NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
22
10
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
1. Bárkivel és a háttérből MP kampányol1) Ki mással?Az nem lenne kontrás, egyfajta olaj a tűzre? Akkor mással indulva nagyobbat mehetne e Tisza!?Amíg ellenzékiek is lehetnek szavazatszámlálók, addig a Fidesz nem tudja elcsalni a választást, azaz nem tudja meghamisítani a választás eredményét. Ettől félek a legkevésbé. A választás elhalasztását/eltörlését sem tartom valószínűnek, ezzel ugyanis a Fidesz - az a párt, amely állandóan a "magyarokkal" azonosítja önmagát - totálisan elveszítené a legitimitását. Akkor aztán tényleg polgárháborús hangulat lenne az országban.Sztem a legegyszerűbb nem engedni indulni MP-t.
A választási szabályokba (bármit mond Gulyás Gergely) még belekutyulhatnak, de ezzel is óvatosan kell bánniuk, mert nem könnyű kiszámítani, mi kedvez majd a Fidesznek, és mi nem. Az erőviszonyok alakulásán fog múlni, hogy OV mire játszik: győzelemre, vagy pedig arra, hogy megakadályozza a Tisza kétharmadát.
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
szaba
2) Ha kell akkor emiatt kizárják a pártot is
3) Sztem minden ilyen tevékenység kontraproduktív, de nincs más lehetőségük.
gabokocka
2. Azt még Erdogan sem.
8 hónapja
1) Ki mással?Az nem lenne kontrás, egyfajta olaj a tűzre? Akkor mással indulva nagyobbat mehetne e Tisza!?Amíg ellenzékiek is lehetnek szavazatszámlálók, addig a Fidesz nem tudja elcsalni a választást, azaz nem tudja meghamisítani a választás eredményét. Ettől félek a legkevésbé. A választás elhalasztását/eltörlését sem tartom valószínűnek, ezzel ugyanis a Fidesz - az a párt, amely állandóan a "magyarokkal" azonosítja önmagát - totálisan elveszítené a legitimitását. Akkor aztán tényleg polgárháborús hangulat lenne az országban.Sztem a legegyszerűbb nem engedni indulni MP-t.
A választási szabályokba (bármit mond Gulyás Gergely) még belekutyulhatnak, de ezzel is óvatosan kell bánniuk, mert nem könnyű kiszámítani, mi kedvez majd a Fidesznek, és mi nem. Az erőviszonyok alakulásán fog múlni, hogy OV mire játszik: győzelemre, vagy pedig arra, hogy megakadályozza a Tisza kétharmadát.
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
szaba
2) Ha kell akkor emiatt kizárják a pártot is
3) Sztem minden ilyen tevékenység kontraproduktív, de nincs más lehetőségük.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Az nem lenne kontrás, egyfajta olaj a tűzre? Akkor mással indulva nagyobbat mehetne e Tisza!?Amíg ellenzékiek is lehetnek szavazatszámlálók, addig a Fidesz nem tudja elcsalni a választást, azaz nem tudja meghamisítani a választás eredményét. Ettől félek a legkevésbé. A választás elhalasztását/eltörlését sem tartom valószínűnek, ezzel ugyanis a Fidesz - az a párt, amely állandóan a "magyarokkal" azonosítja önmagát - totálisan elveszítené a legitimitását. Akkor aztán tényleg polgárháborús hangulat lenne az országban.Sztem a legegyszerűbb nem engedni indulni MP-t.
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
8 hónapja
Amíg ellenzékiek is lehetnek szavazatszámlálók, addig a Fidesz nem tudja elcsalni a választást, azaz nem tudja meghamisítani a választás eredményét. Ettől félek a legkevésbé. A választás elhalasztását/eltörlését sem tartom valószínűnek, ezzel ugyanis a Fidesz - az a párt, amely állandóan a "magyarokkal" azonosítja önmagát - totálisan elveszítené a legitimitását. Akkor aztán tényleg polgárháborús hangulat lenne az országban.Sztem a legegyszerűbb nem engedni indulni MP-t.
nagylaza, főpohárnok
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 hónapja
Igen, de egy bizonyos szint felett azért komoly következményei lennének, szerintem azt nem lépik át (legalább is reméljük), viszont egy választási tv átalakítás simán benne van a pakliban, sőt kb borítékolható valamilyen formában biztos.Jogilag mindent keresztül lehet vinni kétharmaddal.Persze, de ezt szerintem mindenképpen meg fogják tenni, ha úgy alakul, mert ezt jogilag simán keresztül tudják vinni. Ennél durvább az már más szint lesz/lenne.Szerintem se hagyja magát kiszavazni Orbán. Ő már rajta van a putyini úton. Vagyis minden "ki fog nyerni, mennyivel, mi lesz akkor" jellegű diskurzus csak fikció, mindegyiknek az az alapja, hogy "tegyük fel, hogy lesznek szabad és tiszta választások". És amikről beszélgetünk, azok ebből az alapfeltevésből indulnak ki. És nyilván egyik se valósul, ha nem lesznek.Ilyen forgatókönyv egyszerűen nem létezik reálisan nézve. A legpozitívabb scenario a tiszára nézve, ha a fidesz megmódosítja a tv-t és a tisza úgy tud nyerni egyszerű többséggel, 2/3-uk nem tud lenni sehogy, azt 100%, h nem fogják hagyni. És akkor ez még tényleg a legoptimistább verzió..Jelenlegi kommunikációjuk alapján hajlandóak lennének.Véleményed szerint a Tisza választási győzelme esetén hajlandó lenne ezt a torz választási rendszert módosítani,vagy úgy lenne vele,hogy ez segítette mondjuk 2/3-hoz,akkor maradjon így?Elhiszem hogy Sobrinak több az infoja meg nekem, fix szar a belső mérés alapján a Fidesz, de a Tisza 2/3-ot jelenleg nem nagyon látom.Nem kell a kétharmadhoz 67% szavazó, elég 51-el (vagy még annyival se) behozni az egyéniket, plusz győzteskompenzáció.
Bár ha nem lenne rá esély, MP sem beszélne róla valszeg.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Foresz
De az prognosztizálhatatlan, hogy mondjuk másfél év múlva mit gondolnak, hogy nekik mi is a jobb.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Szóval amíg a jelenlegi törvény van életben addig úgy van értelme beszélgetni, hogy ez az alap. Még ha nem is valószínű. És ha ez az alap változik, akkor majd ahhoz igazítjuk a disputát.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Amíg ellenzékiek is lehetnek szavazatszámlálók, addig a Fidesz nem tudja elcsalni a választást, azaz nem tudja meghamisítani a választás eredményét. Ettől félek a legkevésbé. A választás elhalasztását/eltörlését sem tartom valószínűnek, ezzel ugyanis a Fidesz - az a párt, amely állandóan a "magyarokkal" azonosítja önmagát - totálisan elveszítené a legitimitását. Akkor aztán tényleg polgárháborús hangulat lenne az országban.A választási szabályokba (bármit mond Gulyás Gergely) még belekutyulhatnak, de ezzel is óvatosan kell bánniuk, mert nem könnyű kiszámítani, mi kedvez majd a Fidesznek, és mi nem. Az erőviszonyok alakulásán fog múlni, hogy OV mire játszik: győzelemre, vagy pedig arra, hogy megakadályozza a Tisza kétharmadát.
8 hónapja
Sajnos csak félig vicceltem.engem személy szerint ez kurvára nyomaszt. lehet ezt elviccelni, mint kittli, de ha belegondolunk ez egy rendkívül elképesztő és hihetetlen hogy ez történne. és a legszomorúbb, hogy simán van valóságalapja. nekem konkrétan gyomorgörcsöm van, hogy ezek a gecik már tényleg átléptek a vörös vonalon és ha most nem változunk, akkor végérvényesen az én életemben egy Belorusszia leszünk.ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz ittMiért ne lenne? Észak-Koreában is van, ráadásul ugye ott is több párt van, ezzel is biztosítva a demokratikus önkifejezés lehetőségét. Amikor úgy és akkor alakítod a választás lebonyolítását ahogy és amikor akarod, nincs semmi értelme nem megtartani.
NB2
MC12
petey
Azt gondolom, hogy 2006-ban sem történt igazából semmi.
Tv székház megostromol, tank elköt, néhány szem kilő, kormány maradt.
Félek tőle, hogy semmi olyan nem történne, ami összességében többet jelentene mint szabó bálint dunaúszása.
És ezzel a poénnal ugyanarra a következtetésre jutottam mint te.
| Belorusszia |
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
attól még simán bukhatnakNem kell amúgy. Létrehoznak tisztán listás rendszert ahol 2%tol bejut mki.A belarusz helyzet valószínűbb hogy simán el csaljákengem személy szerint ez kurvára nyomaszt. lehet ezt elviccelni, mint kittli, de ha belegondolunk ez egy rendkívül elképesztő és hihetetlen hogy ez történne. és a legszomorúbb, hogy simán van valóságalapja. nekem konkrétan gyomorgörcsöm van, hogy ezek a gecik már tényleg átléptek a vörös vonalon és ha most nem változunk, akkor végérvényesen az én életemben egy Belorusszia leszünk.ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz ittMiért ne lenne? Észak-Koreában is van, ráadásul ugye ott is több párt van, ezzel is biztosítva a demokratikus önkifejezés lehetőségét. Amikor úgy és akkor alakítod a választás lebonyolítását ahogy és amikor akarod, nincs semmi értelme nem megtartani.
NB2
MC12
petey
Negritis, a vajda
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Nem kell amúgy. Létrehoznak tisztán listás rendszert ahol 2%tol bejut mki.A belarusz helyzet valószínűbb hogy simán el csaljákengem személy szerint ez kurvára nyomaszt. lehet ezt elviccelni, mint kittli, de ha belegondolunk ez egy rendkívül elképesztő és hihetetlen hogy ez történne. és a legszomorúbb, hogy simán van valóságalapja. nekem konkrétan gyomorgörcsöm van, hogy ezek a gecik már tényleg átléptek a vörös vonalon és ha most nem változunk, akkor végérvényesen az én életemben egy Belorusszia leszünk.ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz ittMiért ne lenne? Észak-Koreában is van, ráadásul ugye ott is több párt van, ezzel is biztosítva a demokratikus önkifejezés lehetőségét. Amikor úgy és akkor alakítod a választás lebonyolítását ahogy és amikor akarod, nincs semmi értelme nem megtartani.
NB2
MC12
petey
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Jogilag mindent keresztül lehet vinni kétharmaddal.Persze, de ezt szerintem mindenképpen meg fogják tenni, ha úgy alakul, mert ezt jogilag simán keresztül tudják vinni. Ennél durvább az már más szint lesz/lenne.Szerintem se hagyja magát kiszavazni Orbán. Ő már rajta van a putyini úton. Vagyis minden "ki fog nyerni, mennyivel, mi lesz akkor" jellegű diskurzus csak fikció, mindegyiknek az az alapja, hogy "tegyük fel, hogy lesznek szabad és tiszta választások". És amikről beszélgetünk, azok ebből az alapfeltevésből indulnak ki. És nyilván egyik se valósul, ha nem lesznek.Ilyen forgatókönyv egyszerűen nem létezik reálisan nézve. A legpozitívabb scenario a tiszára nézve, ha a fidesz megmódosítja a tv-t és a tisza úgy tud nyerni egyszerű többséggel, 2/3-uk nem tud lenni sehogy, azt 100%, h nem fogják hagyni. És akkor ez még tényleg a legoptimistább verzió..Jelenlegi kommunikációjuk alapján hajlandóak lennének.Véleményed szerint a Tisza választási győzelme esetén hajlandó lenne ezt a torz választási rendszert módosítani,vagy úgy lenne vele,hogy ez segítette mondjuk 2/3-hoz,akkor maradjon így?Elhiszem hogy Sobrinak több az infoja meg nekem, fix szar a belső mérés alapján a Fidesz, de a Tisza 2/3-ot jelenleg nem nagyon látom.Nem kell a kétharmadhoz 67% szavazó, elég 51-el (vagy még annyival se) behozni az egyéniket, plusz győzteskompenzáció.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Foresz
De az prognosztizálhatatlan, hogy mondjuk másfél év múlva mit gondolnak, hogy nekik mi is a jobb.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Szóval amíg a jelenlegi törvény van életben addig úgy van értelme beszélgetni, hogy ez az alap. Még ha nem is valószínű. És ha ez az alap változik, akkor majd ahhoz igazítjuk a disputát.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
8 hónapja
A belarusz helyzet valószínűbb hogy simán el csaljákengem személy szerint ez kurvára nyomaszt. lehet ezt elviccelni, mint kittli, de ha belegondolunk ez egy rendkívül elképesztő és hihetetlen hogy ez történne. és a legszomorúbb, hogy simán van valóságalapja. nekem konkrétan gyomorgörcsöm van, hogy ezek a gecik már tényleg átléptek a vörös vonalon és ha most nem változunk, akkor végérvényesen az én életemben egy Belorusszia leszünk.ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz ittMiért ne lenne? Észak-Koreában is van, ráadásul ugye ott is több párt van, ezzel is biztosítva a demokratikus önkifejezés lehetőségét. Amikor úgy és akkor alakítod a választás lebonyolítását ahogy és amikor akarod, nincs semmi értelme nem megtartani.
NB2
MC12
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Trombita.ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz ittBálint dudaszóra beugrik a Dunába.
NB2
kittli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
engem személy szerint ez kurvára nyomaszt. lehet ezt elviccelni, mint kittli, de ha belegondolunk ez egy rendkívül elképesztő és hihetetlen hogy ez történne. és a legszomorúbb, hogy simán van valóságalapja. nekem konkrétan gyomorgörcsöm van, hogy ezek a gecik már tényleg átléptek a vörös vonalon és ha most nem változunk, akkor végérvényesen az én életemben egy Belorusszia leszünk.ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz ittMiért ne lenne? Észak-Koreában is van, ráadásul ugye ott is több párt van, ezzel is biztosítva a demokratikus önkifejezés lehetőségét. Amikor úgy és akkor alakítod a választás lebonyolítását ahogy és amikor akarod, nincs semmi értelme nem megtartani.
NB2
MC12
Szerkesztette: petey
8 hónapja
ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz ittBálint dudaszóra beugrik a Dunába.
NB2
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz ittMiért ne lenne? Észak-Koreában is van, ráadásul ugye ott is több párt van, ezzel is biztosítva a demokratikus önkifejezés lehetőségét. Amikor úgy és akkor alakítod a választás lebonyolítását ahogy és amikor akarod, nincs semmi értelme nem megtartani.
NB2
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz ittFélek, hogy MP a Navalnij sorsa jut a választások előtt. Előbb börtön aztán mérgezés és "véletlenül" leszúrja magát hátulról 30szor miközben kizuhan a 30.rol zárt ablak mellett.
NB2
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez a birka magyar nép mit kezdene akkor, ha ez a forgató könyv bekövetkezik. Menekül aki meg tud vagy tényleg kirángatják Hatvanpusztarol a Don-t.
8 hónapja
ha nem lesz választás, akkor mindenki tudja mi lesz itt
8 hónapja
Persze, de ezt szerintem mindenképpen meg fogják tenni, ha úgy alakul, mert ezt jogilag simán keresztül tudják vinni. Ennél durvább az már más szint lesz/lenne.Szerintem se hagyja magát kiszavazni Orbán. Ő már rajta van a putyini úton. Vagyis minden "ki fog nyerni, mennyivel, mi lesz akkor" jellegű diskurzus csak fikció, mindegyiknek az az alapja, hogy "tegyük fel, hogy lesznek szabad és tiszta választások". És amikről beszélgetünk, azok ebből az alapfeltevésből indulnak ki. És nyilván egyik se valósul, ha nem lesznek.Ilyen forgatókönyv egyszerűen nem létezik reálisan nézve. A legpozitívabb scenario a tiszára nézve, ha a fidesz megmódosítja a tv-t és a tisza úgy tud nyerni egyszerű többséggel, 2/3-uk nem tud lenni sehogy, azt 100%, h nem fogják hagyni. És akkor ez még tényleg a legoptimistább verzió..Jelenlegi kommunikációjuk alapján hajlandóak lennének.Véleményed szerint a Tisza választási győzelme esetén hajlandó lenne ezt a torz választási rendszert módosítani,vagy úgy lenne vele,hogy ez segítette mondjuk 2/3-hoz,akkor maradjon így?Elhiszem hogy Sobrinak több az infoja meg nekem, fix szar a belső mérés alapján a Fidesz, de a Tisza 2/3-ot jelenleg nem nagyon látom.Nem kell a kétharmadhoz 67% szavazó, elég 51-el (vagy még annyival se) behozni az egyéniket, plusz győzteskompenzáció.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Foresz
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Szerintem se hagyja magát kiszavazni Orbán. Ő már rajta van a putyini úton. Vagyis minden "ki fog nyerni, mennyivel, mi lesz akkor" jellegű diskurzus csak fikció, mindegyiknek az az alapja, hogy "tegyük fel, hogy lesznek szabad és tiszta választások". És amikről beszélgetünk, azok ebből az alapfeltevésből indulnak ki. És nyilván egyik se valósul, ha nem lesznek.Ilyen forgatókönyv egyszerűen nem létezik reálisan nézve. A legpozitívabb scenario a tiszára nézve, ha a fidesz megmódosítja a tv-t és a tisza úgy tud nyerni egyszerű többséggel, 2/3-uk nem tud lenni sehogy, azt 100%, h nem fogják hagyni. És akkor ez még tényleg a legoptimistább verzió..Jelenlegi kommunikációjuk alapján hajlandóak lennének.Véleményed szerint a Tisza választási győzelme esetén hajlandó lenne ezt a torz választási rendszert módosítani,vagy úgy lenne vele,hogy ez segítette mondjuk 2/3-hoz,akkor maradjon így?Elhiszem hogy Sobrinak több az infoja meg nekem, fix szar a belső mérés alapján a Fidesz, de a Tisza 2/3-ot jelenleg nem nagyon látom.Nem kell a kétharmadhoz 67% szavazó, elég 51-el (vagy még annyival se) behozni az egyéniket, plusz győzteskompenzáció.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Foresz
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
8 hónapja
Ilyen forgatókönyv egyszerűen nem létezik reálisan nézve. A legpozitívabb scenario a tiszára nézve, ha a fidesz megmódosítja a tv-t és a tisza úgy tud nyerni egyszerű többséggel, 2/3-uk nem tud lenni sehogy, azt 100%, h nem fogják hagyni. És akkor ez még tényleg a legoptimistább verzió..Jelenlegi kommunikációjuk alapján hajlandóak lennének.Véleményed szerint a Tisza választási győzelme esetén hajlandó lenne ezt a torz választási rendszert módosítani,vagy úgy lenne vele,hogy ez segítette mondjuk 2/3-hoz,akkor maradjon így?Elhiszem hogy Sobrinak több az infoja meg nekem, fix szar a belső mérés alapján a Fidesz, de a Tisza 2/3-ot jelenleg nem nagyon látom.Nem kell a kétharmadhoz 67% szavazó, elég 51-el (vagy még annyival se) behozni az egyéniket, plusz győzteskompenzáció.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Foresz
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Számomra az a nagy kérdés, hogy képes lesz-e a Tisza egyszemélyes hadseregből egy valódi párttá alakulni, tudva azt, hogy arra nem feltétlenül van szükség.Jelenlegi kommunikációjuk alapján hajlandóak lennének.Véleményed szerint a Tisza választási győzelme esetén hajlandó lenne ezt a torz választási rendszert módosítani,vagy úgy lenne vele,hogy ez segítette mondjuk 2/3-hoz,akkor maradjon így?Elhiszem hogy Sobrinak több az infoja meg nekem, fix szar a belső mérés alapján a Fidesz, de a Tisza 2/3-ot jelenleg nem nagyon látom.Nem kell a kétharmadhoz 67% szavazó, elég 51-el (vagy még annyival se) behozni az egyéniket, plusz győzteskompenzáció.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Foresz
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Jelenlegi kommunikációjuk alapján hajlandóak lennének.Véleményed szerint a Tisza választási győzelme esetén hajlandó lenne ezt a torz választási rendszert módosítani,vagy úgy lenne vele,hogy ez segítette mondjuk 2/3-hoz,akkor maradjon így?Elhiszem hogy Sobrinak több az infoja meg nekem, fix szar a belső mérés alapján a Fidesz, de a Tisza 2/3-ot jelenleg nem nagyon látom.Nem kell a kétharmadhoz 67% szavazó, elég 51-el (vagy még annyival se) behozni az egyéniket, plusz győzteskompenzáció.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Foresz
8 hónapja
Minden hülyeség után érkezik a “én csak trollkodok” ne vegyétek komolyan a baromságaimat utalás. Ezzel mindig könnyen kilehet bújni ha valami furcsát mondasz.Csupán egyszerre akarom triggerelni at összes tiszást 😊Mondjuk ha ilyen dolgokat dobsz be akkor ténylegesen elszakadtál a valóságtól.Ha valaki nem olyan lusta, mint én, csinálhatna egy válaszmémet, ahol valami ilyen szöveg állna: "Arcom, amikor a Tisza párt győzelme után MP bejelenti, hogy a nemzeti megbékélés jegyében Pintér, Szíjjártó, Rogán stb miniszterek maradnak. És persze Gyurcsány lesz az új közt elnök" 😀Hát igen, egy másik ilyen figura például (a nevét nem írom ki, nevezzük MP-nek), még képes ellenzéki pártvezetőnek is nevezni magát 😉www.valaszonline.hu/2025/04/17/gergely-eva-doncsev-andras-ner-interju/?fbclid=IwY2xjawJtayRleHRuA2FlbQIxMAABHhL97WPoFj5_0TSpw9-PRf4a_8dxh2pGVyhHKVshGbI4e4PoOTRUiQrlx9H5_aem_63dvtcyiNJEPBBANnwGajAEgészen hihetetlenek ezek a figurák. 25 éve a rendszer kitartottja hol a férjén keresztül, hol saját jogon, de neki nagyon fàj az élet.
Amadeus the Young
MC12
Komolyan már, hát erről szól a Tisza, te meg itt bántod szegényeket. Mi lesz itt, ha tényleg győznek, mintha 89-90-ben lennél, volt párttagok minden szinten 😊
ender1112
Toca
ender1112
Eddig csak azt hittem, hogy csupán félsz a változástól.
Toca
ender1112
Amúgy nem tűnsz NEResnek szóval valoszínűleg pont annyira leszünk a választás napján Tiszások mindketten.
8 hónapja
Ki más. Itt demokrácia van és a hivatalok is függetlenek.kik? A 16 éve 2/3-al kormányzó nagyurak?Pedig egyszeru:Én nem ezekre a mérésekre gondoltam, hanem a Fidesz saját, belső használatra készült méréseire. Abban még sosem volt olyan mandátumbecslés az elmúlt években ami ne pozitív lett volna számukra, és érdemi hibák vagy tévedések se voltak.legyen, hogy az elsőt megadom, mert jól láthatóan vergődnek, hogy legyen végre ennek a helyzetnek vége, ahol egy rogáni listáról levonását, ami kurva nagy diadal kéne legyen nekik, kb le sem szarnak még a politikával aktívan foglalkozók sem.
A Fidesz fő gondja a matek. Némileg kevesebb magszavazó, hívő (egyszerűen kihalnak), és rengeteg eltűnő szavazat az általad is leírt segghülye külső szegmensekből. Nem "kiábrándult fideszesek" ezek, hanem azon százezrek, akik 18-ban, 22-ben jobbhíján és a konjunktúra miatt szavaztak a regnáló kormányzatra. De már nincs fellendülés és van jobb.
Őszentsége Sobri Jóska
de 22ben sem volt már konjuktúra, csak utolsó másodperces szja visszatérítés és az is elég volt. az meg hogy van-e jobb, azt kurvára nem tudjuk eldönteni olyan emberek esetében, akik teljesen más dimenzióban élik a mindennapjaikat. te vélelmezed, én abban bízom, hogy ennél szarabb csak vmi elképesztően tehetséges ámokfutó esetében lenne, de az, hogy Gázálarc Tibor kombájnesztergályos meg Csattanóné Magdika adminisztrátor fejében mi a fasz jár, azt megtippelni sem merem és nem is kell, mert ő sem tudnák koherens mondatokban elmondani. ők vmi kakofón szimfónia hatására ott a fülkében fogják behúzni az x-et és eddig bárhogy háborogtak, mindig valahogy a fidesznél kötöttek ki, akármi is volt az előzmény
fake.id
A felelem a haborutol es annak kovetkezmenyeitol.
Jelenleg ugye az van h OV vedi a fiainkat attol h a Brusszel a frontra kuldje oket.
Trump meg azon dolgozik h beke legyen, amit Brusszel nem akar.
Igy Brusszel miatt rossz a magyar gazdasag is.
Az h Trump szetcseszi az eddigi rendszert es Europat nem csak egyedul hagyja az oroszoknak, de meg gyengiti is, az is Brusszel hibaja.
Lesz meg itt plakatkampany es ha ez a ket dolog nem lesz eleg, akkor majd eloveszik megint a migransokat es az atmutott ovodasokat es a drogosokat.
Es ahogy Trump egyre jobban lovalja bele magat abba h az elozo valasztast elcsaltak (elokeszitve a terepet a kovetkezo valasztashoz), ezt ugyanugy megtehetik itthon is h elore elhintik ezt h elcsalhatjak a valasztast.
Lúdas Solymi
vpi