NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Politika
65 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha például Bajnai komolyan veszi a parlamenti munkát atapapamno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/bajnai-nem-ul-be-a-hazai-parlamentbe-1214989
Bajnai az Együtt–PM európai parlamenti (EP-) listavezetőjeként vághat neki az uniós választásoknak, egy hellyel hátrébb szorítva Jávor Benedeket. A jelenleg a közös ellenzéki országos lista második helyén szereplő Bajnai minden bizonnyal bejut az Országgyűlésbe, így a jelenlegi jogszabályok alapján miután leteszi a képviselői esküt, azonnal lemondhat a mandátumáról. Ezt a lap információi szerint Karácsony Gergelynek adja átmno
több mint 11 éve
Szvsz ha az MSZP szponzorai úgy látják, hogy a fidesz ellenében mást érdemesebb támogatni, akkor hamar lehúzhatják náluk a rolót. Jelenleg csak annak köszönhetik, hogy a baloldal vezető ereje maradtak, mert ütőképes pártszervezetet nem lehet egyik évről a másikra építeni.
Ha például Bajnai komolyan veszi a parlamenti munkát és az E képes lenne önálló ellenzéki megjelenésre, akkor 4 év alatt könnyen a baloldal élére állhatnak és a szocik ernyőszervezetté silányulhatnak.
Bár ha a Fidesz hirtelen bekerülne valahogyan egy hitelességi válságba, mint tették azt a szocik 2006-ban, akkor lehet hogy sokan visszarohannának az éppen legerősebb ellenzéki párthoz, még ha ez a párt kétszer is bukott egymás után.
több mint 11 éve
velemenyvezer.444.hu/2014/03/10/mszp-ennyi-volt/A Véleményvezérre hivatkozni kissé, khm, problémás. Baromira elfogult, és általában óriási tárgyi tévedéseket tartalmaz. Ez a cikk, akárcsak a többi bűzlik a wishful thinkingtől (lásd: a Jobbik gyenge egy héttel korábbról).
game over.Amadeus91
Jelenleg sincs igaza. A MSZP-nek hatalmas a helyi szervezeti bázisa, és ellenben a 2002-2006 közötti Fidesszel, képes finanszírozni magát, még akkor is, ha a Simon-féle pénzek hazahozása most nehezebb lesz. Persze, lehet itt álmodozni önsorsrontásról stb., de az MSZP még két ciklust is kibír kormányzás nélkül, mert bőves-bőven vannak tartalékai, túlzás nélkül, szerte a világban. Hogy Mesterházy Atis lesz-e az elnöke, az jó kérdés. Ő még nincs készen, és 2018-ra talán megérik arra, hogy államférfinek nézze ki.

több mint 11 éve
rájöttem, kire szeretnék szavazni a tizenegyben: aki azt ígéri meg, hogy rendezi a parkolási helyzetet.tegnap este hazaéréskor harmincöt percet köröztem a környéken, mire találtam egy helyet. tudom, ez semmiség ahhoz az egy órához képest, amit a belvárosban lehet elkövetni, de akkor is...
több mint 11 éve
Az újramelegített "Cusi-ügy" margójáraÍgy írva helyesebb 😊
atapapa

több mint 11 éve
Ebben a korban már többnyire férjnél vannak.Dupla szavazat!
több mint 11 éve
Amadeus91rájött, hogy az érettebb nők a legjobbak 😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Hitelből már nem, 3%-os deficithez tartani kell magukat. A progresszív adó sem lenne elég erre, tehát semmiből.Nekem ez a 8 pontos programjuk tetszik amit állítólag az utolsó forintig kiszámoltak. Megint ilyen kenyeret a népnek a semmiből dolog.JayBAz lesz (pontosabban lenne) mint 2002-ben volt: nagyon rossz állapotban van az állam, de ha mi jövünk, akkor ezt osztunk meg azt osztunk.
Jöttek, osztottak egy nem is annyira rossz állapotban lévő államból.
No mindegy, én hiszékeny ember vagyok, engem megvettek, ha elmondják hogy mindezt miből.atapapa
több mint 11 éve
Nekem ez a 8 pontos programjuk tetszik amit állítólag az utolsó forintig kiszámoltak. Megint ilyen kenyeret a népnek a semmiből dolog.JayBAz lesz (pontosabban lenne) mint 2002-ben volt: nagyon rossz állapotban van az állam, de ha mi jövünk, akkor ezt osztunk meg azt osztunk.
Jöttek, osztottak egy nem is annyira rossz állapotban lévő államból.
No mindegy, én hiszékeny ember vagyok, engem megvettek, ha elmondják hogy mindezt miből.
több mint 11 éve
Nekem ez a 8 pontos programjuk tetszik amit állítólag az utolsó forintig kiszámoltak. Megint ilyen kenyeret a népnek a semmiből dolog.
több mint 11 éve
www.origo.hu/itthon/20140307-zuschlag-janos-kipakolt.htmlelső gondolatom az volt, hogy a Jobbik rongyolni fog előre a 2. helyre.
több mint 11 éve
Viktorék azt hangoztatják lépten-nyomon, hogy a gazdaságunk erős fejlődik meg miegymás, de a forinttal úgy játszanak a spekulánsok ahogy akarnak. A szájbatekertkormány nem tud tenni semmit hogy megvédje a forintot. Sajnos a magyar gazdaság egy....:#
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Ez nyilván így vicces, de azért olyan nagyon távol sincs a valóságtól. A pénzügyi támadások valós dolgok és mi előszeretettel vagyunk ennek a középpontjában. Soros, Deutsche Bank, S&P, Fitch Ratings, Olli Rehn mind tett már nekünk nagyon csúnyán keresztbe, a szembe szél igen is valós dolog.JayBNajó, de olyan valutával nehéz játszani, ahol a kiszámítható gazdaságpolitika, kiszámítható pénzügypolitika stabil befektetői kört vonz. Nézd meg, hogy a szintén kis valuta korona vagy zloty mennyit változott hasonló időszakban, amiben a forint ekkorákat ingott. Nyilván most pl. az ukrán helyzet a teljes régiót lehúzza, de azért azt meg kell jegyezni, hogy a "háttérhatalom" (de imádom leírni, kimondani, annyira nevetséges) nem nemzeti hovatartozás szerint dönt, hanem bizony sokkal inkább dollárokban mérhető következményeket elemez.
Kényelmes, nyilván azt mondani, hogy mindenről csak a spekulánsok/EU/zsidók tehetnek, de azért azt látni kell: ahol nincs lehetőség, oda nem fognak menni spekulálni. Nincs itt semmi büntetés vagy hasonló, azért mert Viktor rezsit csökkent stb. Simán sikerül a 2002-es választásokig visszadatálhatóan szétverni a magyar deviza stabilitást, az őrült gazdaságpolitikával, meg azzal, hogy többször futóbolondok kezébe adtak fontos döntéseket. Nem csak a Matolcsyra gondolok, elődjei között is azért ott van a jogász Draskovics vagy maga két nagy hatású MSZP-s miniszterelnök. (Gordon nem volt miniszterelnök, csak névben, igazából inkább egy hospice nővérhez hasonlónak vélem így utólag, elismerve, hogy megmentette az országot az államcsődtől).

több mint 11 éve
Ez nyilván így vicces, de azért olyan nagyon távol sincs a valóságtól. A pénzügyi támadások valós dolgok és mi előszeretettel vagyunk ennek a középpontjában. Soros, Deutsche Bank, S&P, Fitch Ratings, Olli Rehn mind tett már nekünk nagyon csúnyán keresztbe, a szembe szél igen is valós dolog.
több mint 11 éve
ez mondjuk a viccek topikban lenne kiválóPedig szerintem ha lettél volna rezsifórumon biztosan komolyan vennéd ezt is. 😊
index.hu/gazdasag/2014/03/06/matolcsy_egy_frei-regenybol_jott_ra_hogy_kik_es_hogyan_tamadjak_magyarorszagot/
Wiedermann szerint Matolcsy a könyv elolvasása után elküldte a pénzügyi összeomlásról szóló részleteket Orbán Viktornak
Wiedermann könyve annak a titkait fedi fel, hogy az Európai Unió és a magyar kormány közti ellentét következményeként gyengült a forint 2011 tavaszán
most figyelj:
A szerző szerint 2011 tavaszán hat nagybank képviselője találkozott egy New York-i étteremben, hogy megbeszéljék a forint elleni támadást, aminek a célja Orbán megbuktatása lett volna. Matolcsy ezeket a bankárokat ismerte fel Frei könyvében.
MWÁHÁHÁHÁHÁHHHÁÁÁ. komolyan nem tudom mit mondjak. kiégtem. békaemberek mindenholpetey
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
ez mondjuk a viccek topikban lenne kiválóindex.hu/gazdasag/2014/03/06/matolcsy_egy_frei-regenybol_jott_ra_hogy_kik_es_hogyan_tamadjak_magyarorszagot/
Wiedermann szerint Matolcsy a könyv elolvasása után elküldte a pénzügyi összeomlásról szóló részleteket Orbán Viktornak
Wiedermann könyve annak a titkait fedi fel, hogy az Európai Unió és a magyar kormány közti ellentét következményeként gyengült a forint 2011 tavaszán
most figyelj:
A szerző szerint 2011 tavaszán hat nagybank képviselője találkozott egy New York-i étteremben, hogy megbeszéljék a forint elleni támadást, aminek a célja Orbán megbuktatása lett volna. Matolcsy ezeket a bankárokat ismerte fel Frei könyvében.
