Politika
65 feliratkozó
7 hónapja
444.hu/2025/04/28/orban-a-kormanykozeli-luxusozasrol-mindenki-eljen-ugy-ahogy-szeretne-es-ahogy-tudEzzel konkrétan legalizálta a luxuzast, amit Lázár próbált most tematizalni. Még ehhez is hülyék, baszki, legalább egyeztessenek, ki milyen faszsagot beszél.
Fuhh, passzmek...
Élnék úgy Viktor, csak tönkrekúrod a lehetőségeim, te féreg.
Csinált volna apád inkább kisszéket helyetted.
Lúdas Solymi
7 hónapja
444.hu/2025/04/28/magyar-szerint-szexvideokkal-es-hamis-bizonyitekokkal-akarjak-lejaratniJuditka leszbi videója, már ha létezik, nagyobbat ütne, plusz arra azt tudják mondani, hogy Petike rávette a feleségét hogy egy másik nővel csinálja, hát milyen ember az ilyen, hisz támogatja az lmbtqt. 😄
Egy szexvideó nagyot ütne a népszerűségén, főleg, hogy Orbánról nem tudnak ilyet szerezni.
Dzsokijuing
Szerkesztette: KB23
7 hónapja
Orbán Viktort ne hagyd ki a sorból. O is itthon csinálta meg a szerencséjét.Az fel sem tűnik neki, hogy a nagy magyarok szinte kivétel nélkül Nyugatra mentek vagy jó peregrinusként a nyugati tudással itthon alkották meg az életművüket.
ehhez nincs mit hozzátenni, így készen van pacekra. megnyertük az USA elnökválasztást is, az angol bajnokságot is. MI KELL MÉG LIPSYK?
petey
A jelentős kivételek Szent-Györgyi, Kocsis Zoltán és Makovecz. Biztosan van még egy-kettő, de nem sok.
Dzsokijuing
7 hónapja
444.hu/2025/04/28/magyar-szerint-szexvideokkal-es-hamis-bizonyitekokkal-akarjak-lejaratniEgy szexvideó nagyot ütne a népszerűségén, főleg, hogy Orbánról nem tudnak ilyet szerezni.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Az fel sem tűnik neki, hogy a nagy magyarok szinte kivétel nélkül Nyugatra mentek vagy jó peregrinusként a nyugati tudással itthon alkották meg az életművüket.
ehhez nincs mit hozzátenni, így készen van pacekra. megnyertük az USA elnökválasztást is, az angol bajnokságot is. MI KELL MÉG LIPSYK?
petey
A jelentős kivételek Szent-Györgyi, Kocsis Zoltán és Makovecz. Biztosan van még egy-kettő, de nem sok.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja

7 hónapja
444.hu/2025/04/28/orban-a-kormanykozeli-luxusozasrol-mindenki-eljen-ugy-ahogy-szeretne-es-ahogy-tudFuhh, passzmek...
Élnék úgy Viktor, csak tönkrekúrod a lehetőségeim, te féreg.
Csinált volna apád inkább kisszéket helyetted.
7 hónapja
Tévedés. Nem az a társadalmilag elfogadott, hogy a politikusok lopnak, hanem az, hogy mindenki lop, ha olyan helyzetben van."Nézze, bárki lenne, mindenki azt csinálná, mint Orbán: a sajátjainak adna.nepszava.hu/3277573_fidesz-propaganda-magyarorszag-videk-orban-kormany-riport"Nézze, én spirituális lény vagyok, aki olvas a lelkekben, mert reikimester is vagyok, és azt gondolom: oka van annak, hogy a kormány miért központosítja alig néhány ember kezében a pénzt. Ha valamit akar a kormány, akkor ahhoz pénz kell, s ők nyilván szeretnének tenni az ország javára, arra kellhet az a pénz. Vissza fogják majd adni azt a pénzt az országnak, úgy gondolom, nem maguknak tették félre. Megbízom bennük. Tudom, hogy Orbán a nemzetért harcol."
Ez ma a kőkemény Fidesz tábor.
ender1112
Dzsokijuing
– Ha maga lenne ott, maga is a sajátjainak adna. Ilyen a világ."
Tényleg rosszul vagyok attól, hogy társadalmilag elfogadott dolog az, hogy a politikusok lopnak.
És ez a szemlélet az én életemben már nem fog megváltozni.
kittli
Csurran-cseppen.
