Politika

65 feliratkozó

7 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
 444.hu/2025/04/28/orban-a-kormanykozeli-luxusozasrol-mindenki-eljen-ugy-ahogy-szeretne-es-ahogy-tud

Fuhh, passzmek...
Élnék úgy Viktor, csak tönkrekúrod a lehetőségeim, te féreg.
Csinált volna apád inkább kisszéket helyetted.
Lúdas Solymi
Ezzel konkrétan legalizálta a luxuzast, amit Lázár próbált most tematizalni. Még ehhez is hülyék, baszki, legalább egyeztessenek, ki milyen faszsagot beszél.
7 hónapja
 444.hu/2025/04/28/magyar-szerint-szexvideokkal-es-hamis-bizonyitekokkal-akarjak-lejaratni
Egy szexvideó nagyot ütne a népszerűségén, főleg, hogy Orbánról nem tudnak ilyet szerezni.
Dzsokijuing
Juditka leszbi videója, már ha létezik, nagyobbat ütne, plusz arra azt tudják mondani, hogy Petike rávette a feleségét hogy egy másik nővel csinálja, hát milyen ember az ilyen, hisz támogatja az lmbtqt. 😄

Szerkesztette: KB23
7 hónapja

ehhez nincs mit hozzátenni, így készen van pacekra. megnyertük az USA elnökválasztást is, az angol bajnokságot is. MI KELL MÉG LIPSYK?
petey
Az fel sem tűnik neki, hogy a nagy magyarok szinte kivétel nélkül Nyugatra mentek vagy jó peregrinusként a nyugati tudással itthon alkották meg az életművüket.
A jelentős kivételek Szent-Györgyi, Kocsis Zoltán és Makovecz. Biztosan van még egy-kettő, de nem sok.
Dzsokijuing
Orbán Viktort ne hagyd ki a sorból. O is itthon csinálta meg a szerencséjét.
7 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 523 — Saturday Night Lights
 444.hu/2025/04/28/magyar-szerint-szexvideokkal-es-hamis-bizonyitekokkal-akarjak-lejaratni
Egy szexvideó nagyot ütne a népszerűségén, főleg, hogy Orbánról nem tudnak ilyet szerezni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja

ehhez nincs mit hozzátenni, így készen van pacekra. megnyertük az USA elnökválasztást is, az angol bajnokságot is. MI KELL MÉG LIPSYK?
petey
Az fel sem tűnik neki, hogy a nagy magyarok szinte kivétel nélkül Nyugatra mentek vagy jó peregrinusként a nyugati tudással itthon alkották meg az életművüket.
A jelentős kivételek Szent-Györgyi, Kocsis Zoltán és Makovecz. Biztosan van még egy-kettő, de nem sok.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár

7 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
 444.hu/2025/04/28/orban-a-kormanykozeli-luxusozasrol-mindenki-eljen-ugy-ahogy-szeretne-es-ahogy-tud

Fuhh, passzmek...
Élnék úgy Viktor, csak tönkrekúrod a lehetőségeim, te féreg.
Csinált volna apád inkább kisszéket helyetted.
7 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200
 nepszava.hu/3277573_fidesz-propaganda-magyarorszag-videk-orban-kormany-riport
Ez ma a kőkemény Fidesz tábor.
ender1112
"Nézze, én spirituális lény vagyok, aki olvas a lelkekben, mert reikimester is vagyok, és azt gondolom: oka van annak, hogy a kormány miért központosítja alig néhány ember kezében a pénzt. Ha valamit akar a kormány, akkor ahhoz pénz kell, s ők nyilván szeretnének tenni az ország javára, arra kellhet az a pénz. Vissza fogják majd adni azt a pénzt az országnak, úgy gondolom, nem maguknak tették félre. Megbízom bennük. Tudom, hogy Orbán a nemzetért harcol."
Dzsokijuing
"Nézze, bárki lenne, mindenki azt csinálná, mint Orbán: a sajátjainak adna.
– Ha maga lenne ott, maga is a sajátjainak adna. Ilyen a világ."

Tényleg rosszul vagyok attól, hogy társadalmilag elfogadott dolog az, hogy a politikusok lopnak.
És ez a szemlélet az én életemben már nem fog megváltozni.
kittli
Tévedés. Nem az a társadalmilag elfogadott, hogy a politikusok lopnak, hanem az, hogy mindenki lop, ha olyan helyzetben van.

