Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 527 — Saturday Night Lights
De mi a fenéről akarnak ennyire terelni?
Lúdas Solymi
"A Bucsáról szóló, kifejezetten buta (erről majd később írok) Schmidt-írás valószínűsíthető célja, hogy elterelje a figyelmet Sztefanyisina ukrán miniszterelnök-helyettes budapesti tárgyalásairól. Klasszikus, "átkeretezős" információs manőver tehát, semmi több."

Bővebben Rácz András fb oldalán
r.baggio
Szóval ezért állt egy fekete autókonvoj a csepeli ukrán iskola előtt, ezen tanakodtam.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lúdas Solymi
"A Bucsáról szóló, kifejezetten buta (erről majd később írok) Schmidt-írás valószínűsíthető célja, hogy elterelje a figyelmet Sztefanyisina ukrán miniszterelnök-helyettes budapesti tárgyalásairól. Klasszikus, "átkeretezős" információs manőver tehát, semmi több."

r.baggio
Ezt szimpla tematika váltásnak tekinteni olyan szintű fej a homokba dugás mint amikor a náci népirtásban megpróbálják a gazdasági érdekeket hangsúlyozni.
A Fidesz fekáliával felkent hangos parasztjai olyan szinten tolják már a gyűlöletbeszédet, uszítást és a nettó hazudozást, hogy ezt már rég nem vállrándítással és legyintéssel kellene kezelni...

7 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante
Lúdas Solymi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
WTF 😡😡😡😡😡

telex.hu/belfold/2025/04/29/schmidt-maria-ukrajna-bucsa-gyilkossag-meszarlas-oroszok
dande2
Éppen linkelni akartam én is. Szerintem nem látja jól és kusza amit állít | csak hogy stílusos legyek | .
Matthew99
A szakmája váladéka...
Amivel nem lenne baj, ha ott osztaná azt észt ahová való, de sajnos pénze miatt még mindig tényező és károsítja a környezetét
FLZOLI
Tegnap OV mondott egy olyat, amiről tudta, hogy fél Magyarországot triggereli, most meg Maris mondott egy hasonlót, közben Lázár járja az országot.
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
WTF 😡😡😡😡😡

telex.hu/belfold/2025/04/29/schmidt-maria-ukrajna-bucsa-gyilkossag-meszarlas-oroszok
dande2
Éppen linkelni akartam én is. Szerintem nem látja jól és kusza amit állít | csak hogy stílusos legyek | .
Matthew99
A szakmája váladéka...
Amivel nem lenne baj, ha ott osztaná azt észt ahová való, de sajnos pénze miatt még mindig tényező és károsítja a környezetét

7 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
Kíváncsi vagyok, mi lesz a Hell reakciója.
somoskovig
Mivel ner csöcsön csüngve híztak fel, befogják a pofájukat gyanítom.
Hanni
persze, mivel előre szólnak nekik az új törvényi kötelezettségről és már letesztelt, gyártásba dobható új termékeik lesznek, mire élesedik a story. a chipsadót v vmi más hasonlót így bírtak legyűrni. akkor lett ekkora néplónyál a hell kb 10-12 éve, mert még az adrenalinnál is olcsóbban tudták ezért adni. mondjuk akkoriban volt classic, zéró, almás meg szőlős talán, nem állt 28 fajtából a kínálatuk
7 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
WTF 😡😡😡😡😡

dande2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
WTF 😡😡😡😡😡

7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
"Na igen. Nem tudom, hány embernek tűnt fel. Nem nagyon láttam, hogy bárki említi, de amikor először hallotunk a törvényjavaslatról, kb abban az idősávban jött ki az új hell, ami véletlenül pont 15mg/100ml alatt van."

😀
Amadeus the Young
A régi Hellben (a kollégáim közül többen ezen élnek) 38.4/100 a koffein, szóval nem tudom megerősíteni 😀

7 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
"Na igen. Nem tudom, hány embernek tűnt fel. Nem nagyon láttam, hogy bárki említi, de amikor először hallotunk a törvényjavaslatról, kb abban az idősávban jött ki az új hell, ami véletlenül pont 15mg/100ml alatt van."

