Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Ez az aminek az égvilágon semmi értelme, maga a posztmodern szürreál.A tüntetők áttörnek a rendőrsorfalon, hogy... miért is?
Előtte, utána pár órával akár át is sétálhatnánk, buszozhatnának. Mi ennek a szimbolikája? Vagy a haszna, vagy az értelme? Nem számunkra, hanem számukra. Mi a céljuk? Nem a Bastillet akarják bevenni vagy Táncsicsot kiszabadítani. Hanem?
Közben az önjelölt tudosító némileg enerváltan és gyenge magyarsággal közvetíti a semmit.
Csodálatos.
youtu.be/uoMMsYW9kjw?si=-LBk1fuhOgEGmU0H
8 hónapja
Én csak onnan szereztem tudomást a létezéséről, hogy végigszambázta a teljes (nem fideszes) sajtót.Pedig Radványi Miklós hány meg hány helyen elmondta, hogy Rogánt egyhamar egész biztosan nem fogják levenni a listáról. Sőt: mások is rákerülhetnek a Fideszből.Radványi egy szélhámos
Lásd például:
www.youtube.com/watch?v=UZxwM8iZJTk
Erről ennyit.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
8 hónapja
Pedig Radványi Miklós hány meg hány helyen elmondta, hogy Rogánt egyhamar egész biztosan nem fogják levenni a listáról. Sőt: mások is rákerülhetnek a Fideszből.Radványi egy szélhámos
Lásd például:
Erről ennyit.
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Pedig Radványi Miklós hány meg hány helyen elmondta, hogy Rogánt egyhamar egész biztosan nem fogják levenni a listáról. Sőt: mások is rákerülhetnek a Fideszből.Lásd például:
Erről ennyit.
8 hónapja
És akkor rá is világít a lista komolyságára.Csak megvan itt a jó viszony, libsik.Na, Szijjártó is örömködik. Egyébként ez tényleg győzelem nekik. És vereség az országnak.
444.hu/2025/04/15/levettek-rogant-a-szankcios-listarol
(Most ez valami jófejségi dolog volt vagy mikor derül ki h mi volt a biznisz mögötte?)
Lúdas Solymi
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Csak megvan itt a jó viszony, libsik.Ez azért elég kemény. Félek, hogy ez elég nagy hatással lesz a jövőre nézve...
(Most ez valami jófejségi dolog volt vagy mikor derül ki h mi volt a biznisz mögötte?)
Lúdas Solymi
8 hónapja
Csak megvan itt a jó viszony, libsik.Na, Szijjártó is örömködik. Egyébként ez tényleg győzelem nekik. És vereség az országnak.
Lúdas Solymi
8 hónapja
Csak megvan itt a jó viszony, libsik.Sztem várjuk meg h pl júniusban a Tanács ülésen mennyire lesz harcias pl
Lúdas Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Viktor bőnyállal leszoptaCsak megvan itt a jó viszony, libsik.mivel minden a pénzről szól, hamarosan kiderül, hogy mit adtunk oda Trumpnak ezért
Lúdas Solymi
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Csak megvan itt a jó viszony, libsik.mivel minden a pénzről szól, hamarosan kiderül, hogy mit adtunk oda Trumpnak ezért
Lúdas Solymi
8 hónapja
Csak megvan itt a jó viszony, libsik.Meglátta Trump, mennyi szabadalma van Tonynak, és egyből kivetette rá a hálóját.
Lúdas Solymi
8 hónapja
Csak megvan itt a jó viszony, libsik.444.hu/2025/04/15/levettek-rogant-a-szankcios-listarol
8 hónapja
Így van.A lovas tengerész ezen legfeljebb csak 1944 őszén dilemmázott, amikor már ő is felfogta, hogy a náciknak annyi. Addig Hitler seggét nyalta.Egyik barátom kérdezte meg tőlem jó régen, hogy szerintem melyik a jobb: az okos geci vagy a buta geci? Akkor azonnal rávágtam, hogy az okos geci, de valójában azóta gondolkodom a helyes válaszon.Vannak ilyen dilemmák az életben
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
De onnantól viszont egy komoly dilemmában volt, igazán jó alternatívák nélkül.