7 hónapja
“Fly, you fools!”Hogy a klasszikust idézzem...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
7 hónapja
Ennek a logikának a vallás, az egyház egy évezrede megágyazott.Ezt 6 éve hallottam először egy Fidesz-hívőtől. Ő ugyan nem reikimester, de nagyon őszintén adta ugyanezt elő.nepszava.hu/3277573_fidesz-propaganda-magyarorszag-videk-orban-kormany-riport"Nézze, én spirituális lény vagyok, aki olvas a lelkekben, mert reikimester is vagyok, és azt gondolom: oka van annak, hogy a kormány miért központosítja alig néhány ember kezében a pénzt. Ha valamit akar a kormány, akkor ahhoz pénz kell, s ők nyilván szeretnének tenni az ország javára, arra kellhet az a pénz. Vissza fogják majd adni azt a pénzt az országnak, úgy gondolom, nem maguknak tették félre. Megbízom bennük. Tudom, hogy Orbán a nemzetért harcol."
ender1112
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
És aki ilyet tud mondani, az inkább hívő, mint tudatos választópolgár.
El kell fogadni, hogy egyszerűbb úgy látni a világot, az életet, mintha eleve lenne valami értelme, célja, mert ez feloldozza az embert az alól, hogy ő keressen saját magának.
Tényleg rosszul vagyok attól, hogy társadalmilag elfogadott dolog az, hogy a politikusok lopnak.Hát nem. Mert így kezelni a dolgokat az egyszerűbb, a kényelmesebb.
kittli
7 hónapja
"Nézze, bárki lenne, mindenki azt csinálná, mint Orbán: a sajátjainak adna.nepszava.hu/3277573_fidesz-propaganda-magyarorszag-videk-orban-kormany-riport"Nézze, én spirituális lény vagyok, aki olvas a lelkekben, mert reikimester is vagyok, és azt gondolom: oka van annak, hogy a kormány miért központosítja alig néhány ember kezében a pénzt. Ha valamit akar a kormány, akkor ahhoz pénz kell, s ők nyilván szeretnének tenni az ország javára, arra kellhet az a pénz. Vissza fogják majd adni azt a pénzt az országnak, úgy gondolom, nem maguknak tették félre. Megbízom bennük. Tudom, hogy Orbán a nemzetért harcol."
ender1112
Dzsokijuing
– Ha maga lenne ott, maga is a sajátjainak adna. Ilyen a világ."
Tényleg rosszul vagyok attól, hogy társadalmilag elfogadott dolog az, hogy a politikusok lopnak.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Csak hogy a Tango és Cash örök klasszikusát idézzem.Amikor hasonlo temaval kapcsolatban kerdeztem vkit h miert van az h a Puskas epitese tobbe kerul mint az Arsenal epitese es h hova kerul az a penz, azt a valaszt kaptam h nem kell izgulni, az a penz nem kulfoldre megy es megvan.Ezt 6 éve hallottam először egy Fidesz-hívőtől. Ő ugyan nem reikimester, de nagyon őszintén adta ugyanezt elő.nepszava.hu/3277573_fidesz-propaganda-magyarorszag-videk-orban-kormany-riport"Nézze, én spirituális lény vagyok, aki olvas a lelkekben, mert reikimester is vagyok, és azt gondolom: oka van annak, hogy a kormány miért központosítja alig néhány ember kezében a pénzt. Ha valamit akar a kormány, akkor ahhoz pénz kell, s ők nyilván szeretnének tenni az ország javára, arra kellhet az a pénz. Vissza fogják majd adni azt a pénzt az országnak, úgy gondolom, nem maguknak tették félre. Megbízom bennük. Tudom, hogy Orbán a nemzetért harcol."
ender1112
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Hogy hol az lenyegtelen, de megvan, magyar kezben.
Lúdas Solymi
“… én nem akarom, hogy egy ilyen külföldi faszfej nyírjon itt ki… azt akarom, hogy egy amerikai faszfej nyírjon ki!”
