Politika

65 feliratkozó

8 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
 youtu.be/kDsFvRYS41U?si=vrVB64tpFGnl3p3b

Közben Lázi is összetiszazta a yt-ot.
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 127 — #NoStress
Milyenek lehetnek a mérések ha ilyet összebohóckodtak?
gabokocka
Szarok. Ha lenne, és most lenne választás sima Tisza kétharmad.
Őszentsége Sobri Jóska
sztem azzal nem számolsz, hogy a fidesz eddig sem a biztos pártválasztókkal alázott az ogy valasztásokon. zsetonkát meg most is fognak majd hinteni és az ilyen szempontból kalkulálhatatlan, hogy a random kétkezi melósnak, aki politikailag teljesen vakon van és nem is követi, mit jelent 1-1.5 guriga meg a riogatás azzal szemben, amit azelőtt 3-4 évig tapasztalt a dokinál, a spárban vagy élete egyéb alapvető területein. az érzelmi részéről nem is beszélve, hogy szembe kéne néznie azzal érzelmi intelligenciával nem kifejezetten jól ellátott embereknek, hogy át lettek baszva. ha vitya csak 40%ot tud ígérni mp 60%jával szemben, ezek a szavazatok fideszesek lesznek megint. azt felőlem méricskélheti bárki, hogy mit válaszolnak telefonba az operátornak, hogyaszondja "ön melyik pártra szavazna, ha jövő héten lennének az ogy választások?", semmi jelentősége nincs. mert eddig is az ilyen kérdésre adott nemtudomokból lett a választás napján fidesz alkotmányozó többség
fake.id
Én nem ezekre a mérésekre gondoltam, hanem a Fidesz saját, belső használatra készült méréseire. Abban még sosem volt olyan mandátumbecslés az elmúlt években ami ne pozitív lett volna számukra, és érdemi hibák vagy tévedések se voltak.

A Fidesz fő gondja a matek. Némileg kevesebb magszavazó, hívő (egyszerűen kihalnak), és rengeteg eltűnő szavazat az általad is leírt segghülye külső szegmensekből. Nem "kiábrándult fideszesek" ezek, hanem azon százezrek, akik 18-ban, 22-ben jobbhíján és a konjunktúra miatt szavaztak a regnáló kormányzatra. De már nincs fellendülés és van jobb.

8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 642 — beers & Packers
A lényeget elfelejtettem: Vasas-drukkerek szégyene.
nagylaza, főpohárnok
Az nem a Schiffer Bandi?
warr_b
Jó, erős a verseny.
8 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Szerintem ez sokkal nagyobb probléma

m.hvg.hu/gazdasag/20250417_rabapordany-ragados-szaj-es-koromfajas-ebx

Miután a kompetens agrárminiszer múlt szombaton bejelentette, hogy vége a járványnak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Hont gyenge riporter.
MC12
Aki ezt nem csapja le, az nem riporter, hanem ugyanolyan báb, mint a Kossuth rádiósok

"Amikor Hont felhozta, hogy Magyarország 2022-ben még támogatta Ukrajna uniós tagjelölti státuszát, Orbán erre azzal válaszolt, hogy ez azért volt, mert akkor még a háborút ezzel meg lehetett volna előzni. Majd folytatta, hogy akkor még Ukrajnának ismertek voltak a keleti határai, volt szuverenitása, ám ez mára a háborúval megszűnt. A probléma ugyanakkor ezzel az, hogy Szijjártó Péter ezt a nyilatkozatot 2022. március elsején tette, amikor már öt napja tartott a háború."
r.baggio
Pedig ezután csak rosszabb lett, előjött az “új Öszöd”, amire feltett végre egy tökösebb kérdést Bandi, hogy de 2006-ban Viktor is ezt mondta, az miben volt más? Erre Orbán elmondta, hogy 2006-ban az EU segítette a magyar kormányt abban, hogy hamisítsák a költségvetés számait, most pedig az EU Ukrajnát és a háborút szeretné kikényszeríteni, szóval a kettő eset össze sem hasonlítható, majd továbbléptek. Konkrétan nem is érdekelte, hogy még egy kamu választ sem kapott…
8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 876
Hont gyenge riporter.
MC12
Mert valójában nem az.
szaba
Marci se az, mégse hiszem, hogy hasonló interjút csinálna.
MC12
Baló György kellene ezeknek.
8 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
sztem azzal nem számolsz, hogy a fidesz eddig sem a biztos pártválasztókkal alázott az ogy valasztásokon. zsetonkát meg most is fognak majd hinteni és az ilyen szempontból kalkulálhatatlan, hogy a random kétkezi melósnak, aki politikailag teljesen vakon van és nem is követi, mit jelent 1-1.5 guriga meg a riogatás azzal szemben, amit azelőtt 3-4 évig tapasztalt a dokinál, a spárban vagy élete egyéb alapvető területein. az érzelmi részéről nem is beszélve, hogy szembe kéne néznie azzal érzelmi intelligenciával nem kifejezetten jól ellátott embereknek, hogy át lettek baszva. ha vitya csak 40%ot tud ígérni mp 60%jával szemben, ezek a szavazatok fideszesek lesznek megint. azt felőlem méricskélheti bárki, hogy mit válaszolnak telefonba az operátornak, hogyaszondja "ön melyik pártra szavazna, ha jövő héten lennének az ogy választások?", semmi jelentősége nincs. mert eddig is az ilyen kérdésre adott nemtudomokból lett a választás napján fidesz alkotmányozó többség
8 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303
Hont gyenge riporter.
MC12
Mert valójában nem az.
szaba
Marci se az, mégse hiszem, hogy hasonló interjút csinálna.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 878 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza, főpohárnok
Az nem a Schiffer Bandi?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 127 — #NoStress
gabokocka

8 hónapja
gabokocka
Vityám testbeszédéről is ordít az a magabiztosság, ami eddig jellemezte xd ráborulva az asztalra, mint vmi öltönyös rinocérosz szar
8 hónapja
Hont gyenge riporter.
MC12
Mert valójában nem az.
szaba
Visszafogott leszek: egy nagypofájú nímand senki.
Hont gyenge riporter.
MC12
Aki ezt nem csapja le, az nem riporter, hanem ugyanolyan báb, mint a Kossuth rádiósok

"Amikor Hont felhozta, hogy Magyarország 2022-ben még támogatta Ukrajna uniós tagjelölti státuszát, Orbán erre azzal válaszolt, hogy ez azért volt, mert akkor még a háborút ezzel meg lehetett volna előzni. Majd folytatta, hogy akkor még Ukrajnának ismertek voltak a keleti határai, volt szuverenitása, ám ez mára a háborúval megszűnt. A probléma ugyanakkor ezzel az, hogy Szijjártó Péter ezt a nyilatkozatot 2022. március elsején tette, amikor már öt napja tartott a háború."
r.baggio
Ezt a részt pont láttam. Kapartam magam.
8 hónapja
Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.
nagylaza, főpohárnok
jól bírtad. 2.05nél, ahogy kiejti a száján, hogy demokrata párt=baloldali, liberális, ott nyomtam ki a rákra. ez a faszi pofázik arról, hogy ki a baloldali, akinek az egyeduralma alatt álló országában az elmúlt 3 évben még csak az anyja picsáját nem hatósági árazták meg profitadózták le és ha oda kerül a sor, simán bevezeti majd a kajajegyezést, mert 547% a napi infláció a faszságuknak köszönhetően xd
8 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Hont gyenge riporter.
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 876
Hont gyenge riporter.
MC12
Mert valójában nem az.
8 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 527 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Kb. 15 percet bírtam az OV-interjúból. Semmit nem vártam Hont Andrástól, de ez még ahhoz képest is kevés.
nagylaza, főpohárnok
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
Negritis, a vajda
Ez a legkisebb baj, felvett interjú, az index már láthatta.

A nagyobb baj, hogy az interjú ugyanolyan gyenge mint egy Kossuth Rádiós péntek reggeli interjú. És oké eddig is egyértelmű volt, hogy Hont hova húz, de a Ceglédi/Konok páros ezzel hogy tud vajon elszámolni magában…
Jughead
Ceglédi máshova húz?
deyell
Szerintem nem, ő teljesen a pénzért váltott irányt. Mai napig igaz hogy, ha nem aktuálpolitikai dolgokban foglal állást, akkor az alapján nem passzol a Fideszhez.
8 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303
Hont gyenge riporter.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 110 — Vikings fan
 www.valaszonline.hu/2025/04/17/gergely-eva-doncsev-andras-ner-interju/?fbclid=IwY2xjawJtayRleHRuA2FlbQIxMAABHhL97WPoFj5_0TSpw9-PRf4a_8dxh2pGVyhHKVshGbI4e4PoOTRUiQrlx9H5_aem_63dvtcyiNJEPBBANnwGajA
Amadeus the Young
Egészen hihetetlenek ezek a figurák. 25 éve a rendszer kitartottja hol a férjén keresztül, hol saját jogon, de neki nagyon fàj az élet.
MC12
Hát igen, egy másik ilyen figura például (a nevét nem írom ki, nevezzük MP-nek), még képes ellenzéki pártvezetőnek is nevezni magát 😉
Komolyan már, hát erről szól a Tisza, te meg itt bántod szegényeket. Mi lesz itt, ha tényleg győznek, mintha 89-90-ben lennél, volt párttagok minden szinten 😊
ender1112
8 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 226
nagylaza, főpohárnok
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1k1j9vj/az_index_a_hontorb%C3%A1n_interj%C3%BA_publik%C3%A1l%C3%A1sa/
Negritis, a vajda

A nagyobb baj, hogy az interjú ugyanolyan gyenge mint egy Kossuth Rádiós péntek reggeli interjú. És oké eddig is egyértelmű volt, hogy Hont hova húz, de a Ceglédi/Konok páros ezzel hogy tud vajon elszámolni magában…
Jughead
Ceglédi máshova húz?

buhloone mindstate

8 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 110 — Vikings fan
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda

Jughead
Szerintem segít nekik a NER hogy legyen mit számolni.

Szerkesztette: Toca
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda

8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 916 — The Mathematician
nagylaza, főpohárnok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja