Politika

65 feliratkozó

8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 912 — The Mathematician
Most olvasom mennyibe lenne ha MP és pártja amit akarnak.....annak az összegnek a többszöröse esett már be az országba.....csak éppen rossz helyre vándorolt.
ThundersNFL a Paraszt
600 milliárd volt a Tiborcz féle irodaházakra
abból mondjuk a kórházak pont kijöttek volna
az hogy mekkora túlfizetés 1 dolog, de hogy nem is volt rá szükség alapvetően
nah, ha ezek a projectek nem lesznek abból azért lehet csinálni dolgokat

valamint ugye ha lesz kormányváltás és az EU kérései teljesülnek akkor megnyílnak eddig elzárt források amikből szintén lenne mit csinálni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Most olvasom mennyibe lenne ha MP és pártja amit akarnak.....annak az összegnek a többszöröse esett már be az országba.....csak éppen rossz helyre vándorolt.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
A Riporter megint nagyot megy

www.reddit.com/r/hungary/comments/1jz4ef6/mire_kimegy_ez_a_post_le_leszek_tiltva/

8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 967
A momentumnak mi a terve ezzel a mai akcióval? 15 órakor blokádot terveznek, igaz az ülés 13-kor kezdődik. 😀
Tarsi
Olyanok ők, mint amikor a 2-es metró állomásain sosem azt mutatta az óra, hogy mikor jön a következő vonat, hanem hogy mikor ment el az előző.

8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?
Egyébként akkor a zalkohol propagálását nem kellene tiltani? Az nem okoz függőséget, nem veszélyes a társadalomra?
slowmotion
jonnek usa rap eloadok iden...mi lesz itt😂
YoungZeeZee
Nem ilyen lényegtelen, piti szitukra van a törvény, hanem ha majd MP-éknél meg a holdudvaruknál találnak ezt-azt. Ha meg elsőre nem találnak, következő alkalommal majd visznek magukkal.

8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 873 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2025/04/14/mentelmi-jog-momentum-kordonbontas-hadhazy-akos-ragalmazas-es-becsuletsertes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
YoungZeeZee 9 401
Szóval ha a kábszi népszerűsítésének tiltása zalapokmányellenes, akkor innentől egy csomó könnyűzenei előadót, mondjuk a Lukácsjancsiékat is elő lehet állítani a koncerten elhangzottak miatt?
Egyébként akkor a zalkohol propagálását nem kellene tiltani? Az nem okoz függőséget, nem veszélyes a társadalomra?
slowmotion
jonnek usa rap eloadok iden...mi lesz itt😂
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 928 — Lucas Scott
De meg gyorskotozo… gondolom a cérna már elfogyott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
azért ez is mókás  telex.hu/belfold/2025/04/14/kalocsa-szijjarto-forum-tek-felfuggesztes-perkoltseg
Löfli
Remélem azóta szegő tamás századosból legalább ezredest csináltak.
Megérdemelné.
kittli
Meg e érdemelné.

8 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
azért ez is mókás  telex.hu/belfold/2025/04/14/kalocsa-szijjarto-forum-tek-felfuggesztes-perkoltseg
Löfli
Remélem azóta szegő tamás századosból legalább ezredest csináltak.
Megérdemelné.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 873 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
slowmotion
Ingyen sör, örök élet!
És legyen minden jobb!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
AZ EMBER AZ EMBER!!!!
8 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
slowmotion
a filmek nagy részét is be kell tiltani, a magyarországon forgatott Brutalistát is! sőt, akkor most már nem is forgathatnak itthon ilyen filmet a külföldiek!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 891 — Cowboys fan
8 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 017 — "Montoya por favor!"
Ez az a fanta élmény amiről Puzsér beszélt nem rég a Momentum kapcsán, és amit Gulyás Marci is megemlített. Igazából sok minden nem történt nézve a Partizánt, így mindenkinek van fotója hogy elviszik a rendőrök, stb. De ez ennyi

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 017 — "Montoya por favor!"
vajon ezek a momentumos bohócok a jövő április 0,2% elérése után eltakarodnak a palettáról?
Kenny
Elég szánalmasan nézett ki az a komoly 10 db emberke akik "blokádot" próbáltak csinálni 😂
kapitnono
Gulyás Marci jól mondja: "Van egy blokád, ami a jó ég tudja mit blokkol" 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 001 — WHO DAT!!!!
vajon ezek a momentumos bohócok a jövő április 0,2% elérése után eltakarodnak a palettáról?
Kenny
Elég szánalmasan nézett ki az a komoly 10 db emberke akik "blokádot" próbáltak csinálni 😂

8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!

8 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 515 — Chiefs GM
 telex.hu/belfold/2025/04/14/az-uj-megafon-tisza-ellenes-peticiojat-barmilyen-kamu-adatokkal-ala-lehet-irni

Úgy remélem, hogy összejön legalább 20 millió aláírás. 😀

8 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Ezek a labdák nem lettek korábban leütve szerintem

m.hvg.hu/itthon/20250414_kover-laszlo-eu-forrasok-kollar-kinga-ep-magyar-peter-tisza-fidesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 928 — Lucas Scott
A momentumnak mi a terve ezzel a mai akcióval? 15 órakor blokádot terveznek, igaz az ülés 13-kor kezdődik. 😀
Tarsi
a momentumnak bármikor mi a terve?
Negritis, a vajda
 444.hu/2025/04/14/ugy-tunik-hogy-a-fidesz-egy-kiralycsellel-maris-megkerulte-a-momentum-parlamenti-blokadjat

milyen jol is sikerult.
sztem be kellene nezni az elo kozvetitesbe, ennyi iphonet nyomkodo kepviselot biztosan nem lattunk meg a 368 fos parlamentben sem 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Én nem olvastam sehol, hogy Ukrajnát felveszi az EU csak úgy a feltételek teljesítése nélkül. Vagy ez már tény? 1987. április 14. Sokaknak gondolom nem ismert ez a dátum, miért is lenne az, de akkor adta be Törökország a csatlakozási kérelmét. Nem értem ezt a hisztit Ukrajnával (értem persze mert azért naponta 20 reklám jön szembe, hogy ez milyen rossz lenne nekünk), de ha esetleg van valami konkrétum, azt szívesen elolvasnám, mert a gyorsított tagfelvétel kommunikációja sem jelent sehol olyat, hogy a feltételek teljesítése nélkül csatlakozhatna. Úgyhogy egyesek komoly tévedésben élnek, vagy esetleg csak nem olvasnak utána.
Klaci79
 www.youtube.com/watch?v=wdhhzLJz9gc
átlag Fidesz szavazó
NB2
Menczer logikai úton levezette,
hogy aki elárulja a feleségét az simán elárulja a hazáját is.
Erről a "van akváriumod? Nincs? Akkor buzi vagy" vicc jutott eszembe. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Kb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊
NB2
nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
MC12
Mindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak itt
Gyurma Pappa
de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanús
Negritis, a vajda
A könyvelők eleve gyanúsak. Minden szál ott fut össze, ők kenik el a dolgokat. 21. század Tom Hagen-jei.
MC12
és akkor nem is beszéltünk Anthony Rossano félékről

8 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 302
Kb egy hónapja felvetettem ezt a kérdést, az itteni emberek véleménye is iszonyat megosztott volt, pedig itt nincsen egy Fideszes sem 😊
NB2
nananananana hélóhélóhéló - Gyurmát vagy 2 hónapja többen fideszesezték, elég gyanús!
MC12
Mindig is gyanús vagyok. Nemzethy könyvelőnek is hívtak már... Szóval sokszorosan gyanús vagyok, nem csak itt
Gyurma Pappa
de ha gyanús vagy akkor nem vagy gyanús mert az a gyanús aki nem gyanús
Negritis, a vajda
A könyvelők eleve gyanúsak. Minden szál ott fut össze, ők kenik el a dolgokat. 21. század Tom Hagen-jei.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”