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Amikor hasonlo temaval kapcsolatban kerdeztem vkit h miert van az h a Puskas epitese tobbe kerul mint az Arsenal epitese es h hova kerul az a penz, azt a valaszt kaptam h nem kell izgulni, az a penz nem kulfoldre megy es megvan.Ezt 6 éve hallottam először egy Fidesz-hívőtől. Ő ugyan nem reikimester, de nagyon őszintén adta ugyanezt elő.nepszava.hu/3277573_fidesz-propaganda-magyarorszag-videk-orban-kormany-riport"Nézze, én spirituális lény vagyok, aki olvas a lelkekben, mert reikimester is vagyok, és azt gondolom: oka van annak, hogy a kormány miért központosítja alig néhány ember kezében a pénzt. Ha valamit akar a kormány, akkor ahhoz pénz kell, s ők nyilván szeretnének tenni az ország javára, arra kellhet az a pénz. Vissza fogják majd adni azt a pénzt az országnak, úgy gondolom, nem maguknak tették félre. Megbízom bennük. Tudom, hogy Orbán a nemzetért harcol."
ender1112
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Hogy hol az lenyegtelen, de megvan, magyar kezben.
7 hónapja
Ezt 6 éve hallottam először egy Fidesz-hívőtől. Ő ugyan nem reikimester, de nagyon őszintén adta ugyanezt elő.nepszava.hu/3277573_fidesz-propaganda-magyarorszag-videk-orban-kormany-riport"Nézze, én spirituális lény vagyok, aki olvas a lelkekben, mert reikimester is vagyok, és azt gondolom: oka van annak, hogy a kormány miért központosítja alig néhány ember kezében a pénzt. Ha valamit akar a kormány, akkor ahhoz pénz kell, s ők nyilván szeretnének tenni az ország javára, arra kellhet az a pénz. Vissza fogják majd adni azt a pénzt az országnak, úgy gondolom, nem maguknak tették félre. Megbízom bennük. Tudom, hogy Orbán a nemzetért harcol."
ender1112
Dzsokijuing

7 hónapja
nepszava.hu/3277573_fidesz-propaganda-magyarorszag-videk-orban-kormany-riport"Nézze, én spirituális lény vagyok, aki olvas a lelkekben, mert reikimester is vagyok, és azt gondolom: oka van annak, hogy a kormány miért központosítja alig néhány ember kezében a pénzt. Ha valamit akar a kormány, akkor ahhoz pénz kell, s ők nyilván szeretnének tenni az ország javára, arra kellhet az a pénz. Vissza fogják majd adni azt a pénzt az országnak, úgy gondolom, nem maguknak tették félre. Megbízom bennük. Tudom, hogy Orbán a nemzetért harcol."
ender1112
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
nepszava.hu/3277573_fidesz-propaganda-magyarorszag-videk-orban-kormany-riportEz ma a kőkemény Fidesz tábor.
7 hónapja
Párfüggetlen szervezet? Idehaza?...ne nevettess... 😕Már a Belga is megénekelte, hogy a rendőrmunka nagyon durva és veszélyes.
telex.hu/belfold/2025/04/27/kikapott-a-rendor-amiert-megkerte-az-allamtitkar-urat-hogy-ne-hasznalja-politikai-reklamhoz-a-rola-keszult-fotot
bogjosi
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 hónapja
Párfüggetlen szervezet? Idehaza?...ne nevettess... 😕 telex.hu/belfold/2025/04/27/kikapott-a-rendor-amiert-megkerte-az-allamtitkar-urat-hogy-ne-hasznalja-politikai-reklamhoz-a-rola-keszult-fotot
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
Azért a 3 gyerek mellett nehéz nem segíteni 10 éven keresztül, ha az anya nincs otthon a gyerekekkel.Azért a nő sikernapon, mint támogató férj és családapa elég erős megmenés volt MPtől vagy a stábjàtól 😀 értem, hogy a dili vonaton nincsen fék de na, ez semmilyen szempontból nem volt jó ötlet, mondjuk legalább lemondta, annyi belátás volt.csakis annyi volt a célja, hogy addig is róla beszéljenek mindenhol.
MC12
Kenny
De hát nem voltunk ott, nem tudhatjuk mi volt valójában.
7 hónapja
Azért a nő sikernapon, mint támogató férj és családapa elég erős megmenés volt MPtől vagy a stábjàtól 😀 értem, hogy a dili vonaton nincsen fék de na, ez semmilyen szempontból nem volt jó ötlet, mondjuk legalább lemondta, annyi belátás volt.csakis annyi volt a célja, hogy addig is róla beszéljenek mindenhol.
