Politika

65 feliratkozó

8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 912 — The Mathematician
Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?
KB23
semennyire

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 873 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ki lett mondva csebi egy áruló

24.hu/belfold/2025/04/15/arulo-magyarok-kulfold-honvedelmi-miniszterium-miniszteri-biztos-toll-laszlo/
NB2
És davemayer, aki fideszes 😀
ender1112
OFF!

basszus most nézem 2 hónapja lépett be utoljára, fura is volt, hogy soccer topikban nem láttam
NB2
Március 17-én írt utoljára.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 454 — nabege2@yahoo.com

24.hu/belfold/2025/04/15/arulo-magyarok-kulfold-honvedelmi-miniszterium-miniszteri-biztos-toll-laszlo/
NB2
ender1112
OFF!

basszus most nézem 2 hónapja lépett be utoljára, fura is volt, hogy soccer topikban nem láttam
8 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.

NB2
8 hónapja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/514266294_10099288270164321_2089563200365285868_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&cstp=mx1048x1822&ctp=p600x600&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=b96d88&_nc_ohc=KVDPGj4mLp8Q7kNvwEhIWQA&_nc_oc=AdkEqR8wn_pVRxcSsXgRLozKGOqIkloWQseXMlWXVVepqHHAzcp_tz5WRlMz5gzW_Lc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=iyaglrUjupkHrI2NTzEs8Q&oh=00_AfnjbkZ7vxUcTHcbbe9YcqwHdWg6Ro5a4v-A09FM2Amkow&oe=6940F476
Csaba Bogos
Egy ukrán zászló. A Wikipédiáról. Ez kellett Bohár Dánielnek, hogy „leleplezzen” valakit. Fogta, odaszerkesztette a kezébe, kirakta, mintha valódi lenne. Ez hazugsággyártás, a legaljasabb fajta. És...

Bogos Csaba Bohárnak. Van valami felvétel róla, de Csabi túl rendes
8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576

NB2
Én is gondolkozom rajta, de eszembe sem jutott hogy ezzel elárulnám a hazámat. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 928 — Lucas Scott

NB2

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 531

NB2
Ezek szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István szintén, hiszen Spanyolországba költöztek nem?
8 hónapja

8 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
 www.szabadeuropa.hu/a/trump-elvarasa-orban-fele-vegyel-amerikai-fegyvert-es-gazt-csavard-le-a-kinai-bizniszt/33382390.html
Negritis, a vajda
Most milyen stratégiai nyugalom lehet a karmelitaban.
8 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Végre bmeg, reméljük zorbánék és a ner kedvencek egyszer tényleg túl tolják annyira a biciklit, hogy el lesznek zavarva a francba....(bár félek Feundot zavarják el ezután...)

telex.hu/techtud/2025/04/15/magyar-tudomanyos-akademia-reakcio-freund-tamas-schmidt-maria-blogbejegyzes

Szerkesztette: dande2
8 hónapja
 youtube.com/shorts/P9KEH-M3tzc?si=QTWOXBIpTsX4Y3mH

8 hónapja
 www.szabadeuropa.hu/a/trump-elvarasa-orban-fele-vegyel-amerikai-fegyvert-es-gazt-csavard-le-a-kinai-bizniszt/33382390.html

8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Soros már Kínát is bevette

444.hu/2025/04/14/mar-a-baratinak-tartott-kinai-allami-teveben-is-a-magyar-megelhetesi-valsagrol-beszelnek
Negritis, a vajda
Ajjaj, ebből még baj lesz. Már Kína is minket támad. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 891 — Cowboys fan
ha szeretnétek vegytiszta szekunder szégyenben és ennek hatványaiban fürdőzni akkor mindenképp nézzétek meg ezt a vidót. 26 perc tömény zsigeri bőr alá kúszó kellemetlen, állatias érzés 😀

www.youtube.com/watch?v=QFzLbKeBeK0
petey
jahogy ez a gyík a kopaszoszt? aszittem, legalább valami béközepes alkatú/arcú valaki

igen, tudom, kő alatt élek. pontosabban egy kő alatti buborékban 😛
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 426
Egri Viktor facebook oldalán a politikailag független trollfoci ismét megsemmisítve.
Cruyffista
Azért megsemmisítésnek nem nevezném, Egri Vitya csak néha az agysejtjeimet tudja megsemmisíteni a brazilszopkodással és az ultimate véleménybuborékjával ebben a témában.
A Tisza Sziget Esztergom komment a best, azt már vasárnap küldtem Heismannak.
zacknorb
Ehhez semmi köze, hogy Egri mennyire érti a fodbalt, de ha az alapján lehetne megnyilvánulni, legfeljebb 1 vagy 2 riporter/szakértőnek lenne kishazánkban hozzászólási lehetősége. Egri legalább a saját gondolatait szajkózza. A trollfoci évek óta simogatja a fidesz és az oroszok heréjét.
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 770 — Kinek mit intézett a kormánya
Egri Viktor facebook oldalán a politikailag független trollfoci ismét megsemmisítve.
Cruyffista
Azért megsemmisítésnek nem nevezném, Egri Vitya csak néha az agysejtjeimet tudja megsemmisíteni a brazilszopkodással és az ultimate véleménybuborékjával ebben a témában.
A Tisza Sziget Esztergom komment a best, azt már vasárnap küldtem Heismannak.

Poloska vagyok.
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 873 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

444.hu/2025/04/14/mar-a-baratinak-tartott-kinai-allami-teveben-is-a-magyar-megelhetesi-valsagrol-beszelnek
Negritis, a vajda
Hát ez nagyon szép 😁
Legközelebb mi lesz, a Pravda hoz le valami kellemetlen cikket?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 426
8 hónapja

8 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 302
ha szeretnétek vegytiszta szekunder szégyenben és ennek hatványaiban fürdőzni akkor mindenképp nézzétek meg ezt a vidót. 26 perc tömény zsigeri bőr alá kúszó kellemetlen, állatias érzés 😀

petey
Bogost agyonverték, egyszerűen hogy lehet valaki ekkora balek, hogy belement Kopasz játékába. Én egyszerűen nem értettem a kommenteket tegnap este a videó alatt. Ezt sokkal okosabban is meg lehetett volna csinálni.
NB2
Az egyik egy lelkes amatőr, a másik egy gátlástalan és profi propagandista. Elég is volt ennyi mindkettőből.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja

petey
Bogost agyonverték, egyszerűen hogy lehet valaki ekkora balek, hogy belement Kopasz játékába. Én egyszerűen nem értettem a kommenteket tegnap este a videó alatt. Ezt sokkal okosabban is meg lehetett volna csinálni.
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 642 — beers & Packers

petey
11 percig bírtam.
8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár

Szerkesztette: petey