😀
Amadeus the Young
Anno volt C-vitaminos Szofi cigi gyerekeknek, ahhoz képest ez kimondottan egészségtudatos lépés tőlük. 😊

7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív

ehhez nincs mit hozzátenni, így készen van pacekra. megnyertük az USA elnökválasztást is, az angol bajnokságot is. MI KELL MÉG LIPSYK?
petey
Amúgy nem hiszem, hogy olyan kevés nemzet tudná ezt a “világra szóló” sikert felmutatni.
Jughead
Persze, de ettől ez még nem lesz a "mi" sikerünk. A tiéd sem, az enyém sem, Bohár Dánielé sem, de még csak Orbán Viktoré sem.
Mikey
Halló!
Ne vedd el a sikerünket, mi ketten pl. Papp Lacival háromszoros olimpiai bajnokok vagyunk!
kittli
Pff, a Kovács Kati és én 31-szeres világbajnokok vagyunk

(az eredeti poszthoz: ritka szánalmas egy fos ember ez a Bohár)

Szerkesztette: Gyurma Pappa

7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 906 — Cowboys fan

😀
Amadeus the Young
Coincidence, madafakaz, coincidence!
7 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan

ehhez nincs mit hozzátenni, így készen van pacekra. megnyertük az USA elnökválasztást is, az angol bajnokságot is. MI KELL MÉG LIPSYK?
petey
Amúgy nem hiszem, hogy olyan kevés nemzet tudná ezt a “világra szóló” sikert felmutatni.
Jughead
Persze, de ettől ez még nem lesz a "mi" sikerünk. A tiéd sem, az enyém sem, Bohár Dánielé sem, de még csak Orbán Viktoré sem.
Mikey
Halló!
Ne vedd el a sikerünket, mi ketten pl. Papp Lacival háromszoros olimpiai bajnokok vagyunk!

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 931 — Lucas Scott

😀
Amadeus the Young
veletlenul.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200

😀
7 hónapja
somoskovig
Hanni
Pontosan.

Minden rendőrkapitányság elmaradhatatlan kelléke a Xixo automata, konkrétan monopolhelyzetben vannak.
7 hónapja
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
Elmondanám,hogy én évek óta nem szolgálok ki gyerekeket energiaitallal.Az ilyen 16-18 éveseket igen,de például nem egyszer 10-12 éves kölykök is úgy érzik,hogy számukra szükség van a napi sikerességükben egy energiaitalra.Pedig egyáltalán nincs....
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 207
Mondjuk a kóla betiltása még talán jöhetett volna, ha már...
Mikey
 www.kavekorzo.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1094:a-koffein&catid=41&limitstart=1&Itemid=149
sutianap
Nem csak a koffein a gáz, hanem a cukor is, nem?
somoskovig
Hát az a legnagyobb ellenség évek óta, szóval amiatt is.
Mikey
mondjuk arra van extra adó is, nem?
mást nehéz kezdeni vele

hogy tiltod be a kólát amúgy? mer ha csak a termékre mondod akkor 10 perc múlva lesz lóka
Negritis, a vajda
Az energiaitalból is lehet kicsit kevesebb koffeinnel szittyamagyar reggeli seggbebillentő varázsital.

somoskovig
Az a pálinka
7 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
somoskovig
7 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Mikey
 www.kavekorzo.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1094:a-koffein&catid=41&limitstart=1&Itemid=149
sutianap
somoskovig
Mikey
mást nehéz kezdeni vele

hogy tiltod be a kólát amúgy? mer ha csak a termékre mondod akkor 10 perc múlva lesz lóka
Negritis, a vajda
Az energiaitalból is lehet kicsit kevesebb koffeinnel szittyamagyar reggeli seggbebillentő varázsital.

7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Mikey
sutianap
somoskovig
Mikey
mást nehéz kezdeni vele

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Mikey
sutianap
mondjuk ez alapján egy Starbucks tall coffee koffeintartalma pont megegyezik a legmagasabb koffeintartalmú energiaitalokéval. amit a McDonaldsban isznak, az meg kb. a Monsterével.

buhloone mindstate

7 hónapja
Mikey
sutianap
Vágom, de kólából azért még általában jelentősen többet isznak.
Mikey
Csórók
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mikey
sutianap
somoskovig

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mikey
sutianap
Vágom, de kólából azért még általában jelentősen többet isznak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May