MC12
7 hónapja
Vagy egészséges életmód-tanácsadást 😊 OV ahogy ecseteli a saláta és a rendszeres mozgás fontosságát.Azért a nő sikernapon, mint támogató férj és családapa elég erős megmenés volt MPtől vagy a stábjàtól 😀 értem, hogy a dili vonaton nincsen fék de na, ez semmilyen szempontból nem volt jó ötlet, mondjuk legalább lemondta, annyi belátás volt.ez majdnem olyan durva, mintha a fidesz indítana drogprevenciós kampányt
MC12
Amadeus the Young
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
Azért a nő sikernapon, mint támogató férj és családapa elég erős megmenés volt MPtől vagy a stábjàtól 😀 értem, hogy a dili vonaton nincsen fék de na, ez semmilyen szempontból nem volt jó ötlet, mondjuk legalább lemondta, annyi belátás volt.ez majdnem olyan durva, mintha a fidesz indítana drogprevenciós kampányt
MC12
7 hónapja
Azért a nő sikernapon, mint támogató férj és családapa elég erős megmenés volt MPtől vagy a stábjàtól 😀 értem, hogy a dili vonaton nincsen fék de na, ez semmilyen szempontból nem volt jó ötlet, mondjuk legalább lemondta, annyi belátás volt.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
Csire szakkollega felvetése amúgy több ponton valid.ezt a facebook posztot ajánlom a témábanEnnél sokkal viccesebb, hogy hat alkalommal tiltották el a vezetéstől, de az indoklás szerint nem áll fenn a bűnismétlés veszélye 😊Ezek mellett pedig „nagyobb társadalmi érdek fűződik ahhoz, hogy a foglalkozását az egészségügyben gyakorolni tudja.”Szép, linket meg lehagytam...többiek már pótolták, de itt van:Szanalmas, baszki…nem csodalkoznek ha gyorsan kiderulne h ki az az orvos, akinek a tsaruk is elnezik h jogsi nelkul vezet, pedig biztos latjak nap mint nap.what happened?
Meg h gondoskodni kell a gyerekekrol…esetleg tegye penzze a hatalmas ingatlanvagyon meg draga autok egy reszet, aztan nem lesz ott problema, hacsak nincsenek igenyek.
Meg abbol felfogadhat apolokat is a szuloknek.
De persze engedni kell, mert nincs orvos.
Es ehhez asszisztal mindenki.
Rendorok is addig-addig huzzak majd a “csak parancsot meg “kotelesseget” teljesitek” dolgot, h a maradek becsuletuket is elvesztik es senki nem fog kiallni mellettuk.
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
telex.hu/belfold/2025/04/24/rendorseg-ittas-sofor-uldozes-berettyoujfalu-korhaz-orvos
Lúdas Solymi
ezzel az indokkal úszta meg az a geci orvos is a börtönt, aki mivel nem kapott hálapénzt, nem volt hajlandó a betegével foglalkozni, aki meg is halt.
deyell
somoskovig
deyell
7 hónapja
ezt a facebook posztot ajánlom a témábanEnnél sokkal viccesebb, hogy hat alkalommal tiltották el a vezetéstől, de az indoklás szerint nem áll fenn a bűnismétlés veszélye 😊Ezek mellett pedig „nagyobb társadalmi érdek fűződik ahhoz, hogy a foglalkozását az egészségügyben gyakorolni tudja.”Szép, linket meg lehagytam...többiek már pótolták, de itt van:Szanalmas, baszki…nem csodalkoznek ha gyorsan kiderulne h ki az az orvos, akinek a tsaruk is elnezik h jogsi nelkul vezet, pedig biztos latjak nap mint nap.what happened?
Meg h gondoskodni kell a gyerekekrol…esetleg tegye penzze a hatalmas ingatlanvagyon meg draga autok egy reszet, aztan nem lesz ott problema, hacsak nincsenek igenyek.
Meg abbol felfogadhat apolokat is a szuloknek.
De persze engedni kell, mert nincs orvos.
Es ehhez asszisztal mindenki.
Rendorok is addig-addig huzzak majd a “csak parancsot meg “kotelesseget” teljesitek” dolgot, h a maradek becsuletuket is elvesztik es senki nem fog kiallni mellettuk.
Lúdas Solymi
Kúrfürst briareos
telex.hu/belfold/2025/04/24/rendorseg-ittas-sofor-uldozes-berettyoujfalu-korhaz-orvos
Lúdas Solymi
ezzel az indokkal úszta meg az a geci orvos is a börtönt, aki mivel nem kapott hálapénzt, nem volt hajlandó a betegével foglalkozni, aki meg is halt.
deyell
somoskovig
buhloone mindstate