Politika

64 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Tarsoly Csabi kezét meg szépen elengedték, oda is dobták a kutyáknak... ( lázár nyilatkozat ). Csak azon csodálkozok, hogy még nem lett rosszul mint annó weisz tamás.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy kis szemelvény abból, hogy hogyan folynak, hogyan folyhatnak az ügyek a NAV-nál. Ezt a NAV-ot találta rendben működőnek nemrég az az átvilágítás - amit önmaga a NAV végzett. 😀

atlatszo.hu/2015/04/02/volt-nav-vezeto-a-birosagon-40-milliardos-ugyet-tusolt-el-a-felsovezetes/

A groteszk az egészben az, hogy ez egy bírósági vallomás, amit abban a személyiségi jogi perben tett a NAV egyik volt alkalmazottja, amit a NAV ellenőrzési főosztályának vezetője indított egy újság ellen, azért, mert megírta, hogy állítólag ő is ki van tiltva az USA-ból korrupciós gyanú miatt. Ennyire biztosak önmagukban. Képesek még egy jelentéktelen személyiségi jogi pert is indítani, egyáltalán nem félve attól, hogy megturkálják az ügyeket, és a szar felkavarodhat.

Megjegyzem ennek a vallomásnak az alapján azonnal hivatalból büntetőeljárást kéne indítania az ügyészségnek és már bilincsben kéne lennie annak a NAV vezetőnek....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 337
Ki az,aki úgy gondolta öt-tíz-tizenöt évvel ezelőtt, hogy ez a videó (2015.) április 1-én valós eseményként kerül fel a youtube-ra?tomi-tomi
Ki az, aki tíz-tizenöt évvel ezelőtt tudta, hogy mi az a YouTube? 😛
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 821 — no es importante
Mi ebben a hihetetlen?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ki az,aki úgy gondolta öt-tíz-tizenöt évvel ezelőtt, hogy ez a videó (2015.) április 1-én valós eseményként kerül fel a youtube-ra?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 551 — The only discipline that lasts, is self discipline
😀 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

vótmá?Amadeus91
Meg akartam nézni, de amikor azt mondta: "Mi is az a Kormányablak? Kovács Katalin verse...", abbahagytam.
Ha nem Donászy Magda, nem érdekel! 😊

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 821 — no es importante
Orbán anno arról is fesztelenül beszélt, hogy az apja megverte és a földön még bele is rúgott 😊 azóta Habony már kissé eldeformálta a jellemét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Najó, azért ez tényleg ritka, hogy valaki így leírja. Nem tudom azt mondani, hogy respekt, de egy elégedett hehh-t megengedtem magamnak.Gyurma Pappa
Vannak emberi viselkedésű politikusok, főleg azok között, akiknek nincs vesztenivalójuk, nem viselnek hivatalt, nem töltenek be tisztséget, alapvetően súlytalanok, pont mint egy normális ember.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499

vótmá?
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
Najó, azért ez tényleg ritka, hogy valaki így leírja. Nem tudom azt mondani, hogy respekt, de egy elégedett hehh-t megengedtem magamnak.

több mint 10 éve
Juhászt megszállták a sütidémonok, de már írt egy helyesbítő levelet.

______________Bréking!!!!______________
Lehet sütizni Bécsben!!!!!
Mégse vagyok urizáló népellenség!!

Ezt írta:

Kedves Szily Laci,

nagyon nagyon sajnálom, de be kell látnom, hogy a tegnapi posztom kapcsán írt cikkedben igazad van. Sokkal szívesebben tündökölnék abban a színben, hogy olyan hibátlan politikus vagyok, mint akiket kritizálok, de be kell látnom, nem vagyok az. Én néha hibázom.

Valóban nincs semmi gondom azzal, ha valaki Bécsben üldögél a családjával vasárnap, sokkal több bajom van azzal, ha hazudik, lop, csal, sikkaszt, zsarol, és mindezt a mi felhatalmazásunk álcája mögött teszi.

Az történt, hogy valaki posztolta a képet a Facebookon, én meg átvettem, és - ismerve sok magyar sorsát - írtam, ami eszembe jutott róla. Valóban nem lett jó a végkicsengés, nem tenném ki ha most döntenék róla.

De ezért szeretem, hogy vagy/tok. Úgy tudok én is ember maradni a sok politikus között, ha kapok visszajelzést, ha helyrepofoznak azok, akikért dolgozom, amikor éppen túllövök a célon.

Az külön örömmel tölt el, hogy abban még te sem tudod megvédeni Rogán, hogy szétlopja saját hazáját és polgárait, mert a bűne valóban ez. Korrupt bűnözőnek tartom, és küzdeni fogok ellene ahogy eddig, de jobban figyelek a jövőben a fókuszra. Ebben segítettél kritikáddal.

Szóval, kösz.

És bocsánat mindenkitől, akinek csalódást okozott ízléstelen hirtelen-posztom.

Megköszönöm, ha lehozod ezt is. Így eljuthat a csalódott Cink olvasó tömegekhez, hogy politikus_génhibás_politikus vagyok, aki képes belátni, ha hibázik.

Juhász Péter, Cink olvasó

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
 cink.hu/itt-a-remek-alkalom-hogy-megvedjem-rogan-antalt-es-a-c-1694500206
Ez is annyira csodálatos. 3-4 eurós süti!! Hallatlanság!Schleck
Pedig Juhász eddig normális volt, legalábbis ebben a mezőnyben. 3-4 eurós süti még nekem is belefér, pedig.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
A kis pártokra szavazás meg pont annyit ér, mint amikor valakit elküldenek a picsába, majd 3 óra múlva otthon, egyedül, kinyitja a szekrényajtót, és az ott lógó kabátjába suttogja, hogy a "ti kurva anyátokat".
A lelkednek lehet, hogy jót tesz (bár én kétlem), de érdemben semmit se számít.Sobri Jóska
Nézd, én kb. 10 évet éltem (megszakításokkal) Angliában, sok mindenben ez a szemléletemet is befolyásolta (érthetően). Náluk például a liberálisok évtizedek óta nem voltak kormányon. Mégis van egy relative komoly és állandó szavazóbázisuk, komoly lobby erejük, és társadalmi befolyásuk. És a szavazóik nem flusztráltak, hogy semmit nem ér a szavazatuk.

Szóval én megfordítom a dolgot: Amit leírsz - a győztesre szavazás kényszere - az éppenséggel a mi éretlen, keleti demokráciafelfogásunk következménye. Csak fekete-fehér alapon látjuk egyelőre a demokráciát. Vagy győzöl és minden a tiéd, vagy vesztes vagy, és akkor húzd le magad a vécén, semmit nem érsz. Szerintem a világ bonyolultabb ennél (szerencsére).peterk2005
A világ az.
De ahogy te is írod, nálunk nem úgy működik, ahogy pl. Angliában.

több mint 10 éve
 www.pecsistop.hu/regio/az-eget-azaz-az-eget-vilagitja-egy-uj-led-lampa-pecsett/1312898/
......Amadeus91
LOL, na ez a hír annak a klasszikus esete, amikor az utált hatalom már a rossz időért is felelőllés válik. 😀

több mint 10 éve
 www.pecsistop.hu/regio/az-eget-azaz-az-eget-vilagitja-egy-uj-led-lampa-pecsett/1312898/

......
több mint 10 éve
A kis pártokra szavazás meg pont annyit ér, mint amikor valakit elküldenek a picsába, majd 3 óra múlva otthon, egyedül, kinyitja a szekrényajtót, és az ott lógó kabátjába suttogja, hogy a "ti kurva anyátokat".
A lelkednek lehet, hogy jót tesz (bár én kétlem), de érdemben semmit se számít.Sobri Jóska
Nézd, én kb. 10 évet éltem (megszakításokkal) Angliában, sok mindenben ez a szemléletemet is befolyásolta (érthetően). Náluk például a liberálisok évtizedek óta nem voltak kormányon. Mégis van egy relative komoly és állandó szavazóbázisuk, komoly lobby erejük, és társadalmi befolyásuk. És a szavazóik nem flusztráltak, hogy semmit nem ér a szavazatuk.

Szóval én megfordítom a dolgot: Amit leírsz - a győztesre szavazás kényszere - az éppenséggel a mi éretlen, keleti demokráciafelfogásunk következménye. Csak fekete-fehér alapon látjuk egyelőre a demokráciát. Vagy győzöl és minden a tiéd, vagy vesztes vagy, és akkor húzd le magad a vécén, semmit nem érsz. Szerintem a világ bonyolultabb ennél (szerencsére).

több mint 10 éve
Ja, durva.
Szombaton ettem a Leroyban egy ricottatortát málnaöntettel 1390-ért, tegnap meg a Fridaysben egy New York Cheesecake-t 1290-ért. És még ugye a végén jattot is adtam. Politikusbűnöző lettem!Sobri Jóska
Te mit urizálsz? 😉Klaci79
Hát ez az, hogy eleddig nem is tudtam, hogy azt teszem.
Ettől igazán durva ez a gasztronómia!Sobri Jóska
Arról nem is beszélve, hogy ezen a pénzen szép szelet pecsenyét, meg szál sült kolbászt kaptál volna kenyérrel, savanyúsággal bármelyik piacon...... Fene az édes szádat! 😊csi77
Disznótorosban: kolbász, krumpliköret, torma 1100-1300 ingadozva, napi ajánlat (only főétel) 1000.
Mindegy is, nekem az utolsó pösti sütiélményem egy somlói volt a Dubarryban, 1600 vagy 1800-ért. Szerencsére a csaj fizette a sajátját.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Ja, durva.
Szombaton ettem a Leroyban egy ricottatortát málnaöntettel 1390-ért, tegnap meg a Fridaysben egy New York Cheesecake-t 1290-ért. És még ugye a végén jattot is adtam. Politikusbűnöző lettem!Sobri Jóska
Hát nem így étkezik egy keményen dolgozó kisember...
több mint 10 éve
Ja, durva.
Arról nem is beszélve, hogy ezen a pénzen szép szelet pecsenyét, meg szál sült kolbászt kaptál volna kenyérrel, savanyúsággal bármelyik piacon...... Fene az édes szádat! 😊csi77
Na ja. De elkapattam mgam, amikor feketén-lilán megláttam, hogy mennyit spóroltam a rezsin már megint, és gondoltam valamire csak el kell herdálnom az így megspórolt vagyonokat.

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 258 — Bears & Illinois fan
Ja, durva.
Arról nem is beszélve, hogy ezen a pénzen szép szelet pecsenyét, meg szál sült kolbászt kaptál volna kenyérrel, savanyúsággal bármelyik piacon...... Fene az édes szádat! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ja, durva.
Ettől igazán durva ez a gasztronómia!

több mint 10 éve
Ja, durva.
Jattra gondolsz?
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Ja, durva.
Te mit urizálsz? 😉
több mint 10 éve
Ja, durva.
De legalább szar az a Cheesecake (legalábbis az Oktogonon az volt múlt héten)...

Egyébként meg igen, ez felháborító, mert Oberlaa inkább trendi lett az elmúlt pár évben, mint jó, vagy csak én öregedtem meg és az apfel strudel már nem úgy esik, mint 15 éve. Hehh, 15 éve politikus bűnöző vagyok?

Na, van még kérdés, hogy a drága magyar ellenzéknek van-e bármi esélye elmozdulni abból a posványból, amiben most szenved? Szerintem szögezzük le, hogy nincs...Gyurma Pappa
Valóban szar volt, de mindig Fridays Sundae-t eszek, és gondoltam újítok. Hiba volt.
És bevallom, hogy életem legjobb cheesecakejét Bécsben(!!) ettem, a Hotel Marriottban, a Ringen, 8(!!!nyolc!!) euróért. Igaz, ketten alig bírtunk vele akkora volt, de gyanús is volt, így visszagondolva, olyan sárgás volt a színe...