Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Ezen gondolkodtam már én is, hogy mi a fenének ez az egész? A Tiszára a hatása nulla, még a óellenzéket se sikerül vele összekenni, Lakatost egy nagyon-nagyon szűk belpesti közösségen kívül mindenki rühelli/vagy nem is ismeri - ezúton is gratulálok a Viva meg az RTL régebbi vezetőségének, hogy teret és képernyőt adtak ennek az idiótának, úgy egy évtizeddel vetették vissza a társadalmi integrációját az lmbtq embereknek ezekkel a sztereotíp, arrogáns, minden megmozdulásával a széljobb narratíváját (ezek a buzik mind ilyenek és ezt akarják a gyerekeinekkel is böeee) erősítő figuráknak a direkt mutogatásával, a szótárban a "többségi társadalom szándékos provokációja" címen kell keresni - szóval ha csak nem Ábrahám személyes ügye ez - ami simán lehet, fene tudja - akkor politikai értelemben fejvakarós, hogy minek ez. Ráadásul pont egy olyan ügyet tart fenn, ami azért hát, nem hazai pálya már a fidesznek, ebben maximum döntetlenre jók (a törzszsvazókon kívül senki nem hiszi el, már a fidesznek a gyermekvédő maszlagot, de nekik meg nem kell Ábrahám bizonygatása).Mondjuk sokat elárul (és persze apaként felháborít), hogy senki nem emlékezett meg a A Lakatos-Ügyben Tüntető Tüntetésre, pedig még Tóth Gabi is kiment.és ők amúgy mit szeretnének?
Pedig a közéletünk egyik legfontosabb híre ez, és csak így, átléptek rajta. Felháborító.
Gyurma Pappa
Mondjon az a kormány, amelyik regnálása alatt megszülettek azok a jogszabályok, amelyek lehetővé tették az eljárás megszüntetését?
Mondjon az a kormány, amelyik rendőri szerve megszüntette az eljárást?
Kurva anyját esetleg Lakatos Márknak?
Mondjon le Sanyi bá?
Őszintén nem értem őket.
Amadeus the Young
Egyébként az fideszes FB csoportokban jót mennek az Ábrahám ilyen típusú videói, de nincs következménye, és nincs hasznos ellenségkép sem, LM sokmindenre jó, de azért ellenségképnek nem az igazi 😀
Szóval akkor lenne értelme ennek az egésznek, ha vezetne valahova, de jelenleg én nem látom, hogy milyen olyan kimenetelhez tud ez eljutni, ami plusz szavazatban mérhető.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
mindenki fingjon tele egy lidls szatyrotMondjuk sokat elárul (és persze apaként felháborít), hogy senki nem emlékezett meg a A Lakatos-Ügyben Tüntető Tüntetésre, pedig még Tóth Gabi is kiment.és ők amúgy mit szeretnének?
Pedig a közéletünk egyik legfontosabb híre ez, és csak így, átléptek rajta. Felháborító.
Gyurma Pappa
Mondjon az a kormány, amelyik regnálása alatt megszülettek azok a jogszabályok, amelyek lehetővé tették az eljárás megszüntetését?
Mondjon az a kormány, amelyik rendőri szerve megszüntette az eljárást?
Mondjon le Sanyi bá?
Őszintén nem értem őket.
Amadeus the Young
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Mondjuk sokat elárul (és persze apaként felháborít), hogy senki nem emlékezett meg a A Lakatos-Ügyben Tüntető Tüntetésre, pedig még Tóth Gabi is kiment.és ők amúgy mit szeretnének?
Gyurma Pappa
Mondjon le az a kormány, amelyik regnálása alatt megszülettek azok a jogszabályok, amelyek lehetővé tették az eljárás megszüntetését?
Mondjon le az a kormány, amelyik rendőri szerve megszüntette az eljárást?
Mondjon le Sanyi bá?
Őszintén nem értem őket.
Szerkesztette: resistance is futile
8 hónapja
Mondjuk sokat elárul (és persze apaként felháborít), hogy senki nem emlékezett meg a A Lakatos-Ügyben Tüntető Tüntetésre, pedig még Tóth Gabi is kiment. Pedig a közéletünk egyik legfontosabb híre ez, és csak így, átléptek rajta. Felháborító.

8 hónapja
Másik oldalon meg tudnék olyat írni, akinek a töke ki van az egész NER-rel, nem is annyira szűk - szakmai - körben ezt meg is osztotta, oszt közjogi méltóságot csináltak belőle jó fizuval.Konkrétan ismerek olyan vezető újságírókat, szerkesztőket, akiknek 1988-as a másiknak meg kb 1998-as pártagkönyve volt, még el is hitték hogy jó az ügy és 20-30 év után csak azért kerültek lapátra,www.valaszonline.hu/2025/04/17/gergely-eva-doncsev-andras-ner-interju/?fbclid=IwY2xjawJtayRleHRuA2FlbQIxMAABHhL97WPoFj5_0TSpw9-PRf4a_8dxh2pGVyhHKVshGbI4e4PoOTRUiQrlx9H5_aem_63dvtcyiNJEPBBANnwGajAEgészen hihetetlenek ezek a figurák. 25 éve a rendszer kitartottja hol a férjén keresztül, hol saját jogon, de neki nagyon fàj az élet.
Amadeus the Young
MC12
vagy vissza külsős státuszba a jól fizető vezetői szakmai állásból, mert a nagykorú gyermeke, férje
/tehát nem ő maga/ a Facebookon nem jól likeolt kommentelt ????
Akkor ő most legyen hálás? hogy dolgozhatott, majd egy fél életet?
Ez csak 2 konkrét eset, de hallani nagyon sok hasonlóról, nem csak párt vagy média vonalon,
de a közigazgatásban stb is.
ozibozi
Sokadjára is: kis ország vagyunk egy csőcselékkel. Azzal kell megoldanunk mindent.
Készüljön fel szépen mindenki arra, hogy lesznek még itt pozsgaik, partizánok, a rendszert belülről "tompítók", "sorok között üzenők", "belső reformerek" meg ilyenek.
8 hónapja
Konkrétan ismerek olyan vezető újságírókat, szerkesztőket, akiknek 1988-as a másiknak meg kb 1998-as pártagkönyve volt, még el is hitték hogy jó az ügy és 20-30 év után csak azért kerültek lapátra, /nem is politikai újság ráadásul/www.valaszonline.hu/2025/04/17/gergely-eva-doncsev-andras-ner-interju/?fbclid=IwY2xjawJtayRleHRuA2FlbQIxMAABHhL97WPoFj5_0TSpw9-PRf4a_8dxh2pGVyhHKVshGbI4e4PoOTRUiQrlx9H5_aem_63dvtcyiNJEPBBANnwGajAEgészen hihetetlenek ezek a figurák. 25 éve a rendszer kitartottja hol a férjén keresztül, hol saját jogon, de neki nagyon fàj az élet.
Amadeus the Young
MC12
vagy vissza külsős státuszba a jól fizető vezetői szakmai állásból, mert a nagykorú gyermeke, férje
/tehát nem ő maga/ a Facebookon nem jól likeolt kommentelt ????
Akkor ő most legyen hálás? hogy dolgozhatott, majd egy fél életet?
Ez csak 2 konkrét eset, de hallani nagyon sok hasonlóról, nem csak párt vagy média vonalon,
de a közigazgatásban stb is.
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
dawyd728
4 034
Az én fixa ideám, hogy MP támogatóinak legalább 20%-a kiábrándult Fideszes.Ez a kiábrándult Fideszes megnevezés egy olyan kategória, amiben mindenki azt lát bele, amit akar. Aki valaha volt szavazójuk mondjuk 98-ban, 02-ben és azóta sosem az nem az, de aki 10-ben volt szavazójuk de már 14-ben nem az már a NER korszakos Fideszesznek a kiábrándultja, az már igen? Vagy még az sem? Kiábrándult Fideszes az csak az utolsó választás óta kiábrándultakat jelenti?
NB2
Amúgy szerintem egy pártból sosem úgy ábrándul ki valaki, h rögtön és azonnal. Sok év, mire teljesen leszakad a pártról. Utána sok év bizonytalan nem szavazó lét következik. Szerencsés esetben a kiábrándulás megindulása és új párt megtalálása között kevesebb, mint 2 ciklus telik el, de olyan nagyon ritka, h valaki 2006-ban MSZP-re szavaz és 2010-ben Fideszre. Ellenben olyanról rengeteget hallottam, aki már 2014-ben 8 évvel korábban szoci szavazóból lett Fidesz szavazó.
