Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?semennyire
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?
8 hónapja
Március 17-én írt utoljára.OFF!ki lett mondva csebi egy árulóÉs davemayer, aki fideszes 😀
24.hu/belfold/2025/04/15/arulo-magyarok-kulfold-honvedelmi-miniszterium-miniszteri-biztos-toll-laszlo/
NB2
ender1112
basszus most nézem 2 hónapja lépett be utoljára, fura is volt, hogy soccer topikban nem láttam
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
OFF!ki lett mondva csebi egy árulóÉs davemayer, aki fideszes 😀
24.hu/belfold/2025/04/15/arulo-magyarok-kulfold-honvedelmi-miniszterium-miniszteri-biztos-toll-laszlo/
NB2
ender1112
basszus most nézem 2 hónapja lépett be utoljára, fura is volt, hogy soccer topikban nem láttam
8 hónapja
ki lett mondva csebi egy árulóÉs davemayer, aki fideszes 😀
NB2
8 hónapja
Bogos Csaba Bohárnak. Van valami felvétel róla, de Csabi túl rendes
8 hónapja
ki lett mondva csebi egy árulóÉn is gondolkozom rajta, de eszembe sem jutott hogy ezzel elárulnám a hazámat. 😕
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
ki lett mondva csebi egy áruló
NB2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
ki lett mondva csebi egy árulóEzek szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István szintén, hiszen Spanyolországba költöztek nem?
NB2
8 hónapja
ki lett mondva csebi egy áruló24.hu/belfold/2025/04/15/arulo-magyarok-kulfold-honvedelmi-miniszterium-miniszteri-biztos-toll-laszlo/
8 hónapja
www.szabadeuropa.hu/a/trump-elvarasa-orban-fele-vegyel-amerikai-fegyvert-es-gazt-csavard-le-a-kinai-bizniszt/33382390.htmlMost milyen stratégiai nyugalom lehet a karmelitaban.
Negritis, a vajda
8 hónapja
Végre bmeg, reméljük zorbánék és a ner kedvencek egyszer tényleg túl tolják annyira a biciklit, hogy el lesznek zavarva a francba....(bár félek Feundot zavarják el ezután...)telex.hu/techtud/2025/04/15/magyar-tudomanyos-akademia-reakcio-freund-tamas-schmidt-maria-blogbejegyzes
Szerkesztette: dande2
8 hónapja
youtube.com/shorts/P9KEH-M3tzc?si=QTWOXBIpTsX4Y3mH
8 hónapja
www.szabadeuropa.hu/a/trump-elvarasa-orban-fele-vegyel-amerikai-fegyvert-es-gazt-csavard-le-a-kinai-bizniszt/33382390.html
8 hónapja
Soros már Kínát is bevetteAjjaj, ebből még baj lesz. Már Kína is minket támad. 😕
444.hu/2025/04/14/mar-a-baratinak-tartott-kinai-allami-teveben-is-a-magyar-megelhetesi-valsagrol-beszelnek
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
ha szeretnétek vegytiszta szekunder szégyenben és ennek hatványaiban fürdőzni akkor mindenképp nézzétek meg ezt a vidót. 26 perc tömény zsigeri bőr alá kúszó kellemetlen, állatias érzés 😀jahogy ez a gyík a kopaszoszt? aszittem, legalább valami béközepes alkatú/arcú valaki
www.youtube.com/watch?v=QFzLbKeBeK0
petey
igen, tudom, kő alatt élek. pontosabban egy kő alatti buborékban 😛
8 hónapja
Ehhez semmi köze, hogy Egri mennyire érti a fodbalt, de ha az alapján lehetne megnyilvánulni, legfeljebb 1 vagy 2 riporter/szakértőnek lenne kishazánkban hozzászólási lehetősége. Egri legalább a saját gondolatait szajkózza. A trollfoci évek óta simogatja a fidesz és az oroszok heréjét.Egri Viktor facebook oldalán a politikailag független trollfoci ismét megsemmisítve.Azért megsemmisítésnek nem nevezném, Egri Vitya csak néha az agysejtjeimet tudja megsemmisíteni a brazilszopkodással és az ultimate véleménybuborékjával ebben a témában.
Cruyffista
A Tisza Sziget Esztergom komment a best, azt már vasárnap küldtem Heismannak.
zacknorb
8 hónapja
Egri Viktor facebook oldalán a politikailag független trollfoci ismét megsemmisítve.Azért megsemmisítésnek nem nevezném, Egri Vitya csak néha az agysejtjeimet tudja megsemmisíteni a brazilszopkodással és az ultimate véleménybuborékjával ebben a témában.
Cruyffista
A Tisza Sziget Esztergom komment a best, azt már vasárnap küldtem Heismannak.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Soros már Kínát is bevetteHát ez nagyon szép 😁
444.hu/2025/04/14/mar-a-baratinak-tartott-kinai-allami-teveben-is-a-magyar-megelhetesi-valsagrol-beszelnek
Negritis, a vajda
Legközelebb mi lesz, a Pravda hoz le valami kellemetlen cikket?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Egri Viktor facebook oldalán a politikailag független trollfoci ismét megsemmisítve.
8 hónapja
Soros már Kínát is bevette444.hu/2025/04/14/mar-a-baratinak-tartott-kinai-allami-teveben-is-a-magyar-megelhetesi-valsagrol-beszelnek
8 hónapja
Az egyik egy lelkes amatőr, a másik egy gátlástalan és profi propagandista. Elég is volt ennyi mindkettőből.ha szeretnétek vegytiszta szekunder szégyenben és ennek hatványaiban fürdőzni akkor mindenképp nézzétek meg ezt a vidót. 26 perc tömény zsigeri bőr alá kúszó kellemetlen, állatias érzés 😀Bogost agyonverték, egyszerűen hogy lehet valaki ekkora balek, hogy belement Kopasz játékába. Én egyszerűen nem értettem a kommenteket tegnap este a videó alatt. Ezt sokkal okosabban is meg lehetett volna csinálni.
petey
NB2
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
ha szeretnétek vegytiszta szekunder szégyenben és ennek hatványaiban fürdőzni akkor mindenképp nézzétek meg ezt a vidót. 26 perc tömény zsigeri bőr alá kúszó kellemetlen, állatias érzés 😀Bogost agyonverték, egyszerűen hogy lehet valaki ekkora balek, hogy belement Kopasz játékába. Én egyszerűen nem értettem a kommenteket tegnap este a videó alatt. Ezt sokkal okosabban is meg lehetett volna csinálni.
petey
8 hónapja
ha szeretnétek vegytiszta szekunder szégyenben és ennek hatványaiban fürdőzni akkor mindenképp nézzétek meg ezt a vidót. 26 perc tömény zsigeri bőr alá kúszó kellemetlen, állatias érzés 😀11 percig bírtam.
petey
8 hónapja
ha szeretnétek vegytiszta szekunder szégyenben és ennek hatványaiban fürdőzni akkor mindenképp nézzétek meg ezt a vidót. 26 perc tömény zsigeri bőr alá kúszó kellemetlen, állatias érzés 😀www.youtube.com/watch?v=QFzLbKeBeK0
Szerkesztette: petey