Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Én nem ezekre a mérésekre gondoltam, hanem a Fidesz saját, belső használatra készült méréseire. Abban még sosem volt olyan mandátumbecslés az elmúlt években ami ne pozitív lett volna számukra, és érdemi hibák vagy tévedések se voltak.sztem azzal nem számolsz, hogy a fidesz eddig sem a biztos pártválasztókkal alázott az ogy valasztásokon. zsetonkát meg most is fognak majd hinteni és az ilyen szempontból kalkulálhatatlan, hogy a random kétkezi melósnak, aki politikailag teljesen vakon van és nem is követi, mit jelent 1-1.5 guriga meg a riogatás azzal szemben, amit azelőtt 3-4 évig tapasztalt a dokinál, a spárban vagy élete egyéb alapvető területein. az érzelmi részéről nem is beszélve, hogy szembe kéne néznie azzal érzelmi intelligenciával nem kifejezetten jól ellátott embereknek, hogy át lettek baszva. ha vitya csak 40%ot tud ígérni mp 60%jával szemben, ezek a szavazatok fideszesek lesznek megint. azt felőlem méricskélheti bárki, hogy mit válaszolnak telefonba az operátornak, hogyaszondja "ön melyik pártra szavazna, ha jövő héten lennének az ogy választások?", semmi jelentősége nincs. mert eddig is az ilyen kérdésre adott nemtudomokból lett a választás napján fidesz alkotmányozó többségMilyenek lehetnek a mérések ha ilyet összebohóckodtak?Szarok. Ha lenne, és most lenne választás sima Tisza kétharmad.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
A Fidesz fő gondja a matek. Némileg kevesebb magszavazó, hívő (egyszerűen kihalnak), és rengeteg eltűnő szavazat az általad is leírt segghülye külső szegmensekből. Nem "kiábrándult fideszesek" ezek, hanem azon százezrek, akik 18-ban, 22-ben jobbhíján és a konjunktúra miatt szavaztak a regnáló kormányzatra. De már nincs fellendülés és van jobb.
8 hónapja
Jó, erős a verseny.A lényeget elfelejtettem: Vasas-drukkerek szégyene.Az nem a Schiffer Bandi?
nagylaza, főpohárnok
warr_b
8 hónapja
Szerintem ez sokkal nagyobb problémam.hvg.hu/gazdasag/20250417_rabapordany-ragados-szaj-es-koromfajas-ebx
Miután a kompetens agrárminiszer múlt szombaton bejelentette, hogy vége a járványnak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Pedig ezután csak rosszabb lett, előjött az “új Öszöd”, amire feltett végre egy tökösebb kérdést Bandi, hogy de 2006-ban Viktor is ezt mondta, az miben volt más? Erre Orbán elmondta, hogy 2006-ban az EU segítette a magyar kormányt abban, hogy hamisítsák a költségvetés számait, most pedig az EU Ukrajnát és a háborút szeretné kikényszeríteni, szóval a kettő eset össze sem hasonlítható, majd továbbléptek. Konkrétan nem is érdekelte, hogy még egy kamu választ sem kapott…Hont gyenge riporter.Aki ezt nem csapja le, az nem riporter, hanem ugyanolyan báb, mint a Kossuth rádiósok
MC12
"Amikor Hont felhozta, hogy Magyarország 2022-ben még támogatta Ukrajna uniós tagjelölti státuszát, Orbán erre azzal válaszolt, hogy ez azért volt, mert akkor még a háborút ezzel meg lehetett volna előzni. Majd folytatta, hogy akkor még Ukrajnának ismertek voltak a keleti határai, volt szuverenitása, ám ez mára a háborúval megszűnt. A probléma ugyanakkor ezzel az, hogy Szijjártó Péter ezt a nyilatkozatot 2022. március elsején tette, amikor már öt napja tartott a háború."
r.baggio
8 hónapja
Baló György kellene ezeknek.Marci se az, mégse hiszem, hogy hasonló interjút csinálna.Hont gyenge riporter.Mert valójában nem az.
MC12
szaba
MC12
8 hónapja
sztem azzal nem számolsz, hogy a fidesz eddig sem a biztos pártválasztókkal alázott az ogy valasztásokon. zsetonkát meg most is fognak majd hinteni és az ilyen szempontból kalkulálhatatlan, hogy a random kétkezi melósnak, aki politikailag teljesen vakon van és nem is követi, mit jelent 1-1.5 guriga meg a riogatás azzal szemben, amit azelőtt 3-4 évig tapasztalt a dokinál, a spárban vagy élete egyéb alapvető területein. az érzelmi részéről nem is beszélve, hogy szembe kéne néznie azzal érzelmi intelligenciával nem kifejezetten jól ellátott embereknek, hogy át lettek baszva. ha vitya csak 40%ot tud ígérni mp 60%jával szemben, ezek a szavazatok fideszesek lesznek megint. azt felőlem méricskélheti bárki, hogy mit válaszolnak telefonba az operátornak, hogyaszondja "ön melyik pártra szavazna, ha jövő héten lennének az ogy választások?", semmi jelentősége nincs. mert eddig is az ilyen kérdésre adott nemtudomokból lett a választás napján fidesz alkotmányozó többségMilyenek lehetnek a mérések ha ilyet összebohóckodtak?Szarok. Ha lenne, és most lenne választás sima Tisza kétharmad.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Marci se az, mégse hiszem, hogy hasonló interjút csinálna.Hont gyenge riporter.Mert valójában nem az.
MC12
szaba
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
A lényeget elfelejtettem: Vasas-drukkerek szégyene.Az nem a Schiffer Bandi?
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Milyenek lehetnek a mérések ha ilyet összebohóckodtak?Szarok. Ha lenne, és most lenne választás sima Tisza kétharmad.
gabokocka
8 hónapja
Milyenek lehetnek a mérések ha ilyet összebohóckodtak?Vityám testbeszédéről is ordít az a magabiztosság, ami eddig jellemezte xd ráborulva az asztalra, mint vmi öltönyös rinocérosz szar
gabokocka
8 hónapja
Visszafogott leszek: egy nagypofájú nímand senki.Hont gyenge riporter.Mert valójában nem az.
MC12
szaba
Ezt a részt pont láttam. Kapartam magam.Hont gyenge riporter.Aki ezt nem csapja le, az nem riporter, hanem ugyanolyan báb, mint a Kossuth rádiósok
MC12
"Amikor Hont felhozta, hogy Magyarország 2022-ben még támogatta Ukrajna uniós tagjelölti státuszát, Orbán erre azzal válaszolt, hogy ez azért volt, mert akkor még a háborút ezzel meg lehetett volna előzni. Majd folytatta, hogy akkor még Ukrajnának ismertek voltak a keleti határai, volt szuverenitása, ám ez mára a háborúval megszűnt. A probléma ugyanakkor ezzel az, hogy Szijjártó Péter ezt a nyilatkozatot 2022. március elsején tette, amikor már öt napja tartott a háború."
r.baggio
8 hónapja
Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.jól bírtad. 2.05nél, ahogy kiejti a száján, hogy demokrata párt=baloldali, liberális, ott nyomtam ki a rákra. ez a faszi pofázik arról, hogy ki a baloldali, akinek az egyeduralma alatt álló országában az elmúlt 3 évben még csak az anyja picsáját nem hatósági árazták meg profitadózták le és ha oda kerül a sor, simán bevezeti majd a kajajegyezést, mert 547% a napi infláció a faszságuknak köszönhetően xd
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Hont gyenge riporter.Aki ezt nem csapja le, az nem riporter, hanem ugyanolyan báb, mint a Kossuth rádiósok
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Milyenek lehetnek a mérések ha ilyet összebohóckodtak?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Szerintem nem, ő teljesen a pénzért váltott irányt. Mai napig igaz hogy, ha nem aktuálpolitikai dolgokban foglal állást, akkor az alapján nem passzol a Fideszhez.Ceglédi máshova húz?Ez a legkisebb baj, felvett interjú, az index már láthatta.Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
A nagyobb baj, hogy az interjú ugyanolyan gyenge mint egy Kossuth Rádiós péntek reggeli interjú. És oké eddig is egyértelmű volt, hogy Hont hova húz, de a Ceglédi/Konok páros ezzel hogy tud vajon elszámolni magában…
Jughead
deyell
8 hónapja
Hát igen, egy másik ilyen figura például (a nevét nem írom ki, nevezzük MP-nek), még képes ellenzéki pártvezetőnek is nevezni magát 😉www.valaszonline.hu/2025/04/17/gergely-eva-doncsev-andras-ner-interju/?fbclid=IwY2xjawJtayRleHRuA2FlbQIxMAABHhL97WPoFj5_0TSpw9-PRf4a_8dxh2pGVyhHKVshGbI4e4PoOTRUiQrlx9H5_aem_63dvtcyiNJEPBBANnwGajAEgészen hihetetlenek ezek a figurák. 25 éve a rendszer kitartottja hol a férjén keresztül, hol saját jogon, de neki nagyon fàj az élet.
Amadeus the Young
MC12
Komolyan már, hát erről szól a Tisza, te meg itt bántod szegényeket. Mi lesz itt, ha tényleg győznek, mintha 89-90-ben lennél, volt párttagok minden szinten 😊
ender1112
8 hónapja
Ceglédi máshova húz?Ez a legkisebb baj, felvett interjú, az index már láthatta.Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
A nagyobb baj, hogy az interjú ugyanolyan gyenge mint egy Kossuth Rádiós péntek reggeli interjú. És oké eddig is egyértelmű volt, hogy Hont hova húz, de a Ceglédi/Konok páros ezzel hogy tud vajon elszámolni magában…
Jughead
buhloone mindstate
8 hónapja
Szerintem segít nekik a NER hogy legyen mit számolni.Ez a legkisebb baj, felvett interjú, az index már láthatta.Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
Jughead
Szerkesztette: Toca
8 hónapja
Ez a legkisebb baj, felvett interjú, az index már láthatta.Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
8 hónapja
Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.