Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 021
Orbán országjárás 4-5k néző youtubeon, Szabó Bence partizánon 23k és még el se kezdődött
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 319
valaki be tudná tenni a teljes cikket?

444.hu/2026/03/27/osszeraktad-ezt-az-egesz-tiszas-kemsztorit-henryvel-meg-gundalffal-hat-a-filmekben-nincs-ilyen-mi-meg-ebben-elunk
deyell
 telex.hu/direkt36/2026/03/25/megszolal-a-nyomozo-aki-belulrol-ismeri-a-tisza-elleni-muvelet-ugyet

Videós nterjú is végig benne van
remontada
Az egész interjú felháborító és eléggé finoman fogalmaztam, de az utolsó mondatai a palinak..

Ott kezdődik értelemszerűen teljesen mindegy Tiszás, Fideszes, fiú, lány, cica, kutya, meleg, transz, fiatal, öreg, aki pedofil az vesszen és itt is finom voltam.

Tegyük fel hogy akit bevádolt a fityesz azok valóban pedofilok. Helyesen cselekedve azonnal elkapni őket, ahogy az utasítás szólt. Ezzel semmi baj nincs(már ha van bizonyíték). Kivétel nélkül mindent elfogni. Azonnali nyomásra még aznap ahogy itt szerették volna. Tökéletes így kell kezelni. HA NEM FIDESZES!! Kérdezem én bassza meg, akikről évek óta tudják, fix bizonyíték van azt tussoljuk csak el mert mi kutyánk kölke, de ha más párt akkor azonnal.. ki is mondja a rendőr többek között erre is utalva. Nem mindenki egyenlő az egyenlők között. Nem mindenkire vonatkozik ugyanaz a törvény. Saját pártomban lehet lopni, csalni, gyilkolni, gyerekeket erőszakolni következmények nélkül. Fidesz én így szeretlek. Tetves maffiózó patkányok
1 hónapja
rva 4 667 — Me for President!
sógornőm felmondta a hipernormalizáció tökéletes példáját
minek szavazzak a másikra (szerk: a Tiszára) lehet, hogy rosszabbak lesznek
a kérdésre, hogy akkor amie ddig volt, az jó? nem, de a másik lehet ennél is rosszabb
sakk-matt
1 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 059 — Apu ökölbeszorított keze
Naiv kérdés de akkor most a Tisza párt egy ukrán kémtámadás áldozata?

1 hónapja
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
 24.hu/belfold/2026/03/26/matolcsy-vagyon-mnb-dubaj/

"A Matolcsy család Dubajba szállíttatja a vagyontárgyait, már a volt jegybankelnök is ideje nagy részét az Emirátusokban tölti"

Hey, Alexa, van-e kiadatasi egyezmeny Magyarorszag es az UAE kozott?
undisputedly
az mindegy, diplomáciai úton bármelyik országgal el lehet intézni a kiadatást.
deyell
Rendkivul nehez, ezert mennek oda sokan.
undisputedly
akkor kénytelenek leszünk olyan módon begyűjteni őket mint Izrael Eichmannt.
deyell
Minden tisztelettel kérdem, nem bántasból:
De ti komolyan hisztek abban, hogy bármilyen eredmény, akár egy kétharmados TISZA söprés esetén is lesz bármilyen valós elszámoltatás?

/Tudom-tudom MP bosszúból csinálja stb. /
bobi0092
Lesze-e elszamoltatas? Azt hiszem tulzoak a remenyek, de ha a mostaninal kevesbe lesz korrupt a rendszer, mar megeri. A politikai elit mindig korrupt, mindenhol, meg a "nagy nyugaton" is lop, csaladtagokat tesz pozicioba stb, de ami itt megy, annal lentebb mar nem lehet menni.

Azt is el tudom kepzelni, hogy 2-3 embernel tobb nem lesz atlathatoan elszamoltatva, de akar azt is, hogy lesz egy parlamenti bizottsag es egy ev alatt tobb sumaksagra derul feny, mint korabban 16 ev alatt.

Teljesen mindegy igazabol, ennel rosszabbul nehez kormanyozni (es ennel tobb kozpenznek elveszejteni a kozpenz jelleget), szoval ha ugyanolyan troger a Tisza, akkor sem veszitunk semmit, ugyanott vagyunk.

Szerkesztette: undisputedly
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 381 — Whoops, looks like something went wrong.