8 hónapja
A lovas tengerész ezen legfeljebb csak 1944 őszén dilemmázott, amikor már ő is felfogta, hogy a náciknak annyi. Addig Hitler seggét nyalta.Egyik barátom kérdezte meg tőlem jó régen, hogy szerintem melyik a jobb: az okos geci vagy a buta geci? Akkor azonnal rávágtam, hogy az okos geci, de valójában azóta gondolkodom a helyes válaszon.Vannak ilyen dilemmák az életben
nagylaza, főpohárnok
Kampman
8 hónapja
Nagy segítség ez a magyar családoknak.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
78 éves tulajdonos a lakásban:- ez ugye több, mint 150 nm, hosszú idő lesz eladni - mondja.
- igen, mert többnyire a kis lakásokért ölik egymást az emberek - felelem
- jaj, félek jövő tavaszig nem sikerül eladni, aztán jönnek ide is a migránsok én meg azt nem akarom, nagyon félek tőlük. De remélem nyer Orbán Viktor miniszterelnök úr és nem lesz baj. Meg amúgy a fiam 38 éves, nem akarom hogy a háborúba menjen, Ukrajnába a frontra.
Én meg csak mosolyogtam…
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Egyik barátom kérdezte meg tőlem jó régen, hogy szerintem melyik a jobb: az okos geci vagy a buta geci? Akkor azonnal rávágtam, hogy az okos geci, de valójában azóta gondolkodom a helyes válaszon.Vannak ilyen dilemmák az életben
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Egyik barátom kérdezte meg tőlem jó régen, hogy szerintem melyik a jobb: az okos geci vagy a buta geci? Akkor azonnal rávágtam, hogy az okos geci, de valójában azóta gondolkodom a helyes válaszon.
8 hónapja
Meg rosszabb, a tehetségtelenek és alkalmatlanok politikai dörgölődését sokkal jobban el tudom fogadni, nekik nincs más lehetőségük.Sámuel személyes tragédiája, hogy mint közvélemény-kutató, idehaza a komplett kutatói rétegnél műveltebb, okosabb, és olyan szakmai tudással rendelkezik, amivel a Závecz, a Hahn Bandi meg Horn együtt se. Nem hiszem, hogy nála Magyarországon szó szerint bárki jobban értené a német politikai, jogi, választási vagy közigazgatási rendszert, de a franciáról is tart fejből péntek este egy üveg bor mellett olyan érdekes és szakmai előadást, hogy beszarsz. Csak a pénz és a befolyás fránya ódiuma. Az ne lenne.Miért lenne kemény? Szakmai hitelessége már úgyis nulla, és bármi faszságot beszél, úgyis kifizetik. Zéró felelősséggel pénzt keresni pont nem kemény meló. 😊Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
Szóval az aktívan politizálók jól elcsámcsognak rajta, mások meg legyintenek.
Ha szélesebb objektívval nézek rá az eseményre, akkor meg az van, hogy a fidesz továbbra is inkább defenzívában van, és ez az ügy is maximum arra jó, hogy a törzsszavazókat megtartsa. Az már egy másik kérdés, ha 10%al vezet a Fidesz, miért kell a törzsszavazóknak játszani? 😊
De úgy látom, elindult a korrekció, Sámuel is ollózàródást làt, habár emlékszem március 15én még azt mondta, hogy az OV beszédben elhangzottak meg az adócsökkentés a következő hetekben stabilizálhatja és növelheti a Fidesz tetemes előnyét a Tisza előtt. Aztán most meg azt mondja, hogy MP országjárása mobilizálta a Tisza szimpatizánsokat és mivel a Fidesz csak most kezdett országot járni (😀😀😀) ezért nem látszik még az eredmény.
