Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Most olvasom mennyibe lenne ha MP és pártja amit akarnak.....annak az összegnek a többszöröse esett már be az országba.....csak éppen rossz helyre vándorolt.600 milliárd volt a Tiborcz féle irodaházakra
ThundersNFL a Paraszt
abból mondjuk a kórházak pont kijöttek volna
az hogy mekkora túlfizetés 1 dolog, de hogy nem is volt rá szükség alapvetően
nah, ha ezek a projectek nem lesznek abból azért lehet csinálni dolgokat
valamint ugye ha lesz kormányváltás és az EU kérései teljesülnek akkor megnyílnak eddig elzárt források amikből szintén lenne mit csinálni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Most olvasom mennyibe lenne ha MP és pártja amit akarnak.....annak az összegnek a többszöröse esett már be az országba.....csak éppen rossz helyre vándorolt.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
A Riporter megint nagyot megywww.reddit.com/r/hungary/comments/1jz4ef6/mire_kimegy_ez_a_post_le_leszek_tiltva/
8 hónapja
A momentumnak mi a terve ezzel a mai akcióval? 15 órakor blokádot terveznek, igaz az ülés 13-kor kezdődik. 😀Olyanok ők, mint amikor a 2-es metró állomásain sosem azt mutatta az óra, hogy mikor jön a következő vonat, hanem hogy mikor ment el az előző.
Tarsi
8 hónapja
Nem ilyen lényegtelen, piti szitukra van a törvény, hanem ha majd MP-éknél meg a holdudvaruknál találnak ezt-azt. Ha meg elsőre nem találnak, következő alkalommal majd visznek magukkal.Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?jonnek usa rap eloadok iden...mi lesz itt😂
Egyébként akkor a zalkohol propagálását nem kellene tiltani? Az nem okoz függőséget, nem veszélyes a társadalomra?
slowmotion
YoungZeeZee
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/04/14/mentelmi-jog-momentum-kordonbontas-hadhazy-akos-ragalmazas-es-becsuletsertes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
YoungZeeZee
9 401
Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?jonnek usa rap eloadok iden...mi lesz itt😂
Egyébként akkor a zalkohol propagálását nem kellene tiltani? Az nem okoz függőséget, nem veszélyes a társadalomra?
slowmotion
8 hónapja
De meg gyorskotozo… gondolom a cérna már elfogyott
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Meg e érdemelné.azért ez is mókás telex.hu/belfold/2025/04/14/kalocsa-szijjarto-forum-tek-felfuggesztes-perkoltsegRemélem azóta szegő tamás századosból legalább ezredest csináltak.
Löfli
Megérdemelné.
kittli
8 hónapja
azért ez is mókás telex.hu/belfold/2025/04/14/kalocsa-szijjarto-forum-tek-felfuggesztes-perkoltsegRemélem azóta szegő tamás századosból legalább ezredest csináltak.
Löfli
Megérdemelné.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?Ingyen sör, örök élet!
slowmotion
És legyen minden jobb!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
AZ EMBER AZ EMBER!!!!
8 hónapja
Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?a filmek nagy részét is be kell tiltani, a magyarországon forgatott Brutalistát is! sőt, akkor most már nem is forgathatnak itthon ilyen filmet a külföldiek!!
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?Egyébként akkor a zalkohol propagálását nem kellene tiltani? Az nem okoz függőséget, nem veszélyes a társadalomra?
8 hónapja
azért ez is mókás telex.hu/belfold/2025/04/14/kalocsa-szijjarto-forum-tek-felfuggesztes-perkoltseg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Ez az a fanta élmény amiről Puzsér beszélt nem rég a Momentum kapcsán, és amit Gulyás Marci is megemlített. Igazából sok minden nem történt nézve a Partizánt, így mindenkinek van fotója hogy elviszik a rendőrök, stb. De ez ennyi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Gulyás Marci jól mondja: "Van egy blokád, ami a jó ég tudja mit blokkol" 😀vajon ezek a momentumos bohócok a jövő április 0,2% elérése után eltakarodnak a palettáról?Elég szánalmasan nézett ki az a komoly 10 db emberke akik "blokádot" próbáltak csinálni 😂
Kenny
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
vajon ezek a momentumos bohócok a jövő április 0,2% elérése után eltakarodnak a palettáról?Elég szánalmasan nézett ki az a komoly 10 db emberke akik "blokádot" próbáltak csinálni 😂
Kenny

8 hónapja
vajon ezek a momentumos bohócok a jövő április 0,2% elérése után eltakarodnak a palettáról?
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/04/14/az-uj-megafon-tisza-ellenes-peticiojat-barmilyen-kamu-adatokkal-ala-lehet-irniÚgy remélem, hogy összejön legalább 20 millió aláírás. 😀
8 hónapja
Ezek a labdák nem lettek korábban leütve szerintemm.hvg.hu/itthon/20250414_kover-laszlo-eu-forrasok-kollar-kinga-ep-magyar-peter-tisza-fidesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
444.hu/2025/04/14/ugy-tunik-hogy-a-fidesz-egy-kiralycsellel-maris-megkerulte-a-momentum-parlamenti-blokadjatA momentumnak mi a terve ezzel a mai akcióval? 15 órakor blokádot terveznek, igaz az ülés 13-kor kezdődik. 😀a momentumnak bármikor mi a terve?
Tarsi
Negritis, a vajda
milyen jol is sikerult.
sztem be kellene nezni az elo kozvetitesbe, ennyi iphonet nyomkodo kepviselot biztosan nem lattunk meg a 368 fos parlamentben sem 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Menczer logikai úton levezette,Én nem olvastam sehol, hogy Ukrajnát felveszi az EU csak úgy a feltételek teljesítése nélkül. Vagy ez már tény? 1987. április 14. Sokaknak gondolom nem ismert ez a dátum, miért is lenne az, de akkor adta be Törökország a csatlakozási kérelmét. Nem értem ezt a hisztit Ukrajnával (értem persze mert azért naponta 20 reklám jön szembe, hogy ez milyen rossz lenne nekünk), de ha esetleg van valami konkrétum, azt szívesen elolvasnám, mert a gyorsított tagfelvétel kommunikációja sem jelent sehol olyat, hogy a feltételek teljesítése nélkül csatlakozhatna. Úgyhogy egyesek komoly tévedésben élnek, vagy esetleg csak nem olvasnak utána.www.youtube.com/watch?v=wdhhzLJz9gc
Klaci79
átlag Fidesz szavazó
NB2
hogy aki elárulja a feleségét az simán elárulja a hazáját is.
Erről a "van akváriumod? Nincs? Akkor buzi vagy" vicc jutott eszembe. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
és akkor nem is beszéltünk Anthony Rossano félékrőlA könyvelők eleve gyanúsak. Minden szál ott fut össze, ők kenik el a dolgokat. 21. század Tom Hagen-jei.de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanúsMindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
MC12
8 hónapja
A könyvelők eleve gyanúsak. Minden szál ott fut össze, ők kenik el a dolgokat. 21. század Tom Hagen-jei.de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanúsMindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak ittKb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
NB2
MC12
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”