"A Matolcsy család Dubajba szállíttatja a vagyontárgyait, már a volt jegybankelnök is ideje nagy részét az Emirátusokban tölti"

undisputedly
deyell
undisputedly
deyell
De ti komolyan hisztek abban, hogy bármilyen eredmény, akár egy kétharmados TISZA söprés esetén is lesz bármilyen valós elszámoltatás?

bobi0092
Egy-egy emberrel igen, de nem a legmagasabb korbol, csak nehany felaldozhato sakkbabuval.

1 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839

undisputedly
deyell
undisputedly
deyell

1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark

undisputedly
deyell
undisputedly

built for this shit

1 hónapja
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

undisputedly
deyell
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark

undisputedly

built for this shit

1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 830
 telex.hu/belfold/2026/03/27/most-kiderulhet-melyik-parttal-ertunk-egyet-fontos-kozeleti-kerdesekben
Szinte tökéletes DK-szavazó vagyok 😊
Dzsokijuing
😀
Nekem:

DK 84%
Tisza 76%
Kutyik 74%
Mitanyánk 55%
Fityisz 20%
warr_b
mkkp 85
dk 83
tisza 73
mihasznánk 59 (broáf)
fidesz 18

mondjuk a fontossági súlyozást nem toltam
Negritis, a vajda
Nálam

TISZA 88
MKKP 83
DK 83
MIHASZNÁK 57
FIDESZ 18
Shilkor
kutyik 76
dk 69
tisza 65
mihasznák 45
fidesz 20

nincs mese, a szívem és a gondolkozásom a dk-é
peach
DK 81
Tisza 72
MKKP 72
Mihasznak 68
Fityisz 23
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
A szavazat ára.

Azt
A
Kutya.
1 hónapja

1 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 883 — a new hope (again)
 telex.hu/belfold/2026/03/27/most-kiderulhet-melyik-parttal-ertunk-egyet-fontos-kozeleti-kerdesekben
Dzsokijuing
😀
Nekem:

DK 84%
Tisza 76%
Kutyik 74%
Mitanyánk 55%
Fityisz 20%
warr_b
mkkp 85
dk 83
tisza 73
mihasznánk 59 (broáf)
fidesz 18

Negritis, a vajda
Nálam

TISZA 88
MKKP 83
DK 83
MIHASZNÁK 57
FIDESZ 18
Shilkor
kutyik 76
dk 69
tisza 65
mihasznák 45
fidesz 20

nincs mese, a szívem és a gondolkozásom a dk-é

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 178 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Dzsokijuing
😀
Nekem:

DK 84%
Tisza 76%
Kutyik 74%
Mitanyánk 55%
Fityisz 20%
warr_b
mkkp 85
dk 83
tisza 73
mihasznánk 59 (broáf)
fidesz 18

Negritis, a vajda
Nálam

TISZA 88
MKKP 83
DK 83
MIHASZNÁK 57
FIDESZ 18
1 hónapja
Két cikk egymás alatt. Érdekes látni ezt is. Budapest biztonságos, de azért az amcsik szankcionálnak pár politikust.

mfor.hu/cikkek/kulpolitika/magyarorszag-a-legbiztonsagosabb-orszagok-kozott-van-az-amerikai-kulugy-szerint.html

mfor.hu/cikkek/kulpolitika/magas-rangu-magyar-tisztviseloket-szankcionalna-a-putyin-blokkolasa-nevu-torveny.html
1 hónapja
Van kérdés?

444.hu/2026/03/26/csaknem-kiuritettek-a-v-hid-vagyonkezelo-kft-szamlajat-az-osszeg-meszaros-lorinc-szamlajara-ment
KB23
Ez a legjobb hír napok óta. Nyilván szopjon lovat, hogy szétlopja az országot (ennél jóval nagyobb bűnei vannak ennek a rendszernek), de ez nekem azt jelzi, hogy lesz választás, nem terveznek semmi akciófilmbe illő baromságot, csak fosnak és menekülnek. Nem terveznek nagyobb utcai zavargásokat, pont leszarja ov az ország, a párt sorsát, menekíti a vagyont, most ez érdekli. Persze, ha mégis megnyeri fiatal demokraták öreg kommunisták, annál jobb, de fel vannak készülve a vereségre (vágyálmom szerint a szétesésre is)
dancogo
Egyre több az olyan pletyka, hogy nagyon komoly Tier1 NER beszállító cégek vezetői, tulajdonosai totál be van szarva, rúgják ki az embereiket, ürítik ki a vállalatokat. Illetve hallani olyanokat is, hogy hirtelen elkezdtek olyan országban (és nem, nem Oroszországról van szó 😊 ) ingatlanokat venni, ahonnan nem lesz olyan egyszerű visszahozni őket. Szerintem ezek sokkal többet elmondanak a helyzetről, mint egy random közvéleménykutatás.
munoz
Semmit nem jelent. A rendszer nem ugy mukodik, hogy a gazdasagi hatter, a politikai csinovnyikok meg OV talalkozik minden honapban egy wellness szalloban ahol megbeszelik, hogy mi lesz a kovetkezo honapban, a alasztasokon milyen "taktikat" alkalmaznak stb.

Ez egy fuggosegi rendszer es le merem fogadni, hogy informaciovakuum van lefele, meg a politikai reszeben is a partnak, nem hogy a gazdasagiban. Amugy meg volt itt koltozes meg amerikai "egyetemi tanulmanyok" az elozo valasztasok elott is.

Egy par fos magon kivul senki sem tudja szerintem, hogy milyen "taktikaval" keszulnek.

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 615 — Lucas Scott
Szivárog a KM is most már? (Ld. Juszt László posztja)
resistance is futile
azert ha visszaemlekezunk ezek a protokoll keresek mar korabban is kiszivarogtak a sajto reszere, csak nyilvan nem ez volt az izgalmas resze akkor hanem bulvar hogy ket futo utvonalat kell kijelolni meg stb...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 744
Szivárog a KM is most már? (Ld. Juszt László posztja)
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
Világ lúzerei azok a Fidesz szavazók, akik ingyér szavaznak, mikor a romáknak 10 rugót adnak, a nem romáknak meg egy huszast, de még a lerobbant drogosok is kapnak egy csíkra bravót... 😊
Go Vikings!
Ha esetleg ismertek itt Tolna megyében ilyen pénzosztót, PM-ben jöhet a kontakt, 20-ért eskü húzok egy X-t.
szaba
Legalább a Tiszara? 😄
KB23
🤫
szaba
Nem jó, mert láncszavazás van nem? Vagy elég egy fénykép? Azt még az ai is megcsinálja neked.

Ui.: azért utána verd meg.

1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 708
Világ lúzerei azok a Fidesz szavazók, akik ingyér szavaznak, mikor a romáknak 10 rugót adnak, a nem romáknak meg egy huszast, de még a lerobbant drogosok is kapnak egy csíkra bravót... 😊
Go Vikings!
Ha esetleg ismertek itt Tolna megyében ilyen pénzosztót, PM-ben jöhet a kontakt, 20-ért eskü húzok egy X-t.
szaba
Legalább a Tiszara? 😄
KB23
🤫
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Na tessék, jött a telefon a KDNP-től, Orosz erre meg kilépett a pártból 😃 zseni
1 hónapja
Go Vikings!
szaba
Legalább a Tiszara? 😄
1 hónapja
munoz Cincinnati Bengals 1 320
Van kérdés?

444.hu/2026/03/26/csaknem-kiuritettek-a-v-hid-vagyonkezelo-kft-szamlajat-az-osszeg-meszaros-lorinc-szamlajara-ment
KB23
Ez a legjobb hír napok óta. Nyilván szopjon lovat, hogy szétlopja az országot (ennél jóval nagyobb bűnei vannak ennek a rendszernek), de ez nekem azt jelzi, hogy lesz választás, nem terveznek semmi akciófilmbe illő baromságot, csak fosnak és menekülnek. Nem terveznek nagyobb utcai zavargásokat, pont leszarja ov az ország, a párt sorsát, menekíti a vagyont, most ez érdekli. Persze, ha mégis megnyeri fiatal demokraták öreg kommunisták, annál jobb, de fel vannak készülve a vereségre (vágyálmom szerint a szétesésre is)
dancogo
Egyre több az olyan pletyka, hogy nagyon komoly Tier1 NER beszállító cégek vezetői, tulajdonosai totál be van szarva, rúgják ki az embereiket, ürítik ki a vállalatokat. Illetve hallani olyanokat is, hogy hirtelen elkezdtek olyan országban (és nem, nem Oroszországról van szó 😊 ) ingatlanokat venni, ahonnan nem lesz olyan egyszerű visszahozni őket. Szerintem ezek sokkal többet elmondanak a helyzetről, mint egy random közvéleménykutatás.
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 708
Go Vikings!