Kemény meló ma kormánypárti közvélemény-kutató beszélő fejnek lenni na.
MC12
somoskovig
MC12
8 hónapja
444.hu/2025/04/15/elf-bart-szivott-a-keszenletis-a-hetfoi-tuntetesenAkkor ha Hollandiában füvet veszek és Amerikában fegyvert számlával, akkor itthon legálisan használhatom őket? Vagy hogy kell ezt érteni?
8 hónapja
De, de ezek szerint más belső mérések csorognak erre arra 😊Hozzád nem csorognak le fideszes belsős felmérések a valósághoz leginkább korreláló számokkal?!Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
Ha szélesebb objektívval nézek rá az eseményre, akkor meg az van, hogy a fidesz továbbra is inkább defenzívában van, és ez az ügy is maximum arra jó, hogy a törzsszavazókat megtartsa. Az már egy másik kérdés, ha 10%al vezet a Fidesz, miért kell a törzsszavazóknak játszani? 😊
De úgy látom, elindult a korrekció, Sámuel is ollózàródást làt, habár emlékszem március 15én még azt mondta, hogy az OV beszédben elhangzottak meg az adócsökkentés a következő hetekben stabilizálhatja és növelheti a Fidesz tetemes előnyét a Tisza előtt. Aztán most meg azt mondja, hogy MP országjárása mobilizálta a Tisza szimpatizánsokat és mivel a Fidesz csak most kezdett országot járni (😀😀😀) ezért nem látszik még az eredmény.
MC12
Már régóta toronymagasan vezet a Tisza (listán is, evk-kban is, ahol nincs tiszás jelölt), és már régóta tudatosan nem ez alapján kommunikálnak "kormánypárti közvélemény-kutató beszélő fejek".
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Hozzád nem csorognak le fideszes belsős felmérések a valósághoz leginkább korreláló számokkal?!Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
MC12
Már régóta toronymagasan vezet a Tisza (listán is, evk-kban is, ahol nincs tiszás jelölt), és már régóta tudatosan nem ez alapján kommunikálnak "kormánypárti közvélemény-kutató beszélő fejek".
8 hónapja
Sámuel személyes tragédiája, hogy mint közvélemény-kutató, idehaza a komplett kutatói rétegnél műveltebb, okosabb, és olyan szakmai tudással rendelkezik, amivel a Závecz, a Hahn Bandi meg Horn együtt se. Nem hiszem, hogy nála Magyarországon szó szerint bárki jobban értené a német politikai, jogi, választási vagy közigazgatási rendszert, de a franciáról is tart fejből péntek este egy üveg bor mellett olyan érdekes és szakmai előadást, hogy beszarsz. Csak a pénz és a befolyás fránya ódiuma. Az ne lenne.Miért lenne kemény? Szakmai hitelessége már úgyis nulla, és bármi faszságot beszél, úgyis kifizetik. Zéró felelősséggel pénzt keresni pont nem kemény meló. 😊Mit gondoltok ez a Kollár Kinga "ügy" mennyire ütött vissza a fidessre? Így hogy azért a Tiszának is volt ütő kártyája, nem is 1 hanem egyből 2, a felsőbb fityesz körökből?Ez egy szekértábor-ügy, maximum. A Fidesz durrogtatja a sajátjainak, a Tisza viszont. Az átlagember meg nem nagyon hall róla/szándékosan szarik rá. Nejemnek pl. ma mondtam el, hogy van ilyen ügy, az ő “buborékjába” (értsd: dolgozik, háztartást vezet, gyereket nevel) az ilyesmi már rég nem megy át.
KB23
MC12
somoskovig
8 hónapja
Remélem a ki engedélyezte a gyár mellé költözik az össze résztvevővel együtt:m.hvg.hu/velemeny/20250414_elteto-andrea-andrada-kormanyhivatal-trukkozes-torvenyszeges-akku-akkumulator-hulladek-soskut