MWÁHÁHÁHÁHÁHHHÁÁÁ. komolyan nem tudom mit mondjak. kiégtem. békaemberek mindenhol
több mint 11 éve
" A jogvédőkhöz érkezett személyes beszámolók szerint a lakók kifejezetten megfélemlítőnek, zaklatónak élik meg a nagyszámú hatósági személy által végrehajtott és visszatérő ellenőrzéseket."Ez a mondat tetszett a legjobban.
Mi egyszerű magyar emberek is így vagyunk ezzel, főleg az esti órákban, mikor nagy számban rajzanak a rejtettek.
Ja, és annyit szeretnék kérdezni a tisztelt jogvédőktől, hogy, ha ennyire szeretik ezeket a szegény megfélemlített embereket, akkor miért nem költöznek a szomszédságukba?
Üres ingatlan lenne bőven, és szerintem a gyerekeik is jól éreznék magukat az új osztálytársaikkal.
több mint 11 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
www.origo.hu/nagyvilag/percrolpercre/20140305-az-ukran-valsag-percrol-percre-marcius-5-en.htmlÉn nem egyedi eset. Gyakorlatilag mindenhol ez megy. A kettős mérce az orosz oldalon is megvan. Máshogy gondolkodnak az ukrán dolgokról, mint Koszovóval kapcsolatban. Az érdek nemcsak itthon számít 😊
Egy harctéri orvos szerint az ellenzék lövetett KijevbenHa ez igaz, ebből még lesz botrány...
Ezt az észt külügyminiszter mondta Catherine Ashtonnak egy lehalgatott beszélgetésben, amit Janukovicsék adtak ki. "Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az orvlövészek mögött nem Janukovics állt, hanem valaki az új koalícióból." Feltehetőleg ugyanazok az emberek lőtték a tüntetőket és a rendőröket is, ugyanolyan fegyverekkel - hivatkozik a külügyminiszter egy főorvos bizonyítékaira. Urmas Paet szerint különösen aggasztó, hogy az új vezetés nem kezdeményezett nyomozást az ügyben. "Szerintem mi majd akarunk nyomozni. Nagyon érdekes" - válaszolta Ashton.
Egyébként érdekes módon, nem igen látom a balliberális médiaseggfejektől, hogy "csőcseléknek", meg "randalírozó kisebbségnek" neveznék az ukrán tüntetőket, mint 2006-ban. Pedig az itteni események max gyenge babazsúr volt ahhoz képest. Ja, hogyha az Euroatlanti köröknek érdekében áll a tüntetés, akkor már nem csűrhe? Most nem felbérelt provokátoroznak? Valahogy nem igazán feszegetik a témát, pedig lenne azért mit:
www.jta.org/2014/02/28/news-opinion/world/in-kiev-an-israeli-militia-commander-fights-in-the-streets-and-saves-livesDub
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
www.origo.hu/nagyvilag/percrolpercre/20140305-az-ukran-valsag-percrol-percre-marcius-5-en.htmlEgy harctéri orvos szerint az ellenzék lövetett KijevbenHa ez igaz, ebből még lesz botrány...
Ezt az észt külügyminiszter mondta Catherine Ashtonnak egy lehalgatott beszélgetésben, amit Janukovicsék adtak ki. "Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az orvlövészek mögött nem Janukovics állt, hanem valaki az új koalícióból." Feltehetőleg ugyanazok az emberek lőtték a tüntetőket és a rendőröket is, ugyanolyan fegyverekkel - hivatkozik a külügyminiszter egy főorvos bizonyítékaira. Urmas Paet szerint különösen aggasztó, hogy az új vezetés nem kezdeményezett nyomozást az ügyben. "Szerintem mi majd akarunk nyomozni. Nagyon érdekes" - válaszolta Ashton.
Egyébként érdekes módon, nem igen látom a balliberális médiaseggfejektől, hogy "csőcseléknek", meg "randalírozó kisebbségnek" neveznék az ukrán tüntetőket, mint 2006-ban. Pedig az itteni események max gyenge babazsúr volt ahhoz képest. Ja, hogyha az Euroatlanti köröknek érdekében áll a tüntetés, akkor már nem csűrhe? Most nem felbérelt provokátoroznak? Valahogy nem igazán feszegetik a témát, pedig lenne azért mit:
www.jta.org/2014/02/28/news-opinion/world/in-kiev-an-israeli-militia-commander-fights-in-the-streets-and-saves-lives
több mint 11 éve
Öregszem.továbbra is. Nem vagy az utóbbi napokban formában, ezt megfigyeltem a mással való eszmecseréid során is.Amadeus91Vattacukorbaba ellen? Jó ez...Sobri JóskaSobri nem szoktál ilyen tompa karddal vívni.Amadeus91A ruszki geopolitika teljesen független az ország nevétől, vagy attól hogy épp Rettegett Iván, Sztálin vagy Putyin irányítja.Amadeus91Peeersze….
És ott, nálatok, az alternatív valóságban, a párhuzamos univerzumban Hitler tényleg csak egy mogorva festő, Pol Pot meg valami középsúlyú boxbajnok?Sobri Jóska