Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Sajnos egyre inkább azt látom érzem a cigány kérdés a cigányok kérdése kellene, hogy legyen. De sajnos tapasztalat, a legtöbbjüket nem izgatja vagy azt várják oldják meg helyettük a dolgokat. Pedig nélkülük, ha belülről nincs szándék, nem megy. Ha nem hajlandóak változni, ha lelakják a nekik adott lakásokat, ha önszabályozó módon nincs igény a helyzet alakítására, ha megfeszülünk se fog történni jelentős előrelépés. Ezt kéne megérteniük nekik is. De ha valaki mer szólni, hogy másként kéne akkor megy a sértődés a rasszista duma. S éppen a velük jó kapcsolatot valahogy ápoló, szintén szegény sorsban élő magyarok "szocializálódnak" hozzájuk, ahelyett, hogy fordítva történne. S így romlik a helyzet. Ez kommunikáció és belátás kérdése mindkét oldalról, nem tudom, hogyx ez megtörténik e igazán valaha. Talán, egyszer.
több mint 11 éve
Ő pedig akkor volt már antiszemita, amikor Hitler még meg sem született....| 1920. IX. 26.-n jött ki, megnéztem, Hitler még annyira sehol nem volt, hogy a náci párton belül sem volt még vezető. Itt meg már igény volt az antiszemitizmusra. | Amadeus91Csak tudnám mire ez a rettegés a Jobbiktól?😊 Azért sem cigányt, sem zsidó nem akasztottak vagy vertek halálra jobbikosok az elmúlt 10 évben. Sem követőik.Nem Gyöngyösi volt az, aki listázta volna a zsidókat? Hogy is kezdődött itthon a vészkorszak úgy nyolcvanöt éve? Listák, numerus clausus, sárga csillag. berger90
Amúgy a szitu tök egyszerű: a halandó ember nem kíván mást mint A: legyen munkája, B: legyen biztonsága. Nah ezek közül egyre kevesebb van egyre több helyen. Ha ezt bki biztosítja kis hazánkban nyerő helyzetbe kerül. A munka része baromi nehéz ezzel egyetértek, de a biztonságot - ahol a jobbik "kormányoz" - igenis megoldották.NB2
hu.wikipedia.org/wiki/Karl_Lueger
Úgy tudom, Hitler az ő munkásságaiból is merített ihletet.
A magyarországi antiszemitizmust erősítette az 1919-es Tanácsköztársaság és a vörös terror, amelynek résztvevői között felülreprezentáltak voltak a zsidó származásúak. Erre jött "válaszként" a fehér terror és a numerus clausus........
Szép korszak volt.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Szaba akkor fidesz szavazó. 😀 Ráadásul még Chargers szimpatizáns is. Akkor nem hallgatok rá! 😀Én egyébként nagyon hajlok a jobbikra, mert pontosan azok miatt a dolgok miatt, amit JayB is írt, hogy én féltem a magam és a családom életét a cigányoktól.
Az MSZP programjával nem tudok azonosulni. nettó 100 minimálbér, ingyen kaja a rászoruló gyerekeknek, polgárőrség erősítése... ez számomra semmitmondó.
A FIDESZ-re nem szavazok alapvetően, főleg itt a mi körzetünkben bicskanyitogató amit csinálnak.
Kis pártokra nem érdemes szavazni. Tehát marad a Jobbik, mert az ő programjuk a legjobb, természetesen tudva azt hogy szinte semmi nem lesz belőle. De ha rendet raknak a cigánykérdésben, akkor már nekem jó is lesz. 😊
több mint 11 éve
Amúgy meg belső forrásból tudom, hogy a Fideszen belül komoly átcsoportosításokra lehet számítani, hogy Balog Zoltán alatt gyakorlati módon is elinduljon valami módon a romák helyzetének intézése. Az elmúlt négy évben csak maszatoltak az ügy körül, a lóvék meg eltűntek, de állítólag már legfelülről szóltak le, hogy gyakorlati lépésekre kell sort keríteni, különben fejek fognak hullani a párton belül is.szabaMeg... lesz... oldva...
Hányszor hallottam már, hogy "belső forrásból hallottam". Jaj hagyjuk már, aki akar változtatni az már változtatott volna ezen a helyzeten. Magyarországon a cigányhoz és a nyugdíjashoz nem éri meg hozzányúlni, mert örökre elássa magát a politikus. Kár érte.
De optimista leszek mert ma békamenet volt, jöjjön egy újabb narancs rezsim és hozzák el a népnek a Kánaán, ne az ígéretek földjét.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Nem vallom a Jobbik eszméit, nem is vagyok Jobbik szavazó. De pont nem izgatnak az eszméik, engem a probléma izgat. Felőlem akármilyen eszme, oldal vagy párt vezethet oda hogy nyomást gyakoroljon a kormányra cigánykérdésben, helyt adok nekik. Számomra sokkal nagyobb és közvetlenebb probléma a cigánykérdés minthogy azzal foglalkozzak ki milyen eszméket vall. Szaba a infóid pedig kifejezetten örvendetesek!
több mint 11 éve
Ha a pénzek valóban eltűnnek, akkor Balogból lesz a FIDESZ-éra Zuschlag Jánosa. Épp elég hülye hozzá. Ráadásul Kolompár Orbán is éppen egy ilyen ügy miatt nyaral Kecskeméten másfél évig, szépen zsebrevágta/elosztogatta a lóvét.Amúgy meg belső forrásból tudom, hogy a Fideszen belül komoly átcsoportosításokra lehet számítani, hogy Balog Zoltán alatt gyakorlati módon is elinduljon valami módon a romák helyzetének intézése. Az elmúlt négy évben csak maszatoltak az ügy körül, a lóvék meg eltűntek, de állítólag már legfelülről szóltak le, hogy gyakorlati lépésekre kell sort keríteni, különben fejek fognak hullani a párton belül is.szabaJó de mégis, hogyan lehet ezt a kérdést rendezni? Mert ezt a "nademostmárténylegcsináljunkvalamit" szöveget hallgatom már huszonx éve. Jó-jó de mit?
Szerk.: Nehogy félreérthető legyen, szerintem sincs ilyen nézeteket valló pártnak helye a parlamentben.Boston
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Amúgy meg belső forrásból tudom, hogy a Fideszen belül komoly átcsoportosításokra lehet számítani, hogy Balog Zoltán alatt gyakorlati módon is elinduljon valami módon a romák helyzetének intézése. Az elmúlt négy évben csak maszatoltak az ügy körül, a lóvék meg eltűntek, de állítólag már legfelülről szóltak le, hogy gyakorlati lépésekre kell sort keríteni, különben fejek fognak hullani a párton belül is.szabaJó de mégis, hogyan lehet ezt a kérdést rendezni? Mert ezt a "nademostmárténylegcsináljunkvalamit" szöveget hallgatom már huszonx éve. Jó-jó de mit?
Szerk.: Nehogy félreérthető legyen, szerintem sincs ilyen nézeteket valló pártnak helye a parlamentben.
Do your job
több mint 11 éve
Na akkor beszállok én is: a Jobbiknak nincs helye a parlamentben. Akármilyen súlyos kérdés a cigányság megoldatlansága, nem lehet helye egy fasiszta eszméket valló pártnak semmi formában sem az országgyűlésben! Egyszerűen ezt meg kell érteni. A fasizmus, a fajgyűlölet, a faji alapon történő diszkrimináció egyszerűen nem kaphat esélyt sem. Most ezt próbálják bújtatni, de könyörgöm, egyszer nem vontak vissza egy olyan kijelentést sem, ami közfelháborodást keltett. Józan, épeszű ember nem fog a Jobbikra szavazni.Amúgy meg belső forrásból tudom, hogy a Fideszen belül komoly átcsoportosításokra lehet számítani, hogy Balog Zoltán alatt gyakorlati módon is elinduljon valami módon a romák helyzetének intézése. Az elmúlt négy évben csak maszatoltak az ügy körül, a lóvék meg eltűntek, de állítólag már legfelülről szóltak le, hogy gyakorlati lépésekre kell sort keríteni, különben fejek fognak hullani a párton belül is.
több mint 11 éve
Ezek szerint nem jött át a mondandóm. A jobbik aduásza még mindig a nyilvánvaló cigányprobléma megoldatlansága, az hogy ők most ott lehetnek ahol ez ennek köszönhető. Ahogy egyébként Európában mindenhol erősödés látható ezen a téren. Egy erős és egyre inkább erősödő Jobbik azt az üzenetet hordozza magával hogy előbb utóbb el kell jönnie annak a pillanatnak hogy XY kormány kénytelen lesz az erősödő nyomás miatt valósan elkezdeni foglalkozni a dologgal és nem pedig úgy tenni mintha ez az emberek mindennapjait egyre erősebben befolyásoló probléma (mert az, efelől ne legyen kétsége senkinek) csak egy esti mese lenne. Ha nem lenne Jobbik (vagy akármilyen ezzel foglalkozó erős párt) 100 évig lehetne mindenféle következmény nélkül szemet hunyni a dolog felett. És ez nem egyenlő a jobbik iránti szimpátiámmal, csak azt mondom hogy a jelenlétük a parlamentben fontos.
több mint 11 éve
Csak tudnám mire ez a rettegés a Jobbiktól?😊 Azért sem cigányt, sem zsidó nem akasztottak vagy vertek halálra jobbikosok az elmúlt 10 évben. Sem követőik.NB2Azért ez így nem igaz, lásd a cigánygyilkosságokat. (Ezzel persze nem akarnék a szerintem is meglévő társadalmi-szociális problémáról értekezést nyitni.)
Amúgy a szitu tök egyszerű: a halandó ember nem kíván mást mint [color]A: legyen munkája, B: legyen biztonsága. Nah ezek közül egyre kevesebb van egyre több helyen. [/color]Ha ezt bki biztosítja kis hazánkban nyerő helyzetbe kerül. A munka része baromi nehéz ezzel egyetértek, de a biztonságot - ahol a jobbik "kormányoz" - igenis megoldották.NB2Ez az a két dolog ami miatt a Jobbik rendkívül népszerű és igen, ezek annyira fontosak, hogy sok ember (elsősorban a fehér keresztények) felülemelkedik a nem túl szalonképes részleteken, embereken.
több mint 11 éve
| 1920. IX. 26.-n jött ki, megnéztem, Hitler még annyira sehol nem volt, hogy a náci párton belül sem volt még vezető. Itt meg már igény volt az antiszemitizmusra. |Csak tudnám mire ez a rettegés a Jobbiktól?😊 Azért sem cigányt, sem zsidó nem akasztottak vagy vertek halálra jobbikosok az elmúlt 10 évben. Sem követőik.Nem Gyöngyösi volt az, aki listázta volna a zsidókat? Hogy is kezdődött itthon a vészkorszak úgy nyolcvanöt éve? Listák, numerus clausus, sárga csillag. berger90
Amúgy a szitu tök egyszerű: a halandó ember nem kíván mást mint A: legyen munkája, B: legyen biztonsága. Nah ezek közül egyre kevesebb van egyre több helyen. Ha ezt bki biztosítja kis hazánkban nyerő helyzetbe kerül. A munka része baromi nehéz ezzel egyetértek, de a biztonságot - ahol a jobbik "kormányoz" - igenis megoldották.NB2
több mint 11 éve
Csak tudnám mire ez a rettegés a Jobbiktól?😊 Azért sem cigányt, sem zsidó nem akasztottak vagy vertek halálra jobbikosok az elmúlt 10 évben. Sem követőik.Nem Gyöngyösi volt az, aki listázta volna a zsidókat? Hogy is kezdődött itthon a vészkorszak úgy nyolcvanöt éve? Listák, numerus clausus, sárga csillag. A többit ismerjük. De persze, hivatkozzunk arra, mekkora rend van Borsod megyében, ahol ők vannak. Majd most még Toroczkai is olyan rendet fog tartani, hogy beleőszül a falu, ami volt olyan hülye, hogy megválasztotta (egy volt DK-s
közreműködésével, innen is gratulálok a rengeteg eszéhez).
Nem hiszek abban, hogy a Jobbikot valóban ki kell zárni vagy tiltani mindenhonnan, ahogy az ATV és a Népszabadság tette volna, mert ez éppen olyan kirekesztő. De Vona helyett én Novákot vagy valamelyik másik elmeháborodottat raknám oda a vitára, hadd lássa az egyszerű tévénéző birka, miféle emberek ezek.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Csak tudnám mire ez a rettegés a Jobbiktól?😊 Azért sem cigányt, sem zsidó nem akasztottak vagy vertek halálra jobbikosok az elmúlt 10 évben. Sem követőik.Amúgy a szitu tök egyszerű: a halandó ember nem kíván mást mint A: legyen munkája, B: legyen biztonsága. Nah ezek közül egyre kevesebb van egyre több helyen. Ha ezt bki biztosítja kis hazánkban nyerő helyzetbe kerül. A munka része baromi nehéz ezzel egyetértek, de a biztonságot - ahol a jobbik "kormányoz" - igenis megoldották.
több mint 11 éve
Tőlem amúgy gyakran megkérdezik (és nem is mindig hőbörögve), hogy miért szavazok bárkire, még arra az elviselhetetlen fasz Bauer Tamásra vagy a köcsög Schifferre is inkább, mint a jobbikos jelöltre a kerületben? Marha egyszerű, engem nem nagyon érdekel, mit csinálnak - hiszen bárkit megválasztanak, úgyis lopni fog, mint a szarka - de az anyám egy zsidó emberhez ment férjhez x éve, és nem akarom, hogy el kelljen menniük az országból. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
beírtam gyors googleba; jobbik. (kellett lapozgatni a sok szervezeti honlap miatt)Én a Jobbikkal vagyok így, isten őrizz hogy ők kormányközelbe kerüljenek de mint kicsit észhez térítő erő szvsz jók. A hétköznapi embereket érintő egyik legalapvetőbb problémára fókuszálnak ami jelenleg tabu téma és a mindenkori kormány teljesen szemet huny felette. Nem feltétlen a módszereikre, de az üzenetükre hogy kezdjünk már ezzel valamit vagy legalább a létezéséről vegyünk tudomást szükség van.JayBKire szavazzak? 😕BruceNem vagyok LMP-s, és nem is hinném, hogy rájuk fogok szavazni, de szerintem kéne, hogy parlamentbe jussanak.szaba
1. Kárpátalja elszakadása
2. önrendelkezési törekvések
3. állami bérlakási építési program
4. Kóka János útlevele
5. "kiléptetné a Jobbik az országot az Unióból"
6. "zsinagógába ment a jobbik"
7. forinthitelesek kárpótlása
8. "ingyenes reumatológiát".
de ez meg egyenesen a jobbik.hu-ról

jobbik.hu/programunk/het-vezer-terv
HVT, ahol minden pontnál több 10000 munkahely lesz itten. Csak mezőgazdaságban 1/4 millió.
szerintem a best of; jobbik.hu/programunk/kulpolitika
"Szakítunk az egyoldalú euroatlantizmussal és szorosabbra fűzzük Magyarország kapcsolatait Észak-Afrika és a Közel-Kelet arab államaival, Iránnal és az Afrika gazdaságilag feltörekvő országaival is.
Külpolitikai koncepciónkban három regionális nagyhatalom, Németország, Oroszország és Törökország játszik kiemelt, stratégiai szerepet.
Véget vetünk a külpolitikai tabukérdések kerülgetésének, mint amelyek például az Európai Unió gyarmatosító politikája, az Egyesült Államok igazságtalan háborúi vagy a cionista Izrael világ- és országhódító törekvései."ű
én amúgy szeretem a scifit, csak a moziban.
több mint 11 éve
Én a Jobbikkal vagyok így, isten őrizz hogy ők kormányközelbe kerüljenek de mint kicsit észhez térítő erő szvsz jók. A hétköznapi embereket érintő egyik legalapvetőbb problémára fókuszálnak ami jelenleg tabu téma és a mindenkori kormány teljesen szemet huny felette. Nem feltétlen a módszereikre, de az üzenetükre hogy kezdjünk már ezzel valamit vagy legalább a létezéséről vegyünk tudomást szükség van.Kire szavazzak? 😕BruceNem vagyok LMP-s, és nem is hinném, hogy rájuk fogok szavazni, de szerintem kéne, hogy parlamentbe jussanak.szaba
több mint 11 éve
Kire szavazzak? 😕BruceNem vagyok LMP-s, és nem is hinném, hogy rájuk fogok szavazni, de szerintem kéne, hogy parlamentbe jussanak.
több mint 11 éve
Szokásos (2 nap késéssel):arról nem tehetek, hogy nem érted.
Törvény, ami a törvénykönyvben van, pont. | (szokásjogot hagyjuk) | Amadeus91Gondolom, Gustav Radbruch még nem került sorra a jogi tanulmányaidban.
diktatúra? - népköztársaság.Amadeus91Ja, amit nem diktatúrának neveznek, az nem is az.
Akiket az Andrássy 60. pincéjébe vittek kényszervallatásra, akiket kényszerrel kolhozosítottak, akiket kuláknak minősítettek és elkobozták a földjeiket, akiket kitelepítettek a Hortobágyra, akiket Recsken dolgoztattak, akiknek lesöpörték a padlásaikat, akiket elítéltek feketevágásért, azok a fentieket mind csak valami véletlen túlkapás miatt szenvedték el és a népköztársaság felelős szervei természetesen nem haboztak azonnal megbüntetni a felelősöket és kártalanítani az áldozatokat? Ők szerinted nem egy diktatúra áldozatai voltak?
Persze nyilván a faszságaid mind csak az irónia termékei.Gogo
több mint 11 éve
Szokásos (2 nap késéssel):Törvény, ami a törvénykönyvben van, pont. | (szokásjogot hagyjuk) | Amadeus91Gondolom, Gustav Radbruch még nem került sorra a jogi tanulmányaidban.
diktatúra? - népköztársaság.Amadeus91Ja, amit nem diktatúrának neveznek, az nem is az.
Akiket az Andrássy 60. pincéjébe vittek kényszervallatásra, akiket kényszerrel kolhozosítottak, akiket kuláknak minősítettek és elkobozták a földjeiket, akiket kitelepítettek a Hortobágyra, akiket Recsken dolgoztattak, akiknek lesöpörték a padlásaikat, akiket elítéltek feketevágásért, azok a fentieket mind csak valami véletlen túlkapás miatt szenvedték el és a népköztársaság felelős szervei természetesen nem haboztak azonnal megbüntetni a felelősöket és kártalanítani az áldozatokat? Ők szerinted nem egy diktatúra áldozatai voltak?
Persze nyilván a faszságaid mind csak az irónia termékei.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Csak a régi táviratos viccet aktualizálták: Ugyanitt Trabant eladó.Sobri Jóskaén ezt zongorával és Grünnel ismerem.
több mint 11 éve
Csak a régi táviratos viccet aktualizálták: Ugyanitt Trabant eladó.
több mint 11 éve
Kire szavazzak? 😕BruceKönnyebb ha úgy kérdezed kire savazzak? 😛