Én veled értek egyet, MP szavazóinak jelentős része volt korábban Fideszes, lehet több is mint 20%, de biztos nem volt 20%- a szavazóinak 22-ben Fidesz szavazó.
8 hónapja
Az én fixa ideám, hogy MP támogatóinak legalább 20%-a kiábrándult Fideszes.
8 hónapja
www.valaszonline.hu/2025/04/17/gergely-eva-doncsev-andras-ner-interju/?fbclid=IwY2xjawJtayRleHRuA2FlbQIxMAABHhL97WPoFj5_0TSpw9-PRf4a_8dxh2pGVyhHKVshGbI4e4PoOTRUiQrlx9H5_aem_63dvtcyiNJEPBBANnwGajAEgészen hihetetlenek ezek a figurák. 25 éve a rendszer kitartottja hol a férjén keresztül, hol saját jogon, de neki nagyon fàj az élet.
Amadeus the Young
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
www.valaszonline.hu/2025/04/17/gergely-eva-doncsev-andras-ner-interju/?fbclid=IwY2xjawJtayRleHRuA2FlbQIxMAABHhL97WPoFj5_0TSpw9-PRf4a_8dxh2pGVyhHKVshGbI4e4PoOTRUiQrlx9H5_aem_63dvtcyiNJEPBBANnwGajA- Józsi bácsi, volt maga partizán?
Amadeus the Young
- Nem, de már intézik!

8 hónapja
Jakabosék is Brüsszel kottájából játszanak hamarosan:telex.hu/sport/2025/04/17/nyolc-uszo-perelt-vilagjatekok-allami-jutalom
8 hónapja
Szimpatikus a csaj. Amúgy én is úgy gondolom hogy Hadhazy tüntetése kontraproduktív.nepszava.hu/3276506_magyar-peter-politika-erkolcsi-alap-ellenzek-schultz-nora-nepszava-est
8 hónapja
Nagyjából erről???? rákattintasz a linkre és lejátssza 😊Mindenesetre valaki berakhatná ide valami megnézhető formában (tiktokom nekem sincs), vagy elmondhatná a gondolatmenetet.Nekem se fb-om, se tiktokom, így nem a platformokat támadtam, de kiváncsi vagyok, így rákerestem erre a csókára, de semmi relevánsat nem találtam tőle se yt-on, se saját cikkeket honlapokon, csak annyit, hogy ő egy jogász, aki nem jogászkodik, de megszakért bármit. Oké.Nem akarom védeni a platformot, de akár 60 perces videókat is lehet már feltölteni. Ez a videó 9:08, ami egy átlagos reklámmentes YT videó hossza. Csak más a célközönség.Ha csak tiktokon fellelhető, akkor biztos igaz.Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
És valószínűleg szépen kifejtett és alaposan megérvelt lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Assurbanapli
NB2
m.hvg.hu/itthon/20250312_alaptorveny-modositas-veszelyhelyzet-rendeleti-kormanyzas-konnyites-kisebbsegi-fidesz-kormany-ebx
8 hónapja
Lol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Pedig lassan már csak ők maradnak
zacknorb
8 hónapja
Nem.???? rákattintasz a linkre és lejátssza 😊Mindenesetre valaki berakhatná ide valami megnézhető formában (tiktokom nekem sincs), vagy elmondhatná a gondolatmenetet.Nekem se fb-om, se tiktokom, így nem a platformokat támadtam, de kiváncsi vagyok, így rákerestem erre a csókára, de semmi relevánsat nem találtam tőle se yt-on, se saját cikkeket honlapokon, csak annyit, hogy ő egy jogász, aki nem jogászkodik, de megszakért bármit. Oké.Nem akarom védeni a platformot, de akár 60 perces videókat is lehet már feltölteni. Ez a videó 9:08, ami egy átlagos reklámmentes YT videó hossza. Csak más a célközönség.Ha csak tiktokon fellelhető, akkor biztos igaz.Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Assurbanapli
NB2
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
8 hónapja
???? rákattintasz a linkre és lejátssza 😊Mindenesetre valaki berakhatná ide valami megnézhető formában (tiktokom nekem sincs), vagy elmondhatná a gondolatmenetet.Nekem se fb-om, se tiktokom, így nem a platformokat támadtam, de kiváncsi vagyok, így rákerestem erre a csókára, de semmi relevánsat nem találtam tőle se yt-on, se saját cikkeket honlapokon, csak annyit, hogy ő egy jogász, aki nem jogászkodik, de megszakért bármit. Oké.Nem akarom védeni a platformot, de akár 60 perces videókat is lehet már feltölteni. Ez a videó 9:08, ami egy átlagos reklámmentes YT videó hossza. Csak más a célközönség.Ha csak tiktokon fellelhető, akkor biztos igaz.Én nem értek hozzá, de ha igaz amiket mondott akkor még nagyobb szarban vagyunk, mint eddigNem tudom ezt valaki látta-e már, én is csak Facebook hozzászólásban tudtam megnézni, mert nincs tiktokom. Dr. Lukácsnak hívják a faszit és nagyon durva dolgokat mond új alkotmány módosításról.Tiktok alkotmányjogász. Komolyan hangzik...
vm.tiktok.com/ZNdFCrybg/
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Assurbanapli
8 hónapja
Világos. Közben annyit megtudtam róla - bőven eleget megmagyaráz - hogy előbb Tóth Csaba, majd Gyurcsány Ferenc volt a felettese/mentora.Eddig is bolond volt, de elvileg a válás tett be neki nagyonLol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Amúgy már akartam kérdezni, hogy ennek a Bálintnak mikor mentek el ennyire?
zacknorb
szaba
kapitnono
8 hónapja
telex.hu/video/2025/04/16/szijjarto-peter-lakossagi-forum-szekesfehervar-akkumulatorgyar-donald-trump-szankciok-vamok?De ebben mi az újdonság? Évek óta mondja ezt a cuccot …
Gyurma kedvéért link is van 😀
Azért önérzeteskedni, meg büszkélkedni azzal - hogy csicska vagy, hát, ez még Petitől is új szint.
De látom is magam előtt, hogy a francia vagy a spanyol külügyminiszter tördeli a kezét, zavartan néznek egymásra: most te kéred meg vagy én, hogy vétózzon?
Áhhh legutóbb én kértem, én nem merem, beszélj vele te!
Ahh, engem nem szeret mióta mondtam neki, hogy annyira szeretek futni mint Orbán az EÜ ügyészséget, pedig eskü vicceltem.
Jó akkor kérjük meg a szlovák kollégát, ő focizott a megye 2ben.
Király!!
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Eddig is bolond volt, de elvileg a válás tett be neki nagyonLol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Amúgy már akartam kérdezni, hogy ennek a Bálintnak mikor mentek el ennyire?
zacknorb
szaba

8 hónapja
mindig?Lol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Amúgy már akartam kérdezni, hogy ennek a Bálintnak mikor mentek el ennyire?
zacknorb
szaba
8 hónapja
Lol, Hadházy bemondta Szabó Bálintnak hogy te egy hülyegyerek vagy 😀Amúgy már akartam kérdezni, hogy ennek a Bálintnak mikor mentek el ennyire?
zacknorb
8 hónapja
telex.hu/video/2025/04/16/szijjarto-peter-lakossagi-forum-szekesfehervar-akkumulatorgyar-donald-trump-szankciok-vamok?Nekem ez az ember a legalsó polc még a politikusok között is, van a haszontalan idióta kategória, de bőven sikerült ennek is alámenni, elképesztően kártékony figura.
Gyurma kedvéért link is van 😀
Azért önérzeteskedni, meg büszkélkedni azzal - hogy csicska vagy, hát, ez még Petitől is új szint.
De látom is magam előtt, hogy a francia vagy a spanyol külügyminiszter tördeli a kezét, zavartan néznek egymásra: most te kéred meg vagy én, hogy vétózzon?
Áhhh legutóbb én kértem, én nem merem, beszélj vele te!
Ahh, engem nem szeret mióta mondtam neki, hogy annyira szeretek futni mint Orbán az EÜ ügyészséget, pedig eskü vicceltem.
Jó akkor kérjük meg a szlovák kollégát, ő focizott a megye 2ben.
Király!!
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal