Politika
65 feliratkozó
8 hónapja
Ukrajna egy már a háború előtt is rendkívül korrupt, az egyik legalacsonyabb kontinentális életszínvonallal bíró klasszikus posztszovjet ország volt, az EU-csatlakozásra teljesen alkalmatlanul.Ideológiailag nem vagyok elég képzett.Amennyiben felvennének az EU-ba egy bukott államot.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kifejtenéd, hogy megértsem?
kittli
Azóta kitört a területükön egy háború (annak minden gazdasági és infrastrukturális következményével együtt), a de jure területük egy tekintélyes részét nem uralják, a lakosságuk nagy része külföldön van menekültként, a politikai elitük mandátuma pedig rég lejárt.
Értem, hogy Ukrajna EU-tagságának mantrázása egyfajta jóemberkedés, de semmi racionalitása nincs.
A de facto albán maffiaállam Koszovó jelen pillanatban szintekkel életképesebb.
8 hónapja
Olvasd el amit Vrij linkelt.Kétségtelen, hogy háborúban állnak és hogy egy agresszor szorongatja őket, de ettől még a tények tények.Bukott állam? Sajátos (értsd: érzéketlen) megfogalmazás egy olyan ország esetében, amelyiket megtámadott egy agresszor.Amennyiben felvennének az EU-ba egy bukott államot.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Ukrajna csatlakozása amúgy nyilván nem a közeljövőben lesz napirenden.
nagylaza, főpohárnok
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Kétségtelen, hogy háborúban állnak és hogy egy agresszor szorongatja őket, de ettől még a tények tények.Bukott állam? Sajátos (értsd: érzéketlen) megfogalmazás egy olyan ország esetében, amelyiket megtámadott egy agresszor.Amennyiben felvennének az EU-ba egy bukott államot.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
www.valaszonline.hu/2025/04/09/ukrajna-unios-csatlakozas-magyar-nemzeti-erdek-europai-unio-bovites-haboru/ akkor ajanlom ezt olvasasra es ertelmezesre hogy miert nemzeti erdek Ukrajna jovobeni csatlakozasa.De Ukrajna EU tagságának kb. annyi aktualitása van, mint Algériáénak.
Zsellér van de Vrij
Beszélgetni persze lehet róla, ahogy a szerbekkel, törökökkel is évtizedekig, de nagyon nem aktuális sehol az EU vezető államaiban. Csak politikai kommunikációban lehet jófejkedni vele németeknél, skandinávoknál, baltiaknál, amíg úgyis van egy Orbán, aki "tudja mi a dolga".
8 hónapja
Ideológiailag nem vagyok elég képzett.Amennyiben felvennének az EU-ba egy bukott államot.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Kifejtenéd, hogy megértsem?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Kocsis Máté közben petíciót indít, hogy a Tisza eltünjön a közéletből. Jó nézni a vergődésüket.
8 hónapja
He?Amennyiben felvennének az EU-ba egy bukott államot.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
nagylaza, főpohárnok
Kampman
8 hónapja
Bukott állam? Sajátos (értsd: érzéketlen) megfogalmazás egy olyan ország esetében, amelyiket megtámadott egy agresszor.Amennyiben felvennének az EU-ba egy bukott államot.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
nagylaza, főpohárnok
Kampman
8 hónapja
Amennyiben felvennének az EU-ba egy bukott államot.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Törökök, szerbek, előrébb járnak, ukránok a bosnyákokkal, moldávokkal egy szinten.
8 hónapja
www.valaszonline.hu/2025/04/09/ukrajna-unios-csatlakozas-magyar-nemzeti-erdek-europai-unio-bovites-haboru/ akkor ajanlom ezt olvasasra es ertelmezesre hogy miert nemzeti erdek Ukrajna jovobeni csatlakozasa.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
8 hónapja
Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Amennyiben?
szaba
8 hónapja
Egyértelműen kimondta hogy Ukrajna jelenleg sehogy nem megfelelő EU tagnak.Számomra azért is érdekes, mert a szektavezér ott inkább a másik irányba tett megnyilvánulásokat többször is. Na mindegy.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.A szektákban az emberek a véleményüket pakkokban kapják, na meg ugye mikor ennyire nyíltan ukránellenes a fidesz, akkor ez egy protestválasztás is
szaba
r.baggio
szaba
Poloska vagyok.
8 hónapja
Számomra azért is érdekes, mert a szektavezér ott inkább a másik irányba tett megnyilvánulásokat többször is. Na mindegy.Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.A szektákban az emberek a véleményüket pakkokban kapják, na meg ugye mikor ennyire nyíltan ukránellenes a fidesz, akkor ez egy protestválasztás is
szaba
r.baggio
8 hónapja
Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.Akkor én a 40%-ba tartozom.
szaba
Mondjuk én az áfamentes gyógyszerre is nemet mondtam, 2-3-5%-ot támogatnám.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.A szektákban az emberek a véleményüket pakkokban kapják, na meg ugye mikor ennyire nyíltan ukránellenes a fidesz, akkor ez egy protestválasztás is
szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Tiszás nemzeti konzultáción majd 60% támogatná Ukrajna EU-ba való felvételét. Azért ott is van baj.
8 hónapja
Annyira imádom ezeket a "ők nem azt írják, amit akarnak, hanem amit nekik kell" mondatokat, gondolom ilyenkor a megafonosok meg serényen bólogatnak, hogy "persze, mi tényleg mindig azt írjuk, amit akarunk"... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 hónapja
fú mekkora patkány ez a Hugyosmáté. de ezt eddig is tudtuk. Simor Dani meg egy kiba nagy hero.www.youtube.com/watch?v=0O8F4oYvTVI
Szerkesztette: petey
8 hónapja
Hat meg a prémiumBakker most jött szembe a Yt-on: beidézik Kollár beszédét. Egyrészt nem a dír kolígz szint. Amúgy meg a Tisza miatt nem jut kórházakra pénz, meg mondjon le MP. Telepítenem kell valami adblockot mert a reklámmentes YT-ra valót elfagyizta a Kinga.uBlock origin firefoxon nekem patentül működik
Tactful Cactus, a poloska
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Bakker most jött szembe a Yt-on: beidézik Kollár beszédét. Egyrészt nem a dír kolígz szint. Amúgy meg a Tisza miatt nem jut kórházakra pénz, meg mondjon le MP. Telepítenem kell valami adblockot mert a reklámmentes YT-ra valót elfagyizta a Kinga.uBlock origin firefoxon nekem patentül működik
Tactful Cactus, a poloska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Bakker most jött szembe a Yt-on: beidézik Kollár beszédét. Egyrészt nem a dír kolígz szint. Amúgy meg a Tisza miatt nem jut kórházakra pénz, meg mondjon le MP. Telepítenem kell valami adblockot mert a reklámmentes YT-ra valót elfagyizta a Kinga.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
Ugyanolyan 15 percig se érvényes pusztábakiáltás, mint a feles alkotmányozás, meg a többi hasonló.telex.hu/belfold/2025/04/12/magyar-peter-tisza-part-orszagjaras-gyozteskompenzacio-eltorles-ketharmad-fideszDe nem most lesz az előrehozott választás? Vagy ez most új jóslat? 😊
😁
warr_b
MC12
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/04/12/magyar-peter-tisza-part-orszagjaras-gyozteskompenzacio-eltorles-ketharmad-fideszDe nem most lesz az előrehozott választás? Vagy ez most új jóslat? 😊
😁
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
8 hónapja
telex.hu/belfold/2025/04/12/magyar-peter-tisza-part-orszagjaras-gyozteskompenzacio-eltorles-ketharmad-fidesz😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta