg,némísd már le 😀Ki néz ilyenkor ATV-t, amikor végre sírni látom ezeket a gyökereket....😀
Kenny
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Azért az sok mindent elmond, hogy egy Horváth Csaba féle nyomorult is simán nyert Zuglóban.Karácsony is nyert 5 éve.
flzoli
Protest alapon.
több mint 6 éve
Egon bazdmeg,némísd már le 😀Ki néz ilyenkor ATV-t, amikor végre sírni látom ezeket a gyökereket....😀
Kenny
több mint 6 éve
Nem hülyék, hanem hűségesek...a pénzhez, mert szeretnék tovább kapni.Hű - yeah - ség városalol, a megint abból a megyéből kerül ki a hűség városa.A ló néz, a csikó lát....Borkai nyeri Győrt pár száz szavazattalKi lehet jelenteni, hogy Győr a legbirkább város M.o-n!!
Klaci79
Stoki
Amadeus
sutianap
Jelenleg nem nagyon lehet velük mit csinálni, esetleg ha az autóipar beborul akkor lesz nekik gáz.
több mint 6 éve
Azért az sok mindent elmond, hogy egy Horváth Csaba féle nyomorult is simán nyert Zuglóban.
több mint 6 éve
Egon bazdmeg,némísd már le 😀ííííííííj de gáz
Kenny
több mint 6 éve
Az szerencsésebb, ha a testület tagja. Persze külsős is lehet, de akkor ahhoz nem sok hatáskör társul.Vajon mi lesz Kálmán Olgából?alpolgármester.
Annyi nyitott kérdés...
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
X-Akták legújabb epizódjában Georg Spöttle kikap az idegenektől, hiába indult el a Fidesz színeiben.
több mint 6 éve
Ő nem örül.Karácsonyé is jó.Az ördög az tiszta, de Molnár lenne az angyal? 😮
Balján Molnár Zsolt, jobbján Gyurcsány Ferenc.
Sobri Jóska
flzoli
Az ő forgatókönyvében nem ez a kimenetel volt benne.
több mint 6 éve
Nálunk Sorin meg nyer a Gripen mutyis, seggnyaló bese...pár év alatt besárgult, amikor megérezte a pénz szagát!
több mint 6 éve
Vajon mi lesz Kálmán Olgából?alpolgármester.
Annyi nyitott kérdés...
Sobri Jóska
több mint 6 éve
GM majd eldönti.Ráadásul csak 10-én álltak ki, ez azért nem az az 53-as keret, ami tavaly ott volt...Ma jó pár kulcsjátékosuk lesérült, kérdéses, hogy career ending-e?
Igor
Szokol
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Vajon mi lesz Kálmán Olgából?Annyi nyitott kérdés...
több mint 6 éve
Hű - yeah - ség városalol, a megint abból a megyéből kerül ki a hűség városa.A ló néz, a csikó lát....Borkai nyeri Győrt pár száz szavazattalKi lehet jelenteni, hogy Győr a legbirkább város M.o-n!!
Klaci79
Stoki
Amadeus

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Karácsonyé is jó.Az ördög az tiszta, de Molnár lenne az angyal? 😮
Balján Molnár Zsolt, jobbján Gyurcsány Ferenc.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
nna, örülök, főgetzi elmondja hogy végülis nyertek majdnem mindenhol.Hát tudod az ő maguk magyar módján sikeresek.
sokat mondóak az arcok mögötte. Kövér, Sziszi...
petey
több mint 6 éve
Nem biztos de ma páran IR re mennek az tuti..Ráadásul csak 10-én álltak ki, ez azért nem az az 53-as keret, ami tavaly ott volt...Ma jó pár kulcsjátékosuk lesérült, kérdéses, hogy career ending-e?
Igor
Szokol
több mint 6 éve
Karácsonyé is jó.Balján Molnár Zsolt, jobbján Gyurcsány Ferenc.
több mint 6 éve
Ráadásul csak 10-én álltak ki, ez azért nem az az 53-as keret, ami tavaly ott volt...Ma jó pár kulcsjátékosuk lesérült, kérdéses, hogy career ending-e?
Igor
több mint 6 éve
Ráadásul csak 10-én álltak ki, ez azért nem az az 53-as keret, ami tavaly ott volt...Súlyban lehet ugyan ott vannak
Igor
több mint 6 éve
Ja bocs, én meccset nézek streamen, nem gondoltam hogy be kéne kapcsolnom a tv-t... de gyorsan pótolom. 😊Alig van média, ahol ez megy, kéne még pár a KESMA-ba, ugye?a sok sunyi szomorú arc a pocakos mögött. már ezért megérteEzt ti hol nézitek?
ozibozi
Jan
Sobri Jóska
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.