Csurran-cseppen.
7 hónapja
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
“Fly, you fools!”

Hogy a klasszikust idézzem...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
ender1112
"Nézze, én spirituális lény vagyok, aki olvas a lelkekben, mert reikimester is vagyok, és azt gondolom: oka van annak, hogy a kormány miért központosítja alig néhány ember kezében a pénzt. Ha valamit akar a kormány, akkor ahhoz pénz kell, s ők nyilván szeretnének tenni az ország javára, arra kellhet az a pénz. Vissza fogják majd adni azt a pénzt az országnak, úgy gondolom, nem maguknak tették félre. Megbízom bennük. Tudom, hogy Orbán a nemzetért harcol."
Dzsokijuing
Ezt 6 éve hallottam először egy Fidesz-hívőtől. Ő ugyan nem reikimester, de nagyon őszintén adta ugyanezt elő.
Gyurma Pappa
Ennek a logikának a vallás, az egyház egy évezrede megágyazott.
És aki ilyet tud mondani, az inkább hívő, mint tudatos választópolgár.
El kell fogadni, hogy egyszerűbb úgy látni a világot, az életet, mintha eleve lenne valami értelme, célja, mert ez feloldozza az embert az alól, hogy ő keressen saját magának.

Tényleg rosszul vagyok attól, hogy társadalmilag elfogadott dolog az, hogy a politikusok lopnak.
kittli
Hát nem. Mert így kezelni a dolgokat az egyszerűbb, a kényelmesebb.

7 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
ender1112
Dzsokijuing
"Nézze, bárki lenne, mindenki azt csinálná, mint Orbán: a sajátjainak adna.
– Ha maga lenne ott, maga is a sajátjainak adna. Ilyen a világ."

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
ender1112
Dzsokijuing
Ezt 6 éve hallottam először egy Fidesz-hívőtől. Ő ugyan nem reikimester, de nagyon őszintén adta ugyanezt elő.
Gyurma Pappa
Amikor hasonlo temaval kapcsolatban kerdeztem vkit h miert van az h a Puskas epitese tobbe kerul mint az Arsenal epitese es h hova kerul az a penz, azt a valaszt kaptam h nem kell izgulni, az a penz nem kulfoldre megy es megvan.
Hogy hol az lenyegtelen, de megvan, magyar kezben.
Lúdas Solymi
Csak hogy a Tango és Cash örök klasszikusát idézzem.

“… én nem akarom, hogy egy ilyen külföldi faszfej nyírjon itt ki… azt akarom, hogy egy amerikai faszfej nyírjon ki!”

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 878
ender1112
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Amikor hasonlo temaval kapcsolatban kerdeztem vkit h miert van az h a Puskas epitese tobbe kerul mint az Arsenal epitese es h hova kerul az a penz, azt a valaszt kaptam h nem kell izgulni, az a penz nem kulfoldre megy es megvan.
Hogy hol az lenyegtelen, de megvan, magyar kezben.
7 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
ender1112
Dzsokijuing

7 hónapja
ender1112

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
7 hónapja
Párfüggetlen szervezet? Idehaza?...ne nevettess... 😕

telex.hu/belfold/2025/04/27/kikapott-a-rendor-amiert-megkerte-az-allamtitkar-urat-hogy-ne-hasznalja-politikai-reklamhoz-a-rola-keszult-fotot
bogjosi
Már a Belga is megénekelte, hogy a rendőrmunka nagyon durva és veszélyes.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 915
Párfüggetlen szervezet? Idehaza?...ne nevettess... 😕

telex.hu/belfold/2025/04/27/kikapott-a-rendor-amiert-megkerte-az-allamtitkar-urat-hogy-ne-hasznalja-politikai-reklamhoz-a-rola-keszult-fotot

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 207
Azért a nő sikernapon, mint támogató férj és családapa elég erős megmenés volt MPtől vagy a stábjàtól 😀 értem, hogy a dili vonaton nincsen fék de na, ez semmilyen szempontból nem volt jó ötlet, mondjuk legalább lemondta, annyi belátás volt.
MC12
csakis annyi volt a célja, hogy addig is róla beszéljenek mindenhol.
Kenny
Azért a 3 gyerek mellett nehéz nem segíteni 10 éven keresztül, ha az anya nincs otthon a gyerekekkel.
De hát nem voltunk ott, nem tudhatjuk mi volt valójában.
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Azért a nő sikernapon, mint támogató férj és családapa elég erős megmenés volt MPtől vagy a stábjàtól 😀 értem, hogy a dili vonaton nincsen fék de na, ez semmilyen szempontból nem volt jó ötlet, mondjuk legalább lemondta, annyi belátás volt.
MC12
csakis annyi volt a célja, hogy addig is róla beszéljenek mindenhol.

7 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303
MC12
ez majdnem olyan durva, mintha a fidesz indítana drogprevenciós kampányt
Amadeus the Young
Vagy egészséges életmód-tanácsadást 😊 OV ahogy ecseteli a saláta és a rendszeres mozgás fontosságát.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
MC12
ez majdnem olyan durva, mintha a fidesz indítana drogprevenciós kampányt
7 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
Szanalmas, baszki…nem csodalkoznek ha gyorsan kiderulne h ki az az orvos, akinek a tsaruk is elnezik h jogsi nelkul vezet, pedig biztos latjak nap mint nap.

Meg h gondoskodni kell a gyerekekrol…esetleg tegye penzze a hatalmas ingatlanvagyon meg draga autok egy reszet, aztan nem lesz ott problema, hacsak nincsenek igenyek.

Meg abbol felfogadhat apolokat is a szuloknek.

De persze engedni kell, mert nincs orvos.

Es ehhez asszisztal mindenki.

Rendorok is addig-addig huzzak majd a “csak parancsot meg “kotelesseget” teljesitek” dolgot, h a maradek becsuletuket is elvesztik es senki nem fog kiallni mellettuk.
Lúdas Solymi
what happened?
Kúrfürst briareos
Szép, linket meg lehagytam...többiek már pótolták, de itt van:
 telex.hu/belfold/2025/04/24/rendorseg-ittas-sofor-uldozes-berettyoujfalu-korhaz-orvos
Lúdas Solymi
Ezek mellett pedig „nagyobb társadalmi érdek fűződik ahhoz, hogy a foglalkozását az egészségügyben gyakorolni tudja.”

ezzel az indokkal úszta meg az a geci orvos is a börtönt, aki mivel nem kapott hálapénzt, nem volt hajlandó a betegével foglalkozni, aki meg is halt.
deyell
Ennél sokkal viccesebb, hogy hat alkalommal tiltották el a vezetéstől, de az indoklás szerint nem áll fenn a bűnismétlés veszélye 😊
somoskovig
ezt a facebook posztot ajánlom a témában

deyell
Csire szakkollega felvetése amúgy több ponton valid.
7 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Szanalmas, baszki…nem csodalkoznek ha gyorsan kiderulne h ki az az orvos, akinek a tsaruk is elnezik h jogsi nelkul vezet, pedig biztos latjak nap mint nap.

Meg h gondoskodni kell a gyerekekrol…esetleg tegye penzze a hatalmas ingatlanvagyon meg draga autok egy reszet, aztan nem lesz ott problema, hacsak nincsenek igenyek.

Meg abbol felfogadhat apolokat is a szuloknek.

De persze engedni kell, mert nincs orvos.

Es ehhez asszisztal mindenki.

Rendorok is addig-addig huzzak majd a “csak parancsot meg “kotelesseget” teljesitek” dolgot, h a maradek becsuletuket is elvesztik es senki nem fog kiallni mellettuk.
Lúdas Solymi
what happened?
Kúrfürst briareos
Szép, linket meg lehagytam...többiek már pótolták, de itt van:
 telex.hu/belfold/2025/04/24/rendorseg-ittas-sofor-uldozes-berettyoujfalu-korhaz-orvos
Lúdas Solymi
Ezek mellett pedig „nagyobb társadalmi érdek fűződik ahhoz, hogy a foglalkozását az egészségügyben gyakorolni tudja.”

ezzel az indokkal úszta meg az a geci orvos is a börtönt, aki mivel nem kapott hálapénzt, nem volt hajlandó a betegével foglalkozni, aki meg is halt.
deyell
Ennél sokkal viccesebb, hogy hat alkalommal tiltották el a vezetéstől, de az indoklás szerint nem áll fenn a bűnismétlés veszélye 😊
somoskovig
ezt a facebook posztot ajánlom a témában

buhloone mindstate