Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Én is
Kenny
14, kesztyű, hosszú mez.
Poloska vagyok.
1 hónapja
24.hu/belfold/2026/03/27/nemzetisegi-nevjegyzez-visszaeles-nemzeti-valasztasi-iroda/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Mármint MPtől vagy Kubatovtól?óriási vállalás ez megint tőle.azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Kubatov?
Kenny
Bazzani
Kenny
1 hónapja
óriási vállalás ez megint tőle.azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Kubatov?
Kenny
Bazzani
1 hónapja
azt mondja MP tudja ki Henry, ki gondolta volna pubi 😀Kubatov?
Kenny
1 hónapja
Ukranok63500 EUR.mondjuk valaki egymaga belerakott 45k-t 😀
2485 adományozó.
Az igen.
Vitézlő Titoknok tomz
eaglesmcnabb
1 hónapja
Önmerénylettel közben mizu?Érdeklődés hiányában elmaradt.
zacknorb
1 hónapja
Önmerénylettel közben mizu?
Poloska vagyok.
1 hónapja
Már 78000. Egy kicsit megint visszajött a hitem.63500 EUR.mondjuk valaki egymaga belerakott 45k-t 😀
2485 adományozó.
Az igen.
Vitézlő Titoknok tomz
Vityát is többen nézték volna, csak hát párezer katasztrófa-turistát letiltott.
eaglesmcnabb
1 hónapja
63500 EUR.mondjuk valaki egymaga belerakott 45k-t 😀
2485 adományozó.
Az igen.
Vitézlő Titoknok tomz
Vityát is többen nézték volna, csak hát párezer katasztrófa-turistát letiltott.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
A szavazat ára.Pont most nézzük…olyan mintha nem is Magyarországon lenne…elképesztő, hogy mik vannak. Sok munka lesz itt, ha összejön a változás, de 2-3 extra börtönt meg lehetne nyugodtan tölteni.
Azt
A
Kutya.
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/27/tisza-part-elleni-muvelet-informatikusok-buddha-beazonositas-szemelyisegi-jogok-taszSzánalom

1 hónapja
Elérte a 90K-t2,1 - 81 éppen 😀Orbán országjárás 4-5k néző youtubeon, Szabó Bence partizánon 23k és még el se kezdődött72k jelenleg!
Sebii
bogjosi
StormST
1 hónapja
Kevesen tudják ezt.24.hu/belfold/2026/03/26/matolcsy-vagyon-mnb-dubaj/az mindegy, diplomáciai úton bármelyik országgal el lehet intézni a kiadatást.
"A Matolcsy család Dubajba szállíttatja a vagyontárgyait, már a volt jegybankelnök is ideje nagy részét az Emirátusokban tölti"
Hey, Alexa, van-e kiadatasi egyezmeny Magyarorszag es az UAE kozott?
undisputedly
deyell
Akit haza akarnak hozni, azt hazahozzák bárhonnan.
1 hónapja
2,1 - 81 éppen 😀Orbán országjárás 4-5k néző youtubeon, Szabó Bence partizánon 23k és még el se kezdődött72k jelenleg!
Sebii
bogjosi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Fú, ez a faszi nem semmi. "És akkor mehet ki a videó" Wow.
1 hónapja

1 hónapja
Orbán országjárás 4-5k néző youtubeon, Szabó Bence partizánon 23k és még el se kezdődött72k jelenleg!
Sebii
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
telex.hu/belfold/2026/03/27/a-kuria-kimondta-hogy-jogsertoen-kampanyolt-kisgyerekkel-orban-viktor

1 hónapja
sógornőm felmondta a hipernormalizáció tökéletes példájátÉn elképzelni sem tudom hogy mi lehet ennél rosszabb egy EU-s országban.
minek szavazzak a másikra (szerk: a Tiszára) lehet, hogy rosszabbak lesznek
a kérdésre, hogy akkor amie ddig volt, az jó? nem, de a másik lehet ennél is rosszabb
sakk-matt
rva
| igaz 4 éve sem tudtam |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!