Politika
64 feliratkozó
2 hónapja
Na, egyébként négy hónapja nem ittam igazából, tegnap végigittuk Béla és Bandi újbor sorát. 17 órára el is múlt a másnap. Mondjuk a szauna meg a Flectorral bevett Algopirin jól jött

2 hónapja
Én vettem 2 mirelitpizzat a sorok mellé, majd eldurrantom a vége felé, lefekvés előtt, csak remélem most majd nem alszok be úgy hogy megy a suto 😆

Just Win Baby!
2 hónapja
Győzelem! Nagybátyám aki még tavaly kopogtatott is a Fidesznek végül MH-ra húzta, nem kutya lett belőle a Bűnvadászok miatt, de a lényeg az hogy nem Fideszes szavazat lett belőle!
2 hónapja
Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzattegnapi filmezés után még szét vagyok csúszva, alapvetően répafőzeléket akartam ma csinálni
zacknorb
de pizza lesz ebből
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Én hambit a superbowl óta nem ettem, szerintem a héten már fogyasztok azt isLassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzatsajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
zacknorb
shagi0206
Meg egy másnap chicken tenderst, hamár egyre-másra nyílnak az ilyen helyek Pesten
2 hónapja
Szóltak a rendőrök, hogy elég lesz a faszkodásból."Egy rövid szünet után mindkét helyen folytatódhatott a szavazás."Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakÍgy kell tátott szájjal a 🌳 sz erdőbe szaladni.
topin
KB23
bogjosi
2 hónapja
Kopogj át valami szomszéd Fideszes nénihez, hogy süssön neked egyet, mert holnap menned kell a frontra. 😀Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzatsajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
zacknorb
shagi0206
2 hónapja
Na belehuztam, gyorsabban fogy a sor úgyhogy ranyomtam az m1re, jó Menczer fogadott 😆😆asszem johet a jéger.látom csak az okot kerested 😀
Raider89
2 hónapja
Engedd el, nem maradt más, csak a maximumra tekert riogatás és rettegtetés. Aki eddig nem hitte el, hogy a gyerekeit/unokáit Magyar Péter átműti személyesen nővé, majd bekokózva megbassza, hogy aztán visszaműtse férfivé és elküldje a frontra meghalni, az ezt se fogja beszopni. Aki meg az eddigieket is bevette, az már rég leszavazott a "békére".Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
hvg.hu/itthon/20260412_orban-balazs-tisza-part-fegyverrel-mennenek-az-utcara
hvg.hu/itthon/20260412_lazar-janos-valasztas-polgarhaboru-tisza
r.baggio
2 hónapja
Igaza van, polgárháború, csak a szavazófülkékben. Ott meg csúnyán brére lesznek húzva ezt ők is tudják, azért nyomják ezt a bullshitet és fingreszelést.Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio

Just Win Baby!
2 hónapja
Mindig azzal vádolják a másikat, amit épp ők csinálnak/terveznekMilyen szempontból?Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
KB23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzatsajnos kis falumban erre nincs lehetőség, ide nem hozzák ki sehonnan 😊 pedig én is ennék most egy jó pizzát (igaz tegnap ettem hambit is).
zacknorb
2 hónapja
Na belehuztam, gyorsabban fogy a sor úgyhogy ranyomtam az m1re, jó Menczer fogadott 😆😆asszem johet a jéger.

Just Win Baby!
2 hónapja
Lassan be kellene rendelni egy eredményváró pizzat
2 hónapja
Milyen szempontból?Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
2 hónapja
Valójaban szerintem pont az történik a választáson eddig ami ismert és tudható volt előtte is (rekordrészvétel, 20-25 százalékpontos Tisza vezetés, sima kétharmad), és ami miatt még mindig fura, hogy ha ez a vége, akkor ez így simán csak megtörténhet, tényleg olyan, mintha Orbán szépen zárná a pozícióit, és ellovagolna a naplementébe hóna alatt konténerekben és széfekben a fél országgal, mindezt úgy prezentálva, mintha ez neki milyen rossz lenne.Hát nem tudom, lázár és orbánbalázs nyilatkozatai számomra igazán aggasztóak
Posztmodern über alles.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
75,235 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
Ventura
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Azokat tudom ez nem kérdés.amennyit tolták a pofánkba, már álmodból felkeltve is tudnod kellene az összes fideszes indulót az egész országban.Nebassz ez ma van?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Janek
shagi0206
Na most mi lesz?
2 hónapja
"Egy rövid szünet után mindkét helyen folytatódhatott a szavazás."Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakÍgy kell tátott szájjal a 🌳 sz erdőbe szaladni.
topin
KB23
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek74% szerintem.
KB23
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakNa felkeltek a ruszkik, azt hittem már nem is jönnek
topin

Just Win Baby!
2 hónapja
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotakÍgy kell tátott szájjal a 🌳 sz erdőbe szaladni.
topin
2 hónapja
Ugy hallottam, minden szavazat ervenytelen es csak 4 ev mulva tudjak megismetelni. Addig marad minden a regiben.5 órási eredményre tipp? Én 75%ra tippelek42%. Még további rosszul szavazókat zártak ki …
KB23
csebi
2 hónapja
Miskolc es Pecs bombariado...pfff..kibaszott idiotak
2 hónapja
Ejnye, ilyet nem mondunk. Esetleg úgy, hogy ő már biztos több herét látott, mint Eckü... 😀Gulyás Gergely nem full buzi?Sokat javítana az öszzképen. Egyébként rájöttem miért nem volt nekem eddig hiteles. Egy fasz herék nélkül.Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL
Raider89
SBL
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító