Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek42%. Még további rosszul szavazókat zártak ki …
KB23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
úgy hallottam úrna is van a csomagban, előregondolva...én azt olvastam, hogy Zelenszkij személyesen kopogtat be a körúton belüli fiatalokhoz, és viszi őket fegyverrel az urnákhoz, azért ilyen magas a részvételNekem már kiküldte a rohamsisakot meg a taktikai mellényt holnapra
Löfli
Raider89
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Most repült el felettünk két katonai helikopter BP írányába. Máris kezdik az evakuálást?
2 hónapja
Hát szerintem nem veti meg a faszt... 😆Gulyás Gergely nem full buzi?Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL
Raider89
SBL
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Just Win Baby!
2 hónapja
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek
2 hónapja
én azt olvastam, hogy Zelenszkij személyesen kopogtat be a körúton belüli fiatalokhoz, és viszi őket fegyverrel az urnákhoz, azért ilyen magas a részvételNekem már kiküldte a rohamsisakot meg a taktikai mellényt holnapra
Löfli

Just Win Baby!
2 hónapja
Gulyás Gergely nem full buzi?Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL
Raider89
SBL
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Akkor nem csak én hallgattam, Nagyné Nagy akárki 😊Jó ez, most éppen egy elképesztő választási csalásról számoltak be jászapátiból.Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond
Kampman
kittli
De amúgy megtudtam h a magyarok 1000 év alatt sosem indítottak háborút mindig csak védekeztunk.
Viszont az h a Mi Hazánk szavazókat szólítják fel h a Fideszre szavazzanak mert úgysem jut be az MHM az jó jel.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
én azt olvastam, hogy Zelenszkij személyesen kopogtat be a körúton belüli fiatalokhoz, és viszi őket fegyverrel az urnákhoz, azért ilyen magas a részvétel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Pacalsziszi éppen ásványvizeket ontoget ki hogy tiltakozzon Balogh Levi ellen.Husi is folyamatosan nyomja a pusht. 4 éve nem volt ennyire aktív, elment leszavazott aztán bevette a nyugtatókat.Ki az PacalSzili?
KB23

Just Win Baby!
2 hónapja
Van egy fidesz-szavazó ismerősöm, jóindulatú, nyitott, de full tájékozatlan, ezer gyereket nevelő, környezete (meló, család) által befolyásolt 40-es nő, felhívott, hogy hogy a faszba lehet ekkora részvétel, meg nézi a Partizánt (ezt ajánlottam neki korábban, hogy ott lesz egész nap korrekt élő) és tényleg kikaphat e Orbán, és ez hogy lehet, mert az oké, hogy már hetek óta a Tisza vezet és nagyon, de eddig "Orbán mindig kitalált valamit, mindig tudott nyerni", most miért hagyja mégis veszni a hatalmat.Azzal nyugtattam meg, hogy a maffiából nem lehet kilépni, csak koporsóban, és ha az igazi maffiafőnök ezesetben Putyin, akkor ne aggódjon, ez egy fantasztikus lehetőség Orbánnak az exitelésre, ő megtett mindent, beengedte az orosz ügynököket, kampányolt ezerrel, küzdött, harcolt, de valójaban ez a vereség lesz most a novicsok nelküli kiszallókártyája, mintha egy maffiafilmben megszervezte volna látványosan a saját halálát, hogy utána nyugta lehessen, lássa a főnök, hogy kitartott a végsőkig, küzdött, harcolt, de szerintem nem akarja ő már ezt az egészet, ez a vereség a nagy mesterterve, stb., ne aggódjon, a mi szintünkön ha eddig nem dőlt össze a világ, akkor ezután se fog, nagykutyák játéka ez, holnap is fel fog kelni a nap, stb.
Mondjuk én speciel nem ilyennek ismerem Orbánt, de őt megnyugtatta ez a szcenárió.
Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.
Posztmodern über alles.
2 hónapja
Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
SBL
Raider89
2 hónapja
Nincs valami olyan ahol farhát, narancskommando, Bede, kopaszoszt és abrahamrobi beszélgetnek? Hiánypótló lenne tuti nézném. De szerintem ezek csak a kék osztrigaban jönnek össze ebben a formában.

Just Win Baby!
2 hónapja
Amúgy azért brutális arra ráeszmélni, hogyha ugyanannyian szavaznak, mint 4 éve, akkor az 76%-os részvétel.
2 hónapja
Ezt most komolyan kérdezed? 😁😁😁Nebassz ez ma van?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Janek
Draft

2 hónapja
amennyit tolták a pofánkba, már álmodból felkeltve is tudnod kellene az összes fideszes indulót az egész országban.Nebassz ez ma van?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Janek
2 hónapja
OrbáncHusi is folyamatosan nyomja a pusht. 4 éve nem volt ennyire aktív, elment leszavazott aztán bevette a nyugtatókat.Ki az PacalSzili?
KB23
2 hónapja
Nebassz ez ma van?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Janek
Kampman
2 hónapja
Jó ez, most éppen egy elképesztő választási csalásról számoltak be jászapátiból.Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond
Kampman
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
Hazai nem tul jó kézműves sörBumer vagyok... Az meg mi a faszmad scientist liquid cocaine-ből beversz párat az már ellazít😉😁🤣Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
nagir
2 hónapja
9-10%-os sör, qrva jó btw.!Bumer vagyok... Az meg mi a faszmad scientist liquid cocaine-ből beversz párat az már ellazít😉😁🤣Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
nagir
madscientist.hu/termek/liquid-cocaine/
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Husi is folyamatosan nyomja a pusht. 4 éve nem volt ennyire aktív, elment leszavazott aztán bevette a nyugtatókat.Ki az PacalSzili?
KB23
Draft

2 hónapja
Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
SBL

Just Win Baby!
2 hónapja
Bumer vagyok... Az meg mi a faszmad scientist liquid cocaine-ből beversz párat az már ellazít😉😁🤣Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
nagir
Draft